Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Sayfa 11

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 307.859 Cevap: 1.773
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
19 Nisan 2008       Mesaj #101
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Ikizler YIkizler
TIkizler
Sponsorlu Bağlantılar
İkizler - Cumartesi , 19.04.2008
burcOzellik

Sevgili İkizler dünyamızın ısı ve ışık kaynağı olan Güneş bugün itibariyle Boğa burcundaki seyrine başlamış bulunuyor. Bu enerjinin sizler için anlamı, 20 Mayıs tarihine kadar maddi ve manevi değerlerinizle alakalı her konuda duygusal ve fiziksel anlamda sakinlik arayışı veya geri planda kalarak bazı ayarlamalarda bulunmanız için gereken zaman demektir. Bu süreçte, yaşadığınız her olayın sizde bıraktığı etkiyi geçmiş tecrübeleriniz ışığında değerlendirerek nerden geldim nereye gitmekteyim sorularına cevap arayacaksınız. Hayatın karmaşaları içinde yol alırken yaşadığımız bazı olayların geride bıraktığı izler, bilinçaltımızda depolanır. Günü geldiğinde en ufak bir etkide bunlar açığa çıkarak bize kendini hatırlatır. İşte bu dönemde bilinçaltınızda birikmiş olanları elemek ve yeni bir adım atabilmek için tazelenmek gerekir. Bu ruhun bahar temizliği anlamına gelir. Yeniye yer açmak için eskilerin gözden geçirilerek işe yaramayan kısımlarının devre dışı bırakılması gerekecektir. Şimdi sizler bu süreçte hayatınızı şöyle bir elemine ederek elinizde kalanları ve gitmesi gerekenleri saptayacaksınız. Bunu ne kadar gerçekçi bir şekilde yaparsanız o denli ferahlar ve yüklerinizden kurtulursunuz.

Akşam saatlerinden itibaren yaşamın keyifli ve eğlenceli yanlarını hissetmenizi sağlayacak enerjiler ışığında uzak yollar, ülkeler ve değişik insanlarla tanışabilir, ilişki kurabilir düşüncelerinizi özgür bir biçimde ifade edebilirsiniz. Sevilmek ve kendinizi farklı hissetmek ihtiyacınız size yeni olanaklar ve kapılar açabilir. Saat 22:55 den itibaren boşluğa girecek Ay, yolculuklar konusunda herhangi bir sorun oluşturmasa da, yeni tanışacağınız kişilerle ilgili daha dikkatli olmanız anlamına gelebilir. Ayrıca fikirlerinizi ifade konusunda olgun ve ılımlı davranmanız size artılar kazandıracaktır. Boşluktaki etki Pazar saat 11:00 de sona erecektir.
sweetloves - avatarı
sweetloves
Ziyaretçi
20 Nisan 2008       Mesaj #102
sweetloves - avatarı
Ziyaretçi
tipik bi ikizlerim ben yaw Msn Grin Msn Angel
Sponsorlu Bağlantılar
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
20 Nisan 2008       Mesaj #103
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Ikizler YIkizler
TIkizler
İkizler - Pazar , 20.04.2008
burcOzellik

Sevgili İkizler bugün saat 12:25 de meydana gelecek Dolunay enerjisinin etkisini yoğun bir şekilde hissedecek burç mensuplarından birisi de sizlersiniz. Ne gibi durumlar yaşanabilir birlikte inceleyelim. En başta fiziksel canlılığınız açısından ele alırsak bir durgunluk hali, keyifsizlik ve hiçbir şey yapmama isteği ön plandadır. Aslında kafanızın içinde planlamaya çalıştığınız birçok hedef vardır. Amacınız kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlarda yaşamınızdaki her şeyle baş edebilmenizi sağlayacak şekilde maddi ve manevi güvenliğe kavuşmaktır. Öyle bir şeyler olmalı ki, üretkenlik yönünüz ortaya çıkmalı, sabırla işlerinizi yapmalı ve kararlılığınızla arzularınıza ulaşmalısınız. Fakat bunun için hem parasal imkanlar gerekmekte hem de maddi kazanımlarınızın belirli bir düzende olması lazım. Böylece siz rutin işlerinizi yaparken, bir yandan da asıl yenilikte bulunacağınız diğer konularla ilgilenebilmelisiniz. Yani o arada parasız kalmamalı, gereksinimlerinizi karşılayacak gücünüz elinizde olmalıdır. İşte bütün bu düşünceler bugün geri planda kalarak düşünmenize neden olabilir.

Duygularınız açısından günü incelersek genel anlamda yenilenme ve dönüşüm ihtiyacınız oldukça ön plandadır. bilinçaltınızda bu iki olgu ya hep ya hiç diyerek hayatınızı şekillendirmenizi istemektedir. Artık ya siyah olmalıdır hayatınızda ya da beyaz. Grilere yer vermek niyetinde değilsiniz. Çünkü bunun zaman kaybettirici olduğunun farkındasınız. Hedefe müthiş bir yenilikte bulunmak ve bu sefer kalıcı anlamda güçlü olmak adına gitmek niyetindesiniz. Yani ya güçlü olur kontrolü elinize alırsınız yahut sıradan bir kişi olarak mutsuz bir yaşamı sürdürmek zorunda kalırsınız. İşte sonuncusunu yaşamamak için çok iyi düşünüp tercih yapmak zorunda olduğunuzu artık net bir şekilde bilmektesiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #104
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Ikizler YIkizler
TIkizler
İkizler - Pazartesi , 21.04.2008
burcOzellik

Sevgili İkizler bugün şöyle bir düşündüğünüzde üzerinizdeki ailevi sorumluluklar, hayatın bizzat kendi içindeki zorlukları ve bir şekilde güvenliğinizi elde etmek adına verdiğiniz çabalar oldukça yoğundur. Kimileriniz, öyle bir durum içinde ki, kimseden destek göremedikleri gibi, bekledikleri ilgi ve sevgiyi kendi içlerinde oluşturmak zorundalar. Tabi bu arada kafanızın içindekileri hayata geçirmek için geri planda sabırlı bir şekilde verdiğiniz çabayı kimsenin gördüğü yok. Herkes sizi hiçbirşey yapmıyor, bir emek sarfetmiyor gibi değerlendirmekte. Kimileriniz ise bazı nedenlerle öyle bir durumun içinde savaş vermek zorundasınız ki sadece kendiniz adına değil ailenizin tüm bireylerinin geleceklerini sağlam olarak inşa etmek mecburiyetiniz var. Bazılarınız ise, gözlerden uzak bir yerde, ailenizi özlediğiniz halde çalışmak mecburiyetindesiniz.

Kimi İkizler ise geçim sorunları nedeniyle akıllarına gelen bazı fikirlerle bir an evvel refaha kavuşma planları yapmakta. Her ne olursa olsun bütün bunların bir şekilde üstesinden gelebilmenin yolu öncelikle kendinize inanmaktır. Günlük enerjileriniz bu yönde size destektir. Bugüne dek olan çalışmalarınız ve emeklerinizin karşılığını alabilmenizi sağlayacak gelişmeler için sabırlı olmanız ve yorulmadan çalışmaya devam etmenizi öneriyorum. Yakın bir zamanda hem yuvanız hem de dış dünyada kendinizi olumlu bir şekilde ifade etmenizi sağlayacak enerjiler sayesinde verdiğiniz bugünkü mücadelenin meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Yeter ki sabırlı olun.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
22 Nisan 2008       Mesaj #105
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Ikizler YIkizler
TIkizler
İkizler - Salı , 22.04.2008
burcOzellik

Sevgili İkizler, gün içinde uğraştığınız tüm işler, rutin olarak yerine getirmeniz gereken görevleriniz, verimlilik ve sağlık konularında daha dikkatli hareket etmenizi gerektiren Ay boşluktaki etkisi saat 10:54 itibariyle başlayacak ve saat 23:08 de sona erecektir. Bu zaman dilimi içinde hiç dinlenmeden çalışmanız halinde kendinizi zorlamanız mümkündür. Ayrıca hangi işle ilgili olursa olsun çevrenizdeki insanları yönetmeye kalkmanız bazı ufak tefek sorunlara neden olabilir. Parasal konularda kuşku ve kuruntulu tavırlar içinde olabilir, işlerinizi hallederken karşınızdaki kişileri etkiniz altına alarak sizin gibi düşünmelerini bekleyebilirsiniz. Tabi ki buna uymayan insanlar olduğunda ise ister istemez gerilimli tepkiler verebilirsiniz. Benim size önerim bu saatler arasında yeni kararlar almamak, rutin işlerinizi yapmak ve detaylar üzerine yoğunlaşarak bütünleşmeyi sağlamaktır. Ayrıca sakin ve ılımlı bir şekilde hareket etmeniz, ani hareketler ve kararlardan uzak durmanız faydalı olacaktır.

Öğleden sonra ise, mesleki konulardaki ilginç fikirlerinizi belirli bir ciddiyet içinde yönlendirmeniz halinde sizi maddi açıdan destekleyici olabilir. Fakat tüm olasılıkları gözden geçirmek lazımdır. Yaratıcı fikirlerinizi doğru zaman doğru yer doğru insanlara sunmanız çok daha etkili olmasını sağlayabilir. Saat 23:08 de Ay gezegeninin Yay burcuna girişiyle ilişkinizle alakalı konularda daha iyimser ve pozitif yaklaşımlar içinde olmanız, dürüst bir şekilde duygularınızı ifade etmeniz sorunlar oluşmasına engel olacaktır. yalnız dikkat etmeniz gereken konu sadece kendi fikirlerinizin doğru olduğu yönünde inat etmemenizdir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
23 Nisan 2008       Mesaj #106
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Ikizler YIkizler
TIkizler
İkizler - Çarşamba , 23.04.2008
burcOzellik

Sevgili İkizler bugün kendinizi iki kuvvetli dürtünün arasında kalmış gibi hissedebilirsiniz. Bir yandan sağlamcı ve herşeyi planlamak yönündeki fikirleriniz, bir yanda kontrolü her an kaybedecekmiş gibi bir hisse neden olan kuşkulu durumlar karşısında şaşırabilirsiniz. Bilinçli yanınızla, duygularınız arasındaki zıtlaşma doğal olarak ilişkinizde sorunlar oluşturabilir. Fakat bu karşıtlığı her ikiniz de özverili bir şekilde düzenlediğiniz takdirde ilişkinizde çok önemli adımlar atabilirsiniz. Olayları her iki yönüyle de görebilme özelliğiniz, kararlarınızı verirken size yardımcı olacaktır. Ayrıca günlük enerjiler altında genel olarak tüm burçlar için istenildiği takdirde pozitif düşünmek gayet kolaydır. Yeter ki, bu iyi niyeti içinizde uyandırmayı biliniz.

Bugün, duygularınız derin ve güçlüdür. Bir söz vardır, sakin sular derinden akar diye işte aynen böyle ılımlı düşünmeyi öncelikle kendi içinizde oluşturabilirseniz derinliği hissetmeniz mümkündür. Bugün evinizde önemli bir değişiklik yapmak ve dekorasyon konuları için olumlu bir gündür. Bunu yapmakla hayatınıza bir değişiklik, uyum ve zarafet katabilirsiniz. Size faydası dokunmayacak şeyleri saptayıp yeni kullanım alanı yaratmak için iyi bir fırsat olabilir. Bugünkü enerjilerle her anlamda yeniden var olmak adına, kendinizi iyi hissetmek için gerekli enerjiler mevcuttur. Sizler de gönlünüzü hoş tutarak, güzel şeyler düşünerek motive edebilirsiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
24 Nisan 2008       Mesaj #107
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Ikizler YIkizler
TIkizler
İkizler - Perşembe , 24.04.2008
burcOzellik

Sevgili İkizler bugün sosyal hayatın birebir aktif bölümünde yer almak, yakın ilişkiler kurarak kendinizi göstermek, ideallerinizi, hedeflerinizi yenileştirmek isteğiniz yoğundur. Bireysel temaslarınızda zekanızı, çözüm bulma kabiliyetinizi hem çevrenizdeki insanlar hem de özel ilişkinizde gösterebilirseniz hakikaten yararlı olabilir. Siz öyle çok duygusal düşünmekten yana bir kişi değilsiniz. Herşeyin kendi içinde bir mantığı olmalı diye düşündüğünüzden, bugünkü bu kuvvetli enerjiyi sadece bir şeylerin hazzını yaşamak adına değil, her alanda güçlenmek niyetiyle devrede tutmanız faydalıdır. Hayat şartlarının ne kadar güç olduğu ortada. Güçlü olmak için herşeyden önce kuvvetli bağlantılar kurmak gerekmekte. Girişimleriniz açısından baktığımızda ise, sorumluluklarla baş etmek ve ileriye doğru atılımda bulunmak için maddiyat ve paylaşım konusu değerli.

Özellikle sosyal hayatın içinde yer almanızı sağlayacak işler, gruplar, projeler hem diğer insanlar tarafından tanınmanız hem de girişimci yönlerinizi gösterebilmenizi sağlayabilir. İşte bütün bunların sonucunda maddi alandaki güven duygunuz yükselebilir, kazanımlarınız artabilir ve rahat bir hayat sürebilirsiniz. Ayrıca bu durum özel ilişkinizdeki bazı pürüzlerin önüne geçilmesinde veya yeni kurulacak beraberlikte daha kuvvetli bir temel oluşturmanızın da sağlayıcısı olabilir. Saat 23:38-Cuma 11:47 arası Yay burcunda boşlukta olacak Ay, partnerinizle aranızdaki önemli konularda detayların üzerinde durarak ayarlamalar yapmanın faydalı olacağını gösteriyor.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
25 Nisan 2008       Mesaj #108
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Ikizler YIkizler
TIkizler
İkizler - Cuma , 25.04.2008
burcOzellik

Sevgili İkizler, duygularınız ile mantığınız arasındaki karşıtlık nedeniyle kimi zaman sıkıntılar yaşamanız mümkündür. Ay oğlak enerjisi saat 11:47 itibariyle etkili olmaya başladığında, genel olarak, hiçbir konuda beklemekten yana değilsinizdir, oysaki bugünkü etkiler, sizi sürekli aynı noktada tutmaya ve disiplinli davranmaya zorladığından sinir bozucudur. Sanki herşey tek bir habere bağlı gibi. O haber gelse herşey birdenbire düzelecek ve adım atılacak diye düşünmektesiniz. Ciddiyet ve sorumluluk gerektiren alanlara yönelmektense daha çabuk ve daha fazla değişim yakalamaktan yanasınız fakat bugünkü enerjiler pek buna fırsat vermeyebilir.

Davranışlarınız yansıyan, güçlü görünme isteğiniz ve yeniden bazı şeyleri düzenleme arzunuz nedeniyle düşünceli gözükebilirsiniz. Size tanıyanlar bugün oldukça sakin davrandığınızı fakat bir o kadar sıkıntılı olduğunuzu düşünebilirler. Aslında bu durum yapmayı düşündüğünüz işler için düşünceli oluşunuzdandır. Çevrenizdeki kişiler sizin pek yakında orijinal bir atılımda bulunacağınızı hissediyor olabilirler. Siz her zaman istediğiniz anda her konuyla ilgili bilgiye ulaşabilecek kadar zeki bir kişisiniz. Bugün ileri atımlarınızla ilgili neler yapılabilir bunları şöyle bir tasarlarsanız gayet olumlu bir şekilde günü değerlendirmiş olursunuz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
8 Mayıs 2008       Mesaj #109
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Ikizler YIkizler
TIkizler
İkizler - Perşembe , 08.05.2008
burcOzellik

Sevgili İkizler, burcunuzda iki gündür ilerlemekte olan Ay, sabaha karşı 04:35-14:00 saatleri arasında boşlukta olacağından, parasal konular nedeniyle, kendinizi dış dünyada rahat ve özgüvenli bir şekilde ifade edemediğinizi düşünebilirsiniz. Bilinçli olarak kontrolünüz dışı gelişmeler karşısında sakin ve mantıklı bir şekilde hareket etmeniz gerekebilir. Çevrenizde bulunan insanlarla iletişimsel olarak ayrılıklar meydana gelebilir. Özellikle maddi konularda tam olarak kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. Bütün bunlar boşluktaki Ay etkisi altında gayet doğaldır. Burada yapmanız gereken her zamanki gibi akıllı stratejiler uygulamak, sinirliyseniz bunu dışarıya aksettirmemek, karşınızdaki insan sizi rahatsız ediyorsa ona gülümseyebilmek, keyifsizseniz inadına sanki çok rahatmışsınız gibi tavırlar içine girerek bir tür oyun oynamak. Parasal işleri de öğleden sonra halledecek şekilde program yapmak.

Saat 14:00 itibariyle Ay gezegeni Yengeç burcuna girdiği saatlerde sizin için maddi konularda duyarlılık biraz daha fazlalaşabilir. Endişeler taşıyor olabilirsiniz. Sanki istediğiniz gibi işlerinizi düzene koyamayacakmışsınız gibi gelebilir. Tepkileriniz daha yavaş ve belirsizdir. Fakat bu saatlerde aileniz, anneniz veya eşiniz, sevdiğiniz kişi size gereken desteği, ilgiyi ve sevgiyi gösterebilir. Aslında her ne kadar deli dolu biri olsanız da sizin de isteğiniz bu doğrultudadır. Bir çocuk gibi şımartılmak, her yaptığınızın onaylanmasını beklemek, değer verdiğiniz insanların size el bebek gül bebek müamelesi yapmaları hoşunuza gidebilir. En azından bugünkü stresinizi sevdiklerinizle gidermek keyifli bir gün geçirmenizi sağlayabilir. O nedenle sabahki gerginlikleri kafanıza fazla takmayınız. Rahat olunuz, o içinizdeki çocuğu hep ön planda tutunuz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
10 Mayıs 2008       Mesaj #110
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Ikizler YIkizler
TIkizler
İkizler - Cumartesi , 10.05.2008
burcOzellik

Sevgili İkizler bugün saat 03:05-16:10 saatleri arasında Ay boşlukta olacağından parasal alışverişlerinizde özellikle kişilerarası ilişkilerde dikkatli olmak gerekebilir. Size söz verilen bir konuda alacağınızı tahsil etmeniz veya sizin söz verdiğiniz halde borcunuzu ödeyememeniz mümkündür. Ayrıca ihtiyaçlarınıza karşın başkalarından destek görmeden halletmek zorunda kalmanız gibi durumlar da yaşanabilir. Kimileriniz ise bu etki altında, kendini olduğundan güçlü göstermek isteğiyle parasal konularda tavizkar davranabilirler. Hiçbir konuda gereğinden fazla coşkun davranmamalı, harcamalarınıza dikkat etmeli, sınırlarınızı aşacak şekilde davranışlar göstermemeye çalışmalısınız. Çünkü tam anlamıyla bir şeylerin yerine oturması, düzene koyulması, yaptığınız planların uygulanması mümkün olmayabilir. Tedbirli olmakta fayda vardır.

16:10 itibariyle başlayan etkiler altında ise, yakın çevrenizle olan ilişkinizde, iletişim, haberleşme, kısa seyahatler konusunda renklilik, hareketlilik meydana gelebilir. Abartılı reaksiyonlar gösterebilir, bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekmekten hoşlanabilir, ne kadar özel biri olduğunuzu düşünmelerini isteyebilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızdaki kıpırdanmalar olumlu yöndedir. İlgiyi kolayca üzerine çekebilir, siz de aynı şekilde sıcaklığınızı karşınızdaki kişiye hissettirebilirsiniz. Bu saatlerdeki buluşmalar oldukça tutkulu ve ateşli geçebilir. Bir çocuk kadar heyecanlı davranabilirsiniz. Yeni ve dikkat çekici objeler, insanlar, mekanlar ilginizi çekebilir. Hayatı keyifli yanlarıyla ele almak isteyebilirsiniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar