Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Sayfa 20

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 308.826 Cevap: 1.773
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ağustos 2008       Mesaj #191
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Pazar , 17.08.2008

Sponsorlu Bağlantılar

Sevgili İkizler bugün, son derece hassas, kolay etkilenen ve yoğun duygular içinde olduğunuzdan, kafanızın içindeki sorulara cevap bulmakta zorlanabilirsiniz. Bir yandan içinizdeki kuşku ve kuruntulara yol açan sorunlarla mücadele ederken, diğer taraftan bütün bunlara şefkatli bir ruh haliyle olumlu yanıtlar vermeye çalışabilirsiniz. Oysaki bugün hiçbir konuda net bir çizgi tutturmak mümkün değildir. Çünkü ne yaparsanız yapın gerçekler ortadadır ve doğal olarak üzerinizdeki ağırlık devam etmektedir. Kendinizi ne kadar duyarlı ve nazik bir şekilde davranmaya zorlasanız da bunu ifade edebilmeniz pek mümkün olmamaktadır.


Günlük işlerinizle ilgili konularda stresten uzak durmaya çalışmanız gayet yerinde olacaktır. Hiç kimseden anlayış ve destek görmeseniz de, moralinizi üst seviyede tutarak gündelik işlerinizin üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Özellikle içinden bir türlü çıkamadığınız sorunlar varsa, bu enerjiler altında çözümlemeye çalışmak, hakimiyeti ele geçirmek yanlış durumlara yol açabilir. Yapılması gereken şu an için herşeyi oluruna bırakmak, doğal akışa müdahale etmemektir.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ağustos 2008       Mesaj #192
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Pazartesi , 18.08.2008

Sponsorlu Bağlantılar

Sevgili İkizler bugün yönetici gezegeniniz Merkürün görünümleri altında özellikle eviniz, aileniz ve güvencenizi ilgilendiren konularda girişimlerde bulunabilir, parasal açıdan yetkili kişilerle bir araya gelerek durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Bu durum kimileriniz için, evinizi değiştirme, tadilat veya onarım için bir kredi başvurusu olabilir, kimileriniz için yeni bir ev satın almak adına bilgi sahibi olmayı işaret edebilir. Burada önemli olan, isteklerinizi gerçekleştirmeniz ve olumlu bir sonuç almanız için, dışarıdan desteğe ihtiyacınız olduğu bir gerçektir. Tek başına altından kalkmanızın mümkün olmadığı durumlar için iyi bir planlama yapmanız ve ne gibi kişilerle temasa geçebilirsiniz bunu tespit etmeniz kolay olabilir. Ayrıca bugünkü enerjiniz aileniz, eşiniz veya aynı evi paylaştığınız kişilerle aranızdaki diyalog açısından önemlidir. Herkes kendi payına düşen düzenlemede bulunduğu takdirde hem huzurlu bir ortam sağlanmış olur hem de bundan sonrası adına herhangi bir tatsızlık çıkmamış olur.

Mesleki konularda dikkat etmeniz gereken bir önemli nokta ise, otorite konumunda bulunan kişilerle olan diyalogunuzda değişken tavırlar göstermeden, endişeli tepkiler vermeden görüş alış verişinde bulunmanız, işlerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesinde esastır. Kimi anlarda etrafınızda bulunan patron konumundaki kişilerin, üstünlüklerini göstermek amaçlı eleştirilerde bulunmaları veya bazı şeyleri ima etmeleri can sıkıcı olsa da, bugün ifade gücünüz etkili olduğundan, onları ikna etmeniz gayet kolaydır. Olaylara bugün akılcı yaklaşımlar göstermeye çalışınız. Karşınızdaki kişinin zaaflarını düşününüz, bildiğiniz bazı önemli yanlarını göz önüne alarak iletişimde bulunursanız, gayet verimli bir gün geçirmiş olursunuz

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #193
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Salı , 19.08.2008


Sevgili ikizler saat 13:00 itibariyle Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak mücadele ve istek gücünün astrolojik temsilcisi Mars gezegeni bu pozisyonunu 4 Ekim tarihine kadar devam ettirecektir. Bu süreçte, aşk hayatınızla alakalı yaşam evinde ilerleyecek Mars doğal olarak sizler için kendi içinde aktif bir dönemin göstergesidir. Karşı cinsle paylaşım içinde olmayı, sevme ve sevilme duygusunu bizzat yaşamayı, bir yandan benliğinize sahip çıkarken, diğer taraftan karşınızdaki kişiyi net olarak belirlemeye çalışacağınızı söylemek mümkündür. Yani aşk konusunda oldukça isteklisinizdir fakat yaşadığınız ilişkinin niteliğini saptamanız gerekebilir. Karşınıza çıkabilecek yeni bir kişiyle ortak duygular içinde hareket edebileceğiniz gibi, hali hazırda devam eden beraberliğinizin geldiği noktayı saptamanız da mümkündür. bu enerji altında sizin kendi bireysel ihtiyaçlarınız kadar, birlikte olduğunuz kişinin de arzuları önemlidir. Yani ilişkinin ciddiyetle devamı için iki yönlü bir bakış açısı altında hareket etmek esastır. Davranışlarınızdaki nezaketin artmaya başladığı bu dönemde, paylaşımda bulunmaktan fazlasıyla hoşlanabilirsiniz.

Hem kendinizi hem de birlikte olduğunuz insanı uzlaşı ve uyum duygusu içinde gözden geçirebilir, birlikte olmanın size ne gibi kazanımlar sağladığını veya sağlayabileceğini anlamaya çalışabilirsiniz. Burada benim size önerim öncelikle, aşkta doyuma ulaşmak için, sizin güzelliklerinizin, özelliklerinizin kısaca sizin kim olduğunuzun farkında olan, sizi takdir eden, size gereksinim duyduğunuz noktalarda destek çıkan bir kişiyi tercih etmenizdir. Yaşadığı ilişkiye değer vermeyen, umursamayan sadece bir arada olmak ve bazı zevkleri yaşamak adına size yaklaşan kişiye karşı hakikatler ışığında hareket etmeniz esastır. Saat 14:40-17:10 saatleri arasında Ay balık burcunda boşluğa gireceğinden, mesleki konularda bu zaman dilimi içinde günü kendi akışı içinde değerlendirmeniz faydalıdır. Akşam saatlerinde Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, sizler için fiziksel açıdan canlık, tazelik ve istek gücünüzün artışı anlamına geldiğinden olumludur. Yalnız fazla bencil davranmamakta da fayda vardır.

alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #194
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
20.08.2008


Sizi uğraştıran ve gizliden gizliye korkutan konuları birisinden yardım görerek halledebileceksiniz. Düşündüğünüz şeyler için bir, iki gün daha beklerseniz iyi olur. Kaybedilmiş savaşların ardından üzüleceğinize önünüzde açılan yeni ufukları görmenin zamanı geldi. Önümüzdeki günlerde kendinizi çok daha rahat hissedek kendiliğinden düzeldiğini göreceksiniz. Kafanıza takılan konuları ortaya koyabilir ve sağlam kafa ile tartışabilirsiniz.

alıntı...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #195
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Çarşamba , 20.08.2008


Sevgili İkizler bugün, kafanızın içindeki planlarınızı hayata geçirmenizi sağlayan taze enerjilere sahipsiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken konu, bu gücü yerinde kullanmanız olmalıdır. Tek başınıza hareket etmemek için egonuzu devre dışı bırakmalısınız. Ekip halinde hareket etmeniz halinde, bu yolda zafer kazanabilirsiniz. En öncelikle yapmanız gereken doğru yer, doğru zaman ve doğru insanları bir araya getirmektir. Kararsızlıktan ve tembellikten uzak durarak girişimde bulunursanız hakikaten ileriye doğru adım atabilirsiniz. Ayrıca asıl vurmak istediğiniz hedefe nişan almalısınız. Sırf ne kadar güçlü biri olduğunuzu göstermek adına gereksiz yerlerde ve gereksiz insanlarla görüşerek zaman kaybetmeyiniz.

Kuvveti elinde bulunduran insanlarla bir araya geliniz. Sözel gücünüz şimdi sizin emrinizde. Konuşarak, haberleşerek iletişim ağınızı genişletiniz. Cazibeniz ve popülerliğinizi devreye sokma zamanıdır. Stratejinizi iyi belirlemeniz halinde elde edemeyeceğiniz kimse olmayacaktır. Risk alırken, planlarınızı uygulama yolunda gerekli ise yapınız yoksa sizi zor durumda bırakacaksa buna kalkışmayınız. Günün tüm enerjilerini şöyle bir özetlersek, amaçlarınızı gerçekleştirmek adına işbirliği yapmak, koordine çalışmak, ekip ruhu oluşturarak hedefe kısa yoldan varmak son derece faydalıdır. Net bir sonuç elde etmek için, günün enerjileri olumludur. Yerinizden kalkın, silkelenin ve ilk adımınızı kendinizden emin olarak atmaya çalışın.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2008       Mesaj #196
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Perşembe , 21.08.2008
Sevgili İkizler güne iki farklı enerjinin etkisi altında başlamaktasınız. Bunlardan birincisi, sözel iletişiminizdeki güçlü ifade tarzınızı ilişkinizle alakalı konularda gösterme hevesinizdir. Canlılığınız ve aktifliğinizle hakimiyeti elinde tutan taraf olduğunuz için doğal olarak en önemli isteğiniz beraberliğinizle alakalı olarak dönüşümde bulunmaktır. Bu enerji altında partnerinizle aranızdaki sorunların çözümü mümkün olabilir. Karşılıklı olarak birbirinizin üstünde kontrol kurmaya kalkmadan eşit paylaşımlar içinde olmanız, her iki tarafın da kendi payına düşen fedakarlıklarda bulunmaya gönüllü olması olumlu bir sonuç elde edilmesini sağlayabilir. Burada size düşen görev daha fazladır. Eğer egonuza yenilerek ben haklıyım demeye devam ederseniz ilişkinizin bundan sonrasında yine aynı sorunlar yaşanması mümkündür. Ayrıca şunu da unutmayınız ki, eğer siz evli bir çiftseniz yuvanızın devamı için, kişisel yönde değişiklikler yapma zamanınız gelmiş demektir. Bunu aksayan noktaların tamir edilmesi süreci olarak görebilirsiniz. Bazı çiftler için belki son bir şans anlamına bile gelebilir. ilişkisi olmayanlar için bu enerjinin anlamı, iki kişinin evlilik amaçlı bir araya gelişi ve birbirlerini tanımaya çalışmaları demek olabilir. Hangisi olursa olsun burada önemli olan, kişilerin sağlıklı bir beraberlik kurmaları veya devamını sağlayabilmeleri için kendilerini gözden geçirmeleri ve bu olumlu enerjinin ışığı altında her sorunu çözüme kavuşturmalarıdır.

Ayrıca günlük ve aylık yorumları yakından takip edenler hatırlayacaklardır, sizlere, Pluto 1996 yılından beri ilişki evinizde güç odaklı baskılar uyguluyor, ocak 2008 de Oğlak burcuna girecek daha sonra tekrar bir geri hareket yaparak Mayıs ayında Yay burcuna geri dönüş yapacak demiştim. Bu demek oluyor ki, Mayıs 2008 den bu yana evlilik veya ciddi beraberlikler konusunda son kozunu oynuyor. Aralık 2008 de, 12 yıldır süren etkisi bitmiş olacak. Böylece siz İkizler mensupları plutonun dönüşüm odaklı krizlerini deneyimlemiş ve bitirmiş olacaksınız demiştim. Yalnız şunu unutmayınız. Pluto bir yaşam alanında ilerlerken orayı tamamen arıtmadan, temizlemeden, yeni bir oluşum için zemin hazırlamadan terk etmez. Şimdi size düşen ne olursa olsun, mantıklı bir şekilde kararlar vermek ve akıllı seçimlerde bulunmaktır. Yine konuyu uzattım ama bu enerji son derece önemliydi. Eylül aylık yorumunuzda size bundan tekrar geniş bir şekilde söz etmeye çalışacağım. Umarım bir çoğunuz olumlu, huzurlu ve mutlu evlilikler yapar ve sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz. Saat 19:55-21:38 saatleri arasında Ay gezegeni boşlukta olacağı için sakin olmak her zamanki gibi şart. Daha sonra boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, maddi ve manevi konularda kendinizi gözlem altına almanızı sağlayabilir.
alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2008       Mesaj #197
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Cuma , 22.08.2008
Sevgili İkizler güne Ay gezegeninin Boğa burcu seyriyle başlamaktasınız. Bu enerji altında sizin gibi hareketli bir burç mensubunun geri planda kalarak kendini sakinleştirmeye çalışacağını söyleyebiliriz. Bu kimileriniz için herhangi bir konuda çalışma, odaklanma anlamına gelebileceği gibi kimileriniz için gizli ve saklı tutkularınızı gözden uzak yaşamak hevesinizi gösterebilir. Huzur ve sağlamlık arayışınızın yoğunlaşacağı bugün, parasal konulardaki herşey dikkatiniz altında olabilir. Kendinizi güvende hissedeceğiniz alanlarda bulunmak ve sevdiğiniz kişi tarafından desteklenmek hoşunuza gidebilir. Karmaşık ve sıkıntılı her durumdan kaçmak isteğiniz yoğun olacağı için, size hesap sorulması veya hesap verilmeye zorlanmanız gerginlik oluşturabilir. Bu enerji süresince, rahat ve doğal davranışlar, sadelik içindeki güzellikler sunan kişiler dikkatinizi çekebilir. Tensel arzularınızı keyfinizce yaşamak arzunuzun yükselmesi sizi yaşamın lüks ve konforlu yönlerine doğru itebilir.

Günün bir başka önemli enerjisi ise, dünyamızın ışı ve ışık kaynağı Güneşin Başak burcunda saat 21:02 itibariyle başlayan sürecidir. Bu seyir altında siz İkizler, eviniz alanı içinde düzenli ve sistemli bir şekilde hareket etmenizi sağlayacak düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Hareketli kıpır kıpır bir burcun mensubu olarak bu seyir kimileriniz için evinizde yapılacak el işi veya hizmetle alakalı aktivitelerin de göstergesi olabilir. Örneğin ev hanımı olan İkizler mensupları bu enerjinin desteği altında bebek bakabilirler, elle yapılan işler yoluyla aile bütçelerine katkıda bulunabilirler. Kimileriniz bir hasta yakınınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz bazılarınız ise, yaklaşan ramazanı aile büyüklerinizle bir arada geçirebilirsiniz. Özverili bir şekilde hizmette bulunabileceğiniz bu dönemde işlerinizi evden sürdürmek isteyenleriniz çıkabileceği gibi evinizle alakalı yapacağınız bir değişim için emek sarfetmeniz de görülebilecek etkiler arasında sayılabilir. Yine bildiğiniz gibi bu zaman dilimi içinde okullar açılmış olacağından çocuklarınızın size olan ihtiyaçları yoğundur. Özellikle kardeşi veya evladı bu ilkokula başlayacak burç mensuplarımız için bu enerji, yeniden eski bilgileri gözden geçirme, öğrenme veya öğretme dönemi olabilir. İş hayatına atılanlar için ev alanı içinde konuşmaların özellikle işinizle alakalı konular üzerinde yoğunlaşması görülmesi muhtemel bir başka etkidir. Dikkat edilmesi gereken bir noktayı da belirmek isterim. Bu enerji, genel olarak herşeyin fazlasıyla üzerinde durulduğu ve analiz edildiği zamanlardır. Ailenizle olan ilişkiniz açısından daha ılımlı hareket etmek, mükemmellik arayışınız nedeniyle eleştirel davranmamak huzurlu bir zaman geçirmeniz açısından gayet önemlidir. Sevgi duygusunda belirli bir mesafe oluşturan bu enerjinin farkında olarak ne olursa olsun sempatik tavırlar içinde sorunlarınızı çözmeni son derece faydalıdır.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ağustos 2008       Mesaj #198
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Cumartesi , 23.08.2008
Sevgili İkizler günün büyük bir bölümünde boşlukta olacak Ay gezegeni nedeniyle şimdiden programınızı ona göre düzenlemeniz faydalıdır. Saat 12:20-Pazar 00.49 saatleri arasında düzeltilmesi sizin elinizde olmayan konularda örneğin duygusal meselelerde hislerinizi ve düşüncelerinizi sizin için önemli olan kişilerle paylaşmanız zorlaşabilir. Aslında duygularınız öylesine güçlü ve derindir ki, yüreğinizdeki herşeyi dile getirmek niyetinde olmanıza rağmen sanki biri sizi susturuyor gibidir. Bu durumda yalnızlık duymanız, geri çekilerek herşeyi kendi içinde ele almaya çalışmanız doğaldır. Sezgileriniz gayet güçlüdür ve aradaki engellerin, gecikmelerin sizi yıldırmayacağını düşünebilirsiniz. Son bir gayretle bazı şeyleri düzeltmek isteseniz de, boşluktaki Ay etkisi altında hayal kırıklığına uğramanız mümkündür.

Çünkü iyi niyetli bile olsa, ani bir karar değiştirmek veya uygulamaya kalkmak sonuç vermediği gibi durumların iyice içinden çıkılmaz hale gelmesine neden olabilir. Burada yapılması gereken, moral duygunuzu güçlü bir şekilde ayakta tutmak ve günü kendi normal akışı içinde değerlendirmektir. Diğer insanlarla aranızdaki bağı koparmadan sizi sakinleştiren aktivitelerde bulunabilirsiniz. Sabırsızlık göstermeyiniz, kendinizi yargılamayınız, olmayacak şeylere de kafanızı takmayınız. 00:49 itibariyle Ay boşluktan çıkıp burcunuzda ilerlemeye başladığında bütün bunların hepsi geride kaldığı gibi, canlandığınızı, moral duygunuzun yükseldiğini farkedebilirsiniz.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ağustos 2008       Mesaj #199
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
24 Ağustos 2008 - Bugün

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz. Evinizin bir ihtiyacını ertelemek zorunda kalacaksınız. Sağlığınızda önemli bir değişiklik yok.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ağustos 2008       Mesaj #200
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Pazartesi , 25.08.2008
Sevgili İkizler haftaya en hızlı şekilde başlayacak burç mensuplarından birisi de sizsiniz. Bunun en önemli nedeni, Ay gezegeninin burcunuzda seyrediyor oluşudur. Bu enerji altında, verdiğiniz sözleri tutmanız, iyimser ve çocuksu bir enerjiyle hareket etmeniz, hızlı bir şekilde işlerinizi bitirmeniz mümkündür. Başkalarının gözünde aktif bir kişi olarak görülmenizi sağlayan bu enerjiyi, girişimde bulunmak istediğiniz alanlarda kullanabilir, gününüzü en olumlu şekilde planlayabilirsiniz. Söylemek istediklerinizi karşınızdaki insana iletebilmenizde de size yardımcı olacak bu enerji, diğer insanların fikirlerinizi kabul etmeleri halinde gayet hoşnut bir gün geçirmeniz anlamına gelebilir. Siz bu etki altında, öncelikle kimle görüşüyorsanız o kişinin anlayabileceği bir dille konuşursanız, isteklerinizi kolayca elde edebilirsiniz. Ayrıca bugün, gerçeklerin ışığı altında ilerlemek sizin açınızdan son derece önemlidir.

Çünkü başkalarının ne düşündüğünü anlamanız halinde, daha fazla başarılı olacağını bilirsiniz. Yalnız sizin de kendiniz hakkında gerçekleri aynı açıklıkla ifade etmeniz lazımdır. Bu sizi başkalarının gözünde dürüst bir kişi olarak algılamanızı sağlayabilir. Benim günlük bu enerji altında size önerim, geçici çözümlerden ziyade, sorunlarınızın üstünü sıvazlamadan oluştukları anda ele almanızdır. Böylece gelecekte olması muhtemel tersliklerin de önüne geçmiş olursunuz. Mantığınızı her alanda kullanmayı ve gözünüze çarpan her detayı incelemeyi, işlerinizi yaparken etraflıca bilgi sahibi olmayı ihmal etmemeniz halinde günü gayet verimli bir şekilde değerlendirmiş olursunuz.
alıntı

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar