Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Sayfa 153

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 332.501 Cevap: 1.758
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014       Mesaj #1521
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:

Sponsorlu Bağlantılar

Ay karşıt burcunuz Oğlak'ta ilerlemekte duygusal konularda karşılıklı çatışmalara neden olmaktadır.Bugün, duygularınızı saklamaya çalışmalı ve partnerinizin sözlerinden etkilenmemek için farklı konularla ilgilenmelisiniz.Korkularınızı yenmenin tam zamanı. Kendinize önem vermeyi öğrenmelisiniz artık.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014       Mesaj #1522
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014 Cuma YENGEÇ (22 HAZİRAN-23 TEMMUZ) Burcu Yorumu:

Sponsorlu Bağlantılar

Ay karşıt burcunuz Oğlak'ta ilerlemekte ve özel ilişkilerinizi yeniden sorgulamanıza neden olmaktadır.Bugün, bir çok işi bir arada yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Size başvurarak fikrinizi almak isteyecek olan dostlarınızla duygusal bir mutluluk yaşayabilirsiniz. Beyinsel gücünüzün yüksek olduğu bir gün.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014       Mesaj #1523
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2014 Cumartesi YENGEÇ (22 HAZİRAN-23 TEMMUZ) Burcu Yorumu


Sezgisel yeteneğinizi kişisel güvensizliğinizle pekiştirmek zorunda kaldığınız zaman kendinizi yorgun hissediyorsunuz. Çevrenizin olanaklarından faydalanma konusunda zorluklar söz konusu olabilir.Onların sıkı kuralları karşısında bocalamanız mümkün. Bugün, meraklı yapınızı körükleyen gizemli olaylara kaşı ilgi duyuyorsunuz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014       Mesaj #1524
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014 Pazar YENGEÇ Burcu Yorumu

Karşı tarafın maddesel gücü karşısında kendinize yeni bir pota oluşturmak isteyebilirsiniz. Bugün birlikte çalıştığınız kişilerle ortak bir hedef belirleyeceksiniz. Siz yeniliklere açık değilsiniz. Karşı tarafın cesur davranışları karşısında kendi sınırlarınızı çizmek isteyebilirsiniz. Partnerinizin üstün gücünden faydalanacaksınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014       Mesaj #1525
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014 Pazartesi YENGEÇ Burcu Yorumu

Mars'ın karşıt burcunuzda yer alması size farklı bir çekicilik veriyor. Sevdiğiniz kişiyle ters bir şey yaşamak istemiyorsanız, olayları çok fazla irdelemekten vazgeçmelisiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyacak yolculuklar söz konusu olacak. İkili ilişkilerinizde geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz. Bugün yaşamı sorguluyorsunuz
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014       Mesaj #1526
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Hayat sizin için çok değerli. Ve hayat kadar çevrenizdekilere de değer veriyorsunuz. Birilerinin koruması altında olduğunuzu hissederek mutlu olabilirsiniz.Maddi anlamdaki kaygılarınız artık sizi üzmeyecek.Çünkü sorunlarınız toptan çözülecek gibi.
nicely - avatarı
nicely
VIP VIP Üye
24 Şubat 2014       Mesaj #1527
nicely - avatarı
VIP VIP Üye
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Arkadaşlık duygularının egemen ve belirleyici olduğu günler içindesiniz. Yeni tanışmalar, varolanlara yönelik sorgulamalar bir birliktelik içinde sık sık gündeminize gelebilir. Birtakım kişilere ve olaylara yaklaşımınızdaki uyumsuzluk, bugünlerde karşılaşacağınız bir olayla bir yumuşama gösterebilir. Bu yeni tarz, sizi bilmediğiniz yanlarınızla tanıştıracak.
Birbirimize tutundukça ;Bıçakların ucu kapanacak.. ~Smiley9TenderMsn Inlove
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
11 Nisan 2014       Mesaj #1528
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
11 Nisan 2014 Cuma

Yengeç Burcunun Genel Özellikleri

Burçlar kuşağında Yengeç Burcunun en önemli özelliklerinden biri azimli olmalarıdır. Yengeç burcu insanı duygusal ve hassastır. İlişkileri tutkuludur ve partnerlerine oldukça bağlı olurlar. Bir aile kurmayı çok isterler. Yengeç burcu insanının bazı tutucu davranışlarıda olabilmektedir. Yengeç burcu insanı mükemmelliyetçidir. Yengeç burcu insanı sevdiklerine düşkün olsada sevdikleri ile tartışmayı da ihmal etmezler. Gezip dolaşmaktan ve yeni yeni yerler keşfetmekten çok hoşlanırlar. Bu burçtan doğan insanların ruh halleride önemlidir. Karakteri ve kişiliği iyi gelişmiş olan yengeç burcu ruh halini idare edebilmektedir. Yoksa kendi duygularının esiri olacaktır. Yengeç burcu insanı romantikdir. Utangaç bir yapıları olduğundan dolayı kendini ifade edebilmekte ve duygularını açmakta çok zorlanırlar. Reddedilmek en büyük korkularından biridir. Sabır ve tahammül katsayıları yüksektir.

Yengeç Burcu Erkeği

Yengeç Burcu erkeği genellikle durgun olur. Hassas ve anlayışlı bir yapıları vardır. Aile kurma konusunda oldukça başarılıdırlar. İyi bir eş ve baba olabilirler. İlişkilerinde sabırlı ve anlayışlı olmaları başarırlar. Yengeç burcu erkeği başkalarını mutlu edebilmek için elinden geleni yapacaktır. Fedakarlıklardan da kaçınmazlar. Yengeç Burcu erkeği iş hayatında disiplinlidir. Çalışmayı severler. Yengeç burcu erkeği ayrıca titizdir. Bu konu iş hayatında başına dert olabileceğinden dikkatli olmaları gerekmektedir.

Yengeç Burcu Kadını

Yengeç Burcu kadınından çok iyi bir anne olur. Değer verdiği insanların üzerine titremeyi severler. Hassas ve ince yapıları vardır. Yengeç burcu kadınının hayalini kurduğu mükemmelliğe ulaşmak hiç kolay değildir. Yengeç burcu kadını gezmeyi seyahat etmeyi ve macerayı sever. Romantik yerlerden hoşlanırlar. Yengeç burcu erkeği gibi kadınıda oldukça titizdir. Aile hayatına düşkünlükleri ile tanınırlar. Yengeç burcu kadınından iyi bir eş ve cümlenin başında belirtmiş olduğumuz gibi çok iyi bir anne olur. Eşlerini mutlu etmeyi severler. Paralarını savurmazlar. İş hayatında da çalışkan olduklarından devamlı başarılı olacaktırlar.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
13 Nisan 2014       Mesaj #1529
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
12 Nisan 2014

Değiştiremeyeceğiniz ve yaşamak zorunda olduğunuz olay ve kişileri kabullenerek hareket ederseniz her şey sizler için daha kolay ve anlaşılabilir olacaktır. İşinizle ilgili konularda biraz daha cesaretli olmalı ve geri planda kalıp kaderinizi başkalarının eline bırakmadan hareket etmelisiniz. Bırakın kim ne derse desin korkularınızın üzerine gidin eleştirileceğim kaygısını söküp atın yüreğinizden. Donanımınıza yeteneklerinize güvenin ve cesaretle ön planda olabilmek için çaba gösterin. Emin olun sonunda başarıya ulaşacak kişi siz olacaksınız. Özel yaşamınızda ise tartışmalardan uzak durup sakinliğinizi muhafaza edin ve gerçekleri kabullenir bir tutum içinde olun. Kısa bir süre sonra keyif alacağınız gelişmeler yaşayacaksınız. Biraz sabır size çok fazla şey kazandırabilir bunu aklınızdan çıkarmayın…
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
13 Nisan 2014       Mesaj #1530
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
13 Nisan 2014

Enerjinizi toplayın; işle ilgili sıkıntılarınızdan kurtuluyorsunuz. Bu dönemde büyük işler başarabilirsiniz. Pozitif düşünün geçmişte kalması gereken düşüncelerinizden arının. Yeni başlangıçlar için içinizde ki enerjiyi doğru yönlendirin. İşinizle ilgili konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilir büyük bir çıkış gerçekleştirebilirsiniz Hedeflerinizi planlı bir şekilde uygulamaya başlayın. Özel hayatınızda ise gerçeklerden kaçmadan hareket etmeli, sevdiğiniz insanla, İlişkiniz hakkında karşılıklı fikir alışverişleri yaparak ilerlemelisiniz.

Günün Olumlaması: Güneşin tüm sıcaklığı ve parlaklığı gibi pırıl pırıl bir ruha sahip olmanın verdiği huzurla gelen her güne umutla sevgiyle kararlılıkla sevinçle merhaba diyorum. Bilerek ya da bilmeyerek kendimde oluşturduğum tüm blokajlarımı dünde bırakıp yarına güvenle ilerliyorum.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar