Arama

Boğa Burcu ve Arkadaşlık İlişkileri

Güncelleme: 21 Ağustos 2009 Gösterim: 11.778 Cevap: 0
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
21 Ağustos 2009       Mesaj #1
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi

Sponsorlu Bağlantılar
Arkadas olarak Boga


Hic kimse sevgili Boga'dan daha bagli ve guvenilir bir arkadas olamaz! Boga'larin buyuk bir etki uyandirmadiklari gercektir. Sunduklari saglam, sevimli, sicak arkadaslik en buyuk gereksinmeyi karsilar. Bir arkadasta bundan ote ne aranabilir ki?

Boga'lar nese kaynagi olabilirlerse de, genellikle baslangicta sessiz ve cekingendirler. Arkadasliga gercekten deger verir, dostluklarini gelisiguzel sunmazlar.
Boga'larin para ve sosyal durumun gecerli oldugu yuksek sosyeteden arkadasliklari vardir. Kendileri varlikli olmayabilirler, ama varlikli ve sozu gecer kisilerce kabul edilir, onlar arasinda zorluk cekmeden yerlerini alabilirler. Boga burcunda dogan kisilerin yaradilisinin diger kisileri saran bir yonu de, yasamin artistik yanlarindan zevk alma yetenekleridir. Boga arkadasiniz bir Michelangelo ya da Hemingway olmayabilir; fakat yaratici, uyumlu ve guzel olan cok seye yatkindir.

Butun gun buroda siki calismis olmalarina karsin aksamlari ya da hafta sonlari ozel arkadaslariyla paylasacaklari yaratici ugraslar bulurlar. Bunlar el sanatlarindan eglenceye kadar degisebilir. Boga'lar genellikle yemek yemeyi severler. Cogu Cordon Bleu ustalik ve gosterisiyle bir masa donatabilir; ve dahasi (ozellikle Bayan Boga'lar) mutfaktan duzenli, eksiksiz giyimli ve rahat olarak cikmayi basarirlar.

Arkadaslari Boga'larin evine gitmekten zevk duyarlar, cunku bunlar cok iyi ev sahipleridirler. Evlerinin sirin, (olanaklari varsa) bahce icinde ya da kirsal bir bolgede oldugu soylenebilir fakat evleri kesin olarak guzel dosenmis, rahat ve olabildigince luks olacaktir.

Arkadaslik kurmaya gelince, biraz kuskulu ve kararsizdirlar. Kendilerini hossohbet bir kisi olarak gormediklerinden buzlari eritebileceklerine guvenemezler. Iliski kurmaktan kacinir, olaylarla davranislarini yonlendirmeyi beklerler. Ilkinligi ele almamayi yeg tutarlar. Yabancilara girisken davranmak bu kisilere gore degildir. Yaklasim yontemleri agirbasli ve dingindir.
Boga'lar icin patronu, diger ustleri ve onlarin aileleriyle yakin dostluklar kurmak olagandir. Birbirlerine gidip gelir, is iliskilerini bozmadan arkadasliklarini yillarca surdururler. Bu kisiler sezgi ile hareket ederler; onemli mevkidekilere bu arkadasliktan yaralanacaklari duygusunu vermezler. Haddini bilmez davranislardan kolaylikla etkilenirler. Bir iliskiyi bitirmek isterlerse fazla dusunmezler. Boga'lar bir kisiye guvenlerini yitirdikleri zaman, o kisiyi defterden silerler.

Boga'larin en yakin arkadaslari guzel seylere olan sevgilerini paylastiklari kisilerdir. Bu guzel seylere, acik havada dolasma egilimleri de girer. Yakin arkadaslariyla rahatca bir koseye cekilip, giderek heyecanlarini yitirmeye de yatkindirlar. Yinelenen eskimis konusmalarla alisilmis eglencelere kapilirlar. Arkadas degistirmeyi sevmezler ama eski iliskilerini canli tutmayi da basarmazlar ara sira dolasip yeni arkadaslar bulmak Boga'larin yararinadir. Boga'larin arkadaslari da gunluk yasamin aliskanliklarina saplanmamaya ozen gostermelidirler.


Benzer Konular

21 Ağustos 2009 / Misafir Burçlar
21 Ağustos 2009 / MaRCeLLCaT Burçlar
21 Ağustos 2009 / MaRCeLLCaT Burçlar
21 Ağustos 2009 / MaRCeLLCaT Burçlar
21 Ağustos 2009 / MaRCeLLCaT Burçlar