Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Sayfa 156

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 381.520 Cevap: 1.758
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014       Mesaj #1551
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014 Çarşamba Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Sponsorlu Bağlantılar
Güne istekli başlayacak ve dikkatinizi işlerinize odaklayacaksınız. Hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Alım, satım ve yatırıma yönelik çalışmalarınızı hızlandıracak ve karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmek için gayret göstereceksiniz. Sürprizlerden rahatsız olabilirsiniz. Fakat aniden değişen durumlar karşısında kararlarınızı sürdürmeyi başarabilirsiniz, kazançlı çıkacaksınız. Ayrıca kararlarınızı sürdürmek için davranışlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Katı bir tavır sergilemek yerine daha iyimser ve anlayışlı davranırsanız, isteklerinizi gerçekleştirmeniz mümkün olacak.

Yengeç Burcu Genel Durum
Arkadaşlarınıza bol vakit ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Gezmeler ve sosyal ortamlarda toplanmak günün konuları olabilirler. Hoşlanacağınız insanlarla tanıştırılmanız da mümkündür.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu
Maddi konularla ilgili yüksek beklentileriniz olabilir. Bunların gerçekçi olduğundan emin olmalısınız. Eğer spekülasyon planlarınız kapsamındaysa, bunu, daha olumlu bir girişim ile değiştirmeniz yararlı olacaktır.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014       Mesaj #1552
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014 Perşembe Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Sponsorlu Bağlantılar
Sevgili Yengeç, hayat sana her gün biraz daha güzel görünecek. Sosyal ilişkilerin iyiden mükemmele doğru gittiğini görerek büyük bir mutluluk duyabilirsin. Ancak kalbinin derinliklerinde garip bir endişe olabilir. Karar vermekte zorlanıyorsan kendini yormamalısın. En iyi çare zamana bırakmak olabilir. Umduğundan da iyi olacaktır..

Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Karşılıklı fikir çarpışmaları yaşanarak, yeni düşünceler gündemde olacak, ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz..
Gökyüzü bugün finansal konularda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Bu bir kayıp olabileceği gibi, gelmesinden emin olduğunuz bir paranın sudan sebeplerle gelmemesi de olabilir. Alacaklarınıza güvenerek harcamalarda bulunursanız zor durumda kalabilirsiniz. Bugün çalışma arkadaşlarınızın görüşlerini yapıcı yönde değerlendirin ve yanlış anlayarak gereksiz tartışmalar içinde olmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise kendi yakınlarınızla ilgili konularla moral bulacaksınız. Uzun zamandır aile içinde yaşanan bir konu çözüme kavuşabilir. Sizler de rahat bir nefes alıp bireysel konularla daha rahat ilgilenebilirsiniz.

Günün Olumlaması:Ruhumdaki ışık güneş gibi aydınlatıyor her yanı. Sevginin, huzurun ve aşkın içindeyim. Sağlıkla başladığım her güne şükrediyorum. Yaşamımın her anını bütünün hayrına, en güzel haliyle değerlendiriyorum.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014       Mesaj #1553
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014 Cuma Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Sevgili Yengeç, Ay Başak burcunda olacak ve duygusal yaşamında seçici olacaksın. Heyecan verici bir haber alabilirsin. Bu sebeple aşırı bir telaş içinde olabilirsin. Sen soğukkanlılığını yitirmemeye çalış en çok sevdiklerini bile eleştirebilirsin. Bunun hata olduğunu anlayarak duygularını kontrol altına almaya çalışmalısın..

Bugün sabit düşünceler içinde olmanıza rağmen, olayları kısa sürede toparlayabiliyor ve yaşama hızla geçiriyorsunuz. Eski, arkadaşlarınız tekrar karşınıza çıkacak bahaneler karşısında bocalamanız mümkün.. Eski olaylara tekrar dönmek istemiyorsunuz. Mantığınız sizi en iyi şekilde yönlendirecektir..
Gökyüzü bugün cesaretinizin ön planda olacağına işaret etmekte. Siz öğrenciyseniz bugün sınavlarınız oldukça başarılı geçecektir. Cesaretinizi aklınızla birleştirin ve konsatrasyonunuzu kimsenin bozmasına izin vermeyin. İş ve eğitim hayatınızda şans sizden yana. Özel yaşamınızda da iş hayatınızdaki başarınızı destekler güzellikte, keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Şansınıza güvenin ve cesaretli olabilmenin getirdiği avantajı sonuna kadar kullanın

Günün Olumlaması:
Tüm yetenek ve birikimlerimin kullanıldığı, bolca para kazandığım, bana doyum veren bir şekilde yaratıcılığımı ifade ettiğim harika bir işim var. Birlikte çalışmayı sevdiğim insanlarla çalışıyor, onlardan sevgi ve saygı görüyorum.

İş ve Kariyer

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta mantıklı düşünmek, işlerimizi planlamak ve yürürlüğe koymak zamanıdır. Neyin önemli neyin gereksiz ve neyin zaman alıcı olduğunu tespit edelim. Ona göre ilerleyelim. Bir teklifle karşılaştığımızda analiz edelim ve iyice düşünelim. Merkür bu hafta İkizler burcunda ilerleyecek. Bazen kolayca dağılırız, stres altında kalabiliriz. Bunun farkında olarak işlerimizi düzenlersek iyi olur. Bu haftanın bir başka önemli yanı, kafanızın içinde sorun yaratan bir durumla karşılaştığımızda hemen panik olmayalım. Bilakis soğukkanlılık, sizi rahatsız eden problemi kolayca çözmenizi sağlar.

Para

5-11 Mayıs haftası: 6 ve 7 Mayıs tarihleri maddi konularda hem rahatlatıcı hem de belli bir akışı sağlayıcıdır. 10 ve 11 Mayıs tarihlerinde yine geçen haftayı hatırlatıcı gözükmekte. Kendi bildiğimiz şekilde kararlar almak isteyeceğiz. Benim param, benim değerlerim demek yerine bizim kazancımız şeklinde düşünmekte yarar var. Ancak bu pek kolay olmayabilir. Kiminle ortaklaşa bir bölüşüm içindeysek, o kişinin baskın tavırlarıyla karşılaşabiliriz.
Sevgili Yengeç, bugün kendini kolayca ifade edebilirsin. Aşk hayatında ilginç olaylar olmakta. Daha anlayışlı ve kıskanç olmamak için dikkat etmelisin. Aradaki mesafeleri kaldırıp yakınlık kurmalısın.. Sevdiklerine duygularını samimi biçimde açıklamalısın. İşinde fazla bir değişim yok. Bir haber alacak heyecanlanacaksın.

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olun. Bacak ağrıları olabilir..
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda sizin dışınızda gelişecek aksiliklere işaret etmekte. Beklenmedik ve düşüncesizce yapılan harcamalar zor durumda kalmanıza neden olabilir. Bugün hemen her konuyu inceleyin ve ayrıntılara fazlasıyla önem verin. Birlikte çalıştığınız insanların kraldan çok kralcı tavırları yeni kapıları aralarken problemler yaşamınıza neden olabilir. Uzlaşmacı ve ikna edici bir tutumla çevrenizi etkileyebilir, sizin bakış açınızın haklılığında hemfikir olmalarını sağlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın verdiği sözleri yerine getirememesi ona olan yaklaşımınızı tamamen değiştirerek ondan uzaklaşmanızı sağlayabilir.

Günün Olumlaması:
İşimi, yeteneklerimi, bulunduğum çevre ve şartları seviyorum. İrademi yeteneklerimle güçlendiriyor ve isteklerim için kararlılıkla mücadele ediyorum. Her doğan günle yeni bir şans kapısı bollukla ve zenginlikle bana aralanıyor.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014       Mesaj #1554
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014 Cumartesi Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bilinçaltınızda düşündüğünüz her şeyin, somut bir şekilde ortaya çıkarmak için, çeşitli alternatiflere sahipsiniz. Bugün, iş yaşantınızda duygusal yüklenmelere karşı kendinizi korumak zorunda kalabilirsiniz.. Görüşeceğiniz kişilerin, sizinle aynı fikirde olmayacakları için, size karşı tepki oluşturabilirler.

İŞ VE KARİYER
5-11 Mayıs haftası: Bu hafta mantıklı düşünmek, işlerimizi planlamak ve yürürlüğe koymak zamanıdır. Neyin önemli neyin gereksiz ve neyin zaman alıcı olduğunu tespit edelim. Ona göre ilerleyelim. Bir teklifle karşılaştığımızda analiz edelim ve iyice düşünelim. Merkür bu hafta İkizler burcunda ilerleyecek. Bazen kolayca dağılırız, stres altında kalabiliriz. Bunun farkında olarak işlerimizi düzenlersek iyi olur. Bu haftanın bir başka önemli yanı, kafanızın içinde sorun yaratan bir durumla karşılaştığımızda hemen panik olmayalım. Bilakis soğukkanlılık, sizi rahatsız eden problemi kolayca çözmenizi sağlar.

PARA
5-11 Mayıs haftası: 6 ve 7 Mayıs tarihleri maddi konularda hem rahatlatıcı hem de belli bir akışı sağlayıcıdır. 10 ve 11 Mayıs tarihlerinde yine geçen haftayı hatırlatıcı gözükmekte. Kendi bildiğimiz şekilde kararlar almak isteyeceğiz. Benim param, benim değerlerim demek yerine bizim kazancımız şeklinde düşünmekte yarar var. Ancak bu pek kolay olmayabilir. Kiminle ortaklaşa bir bölüşüm içindeysek, o kişinin baskın tavırlarıyla karşılaşabiliriz.
Sevgili Yengeç, bugün kendini kolayca ifade edebilirsin. Aşk hayatında ilginç olaylar olmakta. Daha anlayışlı ve kıskanç olmamak için dikkat etmelisin. Aradaki mesafeleri kaldırıp yakınlık kurmalısın.. Sevdiklerine duygularını samimi biçimde açıklamalısın. İşinde fazla bir değişim yok. Bir haber alacak heyecanlanacaksın.

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olun. Bacak ağrıları olabilir..
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda sizin dışınızda gelişecek aksiliklere işaret etmekte. Beklenmedik ve düşüncesizce yapılan harcamalar zor durumda kalmanıza neden olabilir. Bugün hemen her konuyu inceleyin ve ayrıntılara fazlasıyla önem verin. Birlikte çalıştığınız insanların kraldan çok kralcı tavırları yeni kapıları aralarken problemler yaşamınıza neden olabilir. Uzlaşmacı ve ikna edici bir tutumla çevrenizi etkileyebilir, sizin bakış açınızın haklılığında hemfikir olmalarını sağlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın verdiği sözleri yerine getirememesi ona olan yaklaşımınızı tamamen değiştirerek ondan uzaklaşmanızı sağlayabilir.

Günün Olumlaması:İşimi, yeteneklerimi, bulunduğum çevre ve şartları seviyorum. İrademi yeteneklerimle güçlendiriyor ve isteklerim için kararlılıkla mücadele ediyorum. Her doğan günle yeni bir şans kapısı bollukla ve zenginlikle bana aralanıyor.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014       Mesaj #1555
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014 Pazar YENGEÇ Burcu Yorumu

Sıkıntılarınızı paylaşmaktan hoşlanmıyor ve bazı konularda kısır bir döngü yaşıyorsunuz. Aynı şeyi tekrar yaşamak istemediğiniz için, olaylar hakkında yorum yapmaktan çekiniyorsunuz. Bugün, düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçmelisiniz. Arkadaşlarınızdan beklediğiniz ilgiyi, göreceksiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014       Mesaj #1556
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014 Pazartesi Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Başarı sizin için çok önemli bir duygu ve bugün, çevresel ilişkilerinizde aynı enerjiyi görmek istiyorsunuz. Kişisel dengelerin çok önemli olduğunu bildiğiniz için yakın dostlarınızın fazla fevri olanlarından sakınmak isteyebilirsiniz. Bugün başlatacağınız çalışmalar daha sonra yaşamınızın bir parçası haline gelecektir.

İŞ VE KARİYER
12-18 Mayıs haftası: Bu hafta mantıklı düşünmek, işlerimizi planlamak ve yürürlüğe koymak zamanıdır. Neyin önemli neyin gereksiz ve neyin zaman alıcı olduğunu tespit edelim. Ona göre ilerleyelim. Bir teklifle karşılaştığımızda analiz edelim ve iyice düşünelim. Merkür bu hafta İkizler burcunda ilerleyecek. Bazen kolayca dağılırız, stres altında kalabiliriz. Bunun farkında olarak işlerimizi düzenlersek iyi olur. Bu haftanın bir başka önemli yanı, kafanızın içinde sorun yaratan bir durumla karşılaştığımızda hemen panik olmayalım. Bilakis soğukkanlılık, sizi rahatsız eden problemi kolayca çözmenizi sağlar.

PARA
12-18 Mayıs haftası: 6 ve 7 Mayıs tarihleri maddi konularda hem rahatlatıcı hem de belli bir akışı sağlayıcıdır. 10 ve 11 Mayıs tarihlerinde yine geçen haftayı hatırlatıcı gözükmekte. Kendi bildiğimiz şekilde kararlar almak isteyeceğiz. Benim param, benim değerlerim demek yerine bizim kazancımız şeklinde düşünmekte yarar var. Ancak bu pek kolay olmayabilir. Kiminle ortaklaşa bir bölüşüm içindeysek, o kişinin baskın tavırlarıyla karşılaşabiliriz.

Günün Olumlaması:İşimi, yeteneklerimi, bulunduğum çevre ve şartları seviyorum. İrademi yeteneklerimle güçlendiriyor ve isteklerim için kararlılıkla mücadele ediyorum. Her doğan günle yeni bir şans kapısı bollukla ve zenginlikle bana aralanıyor.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014       Mesaj #1557
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)

yengec

Gezegeni
: Ay
Grup
: Su
Uğurlu Rengi
: Beyaz, gümüş
Uğurlu Sayısı
: 2
Uğurlu Taş
: Yakut, aytaşı
Uğurlu Gün : Pazartesi

Sevgili Yengeçler saat 04.07 Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde Salı gününe adım atıyoruz. Zevk aldığımız değerler, bize hayat veren, yaşamı kucaklamamızı sağlayan her şey hakkında bugün derinlemesine düşüneceğiz. Aşk, eğer lezzetiyle yaşanırsa bir insanın kendini yeniden doğmuş gibi hissetmesini sağlar. Biz de bugün ilişkimize bir bakacağız. Eğer problemli bir dönem geçiriyorsak, bir an önce huzura kavuşmak isteyeceğiz. İstikrarlı bir ilişkinin insana kattığı güzelliklerden söz edeceğiz. Kendimizi ne kadar net ifade etmeye çalışsak da, bazı konuları paylaşmaktan çekineceğiz. Onların bize ait olduğunu ve belki de bir çok kişinin anlamayacağını düşünerek kontrollü davranacağız.
Saat 17:21 Ay-Neptün olumlu görünümü maddi konular başta olmak üzere eğitim-iş-yeni yerleşim-bilgilenme ve kendini geliştirme anlamında hayallerimizi gerçekleştirme ve ideallerimize sahip çıkma yönünde kararlı olmamızı sağlıyor.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014       Mesaj #1558
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014 Çarşamba Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Hızlı hedefler peşindesiniz. Toplumsal yaşantınızı etkileyecek, girişimciliğiniz ön plana çıkıyor. Patronlarınızı etkileyecek çalışmalarla gündeme geleceksiniz. Bu gün, her türlü yeniliğe açık davranmanıza rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden, zaman kaybedebilirsiniz. Adalet duygunuzun yoğun olduğu bir gün.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014       Mesaj #1559
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu

Maddi konularda ailenizin kadınlarının etkisinde kalacağınız ve onların isteklerine yer vereceğiniz bir gün. Ani kararlar vermeden önce düşünmeli, iş konusunda acele etmemelisiniz. Sınırlarınızın üstünde sorumluluk alıyor ve sonra da kapasitenizin üstünde çalışmak zorunda kalıyorsunuz. Sezgilerinizin yüksek olduğu bir gün.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014       Mesaj #1560
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014 Cuma Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Heyecanlı olacağınız bir gün. Karşılaştığınız kişiler ve olaylar duygularınızı harekete geçirecek. İlginç aşk maceraları size çekici gelebilir ve marjinal kişilerden etkilenebilirsiniz. Farklı ortamlar ve yaratıcı kişilerden etkileneceksiniz. Yaşantınızda önemli değişiklikler yapmak istediğiniz bir dönemdesiniz. Fırsatları iyi değerlendirmek için gayret gösterin ve detaylara takılı kalmayın. Aslında hayallerinizi gerçekleştirmeniz mümkün. Sezgilerinize güvenin ve isteklerinizi gerçekleştireceğinize olan inancınızı yükseltin. Güç mücadelesi gerektiren ortamlardan uzak durun.

Yengeç Burcu Genel Durum
Ev yaşamıyla alakalı konular gündeminizde yer tutabilir. Ev ortamınız veya aile ilişkilerinizle ilgili ortaya çıkan fırsatlara yönelebilir, bunları değerlendirmek için bazı yaklaşımlarda değişikliklere gidebilirsiniz.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu
Bir aile bireyiyle, iş yaşamınızla alakalı bir konuda görüşmelerde bulunabilirsiniz. Bu görüşmeler, fikir ve öğüt almak, ortaklık kurmak ya da iki meslektaş olarak bazı durumları karşılıklı değerlendirmek için gerçekleştirilebilirler.