Arama

Astroloji - Fallar - Başak - Sayfa 2

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 325.482 Cevap: 1.750
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2006       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - 25.12.2006 , Pazartesi

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün, sevdiğiniz kişiyle aranızda gerginlik söz konusu olabilir. Bir alışkanlığı sizi rahatsız edebilir. Fakat bugünkü şefkatli halinizle onunla konuşabilir ve yapmamasını söyleyebilirsiniz. Bugün tanımadığınız insanlara pek duygularınızı belli etmek istemezsiniz. İlginiz daha çok aileniz ve sevdiğiniz kişiye odaklandığı için onlarla ilgili hassasiyetiniz daha fazla.

Bugün ailenizdeki bir kadınla ilgili bir sorun beraber olduğunuz kişiyle aranızda problem oluşturabilir. Bu konularda dikkatli olun, yalnış anlama nedeniyle boşyere kimseyi kırmamaya özen gösterin. İlişkisi olmayan başaklar ise bugün, ilişkilere girmeye hazır ve yaşamlarına girecek yeni bir kişiye de uyum sağlamaya hevesli olacaklardır. Ve bugünkü duygusal halinizle sizi cezbedecek kişiye karşı da ciddi niyetli davranma olasılığınızın yüksek olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2006       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
27.12.2006
Son günlerdeki karmaşıklığınız, tatilin sosyal zenginliği ve yıkıcı masrafları arasındaki gelgitlerinizden olabilir. Görünürde sevindirici haberler var, ama kuşkuculuğunuz haberlerin bir kısmını endişeli karşılamanıza yol açacak. Beyninizdeki içtenlik, yapmacıklık tartışmalarında doğru sonuçlara varmanız ek mümkün görünmüyor. Tartışmaları yaşadığınız alan sağduyuya çok uygun görünmüyor.
Sponsorlu Bağlantılar

Aşk Yaşamı: Karşılıklı olarak samimiyet beklentileriniz var. İki tarafında daha samimi olduğu şeklindeki kararlılığı uzlaşmayı güçleştiriyor. Duyguların sorgulanabileceği zorlama bir sürece girmek üzeresiniz.

İş Yaşamı: Şansınız açık, ama bundan da önemlisi çok emek harcıyorsunuz. Neyse ki karşınızda emeğinizin hakkını veren ilişkiler var. Basamakları bir, bir tırmanıyorsunuz.

Para Durumu: Planladığınız bazı harcamaları bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Geliriniz bir çok beklentinize karşılık vermiyor olsa da tutumluluğunuzla sıkıntıları azaltabiliyorsunuz.

Dikkat: Kendinizi sürekli dinlemekten vazgeçmelisiniz. Hastalık hastası olduğunuz biçimindeki tespitlere zemin hazırlamamalısınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ocak 2007       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kendi potansiyellerinin en ust, en aritilmis duzeyine cikmaktir. Hangi doruga ulasirsa ulassin hedefi daha yukaridir. Saflik, doyum,
Anlam icerme, zor isler ve ulasilmasi zor hedefler Basak'in konularidir.
Basak'in ana kaynagi kisisel donusume (transformasyona) duydugu Aclik ve mukemmellik duygusudur.
Gerceklerle ilgili kili kirk yaran, vicdanli bir durustlugu vardir. Mukemmel ile gercek arasindaki gerilim Basak'in buyumesini
Hizlandirir, yonlendirir ve onu degisime zorlar. Asla halinden Memnun, kayitsiz degildir. Repertuarinda tembellik yer almaz.
Kisisel onemini abartmaya karsi kendini sigortalamis olmasi onu Mutevazi yapar. Stratejisi hizmettir. Basak kendisine icsel olarak
Bakar, parlatilabilecek ozelliklerini bulur ve pragmatik Gercekciligiyle yollar bularak bunlari dunyaya sunar. Ozen, dikkat
Ve sabir gerektiren isler, sorumluluk duygusu, insanlara hizmet Basak'a cok dogal gelir.
Golgesi kaynagi olan kusursuzluk anlayisinin carpitilmasiyla ortaya Cikan sakatlayici ve yok edici oz elestiridir. Bunu dis dunyaya
Elestiricilik, alaycilik ve cevresindeki herhangi bir seye (veya Her seye) olumsuz bakarak yansitabilir.

Ogrenmesi gereken; kendisini affetmektir. Kendisini yargilama Kapasitesini kendisini oldugu gibi kabullenerek torpulemelidir.
Aksi taktirde, ****** bir suphe ve kendini kisitlama cizgisine Gider. Icsel bir eksIkligini ozverili davranarak saklama
Duygusundan kurtulmalidir. Detaylarda kaybolmadan butunu Gorebilmesi icin gerekli ile gereksizi ayirmasini ogrenmesi Sarttir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ocak 2007       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Basak YBasak
TBasak
Başak - 08.01.2007 , Pazartesi

Bugün, duygusal istekleriniz ile kişisel azminiz ve egonuz sizi yönlendirecektir. Yeniay enerjisi sayesinde yepyeni adımlar atabileceksiniz. Bireysel duruşunuz dış ortamlarda size olumlu etkileşimler kazandıracaktır. Davranışlarınızdaki uyum ve ahenk birçok işinizde görselliğinizle birleşeceği için kolaylıklar sizinle olacaktır. Güzelliğiniz yada karizmatik duruşunuzla ilgi uyandıracak ve karşıt cinsiniz tarafından iltifatlara boğulacaksınız. Bugün görüntünüzle ilgili bir değişime gidebilirsiniz.

Bugün, zayıflıklarınızın kolayca üstesinden geleceksiniz. Kendinizde beğenmediğiniz yanlarınız varsa bunları bugün değiştirebilirsiniz. Alışkanlıklarınızı yeniden gözden geçirebilir, ne zamandır düşündüğünüz yeni adımlar için start verebilirsiniz. Kendinizi anlama ve gerçekten gözden geçirme süreci olan bugün, ihtiyaçlarınızın farkına varacak ve ne yapmanız gerektiği konusunda karar verebileceksiniz. Mükemmeli isteme dürtünüzün yükselişi bugün birçok alanda tatmin olmanıza neden olacaktır. Bugün detaylara bakış açınız gerginlikler oluşturmayacak ve siz amaçlarınızı kolayca gerçekleştireceksiniz. Bir gün sürecek bu enerjiden en iyi şekilde yararlanmanızı öneriyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2007       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YBasak
TBasak

Başak - 03.02.2007 , Cumartesi

Bugün, düzen, kusursuzluk ve sağlık konularına özel önem vereceksiniz. Bazı sorunlar sizde takıntıya yol açabilir. Son derece alçak gönüllü bir insan olduğunuz halde, yanlış anlaşılmanız sonucu hüzünlü olabilirsiniz. İnsanlara kendinizi sözel olarak anlatmaktansa hizmet verererek sevginizi göstermek amacıyla gizli iyiliklerde bulunabilirsiniz. Ve bunun da kesinlikle bilinmesinden yana değilsiniz. Kendinizi bu yolla huzurlu hissetmek kolay olacaktır. belki de bu durum sonuca arkanızdan konuşanlar olayların gerçek boyutunu anlayacaklardır.

Bugün, çok yakın bir arkadaşınızın hoşgörüsüz bir tutumu nedeniyle canınız sıkılabilir. Dinlemeden araştırmadan kesin bir yargıya varması sonucu, katılmanız gereken bir davete de, iştirak etmekten son anda vazgeçmenize neden olacaktır. hoşgörüsüz insanlar nedeniyle canınızı sıkmaktansa bugün ne zamandır okumaya düşündüğünüz bir kitaba başlayabilir, sevdiğiniz bir dergiyi almak için kısa bir geziye çıkabilirsiniz. Enerjilerinizi biraz yanlız kalarak değerlendirebilirsiniz. Düzen, kusursuzluk gibi konularda telaşlanmayı bir kenara bırakın ve kendinizi yeni doğan günün enerjisine bırakınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Şubat 2007       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - 04.02.2007 , Pazar

Bugün, fiziksel gücünüz ve sağlığınız olumlu enerjiler altında olacaktır. Duygularınız ve düşünceleriniz aynı doğrultuda olduğundan birçok sorunun üzerinizde gerginlik oluşturmasına izin vermeyeceksiniz. Dışardan hiçbir etki moralinizi bozmayacak ve siz günlük rutin işlerinizi keyifle yapacaksınız. Her güçlüğün altından kalkacağınıza olan inancınız yükselecek ve bu ruh haliniz çevreniz tarafından da gayet net bir şekilde görülecektir. Sorumluluğunuz altında olan herşeyi mükemmel hale getirmek isteyecek ve sırf kendiniz için değil, başkaları için de faydalı olmasını sağlayacaksınız.

Bugün, ortaklarınız yada eşiniz kaynaklı maddi destek göreceksiniz. Son anda imdadınıza yetişen bir para sayesinde ödemelerinizi yapabilirsiniz. Parasal konularda son zamanlarda oluşan tersliklere göre bugünkü rutininizin pozitif geçmesi moralinize de iyi gelecektir. Genel anlamda işinizle ilgili konularda detayları görebilmeniz açısından da olumlu etkilerin olduğu bugün, her konunun derinine inecek ve özünü yakalayabileceksiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2007       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - 06.02.2007 , Salı

Bugün, adım attığınız her yere kolayca uyum sağlayacak enerjiye sahipsiniz. Doğal bir rahatlık duygusu ile hareket edecek ve sizinle olan insanları da rahat ettireceksiniz. Parasal konularda da uyum duygunuzun yükseleceği bugün, girişimlerinizi daha mantıklı düşünerek gerçekleştirmek yerinde olacaktır. Finans açısından zor durumda olanlar, gerek ailelerinden gerekse ilişkisi oldukları kişiden destek göreceklerdir. Çünkü parasal açıdan şanslı bir gün olduğunun bilinciyle güne pozitif düşünerek başlayınız.

Bugün, parayı sevme güdünüz yüksektir. Güven içinde yaşamak için, geleceğinizin garanti altında olması gerektiğini düşünürsünüz. Şu an içinde bulunduğunuz durum ise, acil nakit akışıdır. Bu gerçekleştiği takdirde günlük sıkıştırmaların da üstesinden geleceğinizi biliyorsunuz. İşte tam bu arada sizi rahatlatacak bir şansa yanınızda olacaktır. bunu yeteneklerinizle yada dışardan gelen yakınlarınızın desteği ile sağlayacak olmanız sizi epey bir süre rahatlatabilir. Bir kredi işinizde bir büyüğünüz kefil olabilir yada size değer veren kişi bu desteği size sunabilir. Rahat olun ve yaşamı pozitif olarak kucaklayın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - 07.02.2007 , Çarşamba


Bugün, zevk aldığınız herşeyle uğraşmak isteğiniz yoğun olacaktır. Aşkta fethetme duygunuz yüksek, yaratıcı ifadeniz kontrollü ve başarılı olacağından pozitif bir gün diyebiliriz. Parasal konularda kimi anlarda değişkenlikler olsa da, cesaret duygunuz o kadar olumlu ki, bu durum sizi pek etkilemeyecektir. Dikbaşlı yada asi kişilerden ziyade, bulunduğu ortama neşe ve huzur getiren kişileri daha çekici bulabilirsiniz. Kimsenin peşinden koşmaya niyetiniz yok, “giden gider kalan sağlar benimdir” misali bir duygu hali sizde mevcut olacaktır. karşınızdaki kişinin kaprisleri ya da sizi kontrol altına alma duygusu karşısında eğilip bükülmeye hiç niyetiniz yok.

Bugün, kendisiyle savaşını çoktan başarmış, kimliğini oturtmuş kişiler daha çok ilgi alanınıza girecektir. Yüzeysel ilişkilerden ziyade, kalıcı ve düzenli bir beraberliği yeğliyorsunuz. Sizi anlamayan ve anlaması mümkün olmayan kişileri kendinizden uzak tutmanızı sağlayacak enerjileriniz var. aslında hakimiyetin sizin elinizde olması daha da hoşunuza gidebilir. Böyle bir beraberlik arzusunu ancak kişisel olarak olgun veya yaşça sizden büyüklerde olduğunu farkedeceğiniz biriyle karşılaşabilirsiniz. Bu sizin için ilginç bir deneyim olabilir. Böylece aradığınız mükemmelliği bu insanda yakalayabilirsiniz.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
9 Şubat 2007       Mesaj #20
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
09-02-2007 Cuma
Bugün, sözel ifadenizdeki keskin kavrama gücünüz, tüm görüşmelerde size faydalar getirecektir. Kültürel konularda üstünlüğünüz tartışılmaz bir şekilde kabul görecektir. Entellektüel olarak ta uyanık ve çevik fikirlerle dolusunuz. Kendini ifade gücünüzdeki canlılık, olaylara analizci bakış açınızdaki kontrol gücünüz mükemmel etkiler altında. İşinizle yada özel yaşamınızla ilgili her tür konuşmanızda, karşınızdaki kişiyi kendinize hayran bırakacak enerjiniz bulunmakta. Çevrenizdeki insanlar sizin uzmanlığınıza başvurabilirler ve sizden öğüt alabilirler. Yabancı dil başta olmak üzere tüm haberleşme konularında üstün durumdasınız. Hafızanız çok yıllar öncesini dahi hatırlamanızı sağlayacak kadar berrak olacaktır.

Bugün, çevrenizdeki en ufak bir kıpırtıda dahi ne olup bittiğini anında anlayabilirsiniz. Görsel herşey dikkatinizden kaçmayacaktır. Sezgi gücünüzle nereden zarar gelebilir yada fayda, bunu rahatlıkla sezebilecek etkiler altındasınız. Bir olay size yanlış anlatılsa bile, siz bunu anlayabilir ve önlem alabilirsiniz. Yolculuk, iletişim ve değişim konularında güçlü enerjileriniz olacaktır. Çıkacağınız kısa gezilerde, karlı alışverişlerde bulunabilir, uzun süredir başarılı olamadığınız bir işi, bugün çok daha iyi olanaklarla gerçekleştirirsiniz. Uyum sağlamak ve etrafınızdaki insanlarla maddi konularda anlaşmaya varmanız da, bugünkü enerjiler altında çok kolay olacaktır.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar