Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Sayfa 170

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 374.729 Cevap: 1.757
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
8 Mart 2015       Mesaj #1691
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
8 Mart 2015 Pazar ASLAN Burcu Yorumu:

Sponsorlu Bağlantılar
İŞ: Özellikle, dikkatlerin üzerinizde yoğunlaşmasını sağlayacak konularda, iç dünyanıza kimseyi almıyorsunuz.
AŞK: Partnerinizin size olan güveni sayesinde, ikna etme gibi bir sorun genellikle yaşamıyorsunuz.
SAĞLIK: Değişen hava koşulları yüzünden, soğuk algınlıklarına karşı temkinli olmalı, önleminizi almalısınız.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
9 Mart 2015       Mesaj #1692
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
9 Mart 2015 Pazartesi ASLAN Burcu Yorumu:

Sponsorlu Bağlantılar
İŞ: Sabit düşünceler arsında sıkışıp kalıyorsunuz. Fakat bu sizin tarzınız ve yeniliklerden korkuyorsunuz.
AŞK: Aşk her zaman sizi yoruyor. Çünkü duygularınızı anlatırken aşırıya kaçıyor, ve kaybediyorsunuz.
SAĞLIK: Bedensel fonksiyonlarınızda hiçbir problem olmamasına rağmen, siz olayları abartıyorsunuz.

gundemkibris.com

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015       Mesaj #1693
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015 Aslan Burcu

Bugün düşünceleriniz oldukça net ve keskindir. Çevrenizde bulunan insanları fikirleriniz ve azminizle büyüleyeceksiniz adeta. Bu olumlu gelişmeler maddi olarak size fazlasıyla geri dönecek ve sizleri hayallerinize bir adım daha yaklaştıracak. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın size olan yaklaşımından şüphe etmeniz yersiz. Durduk yere huzurunuzu kaçıracak tavırlar içine girmemelisiniz.

Günün Olumlaması: Dipsiz kuyuların karanlığına esir olmuş ruhların negatif enerjilerinin tesirinden kurtulmuş olmanın özgürlüğü ve huzurundayım. Yeni kararlar alıyor sahip olduğum yüksek inançlarımla uygulamaya geçiyor ve büyük hedeflerime sevgiyle bağlı kalarak azimle sevinçle çalışmayı seçiyorum.

Günün Kristali: Labradorit
Günün Rengi: Kırmızı

forumsal.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015       Mesaj #1694
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015 Aslan Burcu

Bugün iş hayatınızda direkt ya da dolaylı bir şekilde sizi etkileyen ani değişimler yaşanabilir dikkatli olmanızda fayda var. Başkalarının sebep olduğu hataları kabullenir tarzda yaklaşımlarda bulunmayın çalışma arkadaşlarınız arasında yaşanan tartışmaların dışında kalın ve sadece yapmanız gerekenlerle ilgilenin.Aksi halde haklı haksız ayırt edilmeden yanlış yargının kurbanı olabilirsiniz.İyi niyetinizi sevdiğiniz yakınlarınıza saklayın ve işinize duygularınızı yansıtmayın.Özel yaşamınızda ise geçmişte kalan ve fazlasıyla özlem duyduğunuz bir ilişki tekrar gündeme gelebilir ve kalbiniz yeniden aşk’ın heyecanına kapılabilir.

Günün Olumlaması: Yaşanmışlıklarımdan aldığım derslerle olgunlaşmış olmanın huzurundayım. Ruhumda saklı olan olumlu yönlerimi ortaya koyuyor sezgilerimin rehberliği doğrultusunda doğru kararlar alarak başarı ile uyguluyorum.Kendime değer verdikçe daha başarılı oluyor sevginin kutsal gücüyle besleniyorum.

Günün Kristali: Akuamarin
Günün Rengi: Beyaz

forumsal.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015       Mesaj #1695
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Aslan Burcu

Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaptıklarınızın karşılığını maddi manevi olumlu gelişmelerle almaya başlayacağınıza işaret etmekte. Bu süreçte göstereceğiniz sabırlı tutum sizi şu anda bulunduğunuz konumdan daha ilerilere taşıyacaktır.Maddi konularda kazancınızı akıllıca değerlendirmeli gereksiz harcamalarda bulunarak borç altına girmemelisiniz.Özel yaşamınızda ise sağlık problemleri söz konusu olabilir. Hava değişimi aşırı yorgunlukla birleşince gribal enfeksiyonlar bünyenizi zayıf düşürebilir dikkatli davranın…
Günün Olumlaması: Aşkı doyasıya yaşıyorum, Aşkla besleniyorum her geçen gün verdiğim ve aldığım Aşk büyüyor. Sevginin gücüyle güçleniyor yaşamın keyfine varıyorum.
Günün Kristali: Aragonit
Günün Rengi: Kırmızı

forumsal.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015       Mesaj #1696
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Aslan Burcu

Hayatınızın her alanında kazandığınız deneyimleri aynı olayları bir daha yaşamamak adına kullanmalısınız. Uzun yıllara dayanan bir dostunuzun özel yaşamınızdaki konularla ilgili görüşlerine saygı duymalı ve kendi içinizde değerlendirmelisiniz. Yaşamınızda ki insanlara hak ettiklerinden fazla fedakarlık yaptığınızda neler olacağını geçmiş deneyimlerinizden biliyorsunuz. Hiçbir eğriyi siz düzeltemezsiniz!!! Özel yaşamınızda ise yaşadığınız ilişki hakkında sizi baskı altına almak isteyen yakınlarınızın ve arkadaşlarınızın söyledikleri ile hareket etmekten vazgeçmelisiniz…
Günün Olumlaması: Kaybettiklerimde var benim kazandıklarım da. Üzülmem yaşanmışlıklarıma, sevinirim ruhuma kattığı olgunluklara. Kayıplarımla kazançlarımı birleştirir, her gelen günle yenilenir, ağırlıklarımdan kurtulurum. Sağlıkla nefes alır, daha çok çalışır, daha çok kazanır ve daha çok sevilmenin keyfi ile anın getirdiği güzelliklere şükreder, payıma düşeni sevgi ile kabul eder, hayat yolunda yürümeye devam ederim.
Günün Kristali: Akik
Günün Rengi: Yeşil

forumsal.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015       Mesaj #1697
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Aslan Burcu

Yaşamın size sağlamış olduğu şanslara sahip çıkma zamanıdır şimdi. Biriken gündelik işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz bugün.Yapmak istediklerinizi netleştirin ve kararlarınızdan asla vazgeçmeyin.Arkadaşlarınızın bazı sözleri sinirlerinizin bozulmasına neden olabilir.Şimdi başkalarının ne söyledikleri değil sizin ne istediğiniz önemlidir.Kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermeden kendinizi yapmak istediklerinize odaklayarak hareket etmelisiniz.İsteyin ve gerçekleştirin.Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kararlar almak için uygun bir zamanda değilsiniz daha sonra pişmanlık ve üzüntü duymak istemiyorsanız kararlarınızı daha sonrasına bırakmanız daha doğru olacaktır.
Günün Olumlaması: İçimde fırtınalar koparken ben sessiz çığlıklarla irademi güçlendirmeyi seçiyorum. Sessizliğim ruhumu dinlendirirken ben doğru sözleri nasıl ifade edeceğimin idrakine varır onları seçer yüreğimin bana işaret ettiği zamanda dile getirir ve kendimi anlaşılır bir şekilde ifade ederim.
Günün Kristali: Akuamarin
Günün Rengi: Turuncu

forumsal.net
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
15 Mart 2015       Mesaj #1698
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
15 Mart 2015 Pazar ASLAN Burcu Yorumu:

İŞ: Gezegenlerin yoğun etkisi içindesiniz. Girişimciliğinizi olumlu bir şekilde kullanacaksınız.
AŞK: Birbirinizden aykırı davranışlar içine girmeli, ve tartışmamalısınız..İş birliğine ihtiyacınız var.
SAĞLIK: Sırt ağrılarından kurtulmak istiyorsanız, gün içinde yanlış pozisyonlarda oturmayınız.

gundemkibris.com
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
16 Mart 2015       Mesaj #1699
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
16 Mart 2015 Pazartesi ASLAN Burcu Yorumu:

İŞ: Kombinasyon burcunuzda bulunan gezegenlerin olumlu desteği üzerinizde.İsteklerinizi yapacaksınız..
AŞK: Onu sorgulamaktan vazgeçmelisiniz. Karşınızda ki kişiyi olduğu gibi kabul etmelisiniz.
SAĞLIK: Öfkelerinize hakim olmalısınız.Bazılarınızda dolaşım ve tansiyon problemleri olabilir.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
18 Mart 2015       Mesaj #1700
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
17 Mart 2015 Salı ASLAN Burcu Yorumu:

İŞ: Venüs ve Mars'tan aldığınız olumlu etkiler, iş ilişkilerinizde mükemmel bir tablo ortaya çıkarıyor...
AŞK: Aşk yaşantınızda bugün olumlu bir kıpırdanma olacak. Karşı cinsle ilişkiniz oldukça başarılı.
SAĞLIK: Mars'tan aldığınız güçlü etki, sizi kazalara müsait yapıyor. Bugün inatçılık yapmamalısınız.