Genel Kurmay Başkanlığından Açıklama
kompetankedi 29 Şubat 2008 15:05
Sıcak Haber:
Türk Silahlı Kuvvetleri, hava koşulları ve aydınlık durumu gibi etkenler dikkate alınarak en uygun zaman olarak seçilen 21 Şubat 2008 saat 19:00’dan itibaren, Irak’ın kuzeyinde PKK/KONGRA-GEL Terör örgütüne karşı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı birliklerinin katıldığı hava destekli bir sınır ötesi kara harekatı başlatmıştır. Harekatın hava şartları açısından elverişsiz bir mevsimde icra edilmesi, baskın sağlamak ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin . . .
Türk Silahlı Kuvvetleri, hava koşulları ve aydınlık durumu gibi etkenler dikkate alınarak en uygun zaman olarak seçilen 21 Şubat 2008 saat 19:00’dan itibaren, Irak’ın kuzeyinde PKK/KONGRA-GEL Terör örgütüne karşı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı birliklerinin katıldığı hava destekli bir sınır ötesi kara harekatı başlatmıştır. Harekatın hava şartları açısından elverişsiz bir mevsimde icra edilmesi, baskın sağlamak ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin . . .
Windows Live Skydrive'da 5 Gbyte Alan
kompetankedi 22 Şubat 2008 21:48
Microsoft'un kullanıcılara sunduğu dosya depolama ve paylaşma sitesi Windows Live SkyDrive artık beta değil ve sunduğu alan 5 GB. Bu sabah Microsoft artık bu hizmetin 38 ülkede/bölgede kullanıcılara yeni özellikleriyle hizmet vereceğini duyurdu. Türkçe dil desteği de var.
Skydrive kullanıcıları dosyalarını 3 farklı kategoriye yüklüyor. Dosyaları kimsenin göremeyeceği kişisel bölüme, sadece . . .

Skydrive kullanıcıları dosyalarını 3 farklı kategoriye yüklüyor. Dosyaları kimsenin göremeyeceği kişisel bölüme, sadece . . .
Modern Leylek Hikayesi..
kompetankedi 20 Şubat 2008 01:40
Special thanks to Hi-LaL
Çocuk:
- 'Babacim yaa, ben nasil oldum, cok merak ediyorum' diye israr edince...
Adam,
'Nasil olsa bunu bu oglana bi gun annatmak durumunda kalacam, iyisi mi
simdi izah edim, hazir sormusken, kurtuliym gitsin bu isten' diye dusunur, icinden...
- 'Bak evladim, cok eyi dinne, zira bi daha annatmiyacaam:
- 'Ananlan baban, bundan yedi sene evvel, bi 'cyber cafe'de karsilasti.
'Bir iki bakistiktan . . .
Çocuk:
- 'Babacim yaa, ben nasil oldum, cok merak ediyorum' diye israr edince...
Adam,
'Nasil olsa bunu bu oglana bi gun annatmak durumunda kalacam, iyisi mi
simdi izah edim, hazir sormusken, kurtuliym gitsin bu isten' diye dusunur, icinden...
- 'Bak evladim, cok eyi dinne, zira bi daha annatmiyacaam:
- 'Ananlan baban, bundan yedi sene evvel, bi 'cyber cafe'de karsilasti.
'Bir iki bakistiktan . . .