Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Sayfa 140

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 332.834 Cevap: 1.758
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
2 Temmuz 2013       Mesaj #1391
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
2 Temmuz 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Huzurlu ve enerjinizin oldukça yüksek olduğu bir gün karşılamakta sizleri. Yüreğinizde bilmediğiniz bir heyecanın tatlı çarpıntılarını deneyimleyebilirsiniz. Adeta üzerinizdeki büyük bir ağırlıktan kurtulmuşçasına özgür hissedeceksiniz kendinizi ve bu keyifli ruh haliniz başta iş hayatınız olmak üzere yaşamınızın her alanına yansıyacak. İşinizle ilgili önemli görüşmeleri bugün gündeminize alabilirsiniz emin olun tahmininizden iyi geçecektir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın size olan hayranlığı sevgisi ve bu güzel duygularını ifade eden söz ve davranışları ile yeniden var olurmuşçasına mutluluğu iliklerinize kadar hissetmenizi sağlayacak.
Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
3 Temmuz 2013       Mesaj #1392
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
3 Temmuz 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Güne keyifli başlayacaksınız ve isteklerinizi gerçekleştirmek için yakınlarınızın yardımını isteyebilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızı evinize davet edebilirsiniz veya siz dostlarınızın davetine gidebilirsiniz. İsteklerinizi sempatik bir biçimde ortaya koyacaksınız ve neşeli tavırlarınız ile ikna edici olacaksınız. Hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyeceğiniz bir gün. Gelişmeler sizi heyecanlandıracak. Hareketli bir gün geçireceksiniz.
Cici
_Ceyda_ - avatarı
_Ceyda_
Ziyaretçi
4 Temmuz 2013       Mesaj #1393
_Ceyda_ - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç Günlük Burç Yorumu 4 Temmuz 2013

Moraliniz giderek yükseliyor. Farklı konular ile ilgilenebilir ve yabancı ortamlarda isteklerinizi rahat bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Sempatik ve neşeli tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyeceksiniz. Hayallerinizi sevdiğinize anlatabilir, ilişkilerinizi farklı boyutlara ulaştırabilirsiniz. Dostlarınız ile haberleşebilir, birlikte geleceğe yönelik programlar yapabilirsiniz. Bugün güzellik, bakım, estetik ve sağlık konuları ile ilgilenecek ve doğal tedavi yöntemlerini araştıracaksınız. Hem kendiniz, hem de yakınlarınızın sağlığı ile ilgilenebilirsiniz.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013       Mesaj #1394
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013 Yengeç Burcu Yorumu
Kendini ispatlamak arzunuz bugün oldukça kuvvetlidir. İşinizde emeğinizin karşılığını alacak, sürpriz maddi gelişmelerle karşılaşacaksınız. Bu dönemde hiç aklınızda yokken bir mülk edinebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana karşı daha anlayışlı davranmanız gereken bir gündesiniz. Küçük jestler yaparak ona olan ilgi ve sevginizi ifade edebilir, birlikte vakit geçireceğiniz aktiviteler hazırlayabilirsiniz. Hem siz günün stresinden uzaklaşacaksınız hem de birlikte olduğunuz insanla ilişkinizi kuvvetlendireceksiniz.
Günün Olumlaması: İlerlemem ve olumlu sonuçlara ulaşmam için değişmem gerekiyor. Her değişim ruhsal bir bitiş ve tekrar diriliştir. Küllerimden yeniden doğuyor ve yenileniyorum. Yeni, kazançlı, huzurlu, kutsal ve değerli deneyimler yaşıyorum.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013       Mesaj #1395
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013 yengeç Burcu Yorumu
Uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşabilir işinizle ilgili sürpriz kazançlı bağlantılar gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sizden sakladığı bir takım olayları fark edebilir buna bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Ön yargılı olmadan olayın iç yüzünü öğrenebilmek adına adil davranın. Bekar Yengeç’ler sizler de bugün auranızda ki yüksek enerji ile ilgi odağı olup karşı cinsin ilgi odağı olabilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2013       Mesaj #1396
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Sevgili Yengeç,
Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Yavaş yavaş yemekleri azaltın ve bol bol hareket yapın. Aşkın sihirli gücü size bu konuda destek verecek. Kısa bir yolculuk görünüyor. Bu yolculuk sırasında rahatladığınızı hissedeceksiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013       Mesaj #1397
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
YENGEÇ
Olabildiğince sempatik olmaya başladınız. Art arda yaptığınız espriler çevrenizdeki herkesin hoşuna gidiyor. İşinizde sahip olacağınız bir değişiklik size şanssın kapılarını sonuna kadar açacak.
_Ceyda_ - avatarı
_Ceyda_
Ziyaretçi
9 Temmuz 2013       Mesaj #1398
_Ceyda_ - avatarı
Ziyaretçi
9 Temmuz 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor. Siz bu şansı özellikle duygusal bağlamda kullanmaktan yanasınız. Böylece yalnızlığınıza son verebilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013       Mesaj #1399
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Basiretinizin bağlandığı bir sorununuz var. Bu sorunun bir zamanlama hatasından ortaya çıktığı şeklindeki görüşünüz pek gerçekçi görünmüyor. Yakında yaşamınızda önemli bir değişiklik yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sanatsal eğilimlerinize zaman ayıramamanız sizi hırçınlaştırıyor. Bunun, şartların size yaptığı bir haksızlık olduğunu düşünüyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Onda birtakım komplekslerin uyanması, ilişkinizin ömrünü kısaltabilir. Çeşitli konularda bilgi sahibisiniz. Partnerinizin bu özelliğinize ayak uydurması zamana bağlı.

İş Yaşamı : Pazarlama konularında ikna becerinizi etkisizleştiren olumsuz özelliğinizi köreltmeye çalışmalısınız. Gezici, sosyalliği zengin işlere ilgi duymanız, yakın çevrenizden rutin olmayan iş teklifleri getirebilir.

Para Durumu : Daha ikna edici ifadelerle, rahatsızlıklarınızı daha anlaşılır hale getirebilirsiniz. Haklı göründüğünüz para tartışmalarında, haksız konuma düşmeniz an meselesi.

Dikkat : Bazı davranışlarınızdan siz de memnun değilsiniz. Ama önünü kesme eğilimi göstermiyorsunuz. Bu davranışların size birtakım kayıplar getirmesini beklemeyin.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013       Mesaj #1400
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013 Yengeç Burcu Yorumu
Gökyüzü bugün, aşırı yoğunluktan iş hayatınızda yaşanabilecek problemlere işaret etmekte. Çalışma arkadaşlarınızdan bazıları, bilinçli bir şekilde yapmanız gereken önemli bir konuyu atlamanız için çeşitli eylemlerde bulunabilir. Kısa süreli de olsa gün içinde bir mola verip zihninizi toparlamalısınız. Aksi halde düzeltilmesi zaman alacak ciddi bir problemle karşılaşabilirsiniz. İçinizden yükselen isyan duygusu, özel hayatınızda süren bir takım problemleri çözüme kavuşturamamış olmanın verdiği olumsuz enerjiyle en üst seviyelere çıkabilir. Sakin davranmalı ve daha özverili hareket ederek sorunlarınızı düzeltmeye çaba sarf etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Kendimle tüm samimiyetimle yüzleşiyor, olumsuz yanlarımı sevgiyle düzelterek kararlarımı en tarafsız düşüncelerimle adil bir şekilde alıyorum.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar