Arama

2015 Yılı için Başak Burcu Yorumu

Güncelleme: 9 Ocak 2015 Gösterim: 4.578 Cevap: 0
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
9 Ocak 2015       Mesaj #1
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
2015 Yılı için Başak Burcu Yorumu
MsXLabs.org

Sponsorlu Bağlantılar

Satürn, geride kalan iki yıllık süreç içerisinde sizi fazlasıyla zorladı ve kısıtladı. Aldığınız etkiler sonucunda önemli birçok şeyi de öğrendiniz. Özellikle hem kişiliğiniz hem de kariyeriniz açısından daha realist ve sağlam bakış açısına sahip oldunuz. Satürn, konumunu değiştiriyor ve bu durumla beraber hayatınızın önemli bölümlerinde daha rahat edeceksiniz. Yaptığınız ya da yapmakta olduğunuz çalışmaların meyvesini, 2015 yılında alacaksınız. Jüpiter'in de Haziran ayında size sunacağı etkiler, daha rahatlatıcı ve gelişimci olacak.

2015 yılının ikinci altı aylık döneminde beklemediğiniz birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Bu dönem içerisinde sizin yapmanız gereken şey, var olan yetenekleriniz konusunda odaklanmak olacaktır. Özellikle bu tarihten sonra ilgi alanınız değişecek, yeni yerler keşfedecek ve yeni insanları hayatınıza sokacaksınız. Hayata bakış açınız daha pozitif bir hal alacak. Yine bu dönem içerisinde eğitim ve akademik çalışmalar da önem kazanıyor. Başak burcu insanları bu dönem içerisinde gezegenlerin olumlu desteğini fazlasıyla hissedecek. Jüpiter, maddi ve manevi anlamda zenginleşmemizi sağlamaktadır ve 2015'in ikinci altı aylık döneminde yabancı işler, yayıncılık, medya ve uluslararası konular, eğitim ve ticaret konusunda daha kazançlı işlerin altına imza atmanızı sağlayacak.

2015 yılında gezegenlerin hareketleri ve açıları oldukça dikkat çekici olacak. Uranüs, geride kalan yıllarda özellikle arkadaşlık ve ilişkiler konusunda farklı kavramlar kazanmanıza, yeni deneyimlere sahip olmanıza yardımcı oldu. Hiç beklemediğiniz ani değişimlerle de karşılaştınız.

Şimdi, gelecek iki yıllık süreç içerisinde yatırımlar, alacak ve verecekler, finansal konular, ortağınızın veya eşinizin maddi durumunu kapsayan ani gelişmeler yaşanacak. Bu dönem içerisinde sürprizlere ve karşınıza çıkabilecek yeni olanaklara hazırlıklı olmalısınız. Eşinizin ya da ortağınızın maddi durumu, Jüpiter'in de etkisiyle olumlu düzeyde seyredecek. Çevrenizde bulunan kişilerden bu anlamda destek göreceksiniz. Uranüs, beklenmedik ve ani değişimlerin gezegenidir. Bu nedenle karşınıza çıkabilecek fırsatlar, hayatınızın bazı bölgelerinde dengesizlik yaşanmasına neden olabilir. Maddi anlamda farklı bölgelerden yardım alıyor olabilirsiniz ancak 2015 yılı içerisinde kendi maddi gücünüze sahip olmalısınız. Meslek yaşantınızı ihmal etmeyin ve ortağınıza ya da eşinize bu anlamda bağımlı kalmayın.

Satürn para evinizde ve gelecek yıla kadar maddi anlamda sıkıntılar yaşamanızı engelleyecek. Şu anki maddi durumunuz, 2015 yılı içerisinde daha iyi seviyelere yükselecek. Önemli yeteneklere sahipsiniz ve artık bu durumun farkına varmanızın zamanı geliyor. Satürn, kazanç kapılarınıza daha ciddiyetle yaklaşmanızı sağlayacak. Aldığınız etkiler sonucunda maddi durumunuzun daha iyi olduğunu görecek ve daha sağlam olduğunu hissedeceksiniz. Bütçenizin biraz daha artması sizi fazlasıyla memnun edecek.

Gezegenlerin etkisi sizi zayıflatmıyor, aksine daha güçlü olmanızı sağlıyor. Kontrolü elinizde bulunduracak, dengeli ve mantıklı hareket edeceksiniz. Varsa birikimlerinizi istediğiniz şekilde kullanabilecek ve karşılığını göreceksiniz. Ortak işbirlikleri ve yeni projeler de gündeme gelebilir. 2015 yılında diplomatik olmalı, gereksiz yere yaşanabilecek tartışmalardan olabildiğince uzak durmalısınız. Aksi halde yıpranmalar yaşanabilir.

Plüton burcunuzla uyumlu düzeyde bulunmakta. Plüton’un etkisi daha yaratıcı, daha hırslı ve daha mücadeleci olmanızı sağlıyor. 2015 yılı içerisinde kişiliğinizi daha planlı ve dikkat çekici bir şekilde ortaya koyacaksınız. Kolaylıkla risklere girebileceksiniz. Bu dönem içerisinde spekülasyonlara karşı tedbirli olmalısınız.

2015 yılında aşk hayatınızda daha tutkulu olacaksınız. Evli olan Başak burcu insanları, çocuk sahibi olma isteğinde olabilir. Plüton, aşk konusunda da yaratıcı olmanızı sağlayacak. Özellikle Ağustos ayı içerisinde, Plüton'un etkisini daha fazla hissedeceksiniz.

Burcun ilk günlerinde dünyaya gelen Başaklar, Nisan ve Ağustos ayları arasında sevgili, ortaklık, yakın arkadaşlıklar ve varsa eşiniz konusunda karmaşıklıklar yaşayacaksınız. Yaşanacak olumsuzluklar karşısında, bazı Başaklar kolaylıkla pes edecek ve deyim yerindeyse dağılacak. Bu dönem içerisinde yaşanacaklardan önemli dersler çıkartacaksınız. Ruhsal açıdan, gezegenler terbiye edilmenizi sağlayacak. 2015 yılı içerisinde eleştirisel ve sert davranışlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Başak Burcu 2015 İş Hayatı

Geride kalan yılda, iş ve maddi konularda olumlu ve önemli etkiler altındaydınız. Bazılarınız için sıkıntılı, bazılarınız için fırsatların değerlendirildiği bir yıl oldu. 2015 yılında da para ve maddi kaynaklar konusunda şanslı dönemleriniz olacak. Özellikle yılın başından, altıncı aya kadar olan sürede karşınıza çıkan fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız. Var olan yeteneklerinizin farkındasınız ve bu yıl içerisinde yeteneklerinizi daha olumlu ve faydalı bir şekilde kullanmalı, açığa çıkarmalısınız. Kolaylıkla para kazanabiliyor, kolaylıkla harcayabiliyorsunuz. 2015 yılında harcamalarınıza da dikkat etmelisiniz. Kontrolü elden bırakmayın.

2015'te Uranüs'ün de etkisiyle beraber, işbirliklerinde özgürlük istediğiniz ön planda olacak. Mart 2015'te, hissedilen etkiler daha da artacak. Ortaklıklar konusunda sorunlar yaşayabilir, işbirliğinizi bozmak isteyebilirsiniz. Bunun nedeni, tek başınıza hareket etme isteğiniz olacak. Bireysel olarak çalışmalar yapmak isteyeceksiniz. İş hayatınızda daha cesur adımlar atacaksınız ancak dengeli ve mantıklı adımlar atmanızda yarar var. Zaman zaman sinirleriniz gerilecek. Bu durumu iş arkadaşlarınıza ya da çalışanlarınıza aktarmama konusunda dikkatli olun.

Ekim 2015'e kadar, Satürn işbirlikleri konusunda sizi etkiliyor olacak. Hukuki ve diplomasinin gerektirdiği alanlarda çalışan Başaklar, objektif bakış açısı ile hareket etmeye başlayacak. Bu konuda fazlasıyla özenli olmalısınız. Yaptıklarınız konusunda adil olmaya çalışmalı, var olan sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getirmelisiniz. Uygulamaya döktüğünüz sürece, başarı da devamında gelecektir.

Plüton'un etkisi devam etmekte. Kariyeriniz konusunda yoğunluklar söz konusu olacak. Üstünüz olan kişilerle, iş konusunda paylaşım yaparken rahatlıklar yaşayacaksınız. Yine de çekincelerinizi bir kenara bırakmalı, soğukkanlı ve cesur adımlar atmaya çalışmalısınız. Stratejik kararları almaktan asla vazgeçmeyin.

2015 yılının, Temmuz ayına kadar olan döneminde iş hayatınıza daha fazla vakit ayıracak ve önemli noktalara odaklanacaksınız. İçinizde bulunan enerjiyi daha aktif bir şekilde ortaya koyacaksınız. Zaman zaman fiziksel çalışma gücünüz dikkat çekici olacak. Bu dönem içerisinde organizasyon konularında sorunlar yaşayabilirsiniz. Planlamalarınızı iyi bir şekilde yapmaya özen gösterin.

Temmuz ve Ağustos ayları arasında, iletişim seviyeniz üst düzey olacak ve iş konusunda kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Yaptığınız ya da yapacağınız iş toplantılarından ya da önemli görüşmelerden istediğiniz cevapları veya gelişmeleri alabileceksiniz. Mart ve Nisan ayları arasında, parasal konularda oldukça şanslı olacak, var olan yeteneklerinizi para kazanma adına kolaylıkla sergileyebileceksiniz. Bu dönem içerisinde karşınıza çok fazla fırsat çıkacak, değerlendirmeye çalışın.

Ekim 2015'te, Venüs olumlu etkiler vermeye başlayacak ve iş konusunda istediğiniz sonuçları elde edebileceksiniz. Ekim ve Kasım ayları arasında, özellikle yurtdışı iş bağlantıları gündeme gelecek. Bu dönem içerisinde yabancı kişilerle, önemli işbirlikleri yapabilirsiniz. Yolculuklar konusunda da yoğun olacak, çalışmalarınızı daha iyi seviyelerde yapabileceksiniz.

Başak Burcu 2015 Aşk Hayatı


Jüpiter, 2015 yılında farklı konumlarda bulunacak ve hislerinizin değişim göstermesini sağlayacak. Aşk konusunda farklı arayışlar içerisine girebilirsiniz. Jüpiter'in etkisinden kaynaklı olarak, yasak birliktelikler konusunda istekli olabilirsiniz. Sizin için yanlış olacak, duygusal anlamda zedelenmenize neden olacak ilişkilere adım atabilirsiniz. Mutluluğu arıyor olmanız, yasak ve yanlış ilişkilere yönelmenize neden olacak ancak istediğiniz mutluluk, bu tarz ilişkiler de sadece hayal olarak kalır.

Mars, 2015'in Haziran ayına kadar olan döneminde size aşk konusunda etkiler verecek. Alacağınız etkilerle beraber farklı maceralara yelken açabilirsiniz. Birlikteliği olan Başak burcu insanları, davranışlarından kaynaklı olarak aşk hayatlarında sorun yaşayabilir. Birlikteliğinizi korumak adına, gizli ve yanlış istekleriniz konusunda kendinizi tutmalı ve yanlış adımlar atmaktan kaçınmalısınız. Atacağınız adımların, toplum değerlerine aykırı olmamasına özen gösterin.

2015'te, zaman zaman karşı cins konularında sıkıntılar yaşanacak. Üzerinizde önemli ve sıkıcı baskılar hissedebilirsiniz. 2015 Temmuz ayından sonra, Başak burcu insanları için aşk konusunda riskli dönemler gündeme gelecek. Var olan ilişkilerde sorunlar ve tartışmalar yaşanabilir. Geride kalan tartışmaların tekrar gündeme gelmesi, birlikteliğinizin gidişatını da etkileyebilir.

2015 yılının bazı dönemlerinde, aşk konusunda zorlanacak ve sıkıntılı dönemler geçireceksiniz. Dikkatli olmalı ve birlikteliğinizin daha iyi olmasını sağlamak için çaba göstermelisiniz.

2015 yılının bazı bölümlerinde ise, aşk hayatınızı değiştirecek önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız. Bekâr olan Başaklar, karşılarına çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirmeli. Aradığınız mutluluğu bu dönem içerisinde tanıştığınız bir kişiyle yakalayabilirsiniz. Yine de dikkatli olmanızda yarar var. Bekâr olan durumunuzu değiştirmek adına yanlış adımlar atmaktan çekinmelisiniz. Güzel fırsatlarınız olacak, sadece sabırlı olmalısınız.

Evli olan Başaklar, bu yıl içerisinde zaman zaman eşinizle ufak çaplı tartışmalar yaşanabilir. Aranızdaki sorunları büyütmek yerine, kökten çözümler bularak, daha mutlu bir yuvaya sahip olabilirsiniz. Eşinizle didinmek size bir şey kazandırmayacak. Biraz özverili davranarak huzuru bulabilirsiniz. Aranızdaki buzları eritmek adına güzel ve özel anlar yaratabilir. Birlikte, mutlu olmanızı sağlayacak paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Başak Burcu 2015 Sağlık

Geride kalan iki yıllık süreç içerisinde gergin dönemler yaşadınız. 2015 yılında ise sağlığınız daha iyi seviyelerde olacak. Gerginliklerden kaynaklı sağlık problemleriyle karşılaşamayacaksınız. 2015 yılının Haziran ayından sonraki döneminde endişeleriniz artacak ve bu durumdan kaynaklanan sorunlar yaşanabilir. Zihninizi boşaltmalısınız.

2015 yılında yaşanacakları akışına bırakmalı, sürekli olarak kontrol etmeye çalışmamalısınız. Gereksiz yere endişelenmeniz, kendinizi fazlasıyla yıpratmanıza neden oluyor. Şubat - Nisan, Haziran ve Ağustos ayları arasında kendinize daha fazla zaman ayırmalı, içiniz rahatlatacak aktivitelerde bulunmalısınız. Gereksiz ve yersiz endişelerden uzaklaşın, gevşemenize yardımcı olacak uğraşlar arayın.

Kaynak:


Benzer Konular

25 Nisan 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar