Arama

Astroloji - Fallar - Başak - Sayfa 11

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 325.008 Cevap: 1.750
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #101
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Basak YBasak
TBasak
Sponsorlu Bağlantılar
Başak - Pazartesi , 21.04.2008
burcOzellik

Sevgili Başaklar başta eğitim hayatınız, yabancı ülkelerle alakalı yerleşme konuları, yayıncılıkla ilgili işleriniz, diplomatik temaslarınız, hukuk davalarınız, dış ticaretle ilgili girişimleriniz, bilgilenme ve kültürel etkinlikleriniz, dini ve inancınızla alakalı düşünceleriniz, araştırma ve keşfetme konularındaki çalışmalarınızı yakından ilgilendiren her mevzuda maddi ve manevi açıdan zenginleşmek, parasal anlamda kazancınızı çoğaltmak veya gelir elde etmek adına çaba sarfetmenizi destekleyen enerjilere sahip olacağınız bugün, aşırı temkinli davranmamalı, ince eleyip sık dokumamalı, aşırı titiz ve zor beğenmenin sonucu vakit kaybetmemelisiniz. Kaliteli olanı isteme güdünüz son derece yoğun olduğundan bir konuyu incelerken en ufak detayına kadar iner kimi zaman sırf bu yüzden bütünü gözden kaçırdığınız olmuştur. Kaldı ki Güneşin bu aralar bu yaşam alanında ve boğa burcunda seyrediyor oluşu, fazlasıyla temkinlilik veren bir enerjidir. Bir yandan kişisel yapınız, diğer yandan bu ağırlığı göz önüne alırsak ilerlemek mümkün olmadığı gibi, bu süreçte aynı noktada kalmanız mümkündür.

Oysaki astroloji ilmi size, potansiyel gücünüzü olumlu anlamda kullanmanız adına rehber olduğuna göre, bugünkü olumlu enerjiyi de arkanıza destek alarak daha hırslı, daha yenilikçi ve daha kazanmaya yönelik girişimlerde bulunursanız hem hakkınızı savunmanız, hem fikirlerinizi dış dünyada ifade etmeniz, hem de eğitim alanında kendinizi başarılı bir şekilde ifade etmeniz mümkün olacaktır. Metotlu çalışmaya özen göstermeli, püf noktalarına dikkat etmeli, çevrenize duvar örmemeli, iletişimde bulunmaktan asla vazgeçmemeli, sormalı, danışmalı, uzmanlardan yardım almalı ve herşeyden önemlisi kendinizden kesinlikle şüphe duymamalısınız. İşte o zaman bugünkü enerjiyi en olumlu şekilde değerlendirmiş olursunuz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
22 Nisan 2008       Mesaj #102
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Basak YBasak
TBasak
Sponsorlu Bağlantılar
Başak - Salı , 22.04.2008
burcOzellik

Sevgili Başaklar yakın çevrenizle olan ilişkiniz, yolculuklar, girişimler ve eğitim hayatınızla alakalı konularda etkili olacak Ay gezegenin boşluktaki etkisi saat 10:54-23:08 saatleri arasında düşüncelerinizi ifade ederken veya girişimlerinizde kontrolü elinizde tutmaktan yana olduğunuz için, çevrenizdeki insanlarla aranızda bazı gerilimlere yol açabilir. Siz bildiğiniz yoldan gitmek isterken başkaları kendi istekleri doğrultusunda hareket etmenizi bekleyebilirler. Gizlilik içinde hareket etmeniz gereken konularda ve maddi yönden destek arayışınızda arzuladığınız hedeflere varmanız için daha fazla çaba sarfetmeniz gerekebilir. Bu etkiyi olumlu anlamda değerlendirmeniz için öncelikle tasarladığınız ne varsa, eksiklerini gözden geçirmeniz faydalı olacaktır. Girişimde bulunmanız gereken konularda görünen kısımlardan ziyade daha arka planda olan olguları merkez alırsanız hem daha başarılı olarak kendinizi ifade edebilir hem de bir daha gözden geçirmek zorunda kalmazsınız.

Öğleden sonra ise, plan ve projelerinizin tümünde güvence olgusu ön planda olacak şekilde hareket etmek faydalıdır. kendinize olan güveninizi kesinlikle kaybetmeden atılımda bulunmaya çalışmalısınız. Bu güven duygusu ilişkinizle alakalı konulardaki sıkıntıları da aşabilmenizde etkili olacaktır. Partnerinizin sıradışı yaklaşımlarına karşılık siz önceliklerinizin altını çizebilirseniz hem ne kadar cesur bir insan olduğunuzu hem de güçlükler karşısında yılmadığınızı gösterebilirsiniz. Saat 23:08 itibariyle Ay gezegenin gayet pozitif ve iyimser titreşimler yarattığı Yay burcunda ilerlemeye başlamasıyla iç dünyanız, ev hayatınız, duygusal açıdan herşeyin iyi olacağına dair bir inanç içinde hareket etmeniz mümkündür. Evet haklısınız, hayatın kendi içindeki bazı sıkıntılar çoğu zaman bizleri üzerek çileden çıkarsa da, bütün bunlarla başa çıkmanın yolu bütünlüğü görmekten geçiyor. Böyle düşündüğünüz zaman aslında problemin bu bütün içinde ne kadar minicik kaldığını görebilirsiniz. İşte Ay Yay burcu süreci bu konuda destekleyici olacaktır.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
23 Nisan 2008       Mesaj #103
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Basak YBasak
TBasak
Başak - Çarşamba , 23.04.2008
burcOzellik

Sevgili Başaklar bugün, olayları gereksiz yere büyüterek kendinizi üzmeyiniz. Kıskançlık ve eleştiriye tahammülsüzlük göstermeyiniz. İyimser yaklaşımlarınızı tekrar devreye sokmanızda fayda var. İç dünyanızdaki bazı sıkıntıları bugünün pozitif etkileri altında farklı bir şekilde ele alabilme gücünüz bulunmakta. Kendi fikirlerinizde ısrar ettiğiniz sürece sorunların altından kalkamayacağınızı bilmelisiniz. Yaşamı kucaklamanın zamanıdır. Gün sona erdiğinde kendinizi mutlu hissetmek istiyorsanız aktif enerjilerinizi iyi kullanmalısınız.

Sahip olduğunuz değerlerinizi şöyle bir gözden geçirdiğinizde göreceksiniz ki, sevilmeyen veya başkaları tarafından bir türlü anlaşılmamış biri olarak kendinizi görmenize gerek yok. Böyle bir bakış açısı da doğal olarak gerek aileniz gerekse iş yaşantınızda sorunlar yaşamak mümkündür. Oysaki siz değerlerinize fazlasıyla sahip çıkan ve gayet mantıklı bir kişisiniz. Durumunuzu tarafsız bir gözle incelediğinizde aslında hiç büyütülecek bir şey olmadığını fark edebilirsiniz. Bugün ailenizdeki bir büyüğünüzle aranızda ufak bir tartışma çıkabilir. Birbirinize düşkün olduğunuz halde farklı görüş açınız nedeniyle bir konuda uzlaşamamanız mümkündür. Fakat iyi niyet ve hoşgörü sayesinde bu durumu kolaylıkla atlatabilirsiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
24 Nisan 2008       Mesaj #104
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Basak YBasak
TBasak
Başak - Perşembe , 24.04.2008
burcOzellik

Sevgili Başaklar ruhsal dünyanızda gerçek anlamda huzur ve sakinlik bulmanızın önünde engeller oluşturan şartlarınızın sizi oldukça zorladığı bugünlerde, yeniye yer açabilmek için öncelikle hedeflerinizi yenileştirmeniz gerekmektedir. Aynı düşünceler ve aynı insanlarla örülü bir çevrede ne kendi yaratıcılık gücünüzü ne de kimlik özelliklerinizi tam olarak ifade etmeniz mümkün değildir. Kaldı ki bazı konularda özellikle ilişki anlamında, içinizde birikenleri aynı bugün olduğu gibi sert bir şekilde bazen de aşırılıklara kaçarak göstermeye çalışmanız herşeyden önce sizi yorabilir. Sağlıklı bir şekilde düzgün bir ilişki yaşamak için, bilinçaltınızdaki korkuları ve güvensizliği bir kenara koymalısınız. Düzeltilmesi mümkün olmayan son derece derinlerde yatan sırlarınızı güvendiğiniz insanlarla paylaşarak kendinizi rahatlatmalı, sakinleştirmelisiniz. Hayatın keyifli ve zevkli yanlarını yaşamak ve hissetmek sizin hakkınız. Kimseye verilecek hesabınız olmadığı gibi, geçmişin gölgeleriyle savaşmak zorunda da değilsiniz.

Cinsellik, erotizm ve gönül maceraları hayatın gerçeklerinden birkaç tanesi. Doğru düzgün bir ilişkide tabi ki bunlar yaşanabilir. Fakat bazı kişisel ego oyunları sergileyerek sizi çileden çıkaran bir kişiyle olmaktansa, sizin kendinizi son derece rahat ve mutlu hissetmenizi sağlayacak aklı başında insanlara ihtiyacınız var. Eğer karşınızdaki kişi böyle biri değilse, şartlarınız gereği yaşamınız hep aynı rutinlik içinde avuçlarınızdan kayıp gidiyorsa, değişme zamanınız gelmiş demektir. İnsanlar genelde krizler yoluyla dönüşüm yaşayabilirler. Şu aralar üzerinizdeki ağırlık ve sorumluluklar da sizin için bu anlamı taşıyor olabilir. o zaman her doğan günü sevinçle karşılamak için, sosyal hayatınızı renklendirmeye çalışınız. Başka insanlarla tanışın, başka ortamlarda bulunmaya gayret gösterin ve kendinizi, isteklerinizi sahip olduğunuz yetenekler çerçevesinde ifade etmeye çalışın. Böylece içinizdeki gerilimden de kurtulmuş olabilirsiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
25 Nisan 2008       Mesaj #105
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Basak YBasak
TBasak
Başak - Cuma , 25.04.2008
burcOzellik

Sevgili Başaklar saat 11:47 itibariyle etkisi hissedilmeye başlayacak Ay oğlak burcu seyri, zevk, eğlence ve tutkularınızı sağlıklı bir şekilde yaşama isteğinizi çoğaltacaktır. Fakat bunlar öyle maceraya dönük, gelir geçer tarzda değildir. Siz sağlam duygularla ve oldukça sağlıklı bir ilişki arayışındasınız. İlişkisi olanlar beraber oldukları kişiye karşı bugün sorumluluk dolu davranabilir, ilişkisi olmayanlar ise ciddi duygulara sahip sadakat gösterecek kişileri ilgi çekici bulabilirler. Sizin için kalıcılığı olmayan, öylesine yaşanacak bir şeyin önemi olmadığı için seçici olmak niyetindesiniz. Sorumluluklarını bilen, inişli çıkışlı duygularınızda size destek olacak, yaşam karşısında çaba gösterirken yardımı dokunacak bir kişinin özlemini duymaktasınız.

İlişkisinde problem yaşayanlar için söyleyecek birkaç sözüm olacak. Kavganın, tartışmanın beraberliğinize bir faydası olmadığını biliyorsunuz. Romantik duygulardan ziyade kalıcı bazı adımlar atmak niyetindeyseniz öncelikle birbirinizin farklılıklarına saygı göstermek zorundasınız. Bugünkü etkiler altında duygularınızı tam olarak belli edemiyor oluşunuzun sorunlara yol açmaması için onunla irtibatta bulunmanız ve birlikte bazı noktaları gözden geçirmeniz faydalı olacaktır. Ciddiyet açısından gayet etkili olan bugünü bu doğrultuda kullanabilirseniz arzuladığınız dayanışmayı elde edeceğinizi düşünüyorum.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
8 Mayıs 2008       Mesaj #106
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Basak YBasak
TBasak
Başak - Perşembe , 08.05.2008
burcOzellik

Sevgili Başaklar saat 04:35-14:00 saatleri arasında boşluğa girecek Ay etkisi altında, organize işlerde, ortak yürütülen projelerde, mesleğinizle alakalı girişimlerde, tanıtım ve reklam hizmetlerinde, sizin öncülüğünüze ihtiyaç duyulan alanlarda işlerinizi yoluna koymakta zorluk çekebilirsiniz. Gecikmeler, aksilikler veya tam olarak arzu ettiğiniz ortamın oluşmaması nedeniyle koşuşturmak zorunda kalmanız mümkündür. bu saat dilimi içinde eksiklerinizi bir daha gözden geçirmeniz kesinlikle faydalı olabilir. Çünkü bu enerji altında, herşey sizin elinizde değildir. Ekip halinde yapılması gerekmektedir veya başkalarıyla ortak hareket ettiğiniz için, siz ne kadar başarılı olsanız da, grubun içindeki bir kişinin bile işini tam olarak yapmayışı veya yanlışlığı işinizin verimli olarak sunulmasında engel oluşturabilir. Bu durumu, sınıftaki yaramaz bir çocuk yüzünden herkesin ceza almasına benzetebiliriz. O nedenle işlerde gecikme veya ters bir durum olduğunda, kararsız kaldığınız her konuda kendinize yüklenmeyiniz.

Saat 14:00 itibariyle ise, ideallerinizi ve yapmayı düşündüklerinizi yoluna koymak, önceliklerinize göre günün geri kalanında işlerinizi halletmek kolay olmaya başlayabilir. Bu saat diliminde kendinizden gayet emin ve azimli bir şekilde kendinizi ifade edebilir, olmaz denilen birçok işin gerçekleşmeye başladığını hissedebilirsiniz. Ayrıca size ait değerleri öyle bir koruyup kollamaya başlarsınız ki, inandığınız herşeyi uygulamanız da kolaylaşabilir. Duygu dünyanızda ise ihtiyaç duyduğunuz en önemli konu, sizi sarıp sarmalayacak, ilgi ve şefkat hisleriyle sevecek, hem ideallerinize hem de inandıklarınıza saygı duyacak şekilde davranılmasıdır. Bu dürtülere sahip olmayan bir partneriniz varsa, isteklerinizi ona anlayabileceği bir dille ifade etmeniz faydalıdır. Bazılarınız ise bu ihtiyacı sevdiği dostlarıyla, ailesiyle karşılamaya çalışabilir. Size neyi nasıl yapabileceğiniz konusunda ahkam kesen değil hem sevgisiyle hem mantıklı yaklaşımıyla yol gösteren bir kişinin varlığıdır önemli olan.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
10 Mayıs 2008       Mesaj #107
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Basak YBasak
TBasak
Başak - Cumartesi , 10.05.2008
burcOzellik

Sevgili Başaklar, yengeç burcunda ilerlemekte olan Ay, 03:05-16:10 saatleri arasında boşlukta olacağından sosyal hayatınızla, gün içinde yapacağınız ortak çalışmalar, arkadaşlık ve duygusal konularla ilgili her türlü aktivitenizde, kendinize ait değerleri gayet iyi korumak ve sahiplenmekten yana olacağınız için, dışarıdan gelebilecek herhangi bir baskı karşısında elinizden olmadan abartılı tepkiler vermeye çalışabilirsiniz. Bu durumun öyle çok zorlu neticeler yaşatması pek mümkün değildir ama bir başak mükemmele aşırı önem verdiğinden, en ufak bir terslik olursa buna gereken cevabı verecektir. Ben bu enerjinin ters olabilecek yönünden ziyade tam tersine duygusal açıdan karşınızdaki kişiyle empati kurabileceğiniz hissettiğiniz duyguları dağılmadan belirli bir şekilde dengelemek için gönüllü olacağınız saatler olarak değerlendirmek istiyorum. Tabii abartıya kaçmadan mütevazi davranarak. Herşeyi belirli bir sınırda, acele etmeden yaşayarak, karşınızdaki insana anlayış göstererek ve onun da korkuları, çekingenlikleri ve mesafe duygusu koymak isteğinize saygı duyarak. İşte o zaman bu saatler arası hoş ve rahat geçebilir.

Saat 16:10 itibariyle Ay Aslan burcunda ilerlemeye başladığında günün geri kalan kısmında yüreğinizin içinde kimi zaman coşkulu kendinizden emin, kimi zaman hissettiklerinizi belli etmekten çekinen bir ruh haline bürünebilirsiniz. Aslında oldukça ateşli duygularınız vardır, kendinizi farklı bir şekilde ifade etmek isteğiniz yoğundur. Fakat bir yandan da bulunduğunuz şu anki şartlar nedeniyle, ne derece doğru davranıyorum, yeri mi, zamanı mı diye düşünebilirsiniz. Fantezileriniz oldukça güçlüdür. Benim size önerim bırakın bu saatlerde ruhunuz coşsun, bırakın kim ne düşünürse düşünsün. Rahatlamaya sizin de ihtiyacınız var. Doğru veya yanlış herkese göre değişen bir kavramdır. Yaşamak ise herşeye rağmen güzeldir. Hiçbirşeyi çerçeve içine almadan gönlünüzce akmasına izin verin
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
11 Mayıs 2008       Mesaj #108
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Basak YBasak
TBasak
Başak - Pazar , 11.05.2008
burcOzellik

Sevgili Başaklar bugün, çevrenizdeki yabancı insanlardan çabucak etkilenebilir, duygusal olarak kendini kimi zaman yalnız hissedebilirsiniz. Mantıklı görüşleriniz ile duygularınız arasında bocalayabilir, gergin tavırlarınızın başka insanlar tarafından farkedilmesine engel olamayabilirsiniz. Size destek olmaya çalışan insanlara karşı tuhaf bir şekilde davranmanız mümkündür. Bazı anlarda sert tavırlar gösterebilir, en ufak bir terslikte sorun çıkarabilirsiniz. Ani ve nedeni belli olmayan şekilde, önceden karar verdiğiniz bir şeyden son anda vazgeçebilirsiniz. Sabırsız davranışlarınız yakınınızda bulunan insanların dikkatini çekebilir.

Arzularınızın, beklentilerinizi tam olarak istediğiniz gibi yolunda gitmemesi sizi yılgınlık içine sokabilir. Yaşamını ve sevgiyle alakalı olanaksız beklentiler içine girebilirsiniz. Doyumsuzluk, düşkırıklığı, yalnızlık bugün sizi sarabilir. Bütün bu olumsuzluklar günlük enerjiler nedeniyle her burçta görülebilecek etkilerdir. Çevrenizdeki diğer insanların da bu durumda olacağını bilerek kimsenin üzerine gitmemeli sakin olmaya çalışmalısınız. Mantıklı bakış açısına sahip bir burcun mensubu olarak isterseniz bütün bunların altında yatan nedeni kolayca bulabilir ve çözebilirsiniz. Önemli olan zihninizi dinlendirmek, sorunları bugün olsun bir kenara koymak, hayatınızdaki diğer olumlu durumları göz önüne alarak sükunetle hareket etmektir.

Not: Tüm Annelerin ve Anne duyarlılığına sahip herkesin mutlu gününü kutlar, yavrularıyla bir ömür boyu sağlıklı ve huzur içinde yaşamalarını temenni ederim.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
12 Mayıs 2008       Mesaj #109
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Basak YBasak
TBasak
Başak - Pazartesi , 12.05.2008
burcOzellik

Sevgili Başaklar, pazartesi gününe saat 11:49-23:49 saatleri arasında etkili olacak Ay boşlukta konumuyla adım atılacağından, uygulamaya hazır hale getirmek için çaba sarfettiğiniz işler ve duygusal konularda engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Bunun en önemli nedeni, kendinizi tekdüze bir hayatın içinde bir köle gibi hissetmeniz ve anlamsız birçok işle uğraşmak zorunda kalışınızdır. Tabi ki böyle düşündüğünüz için zihinsel ve bedensel açıdan yorgun ve keyifsiz bir şekilde çalışmanız doğaldır. Hatta kimileriniz bu etki altında, usta bir oyuncunun yanındaki figürana benzetebilir kendini. Aslında tüm işi yapan ve kotaran siz olduğunuz halde, daha güçlü pozisyonda olan kişiler ekmeğin yağını yiyor gibidir. Duygusal yaşamınız açısından bu benzetmeyi kullanırsak, gerçekten seven, değer veren ve üstüne titreyen kişi siz olduğunuz halde, karşınızdaki insan kendisine hiç önem vermeyen bir kişiyi daha fazla merkez almaktadır. Oysaki olaylara yüklediğimiz anlamdır yaşadıklarımız. Yani siz hangi konuda negatif düşünüyorsanız bilin ki sonuç olumsuz olacaktır. Kaldı ki, boşluktaki ay etkisi altında herşey kişinin üzerine geliyor gibidir. Burada yapılması gereken en öncelikle endişeli düşünmekten uzak durmaktır. İnancınız böyle anlarda yaşam koçunuz olmalıdır. O size olumlu bir rota üzerinde ilerlemeniz için destek olacak ve içinizdeki sıkıntıları aşmanız için rehberlik edecektir. Boşluktaki saatler içinde ne zaman kendinizi böyle hissetseniz birkaç dakikalığına olsun gözlerinizi kapatın ve içinizdeki özgüven duygunuzu ayağa kaldıracak şekilde şüphe ve bulanıklık duygularını kendinizden uzaklaştırın. İç sesinize kulak verin. O ses size gereken cevapları verecektir.

Akşam 21:49 itibariyle Ay boşluktan çıkıp burcunuzda ilerlemeye başladığında, beklediğiniz saat gelmiş demektir. Şimdi gün içinde, bir türlü halledemediğiniz işlerinizi düzene koyabilir, planlamalarınızı yapabilir ve yarınki işlerinizi canlı bir ifade gücüyle yerine getirebilecek hale gelebilirsiniz. Yarın duygularınız mantığınızla çelişmeyecek ve etrafınızdaki insanlar ne söylediğinizi fazlasıyla dikkate alacaklardır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mayıs 2008       Mesaj #110
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
15 Mayıs 2008 - Bugün

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı. Gereksiz kıskançlıklarla gününüzü zehir ediyorsunuz. Size yapılmasından hoşlanırmıydınız? Öyleyse siz de yapmayın. Midenize ne kadar düşkünsünüz. Hep yemeyi düşünüyorsunuz. Biraz rejim yapın. Yoksa alacağınız kilolarla sevgiliniz sizi beğenmeyebilir.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar