Arama

2015 Yılı için İkizler Burcu Yorumu

Güncelleme: 7 Ocak 2015 Gösterim: 5.121 Cevap: 0
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
7 Ocak 2015       Mesaj #1
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
2015 Yılı için İkizler Burcu Yorumu
MsXLabs.org

Sponsorlu Bağlantılar

Geride kalan yıllarda fazlasıyla sıkıldınız ve hayatınızın bazı bölümlerinde sıkıştırılmış hissettiniz. Bu nedenle zaman zaman her şeyin tepe taklak geleceğini düşünmüş olabilirsiniz. Özellikle geçen sene, düzelmeler açısından yavaş yavaş başlangıçlar yaşamanızı sağladı. 2015 yılında hayatınız daha iyi seviyelerde olacak ve sizin için fazlasıyla önemli olan durumların düzelmeye başladığını göreceksiniz. Bu yıl içerisinde yeniliklere yelken açacak ve her açıdan hayatınızın desteklendiğini göreceksiniz. Sizin bu kadar sorunlu bir hayat yaşamanıza neden olan ise, Uranüs’tür. Uranüs, Koç burcunda ve 2015 yılının gelmesiyle beraber size olumlu etkilerini göndermeye başlayacak. Hayata karşı bakış açınız değişecek ve bazı bölümlerde sıfırlanmalar yaşanacak. Özellikle kendinizi ifade etme konularında gelişmeler yaşayacaksınız.

Yaşanacak gelişmeler sizin için fazlasıyla ani ve sosyal hayattan kaynaklı olabilir. Yaşantınızın bazı bölümleri çok fazla canlanacak. Ümitleriniz yenilenecek, beklentileriniz değişecek ve uğraşlarınız konusunda yalnız başınıza hareket etmek isteyeceksiniz. Hayata daha pozitif pencereden bakacak, yeniliğe her zamankinden daha hazır olacaksınız. Uzun sürecek rüzgârın etkisindesiniz ve bazılarınız bu rüzgâra kolaylıkla uyum sağlayıp, istediklerini hemen elde edebilecek. Uranüs'ün konumundan kaynaklı olarak, arkadaş çevreniz ve sosyal yaşantınız değişime uğrayabilir.

2015 yılında enerjinizi daha iyi kullanmayı öğreneceksiniz. Sizin için sadece projeler değil, ortak amaçlarda önemli olacak. Yılın altıncı ayına kadar olan dönemde, daha belirgin gelişme gösterecek ve iyimserliğinizin artmasını sağlayacaksınız. 2015 yılında özgüveniniz fazlasıyla yükselecek.

2015 yılının Haziran ayından sonraki döneminde, daha önceden yaşanan sorunlar ve olumsuzluklar ortadan kalkacak. Maddi açıdan var olan endişelerinizin yersiz olduğunu anlayacak ve daha çok akışına bırakacaksınız. Hem maddi hem de ruhsal açıdan önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Daha önceden açılan yaraların kapandığını ve hızla iyileştiğini göreceksiniz. Tam anlamıyla temizlenecek ve hazırlık döneminin içerisine gireceksiniz. Alacağınız etkiler, özellikle gelecek yıl içerisinde size fazlasıyla yardımcı olacak. Hayatınızın değişmesini sağlayacak büyük adımları rahatlıkla atabilecek ve bu konuda başarılı olacaksınız.

Satürn, 2015 yılının tamamında sizinle uyumlu açı içerisinde olacak. Sorumluluklar ve kariyer açısından disiplini temsil edecek. İş hayatınızda yeni projelere imza atacak ya da daha önceden var olan işlerin istediğiniz seviyede ilerlediğini göreceksiniz. Daha önceden iş konusunda tecrübeler edindiniz ise, bu yıl bunları olumlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Özellikle iş konusunda fazla çaba sarf etmenize gerek kalmayacak, diğer insanlardan beklediğiniz ya da beklemediğiniz yardımları alacaksınız. Bu yıl içerisinde önünüz açık ve sizde net bir şekilde görebiliyorsunuz. İş konusunda üstlerinizle aranızı iyi tutmalı, yapıcı davranışlar sergilemelisiniz. Bu yılı, bir hasat dönemi olarak kabul edebilirsiniz.

Satürn evlatlar, eğlenceli konularla ilgili değerlendirmeleri, doğrusal ve net yaklaşımları da size öğreteceğe benziyor. Aşk açısından etkileşimlerde bulunacak ve evlilik konularına daha ciddi bakış açısında bulunacaksınız. Evli olan İkizler çocuk sahibi olmak istiyor ise, çabalarının ve isteklerinin karşılığını bu dönem içerisinde alabilir. Daha somut ve gerçekçi değerlendirmeler yapacaksınız.

2015 yılında, İkizler burcu için önemli mesajlar var. Özellikle burcun ilk günlerinde dünyaya gelen İkizler, Neptün Nisan ve Ağustos ayları arasında sizi fazlasıyla şaşırtacak. Ancak bu etkiyi gelecek yıl daha fazla hissedebilirsiniz. Hayatınızın bazı bölümlerinde çözülmeler yaşanacak, bazı bölümlerinde ise bunalmalar. Alacağınız etkilerle beraber hayata bakış açınız, eskiye göre değişim gösterecek. Alacağınız olumlu etkiyle beraber adeta uçuş haline girebilirsiniz. Bu nedenle iş hayatınızda kararsızlıklar yaşayabilir ve yönünüzü kaybedebilirsiniz.

2015 yılında güncellenecek ve tazeleneceksiniz. Ocak ayının sonuna kadar dikkatli olmanız gerekiyor. Bu tarihten sonra sezgileriniz net olacak ve sizi sıkıntı veren ruhsal durumlardan kolaylıkla kurtulabileceksiniz. Bu anlamda sıkıntılarınız sona eriyor. Bu dönem içerisinde yaşanacak beklenmedik gelişmeler, sosyal yaşantınızda da ani açılımlar yaşamanıza neden olabilir. Bu konuda yaşanacakları, burcun son günlerinde dünyaya gelen İkizler daha fazla hissedecek.

Finansal konularda ve yatırımla ilgili girişimlerde uzun süredir olumsuzluklar yaşıyordunuz. Sizi baskı altına alacak bazı değişimler de yaşanacak. Ortaklaşa iş yapan ya da başkalarının finansal durumunu kontrol altında tutmakla görevli olan İkizler, bu yıl içerisinde maddi durumu bir düzeyde tutmak için fazlasıyla uğraşabilir ve sıkı mücadele içerisine girebilirsiniz.

İkizler Burcu İş Hayatı

2015 yılı, iş ve kariyerinizi önemli ölçüde etkileyebilecek ve hayatınızın bu kısmında istikrarlı olmanızı sağlayacak fırsatlar getirecek. Satürn, burcunuzun kariyer kısmıyla uyumlu etkiler içerisinde. Uzun süre önce başlattığınız proje ve girişimler karşılığını 2015 yılı içerisinde alabileceksiniz. Siz fark etmeseniz dahi, kariyeriniz açısından önemli meyveler alacaksınız. Özellikle, bu yıl içerisinde terfi almanız ve maaşınızın yükselmesi söz konusu olacak. Başlattığınız projelerin sonuçlarını somut bir şekilde alacaksınız ve bu durum sizi fazlasıyla memnun edecek.

2015 yılında iş hayatınız sizi daha fazla meşgul edecek ve kaçamayacağınız fırsatlar elde edeceksiniz. Kişisel olarak iş başarınızı artıracak adımlar atacaksınız. Bu konuda önemli eğitimler de söz konusu olabilir. 2015 yılın uzun vadede size kazanç sağlayacak yatırımlarda gündeme gelebilir. Sizin olan arsa ya da bir daire beklenen fiyatın üzerinde alıcı bulabilir ve yatırımlarınızı en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Bazı İkizler burcu insanları, kariyerini ilgilendiren ayrılıklar yaşanabilir. Kafanızın fazlasıyla karışmasına neden olacak gelişmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Özellikle, burcun ilk günlerinde dünyaya gelen İkizler bu durumu fazlasıyla hissedecek. Otoriter kişiler açısından güven kaybı yaşayacaksınız. Gelecek yılın, bu açıdan daha belirgin olacağını belirtmemiz gerekiyor.

2015 yılının ilk altı aylık döneminde sosyal paylaşımlar ve grup ilişkileri beklentilerinizden de fazla fayda sağlayacak. Bu dönem içerisinde toplantılar oldukça önemli. Neşeniz üst seviyelere ulaşacak ve paylaşımlarınızı istediğiniz gibi yapabileceksiniz. Haziran 2015'e kadar olan dönemde, hedeflerinizde yenilemeler yapabilir ve kazandığınız parayı da en iyi şekilde değerlendirmenin yollarını aramalısınız. Haziran ayından sonra, daha önceden yapmış olduğunuz bir işin karşılığını alabilirsiniz. Bu dönemde özellikle maddi anlamda değil, manevi anlamda da önemli gelişmeler yaşanacak.

Mars, 2015 yılında zaman zaman burcunuzla uyumlu açı içerisinde olacak ve iş konularında daha istekli, daha sorunsuz yaklaşımlarda bulunacaksınız. İkna kabiliyetiniz üst düzeyde olacak ve bu durum özellikle pazarlama bölümünde çalışan İkizler için oldukça önemli. 2015'in Şubat ayına kadar olan döneminde, yabancı kişilerle önemli işbirliği içerisine girebilir ya da akademik konularda beklemediğiniz hızda ilerlemeler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuz üst düzeyde olacak.

Nisan ve Mayıs ayları arasında, sosyal faaliyetler ve grup çalışmaları kafanızı fazlasıyla meşgul edecek. Bu konuda hızlı bir şekilde yenilenmenin içerisine girebilirsiniz. Haziran ve Ağustos ayları arasında ise, fiziksel açıdan kendinizi daha iyi hissedecek ve enerjinizi istediğiniz düzeyde kullanabileceksiniz. İş açısından daha gayretli olacak, sakin yaklaşımlarınızla karşınızdaki kişileri daha net bir şekilde ikna edebileceksiniz. Bu dönem içerisinde beklenenden daha iyi fırsatlar elde edecek, yeni atılımların içerisinde olacaksınız.

2015 yılının Kasım ayı içerisinde yaşanacak gelişmeleri çok iyi incelemeli ve analiz etmelisiniz. Daha sonra yaşanacak gelişmeler açısından önemli ipuçları yakalayabilirsiniz. Yapacağınız analiz daha iyi anlamanıza ve farkındalık yaratmanıza yardımcı olacaktır. Ailenizi ya da yakın çevrenizi ilgilendiren detay, organizasyon ve sağlık gibi konularla yakından ilgilenebilirsiniz. Aldığınız etkiler, gelecek yıl daha belirgin olarak karşınıza çıkacak. Özellikle iş hayatınızı ilgilendirebilecek gelişmelerin, Kasım ayın içerisinde farkına varabilirsiniz. Şubat ve Nisan ayları arasında, iş hayatınızda daha rekabetçi olmalı ve bundan kaynaklı olabilecek enerji düşüşüne hazırlıklı olmalısınız.

İkizler Burcu 2015 Aşk Hayatı

2015 yılında aşk hayatınız ve sosyal yaşantınız fazlasıyla hareketlenecek. Uranüs ve Jüpiter'in etkisini hissedecek, bu konularda istediğiniz düzeyde canlanacaksınız. Aşk hayatınızda bir dizi yenilikler olacak ve siz de bu duruma hazırlıklı olacaksınız. Ocak ayından, Haziran ayına kadar olan dönemde yeni aşklar gündeme gelecek ve şuan arkadaş olduğunuz bir kişiyle de duygusal anlamda yakınlaşabileceksiniz.

2015 yılında aşk hayatınız sizin için daha önemli olacak ve ilişkilerinize daha ciddiyetle yaklaşacaksınız. Birlikteliği olan İkizler, birlikte olduğu kişinin ilgisizliğinden dolayı yakınabilir. Hissettiğiniz ilgisizlik, birlikte olduğunuz kişinin işlerinden ya da var olan sorumluluklarından kaynaklanabilir. Hal böyle olunca aşk hayatınıza fazla önem vermeyecek ve toleranslı olacaksınız. Birlikteliğiniz artık eskisi gibi olmadığını düşüyor ve aranızdaki bağın artık paslandığını düşünüyorsanız, 2015 yılında birlikteliğinizi istediğiniz şekilde sonlandırabilirsiniz. Birlikteliğinizin bitmesi, ardından ani bir şekilde yeni bir ilişkiye başlamanızı sağlayacak. 21-22 Mayıs tarihlerinde dünyaya gelen İkizler, aşk hayatını ilgilendiren hatalı kararların altına imza atabilir. Bu dönem içerisinde devamı olmayacak, kısa süre içerisinde sonlanabilecek birlikteliğe kendinizi fazlasıyla kaptırabilirsiniz, dikkatli olun.

Aşk gezegeni olarak bilinen Venüs, 2015 yılının bazı bölümlerinde burcunuzla uyumlu açılar içerisinde olacak ve bu durum aşk hayatınızın daha iyi seviyelere ulaşmasını, devamında çok daha mutlu olmanızı sağlayacak. Kendinizi mutlu ve huzurlu hissedeceğiniz dönemler: Ocak - Şubat, bu dönem içerisinde yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Mart ayı içerisinde ise yabancı uyruklu kişilerle yakınlaşmalar söz konusu olacak, Nisan - Mayıs tarihlerinde sosyal ortamınız daha aktif olacak, Haziran - Temmuz ayları arasında ise, aşk hayatınızda beklenmeyen başlangıçlar yaşanacak, Eylül - Ekim aylarında ise, uzun süreli birlikteliklerin ilk adımları atılabilir. Venüs, 2015 yılının bazı bölümlerinde sert etkilerini gösterecek ve bu gibi durumlarda birlikte olduğunuz kişiye karşı daha ılımlı yaklaşımlar sergilemelisiniz. Bu tarihler: Mart - Nisan, Ağustos - Eylül, Ekim ve Kasım aylarıdır.

İkizler Burcu 2015 Sağlık

2015 yılında sağlığınızın olumlu düzeylerde olacağını belirtmek gerekir. Satürn ve Jüpiter'in neden olabileceği stresten uzaktasınız. Yine de, 21-22 Mayıs tarihinde dünyaya gelen İkizler, özellikle yaz döneminde ruhsal açıdan sıkıntılar içerisine girebilir. Enerjinizin fazlasıyla düştüğünü hissedebileceksiniz. Ruhsal anlamda yaşanacak dengesizlikler, depresif durumlarında beraberinde gelmesine neden olabilir, dikkatli olun.

Ruhsal açıdan herhangi bir sorun yaşadığınız takdirde, ilaç kullanma konusunda son derece dikkatli olmalısınız. Yine Şubat ve Nisan ayları arasında, sinirleriniz fazlasıyla gerilebilir ve bu durumdan kaynaklı olabilecek zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi rahatlatacak ve gevşetecek ilgi alanları yaratmalı, üzerinizde bulunan negatif enerjiyi yok etmenin yollarını aramalısınız. Bu konuda, var olan hobileriniz size fazlasıyla yardımcı olacaktır.

Kaynak:


Benzer Konular

7 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
7 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar