Arama

Astroloji - Fallar - Koç; - Sayfa 15

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 433.733 Cevap: 1.809
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
19 Nisan 2008       Mesaj #141
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Koc YKoc
TKoc
Sponsorlu Bağlantılar
Koç - Cumartesi , 19.04.2008
burcOzellik

Sevgili Koçlar Merkür gezegeninin ardından bugün de Güneş Boğa burcu seyrine başlamış bulunmakta. Akşam 18:50 itibariyle başlayacak bu etki 20 Mayıs tarihine kadar devam edecek ve sizler için finans hayatınız açısından son derece önem taşıyacaktır. Şimdi kazanımlarınızı gözden geçirme ve hayal kurmadan gerçeği görme zamanı. Üretken olmak için sabırlı, büyümek için istekli ve iradeli olma dönemi. Kararlılık kesinlikle şart ve ayrıca sakin, olgun ve mantıklı bir şekilde hareket etmeniz gerekiyor. Bu süreçte paranıza sahip çıkarken nasıl daha verimli kazanım alanları yaratabilirim ve maddi açıdan nasıl daha güvenli bir hayat sürebilirim diyerek tüm bilincinizi bu alana yoğunlaştırmanız lazım. Ancak böylece o güçlü enerjiniz ve fiziksel canlılığınızı bir amaç duygusu içinde yönlendirmiş olursunuz. Bu dönemin özet şeklindeki cümlesi, istiyorum ve benim olmalı şeklindedir. Tabi ki son derece akıllı ve geleceğinizi düşünür tarzda hareket ederek. Aceleci olmadan, yeteneklerinizi hayata geçirerek hem kendi değerinizi sınayacaksınız hem de size ait olan herşeyi korumak adına sağlamlaştıracaksınız.

Akşam saatleri ise, sosyal hayatın güzellikleri ve sıradışı zevklerini birlikte olduğunuz kişiyle veya farklı yollarla, baskı ve kontrol duygusu içinde olmadan yaşamak isteğiniz yoğunlaşacaktır. Değişik ortamlar, hoş insanlarla paylaşım ön plandadır. Yaşamın zorlukları ve karmaşası değil pembe tarafıyla daha fazla ilgilenmek isteğiniz ön plandadır. Saat 22:55 itibariyle boşluğa girecek olan Ay, Pazar günü 11:00 e kadar bu pozisyonunu sürdürecektir. Yeni tanışacağınız insanlar konusunda dikkatli olmak, ilk buluşmaları bu saatler arasına denk getirmemek, normal akışa göre davranmak, rutin işlerinizi yapmak yerinde olacaktır.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
20 Nisan 2008       Mesaj #142
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Koc YKoc
TKoc
Sponsorlu Bağlantılar
Koç - Pazar , 20.04.2008
burcOzellik

Sevgili Koçlar saat 12:25 de, Boğa ve Akrep burçlarında oluşacak Dolunay enerjisi, sizler için parasal konularda kendi yeteneklerinizle hayatınızı sürdürme konusunda istikrar ve becerikli olmayı gerektirmektedir. Fiziksel açıdan tüm canlılığınızı ve üretkenliğinizi ortaya koymalı, pratik ve tutarlı bir şekilde yeni düzenlemelerde bulunmalısınız. İrade gücünüzü sabit bir şekilde finansal durumunuza odakladığınız takdirde kazancınızı artırmamanız için hiçbir sebep kalmayacaktır. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, işini bilmeniz ve sabırlı olmanızdır. Sakin ve kolay kolay gerileme düşmeden güzellikleri elde etmek adına bireylik duygunuzu ön plana getirirseniz hakikaten isteklerinize kavuşmanız kolay olacaktır. Biliyorum ki bir Koç için bu bahsettiğim noktalar içinde en fazla zorluk çıkaracak konu sabırdır. Sadece yapmanız gereken para konusunda uyanık, yaratıcı ve mantıklı olmanızdır. Bu üç olgu sizi amaçlarınızı gerçekleştirme konusunda destekleyecektir.

Duygularınız açısından duruma baktığımızda ise bugünkü dolunayın etkisi bu alanda daha fazla ortaya çıkabilir. Ay Akrep burcu daima sahip olmak, tutku ve güç isteğidir. Durum böyle olunca cinsellik konusu baş sırayı almaktadır. Sizin için bir beraberlikte, duygusallıktan ziyade bu yöndeki bir paylaşım değerlidir. Siz ne kadar severseniz sevin daima kendinize sakladığınız ve karşınızdaki kişinin bilmesini istemediğiniz bir gizlilik muhakkak vardır. Bu mesafe özgürce hareket etmek ihtiyacınızın en yoğun şekilde tensel arzularınızda yattığını göstermektedir. Siz sevgilinizle veya eşinizle tutkularınızı paylaşmadığınız anda bu ilişkinin sürmesi neredeyse imkansızdır. Bugünkü etkiler altında mantıklı yanınız paraya sahip olmak adına çaba sarfetmeniz gerektiğini söylerken, iç dünyanızdaki dürtüleriniz bir başka insanla tutkularınızı yaşamayı tercih ettiğinizi göstermektedir. Bu iki alanda eğer tatmin olamıyorsanız gerilimli tavırlar göstermeniz mümkündür.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #143
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Koc YKoc
TKoc
Koç - Pazartesi , 21.04.2008
burcOzellik

Sevgili Koçlar bugün, maddi kazanımlarınızı çoğaltmanız ve verimli bir şekilde çalışabilmeniz için öncelikle sorumluluklarınızın bilincinde olmanız gerekiyor. Bilinçaltı dürtüleriniz son derece yüksek olduğundan bu gücü iş hayatınız ve parasal konular üzerinde yoğunlaştırmanız halinde altından kalkamayacağınız bir şey kalmayacaktır. Verilen görevleri veya yapmanız gerekenleri iyi bir şekilde planlamaya çalışmanız faydalıdır. Kararlılık göstermenizi sağlayacak içsel gücünüz gayet yerinde olacağından özellikle otorite konumunda bulunan kişilerle olan diyalogunuzu güçlü tutmaya çalışınız. Gerekirse işinizi daha verimli olarak yapabilmek adına sorular sormanız ve öğrenmeye çalışmanız size yarar sağlayabilir. Gün içinde işlerinizi yaparken kimseye projelerinizden veya kafanızın içindeki yeni fikirlerden bahsetmeden kendinizce yol almaya çalışınız. Yavaş ve emin adımlarla ilerleyerek hatalı işler yapmaktan sakınabilirsiniz. Aceleci davranmanın hem sağlığınız hem de işinizdeki verimlilik açısından güçlükler yaratabileceğini unutmayınız.

Günlük koşuşturmanızda en fazla dikkat edeceğiniz husus, içinde yer aldığınız koşullar ve şartların bilincinde olarak kendinizi ayarlamanızdır. Siz ne kadar ateşli biri olsanız da bugün düzenin gereklerine uyarak çok daha bilinçli bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Gerilimden uzak durmalı, etrafınızdaki insanlarla uyumlu ve olgun bir şekilde ilişki kurmaya çalışınız. Bunlara dikkat etmeniz halinde başka insanların maddi ve manevi desteğini üzerinizde hissedebilirsiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
22 Nisan 2008       Mesaj #144
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Koc YKoc
TKoc
Koç - Salı , 22.04.2008
burcOzellik

Sevgili Koçlar bugün 10:54-23:08 itibariyle boşlukta olacak Ay etkisi altında sizler başkalarıyla bütünleşme, uyum sağlama ve maddi açıdan destek bulma konularında derin ve güçlü tutkulara sahip olduğunuz için cinsellikte, parasal konularda ve her alanda aşırı bir ihtiras içinde olabilir, içinde bulunduğunuz durumda birilerinin desteğine ihtiyaç duyabilir ve bunu göremediğinizde anlaşılması ve gün içinde bağlantı kurulması zor bir insan haline gelebilirsiniz. Bu kimilerinin gözünde kibirli ve aşırı gururlu davrandığınız yönünde bir imaj uyandırsa da, sizin için başkalarının ne düşündüğünden ziyade sizin ne istediğiniz önemlidir. Ay boşlukta olduğu zamanlar duygularla bağlantıya geçerek içsel düzenlemeyi yapmak oldukça zordur. Böyle zamanlarda sakin olmak, olayları zorlamamak, girişimlerde biraz daha temkinli davranmak yararlıdır.

Öğleden sonra ise iç dünyanızda ve sizi gerginleştiren konularda kafanızın içinde sıradışı çözümler bulabilme enerjiniz yükselir fakat bunlar uygulamaya dökülmesi zor olabilir. saat 23:08 itibariyle Ay gezegeninin Yay burcuna geçişiyle kendi fikirlerinizi tartışmasız bir şekilde doğru görmeniz, düşündüğünüzü açıkça söylemeniz ve coşku dolu bir ifadeyle hareket etmeniz kolaylaşabilir. Ayrıntılara girmeden bütünü görme yeteneğinizin artışı sayesinde içinde bulunduğunuz şartları coşku dolu bir iyimserlikle düzenlemeye çalışmanız mümkün olmaya başlar.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
23 Nisan 2008       Mesaj #145
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Koc YKoc
TKoc
Koç - Çarşamba , 23.04.2008
burcOzellik

Sevgili Koçlar bugün, kendinizi ifade gücünün doruklarındasınız. Sizi durduracak hiçbir engel veya terslik mümkün değil gibi gelecektir. Güne uyandığınız an, iyimserlik dolu olduğunuzu fark edebilirsiniz. Hayat bugün size öyle güzel gelir ki, sorunlar olsa bile pek umurunuz değildir. Kendinizi en güzel şekilde göstermek, insanların sevmesini sağlamak ve ilgi görmek arzusunda olabilirsiniz. Herkesi sevgiyle kucaklayan bir görünümünüz vardır. Çevrenize şakalar yapabilir, takılabilir, kendinizle dalga geçerek herkesi güldürebilirsiniz. Her olayda neşelenecek bir taraf bulabilir, üzüntülü insanları bile keyiflendirebilirsiniz.

Bu iyimser tabloyu bozabilecek ve sizi huzursuz edebilecek kişilere bile hoşgörüyle bakarak, kim olursa olsun karşınızdaki kişinin ruh haline göre davranarak, günü keyifli bir şekilde geçirmeye yeminli gibisinizdir. Hatta size ters bir şey söyleyen kişiye bile olumlu yanıtlar vererek şaşırtabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki iletişimsel problemleri bugün konuşarak halletme yoluna gidebilirsiniz. Çünkü bugün hem sözel hem de davranış olarak içiniz içinize sığmayacak, yüreğinizdeki herşeyi dile dökmek isteyeceksiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
24 Nisan 2008       Mesaj #146
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Koc YKoc
TKoc
Koç - Perşembe , 24.04.2008
burcOzellik

Sevgili Koçlar bugün çevrenizle olan ilişkinizde rekabetten yana, direk tavırlar içinde, ihtiraslı ve son derece baskın olmaya özen gösterebilirsiniz. Dış imajınızdaki çekicilik ve güçlülük hareket ve tavırlarınıza yansıyabilir. Dışarıdan size bakan kendinize fazlasıyla güven duyan biri olduğunuzu hemen fark edeceklerdir. Yalnız bu durumda kimilerinin gözünde kendini çok fazla beğenmiş bir olarak görülmeniz, sert bulunmanız da mümkündür. Benim önerim bu gücü mesleki konularda hedefinize ulaşmak ve kafanızın içindeki fikirleri uygulamak adına kullanmanızdır. Çünkü toplumsal hayatta özellikle kariyer açısından düşünürsek insanın kendinden emin olması bazı kapıların kendiliğinden açılması anlamı taşır. Tabi sınırları aşmayacak derecede ve gerektiği zaman kullanmak üzere. Bugünün bir başka önemli enerjisi ise, son aylarda bazı zorlu enerjiler nedeniyle, ailevi konularda ve kendi iç dünyanızdaki büyük bir baskı altındasınız.

Bu baskı kimi zaman tepkisel davranmanıza ve bazı kişilerle karşı karşıya gelmenize yol açmakta. Çünkü yaşamınızı bildiğiniz gibi düzenlemeyi seven bir kişisiniz. Kendinize göre planlarınız bulunmakta. Bunları tam anlamıyla uygulama alanı bulamadığınızda kendinizi cenderede gibi hissetmektesiniz. İşte gün içindeki enerjiniz bu konularda abartılı tepkiler vererek üste çıkmak, galip gelmek ve etrafınızı denetim altına almak ihtiyacı doğurabilir. Hangi yolla olursa olsun kendinizi kabul ettirmek isteyebilirsiniz. Bu durumda size önerim, sakin bir şekilde akıllıca planlarınızı uygulamanızdır. Fevri davranmak yerine kendinizden emin ve ılımlı bir yol izlerseniz başarılı olmanız mümkündür. Saat 23:38-Cuma 11:47 arası, Ay boşlukta olacağından eğitim, yolculuklar, girişim ve bağlantılar konusunda dikkatli hareket etmek faydalıdır. Abartılı kararlar vermemeli, temkinli olmaya çalışmalısınız.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
25 Nisan 2008       Mesaj #147
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Koc YKoc
TKoc
Koç - Cuma , 25.04.2008
burcOzellik

Sevgili Koçlar saat 11:47 itibariyle Oğlak burcunda ilerlemeye başlayan Ay, iş hayatınızla ilgili konuları odak noktanız yapmakta. Siz, toplum içindeki konumunuzu fazlasıyla önemseyen bir kişisiniz. Ama sizin dışınızdaki insanların baskıcı tutumları veya dar bakış açıları nedeniyle sizi engellemeye çalışabilirler. Gelir durumunuzun geleceğe güvenle bakmanız konusunda yetersiz oluşu veya arzulamadığınız bir ortamda çalışıyor oluşunuz, bugün düşüncelerinizin ağırlık noktanızı oluşturacaktır. Bu bakış açısı doğal olarak size bir hırs ve atak olma cesareti getirdiği gibi, tam tersine gerginleşerek etrafınızdaki kişilere sert davranışlar göstermenize de neden olabilir.

Mücadele etmeniz gereken konuların başında bugün iş hayatınız ön sırada yer alabilir. Yaşamınızla ilgili her konuyu, yeniden gözden geçirerek atılımda bulunabilir veya şikayetçi olduğunuz bazı konularda tepkisel davranabilirsiniz. Öncelikle yapmanız gereken, yetenekli olduğunuz alanlarda bilgi sahibi olmak ve kendinizi hangi alanlara yönlendirmeniz gerektiğine karar vermektir. Siz savaşçı gücünüzü, toplum içindeki yerinizi belirlemek kullanırsanız hem psikolojik açıdan moral bulur hem de liderlik gücünüzü göstermiş olursunuz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
8 Mayıs 2008       Mesaj #148
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Koc YKoc
TKoc
Koç - Perşembe , 08.05.2008
burcOzellik

Sevgili Koçlar, 04:35-14:00 saatleri arasında boşlukta olacak Ay etkisi altında günün ilk saatleri iletişim, haberleşme, çevrenizle alakalı işlerde bazı aksamalar meydana gelebilir. Öğrenim hayatında iseniz derslerinizle ilgili, iş hayatınızda iseniz haberleşme, evde iseniz zihinsel açıdan tam olarak kendinizi ifade edemediğinizi fark edebilirsiniz. Fakat bunların tümü geçicidir, sakin olmak ve olabilecek aksamalara karşı önlem almak gerekebilir. Bu saat dilimi içinde özellikle ticari konularda, yazılı belgelerle ilgili, kontratlar, nakliye gibi konularda tedbirli olmak gerekebilir. Bilgi toplama ve bilgiyi yayma konusunda gecikmeler oluşabilir. Özellikle çocukları buluğ çağı olanlar aileler için okulla ilgili sorunlar oluşabilir. Mantıklı bir şekilde konuşmaya çalışmak en doğrusudur. Trafikte zorluklar yaşanabilir.

Saat 14:00 itibariyle ise psikolojik açıdan daha hassas veya kimi zaman gerilimli tavırlar içine girseniz de, bunun altında yatan en önemli sebep, duygusal yoğunluğun getirdiği bir tepkidir. Kendi dünyanızda taşıdığınız endişeler eğer aileniz veya eviniz sınırları içinde giderilmiyorsa, aranızdaki görünmez duvarlar varsa doğal olarak işiniz daha zorlaşıyor demektir. İnsan dışarıda mücadele ederken istiyor ki evinde huzur bulsun. İşten eve geldiğinizde güler yüzle karşılayan biri olsun veya evde yaşıyorsanız en azından akşam saatlerinde sizi mutlu edebilecek bir ortam oluşsun. Ama bu alanda da problemler, yalnızlık ve soğukluk olunca doğal olarak insan rahatsız olabiliyor. Benim size önerim sizi neler motive ediyorsa ve neler mutlu hissettiriyorsa hayatın bütün sorunlarına rağmen hem de inadına önce gülümsemeyi denemek sonra da bunlardan herhangi birini devreye koymak. Mesela bu akşam her zamankinden daha farklı bir saatte yemek yemek, Televizyon seyretmek yerine müzik dinlemek, internette oyun oynamak gibi.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
10 Mayıs 2008       Mesaj #149
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Koc YKoc
TKoc
Koç - Cumartesi , 10.05.2008
burcOzellik

Sevgili Koçlar 03:05-16:10 saatleri arasında Ay gezegeninin boşluğa girmeden önce yaptığı görünümler, duygu dünyanızla ilgili konularda oldukça coşkun enerjiler altında olacağınızı göstermekte. Kimileriniz için bu enerji sizin için son derece önemli olan aileniz, çocuğunuz veya sevgilinizle alakalı konularda hassas tepkiler vermeye müsait oluşunuzdur kimilerinizde ise içinizdeki güven olgusunu toplum hayatınızla alakalı her konuda başarıyla gösterme isteğinizdir. Eğer siz cumartesi olmasına rağmen çalışan biriyseniz bu enerji sizin sorumluluklarınız dolayısıyla sıkılmanız eğer çalışmıyorsanız duygusal açıdan bazı durumların sizi kısıtlaması nedeniyle abartılı tepkiler vermeniz anlamına gelebilir. Her durumda öyle fazla zorluk yaşatmayacaktır. Yalnız dikkat edilmesi gereken konu, bu saat dilimi içinde temkinli hareket etmek, ne fazla iyimser ne de fazlasıyla hararetli davranışlarda bulunmamak ve ani kararlardan uzak durmaktır. Rutin işlerinizi yapabilirsiniz. Alışveriş konusunda dikkatli olmalısınız. Çok kısa sürecek bir etkidir, büyük bir sorun yaşanması çok enderdir.

Saat 16:10 itibariyle Ay Aslan burcunda ilerlemeye başladığında, sizin için hayatın keyifli ve eğlenceli tarafı ön plana gelmeye başlar. Çocuksu bir enerji sizi sarar, sorunları şöyle bir kenara koyarak hoşunuza giden ne varsa onu yapmaktan hoşlanır geceyi en güzel şekilde değerlendirmeye çalışabilirsiniz. Aşk oyunları, flört, zevke düşkünlük gibi etkiler bu saatlerde ön plandadır. Kendinizi göstermek ifade etmek enerjiniz yüksektir. İyimserlik ve sıcaklığınızla etrafınızdaki insanları kucaklayabilirsiniz. Yeni ve renkli olan herşey dikkatinizi çekebilir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
11 Mayıs 2008       Mesaj #150
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Koc YKoc
TKoc
Koç - Pazar , 11.05.2008
burcOzellik

Sevgili Koçlar, günlük aktiviteniz içinde sizi en fazla ilgilendiren konu, parasal yönden rahat bir hayat sürmek ve sorunlarınızın üstesinden gelerek gönlünüzce yaşamak olabilir. Nasıl daha başarılı olurum, daha iyi imkanlara nasıl sahip olabilir ve kimseye hesap vermeden hayatımı nasıl şekillendirebilirim olgusu son derece önemlidir. Ödemelerinizle alakalı konular için şimdiden bazı planlar yapar, gerekirse yakınlarınızdan destek olmalarını isterseniz, daha rahat bir şekilde yarınki iş gününe hazırlanabilirsiniz. Yeteneklerinizin güce dönüşmesi adına azimli olmalı, hoşgörülü bir şekilde diyalog kurmaya çalışmalı, Bulunduğunuz ortamda sakinliği öncelikle kendi içinizde sağlarsanız, karşınızdaki en sinirli insan bile susmak zorunda kalacaktır.

Duygu dünyanızda ilişkinizi ilgilendiren konularda da, sizin beklentiniz karşınızdaki kişiye uymayabilir veya sizin düşüncelerinize uyum sağlaması zor olabilir. Yapılması gereken fikirlerinizi açıklarken daha mantıklı bir şekilde izahta bulunmaktır. Böylece çıkabilecek tartışmaların önüne geçebilir, size ters bir şey söylense bile üzerinde durmamış olursunuz.Eğer çevrenizdeki kişilerle anlaşmazlık yaşamadan günü geçirmek istiyorsanız, öncelikle nasıl bir ruh hali içindeler bunu inceleyiniz. Gergin kişilerle bir araya gelmemeye özen göstermek yerinde olacaktır. Bu Pazar gününü, ev içinde minik uğraşılar yaratarak veya hoşlandığınız kişilerle bir araya gelerek değerlendirmeniz faydalı olabilir.

Not: Tüm Annelerin ve Anne duyarlılığına sahip herkesin bu mutlu gününü kutlar, yavrularıyla bir ömür boyu sağlıklı ve huzur içinde yaşamalarını temenni ederim.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar