Arama

2015 Yılı için Koç Burcu Yorumu

Güncelleme: 7 Ocak 2015 Gösterim: 4.678 Cevap: 0
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
7 Ocak 2015       Mesaj #1
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
2015 Yılı için Koç Burcu Yorumu
MsXLabs.org

Sponsorlu Bağlantılar

2015 yılının gelmesiyle beraber hayatınızın bazı bölümlerinde önemli değişimler yaşanacak. Yaşanacak değişimler, sizin de beklemediğiniz ve fazlasıyla şaşıracağınız alanlarda olacak. Uranüs, 2017 yılına kadar yaratıcılığınızın artmasına ve potansiyelinizin üst seviyelere ulaşmasına yardımcı olacak. Enerjiniz oldukça yüksek ve şimdiye kadar yapmayı bırakın, hayal dahi edemediğiniz girişimlerde bulunacaksınız. Uranüs, başkaldırışın gezegeni olarak bilinmektedir. Hal böyle olunca, 2015 yılından itibaren rutin düzeyde seyreden hayatınız değişime uğrayacak ve ezberlenmiş her şeyden yavaş yavaş kurtulmaya başlayacaksınız.

Koç burcu insanları yeniliklere fazlasıyla açıktır ve yaşanacaklardan da asla çekinmezler. Cesaretlerinin sürükledikleri yerlere gitmek isterler. Bu nedenle, Uranüs'ün yaşatacaklarını soğukkanlılıkla ve fazlasıyla istekli bir şekilde karşılayacaksınız. Geride kalan süre içerisinde kabullendiğiniz bazı durumları, 2015 yılı içerisinde sorgulamaya başlayacaksınız. Aldığınız etkiler sonucunda üstlerinize, partnerine ya da aile büyüklerinize karşı sert tavırlar sergilemenize neden olabilir. Uranüs'ün, 2015 yılında size göndereceği etkileri olumlu bir şekilde karşılamalısınız. Özellikle geleceğinize yönelik davranışlar içerisinde olmalı ev potansiyelinizi en üst seviyelere çıkarmalısınız.

21-26 Mart arasında doğan Koçlar, Uranüs'ün enerjisini en fazla hissedecek kişiler. Uranüs'ün etkileri sayesinde bağımlı olduğunuz ya da dayatmalar üzerine hareket geçtiğiniz durumlardan kurtulabilir. Bu alanlarda özgürlüğünüzü ilan edebilirsiniz. Cesaretiniz üst düzey olacak ve önemli kararları kendi başınıza alabileceksiniz. Bazı Koç burcu insanları, 2015 yılında kendi özgürlüklerini ilan edecek. Bu durum aşk, iş ya da ev hayatınızda yaşanabilir. 2015 yılında yaşanacak en belirgin ve dikkat çekici olay, bağımsızlık olacak!

2015 yılının Haziran ayına kadar olan döneminde, Ocak ve Haziran ayları arasında şansınız üst seviyelerde olacak. Yapmak istediğiniz ya da daha önceden başlattığınız girişimlerden istediğiniz sonuçlar elde edebilirsiniz. Burada önemli olan şey, kendinize olan güveniniz. Özgüveniniz üst düzey olmalı ve asla kendinizden şüphe duymamalısınız. Jüpiter, Haziran ayına kadar olan dönemde istediğiniz fırsatların karşınıza çıkmasını sağlayacak. Yabancılar, eğitim ve iş konularında önemli adımlar atacaksınız. Hayatınızı olumlu yönde etkileyecek ve büyük desteğini göreceğiniz kişilerle ilk altı aylık dönem içerisinde karışılabilirsiniz.

2015 yılının ilk altı aylık döneminde, yapacaklarınız konusunda kimse size engel olamayacak. Bu konuda sadece kendinize dikkat etmeniz gerekiyor. Önemli olan sizi, kendinizin engellemiyor olması. Cesaretinizi ve girişimci ruhunuzu rahatlıkla ortaya çıkarabilirseniz, ikinci altı aylık dönemde sarf ettiğiniz çabaların karşılığını kolaylıkla alabilirsiniz. Haziran ayından sonra yeteneklerinizi maddi anlamda kazanca dönüştürebilir, çabalarınızın karşılığını bereketli bir şekilde alabilirsiniz. Tembellikten uzak durun ve var olan gücünüzle fırsatlara odaklanın!.

Cesur ve enerji dolu davranışlarınızın yanında, burcunuzla karşıt açıda olan Satürn'e de bu dönem içerisinde dikkat etmek gerekmekte. Cesaretinizin ve başarma istediğinizin üst düzey olduğundan kimsenin şüphesi yok ancak Satürn, fazla düşünceli ve sorumluluklarınızın farkına varmanızı sağlayacak. Satürn'ün yapmakta olduğu transit, dur levhasının önünde beklemek gibidir. Koç burcu insanlarının da beklemek konusunda başarılı olmadıklarını ve bu konuda fazlasıyla sabırsız olduklarını söylemek gerekir. Karar vermeniz gereken nokta, gitmek istediğiniz mi yoksa kalmak istediğiniz mi. İkisini aynı anda yapamazsınız, bunun farkına varmanız gerekiyor. 2015 yılı içerisinde, Satürn'ün etkilerine karşı kesinlikle sabırlı olmalı ve riskler üzerine hareket etmemelisiniz.

Plüton, uzun yıllardan beri size baskılarını hissettirmekte. Bir nevi başarılı olmanız için sizi zorlamaktaydı. Bu yıl içerisinde Oğlak burcunda ilerlemeye devam ediyor ve devamında mücadeleyi ve başarıyı onarmaya başlayacak. 25-29 Mart arasında doğan Koçlar, Plüton'un etkisini daha fazla hissedecek. Plüton'un etkileri, ya hep ya hiç gibidir. Kendinizi bir savaşın ortasında hissedebilirsiniz. Plüton'un etkisiyle beraber hayatınızın bazı bölümlerinde sonlanmalar, yeniden başlamalar ve onarmalar başlayabilir. Özellikle iş ve aşk hayatınız bu durumdan fazlasıyla etkilenecektir. Bu gezegen sanki her şeyini elinizden alacak gibi hissedebilirsiniz ancak sizde var olan cesaret ve kararlılık üstesinden gelmenize yardımcı olacak. Kendinize bir hedef belirleyin ya da var olan hedefleriniz konusunda kararlılıkla hareket edin. Pes etmek, yapacağınız ya da düşüneceğiniz son şey olmalı.

Burcun son günlerinde dünyaya gelen Koçlar, sizlere ufak bir notumuz olacak. 2015 yılında Neptün’den kaynaklı olarak hayata bakış açınız değişecek ve olumlu görüşlere sahip olacaksınız. Özellikle ruhsal açıdan gelişim gösterecek ve sürekli ilham verici izlenimler yaratacaksınız. Sosyal hayatınız fazlasıyla aktif olacak. 2015 yılı içerisinde sadece kendinizi düşünerek hareket etmeyeceksiniz. Başkaları da sizin için önem kazanacak.

Koç Burcu 2015 İş Hayatı

Uranüs, 2015 yılında burcunuzda bulunmakta ve yılın başlarından itibaren iş hayatınızda özgür olmak isteyecek, önemli kararların altına tek başınıza girmek isteyeceksiniz. Bazı Koç burcu insanları bu yıl kendi işlerine sahip olacaklar. İş değişikliği yapmak isteyen, bulunduğu pozisyondan memnun olmayan Koç burcu insanları için yılın ilk altı aylık dönemi önemli fırsatlar getirecek. Şans yanınızda olacak ve istediğiniz gelişmelerin gerçekleştiğini göreceksiniz. Özel sektörde çalışan Koçlar, 2015 yılı içerisinde patronunuz değişebilir. Bu durum size sürpriz olarak gelmesin. 2015 yılı içerisinde her şey farklı olacak.

2015 yılında yeni projelerle uğraşmalı ve öncelikleriniz arasında en üst sıralara koymalısınız. Cesaretinizi olumlu bir şekilde sergilerseniz, çalışma arkadaşlarınızı da pozitif bir şekilde etkileyebilirsiniz. Zaman zaman işlerden kaynaklı sinirlenmeler söz konusu olabilir. Yaşananlar sonucunda dayanma gücünüzün sonlandığını hissedebilirsiniz. İsyan ederek, ani kararlarla beraber iş değişikliğine gidebilirsiniz. Bu konuda mesleğinizi yeniden gözden geçirebilir ve farklı işlerde çalışmaya karar verebilirsiniz. Hal böyle olunca, Ocak ve Haziran aylarında karşınıza çıkacak iş fırsatlarını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız. Para, öncelikli hedefiniz olmasın. Yeteneklerinizi nasıl ve en iyi şekilde sergileyebilirsiniz onları düşünün. Hangi iş alanları size uygun, hangileri uygun değil bunların kararını verin. Haziran 2015'ten sonra maddi anlamda rahatlamalar söz konusu olacak. Ayrıca gelecek yılın ilk altı aylık döneminde de farklı iş fırsatları karşınıza çıkacak.

25-29 Mart arasında doğan Koç burcu insanları, 2015 yılında kariyerinizi etkileyecek önemli iş fırsatlarıyla karşılaşacaksınız. Başarma isteğiniz ve hırsınız üst düzey. Yine de zaman zaman sabırlı olmayı başarmalısınız. Üstlerinizle aranızdaki ilişkiyi en iyi seviyelere çıkarmalısınız. Bazı dönemlerde baskıyı üzerinizde hissedeceksiniz, hazırlıklı olun.

2015 yılının bazı dönemlerinde enerjiniz daha fazla olacak ve ani hareketlerde bulunacaksınız. İş hayatınızda önemli mücadelelerin içerisine gireceksiniz. Şubat ayına kadar olan dönemde, kariyerinizi ilgilendiren sorumluluklar artış gösterecek. Ancak bu dönem içerisinde yine başarılı olacak ve özellikle grup çalışmalarında ön plana çıkmayı başaracaksınız. Yılın ilk ayında, üstlerinizle olan ilişkilerinizi daha soğukkanlılıkla yürütmelisiniz. Stratejik davranışlar, sizi başarılı olmaya daha da yakınlaştıracak. İçinizde bulunan hırs, zaman zaman riskleri de beraberinde getirecek, hazırlıklı olun.

Haziran ve Eylül ayları arasında, iradenizi olumlu düzeylerde kullanmaya çalışmalısınız. Ancak, Şubat ve Nisan ayları arasında alacağınız kararlar, devamında huzursuzluk yaşamanıza neden olabilir, dikkatli olun. Yanlış kararlar almaktan kaçının ve iç sesinizi dinleyin. Ağustos ve Eylül aylarında ise, iş hayatınızda yaşanacak sıkıntılar, aile konularında da sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir. Duygusal açıdan zorluklar yaşamak istemiyorsanız, iş hayatında yaşanabilecek tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

Koç Burcu 2015 Aşk Hayatı

2015 yılında aşk hayatınızda ve insan ilişkilerinizde önemli olaylar yaşanacak. Kimi zaman inişler ve çıkışlarla karşılaşacaksınız. 2015 yılına girdiğimizde şunu da bilmeniz gerekiyor, aşk hayatına olan bakış açınız değişime uğrayacak ve daha önceden yapmış olduklarınızı yapmayacaksınız. Uranüs'ün burcunuzdan geçecek olması, devamında ani ayrılıkları da getirebilir. Yine Uranüs'ten kaynaklı olarak, beklemediğiniz bir anda, beklemediğiniz bir kişiyle yakınlaşabilir, birlikteliğe adım atabilirsiniz. 2015 yılı içerisinde, aşk hayatınızla ilgili düzene oturttuğunuz her şey değişecek ve deyim yerindeyse alt üst olacak.

2015 yılında, aşk hayatınızda yaşanacak olumsuzlukların tek sorumlusu siz olmayacaksınız. Partnerinizi terk edeceğiniz gibi terk edilebilirsiniz de. Satürn’den kaynaklı olarak, duygularınız da azalma olacak ya da partnerinize karşı ilginiz azalacak. Yapay ve yapmacık davranışlardan daha çok, gerçekçi bakış açısı ile hareket edeceksiniz. 2015 yılında dengeleri kurmada, paylaşımlar içerisine girmede ve anlatımlarla ilgili konularda gelişim göstermeniz gerekiyor. Çabalarınızı daha bilinçli şekilde uygulamaya sokmalısınız.

Yine de aşk hayatınızda bazı güzellikler yaşanacak. Beklenmedik ilişkiler veya arkadaşlıklar gündeme gelebilir. 2015 yılında ne istedikleriniz ve var olan hedefleriniz, ilişkileriniz konusunda sizi etkileyecektir. Aşk hayatınız, hayatınızın diğer bölümlerinden kaynaklı olarak, olumlu ya da olumsuz etkiler alacak.

Aşk hayatınızı ilgilendiren sevindirici dönemleri, Venüs'ün burcunuza olumlu etkiler göndermesiyle yaşayacaksınız. 2015 yılının ilk iki ayında, Nisan ve Mayıs ayları arasında, Temmuzdan, Kasım ayına kadar olan dönem bu anlamda dikkat çekici olacak. Aşk hayatınızda yaşanacaklar mutlu olmanızı sağlayacak. Güzel ve uzun süreli beraberlikleri bu dönemler içerisinde kurabilirsiniz. Bu dönem içerisinde kuracağınız beraberliklerden fazlasıyla keyif alacaksınız.

2015 yılının bazı bölümlerinde aşk hayatınızda sorunlar yaşanacak. Partnerinizin yaptıklarından ya da sarf ettiği sözlerden hoşnut olmayabilirsiniz. Bu gibi dönemlerde bilinçli davranışlar sergilemenizde yarar var.

Koç Burcu 2015 Sağlık

2015 yılının ilk altı aylık döneminde Jüpiter'in açısı sağlığınızı olumlu yönde etkileyecek ve adeta bu gezegenin koruması altına olacaksınız. Ancak, daha önceden var olan önemli sağlık sıkıntılarınız var ise, 2015 yılı içerisinde tedbirli olmanızda fayda var. Özellikle tedaviler konusunda asla ihmalkâr davranmamalısınız.

2015 yılının bazı bölümlerinde enerjinizde azalmalar olacak. Fiziksel olarak kendinizi yetersiz hissettiğiniz zamanlar olabilir. Kendinizi yetersiz hissettiğiniz durumlarda stresiniz artabilir. Bedensel olarak güçlenmenize yardımcı olacak aktivitelerde bulunmalısınız. 25-29 Mart arasında dünyaya gelen Koç burcu insanları bu konuda fazlasıyla duyarlı olmalılar. Şubat - Nisan ve Ağustos - Eylül ayları arasında sağlığınıza daha fazla dikkat etmelisiniz.

Kaynak:


Benzer Konular

7 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
25 Nisan 2015 / _AERYU_ Burçlar
7 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar