Arama

Astroloji - Fallar - Başak - Sayfa 20

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 327.516 Cevap: 1.750
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ağustos 2008       Mesaj #191
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - Pazar , 17.08.2008

Sponsorlu Bağlantılar

Sevgili Başaklar bugün iletişimsel açıdan rahat tavırlar içinde olabilirsiniz. Özellikle öğleden sonra bunu daha fazla hissedebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlar da bu konuda şaşkınlık duyabilirler. Duygu dünyanız daha yoğunlaşır ve bu hassasiyet size rahatsız edici gelebilir. Gün içinde oluşan bazı ters durumlar karşısında kimi zaman anlayış gösterdiğiniz halde kimi zaman sabırsız davranmanız mümkündür. Sanki işaret diliyle konuşuyor gibisinizdir. Herşeyi oluruna bırakarak elinizden geleni yapmaya çalışırsınız. Uğraşmak, didinmek, hızlı hareket etmek pek görülmeyeceğinden, buna yorgunluk hali demek daha doğru olacaktır.

Genel anlamda, dikkat çekmek isteğinizin pek olmadığı bugün, yaşamın maddi yönünden ziyade manevi alanına doğru bir yönelme söz konusu olabilir. Siz de kendinizdeki bu hali garip bulabilirsiniz. Doğal olarak bu durumu aşmak adına bazen garip tepkiler vermeniz mümkün olabilir. Kimi anlarda hoşgörülü davranır, herkesi olgunlukla karşılarsınız, kimi anlarda ise mesafeli bir tutum içinde sert bir ifadeniz vardır. Duygularınızı ifade etmeniz zordur, karşınızdaki insanın anlamasını bekleyebilirsiniz.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ağustos 2008       Mesaj #192
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - Pazartesi , 18.08.2008

Sponsorlu Bağlantılar
Sevgili Başaklar bugün, karşıt burcunuzda ilerleyen Ay gezegeninin Balık burcu seyrini deneyimleyeceksiniz. Ay Balık burcu süreçlerinde çiftler arasındaki empatinin önemi son derece açıktır. Yani siz birbirinizin istekleri konusunda hassas davranmanız halinde günü gayet ılımlı ve keyifli geçirebilirsiniz. Yargılayıcı davranmamak son derece faydalıdır ve şefkatli yaklaşımlar göstermek, aranızdaki sevginin büyümesini sağladığı gibi, ortaya çıkacak sonuçlar açısından da ilişkinin geleceği açısından önem taşımaktadır. Bugünün bana göre en önemli enerjisi, yönetici gezegeniniz Merkürün Jüpiterle olan olumlu görünümüdür. Bu etki altında, güçlü bir ifade tarzına sahip olmanız mümkün olduğundan, aşk konusunda çok daha olgun yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Jüpiterin ilahi bir yardım gücü olduğunu unutmayalım. Merkür ise haberleşme, kontak kurma, iletişimde bulunmak olduğuna göre gün içinde, sürpriz bir gelişme, olmayacak bir durumun düzelmesini sağlayabilir. Karşılıklı diyalog içinde olmak, bir araya gelerek yanlış anlamaların çözüme kavuşmasında etkili olabilir.

Ayrıca bu enerji, önemsiz konuların üstünde durmak yerine, bütüne bakmanızı, eleştirel davranmak yerine sevgiyi merkez almanızı, sadece kendi istekleriniz adına hareket etmek yerine karşınızdaki kişinin beklentilerine de önem vermenizi sağlayıcıdır. İki taraf ta birbirine karşı anlayış ve sempatiyle yaklaştığında göreceksiniz ki, bazı durumlar kendiliğinden hallolmuş. Bazı Başaklar için yeni bir tanışmanın vesilesi olabilecek bugünkü etkiler, iş ortamınızdaki bir görüşme esnasında veya internet üzerinden tanıştığınız kişiyle ciddi ve oldukça tutarlı bir şekilde konuşmanızı, güçlü ve güvenilir yaklaşımlarla birbirinizden etkilenmenizi sağlayabilir. Gördüğünüz gibi bugünkü iletişim gücünüz sizin açınızdan gayet faydalı geçeceğe benziyor.


alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #193
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - Salı , 19.08.2008


Sevgili Başaklar, mücadele ve istek gücümüzün kısaca savaşma dürtüsünün astrolojik temsilcisi olan Mars gezegeni saat 13:00 itibariyle Terazi burcundaki seyrine başlamış olacak. 4 Ekim tarihine kadar sürecek bu etki altında parasal kazanımlarınızla alakalı konularda sakin ve durağan bir zaman geçirebilirsiniz. Olabilecek yansımaları birlikte ele alalım. Öncelikle şunu belirteyim ki, bu dönemde işbirliği içinde olmanız son derece önemlidir. Eğer parasal anlamda bir ortaklık ilişkiniz varsa, bu süreçte takım çalışması içinde olmanız gayet faydalıdır. Yani bireysel çıkarlarınız adına değil, birlikte olduğunuz insanların da yararına olacak şekilde ayarlamalarda bulunmanız lazım. Maddesel açıdan hırsla öne atılmanın pek mümkün olmadığı bir süreçte, öncelikle içinde bulunduğunuz durumu net olarak tespit etmeniz ve elinizdekileri korumaya çalışmanız faydalıdır. Ayrıca bu süreçte, hem iş hem de özel ilişki anlamında karşılıklı güç birliğinde bulunmanız size kazanç olarak geri dönebilir. Yani popülerliğiniz parasal ve manevi anlamda sizi destekleyicidir diyebiliriz.

Eğer bu anlamda sorunlarınız oluşursa, uzlaşı içinde hareket etmek, menfaatleriniz açısından da önemlidir. Yani radikal değişimlere gitmemek ortamı ılıman tutmakta fayda var. Öfkeden uzak durmak, mükemmellik arayışınızı belirli bir ayarda tutmak, uzlaşmazlık yerine anlaşmaya gönüllü olmak, aşırı kaygılar yerine kendinizden emin olmak bu süreçte üzerinde en fazla durulması gereken noktalar olarak dikkat çekiyor. Siz bu dönemi maddi durumunuzla alakalı konularda nelerin eksik kaldığını saptamanız ve yapılması gereken hamleler hakkında belirli bir rota çizmeniz adına değerlendirmeniz son derece faydalı. 14:40-17:10 saatleri arasında Ay balık burcunda boşluğa gireceğinden, ilişkinizle ilgili konularda ani değişim ve kararlardan uzak durunuz, uzlaşı içinde olmaya devam ediniz. 17:10 itibariyle Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında ise, parasal konulardaki işleriniz için, paylaşımcı davranmanızın faydalı olduğunu göstermektedir.


alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #194
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
20.08.2008

Yeni yeni durumlar içine girebilir ve bazı şeylerin ilerde daha iyi olması için başka bazı şeyleri gözardı edebilirsiniz. Bazı şeylerin de son anda kaçırılması da olasıdır. Yapacak birşey yok. Öfkenizi yakınlarınıza yansıtmayın. En iyisi bugün herşeyden uzak kalıp kafa dinlemek. Beklenmedik bir karışıklıkla karşılaşmanız olasıdır. Merak etmeyin sonu iyi olacaktır.

alıntı...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #195
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - Çarşamba , 20.08.2008


Sevgili Başaklar bugün, kafanızın içindeki planlarınızı gerçekleştirme yolunda, yalnız kaldığınızı hissedebilirsiniz. Fakat bu zorluklara rağmen eğer yılmayıp özverili bir şekilde emek sarfetmeye ve her zamanki gibi mantık gücünüz ve çalışkanlığınızla amaçlarınız adına kilitlenmeye devam ederseniz çok daha başarılı olabilirsiniz. Arkanızda hiç kimsenin desteği olmadan da yürüyebilecek güce sahip insanlardan birisiniz. Bugünlerde maddi bakımdan hakikaten zorlu etkiler mevcut. Ödemeleriniz ve başkalarından sağladığınız gelirler konusunda sanki yaşamınızın tüm ipleri sizin elinizde değilmiş gibi hissedebilirsiniz. Şimdi hızlı hareket etmekten, kontrolsüz bir şekilde davranmaktan, sırf işlerinizi halletmek adına daha büyük riskler almaktan uzak durmalısınız. Siz zaten ayakları sağlam yere basmaya özen gösteren insanlarsınız.

Bulunduğunuz şartların sizi bir rüzgar gibi oradan oraya savurmasına izin vermeyiniz. En temkinli ve en ekonomik şekilde yaşamaya devam edin. Gerekirse tüm giderlerinizi her zamanki gibi en aza indirerek mütevazi yaşamaya kendinizi alıştırın. Öncelikle ödemelerinizi merkez alın. İstem dışı harcamalardan uzak durun. Göreceksiniz gayet kolaylıkla baş edebilecek güce sahipsiniz. Bugünkü Ay Koç burcu enerjisi altında, maddi paylaşımlarda bulunduğunuz insanlarla olan diyalogunuzu hoşgörülü bir tarzda sürdürmeniz gayet faydalıdır. Çatışmak, fikirlerinizi illa kabul ettirmek için sert konuşmalar yapmayınız, akıllıca hareket etmeye çalışınız. Unutmayınız ki hiç kimsenin sizin kadar detaylı düşünmesi mümkün olmayabilir.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2008       Mesaj #196
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - Perşembe , 21.08.2008
Sevgili Başaklar güne başlarken psikolojik açıdan özellikle duygu dünyanızla alakalı konularda dönüşümde bulunmak ihtiyacınız yoğundur. Çünkü güvenlik duygusu azami şekilde yükselebilir. Her türlü tartışma ve sözel olarak çatışmalardan uzak kalarak yapabileceğiniz ayarlamalar sayesinde bu güçlü enerjiyi olumlu bir şekilde kullanmanız mümkündür. Sıkıntılarınızdan kurtulma ihtiyacınız öylesine yoğunlaşmıştır ki, kendinizi uzun bir koşunun, start düzlüğünde gibi hissedebilirsiniz. Tek bir ses veya işarette son zamanlarda yaşadığınız herşeyi geride bırakabileceğinizi düşünebilirsiniz. Artık kafanızın ve yüreğinizin içinde hükmünü çoktan kaybetmiş ne varsa ya tamir edilmelidir veyahut sonsuza dek unutulmalıdır. İşte bu yüzden son bir sabır veya gayret göstermeniz gerektiğini bilirsiniz. Hatırlarsanız geçenlerde yorumunuzda Güneşin 22 Ağustos tarihinde Başak burcunda ilerlemeye başlayacağını ve bunun sizler açısından yeni bir girişim veya rahat bir nefes alabilmek adına bir başlangıç zamanı olduğundan söz etmiştim.

Demek oluyor ki, iki gün daha sakin olmak ve bugünkü etki altında olgun bir şekilde hareket etmeniz gerekiyor. Her zaman söylerim bazen susmak en iyi cevaptır diye. Şimdi siz, son bir yıl içinde yaşadığınız her deneyimi şu iki gün boyunca bir kez daha gözden geçiriniz ve neler yaptığınızı, heybenizde nelerin biriktiğini bir düşününüz ardından da neler yapmanız gerektiğini. Günlük enerji aşk hayatınız açısından iletişim gücünüzün son derece önemli olduğunu gösteriyor. Sadece tek eksik ince eleyip sık dokumadan ne düşünüyorsanız ona göre davranmanızdır. Yani olduğunuz gibi görünmenizdir. Gerisi kendiliğinden düzelebilir. Saat 19:55-21:38 saatleri arasında Ay gezegeninin boşlukta oluşu paylaşımcılık konusunda içten tavırlar sergilemeniz gerektiğinin göstergesi olup, ılımlı hareket etmek şarttır. Sonrasında Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşımınız açısından sizi destekleyicidir.
alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2008       Mesaj #197
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - Cuma , 22.08.2008
Sevgili Başaklar güne Boğa burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlamaktasınız. Bu enerji sizin, eğitim, iş, seyahat, inancınızla alakalı konularda kendi değerlerinize olan düşkünlüğünüzün artışı anlamına gelebilir. Sizi belirli bir nokta üzerinde odaklaması mümkün olan bu enerji tutkularınızın artışını sağladığı gibi, daha sağlam ve kararlı bir şekilde hareket etmeniz adına da teşvik edicidir. Çok fazla hareketlilik vermese de, günlük aktivite içinde uğraştığınız konuları fazlasıyla sahiplenmenizi sağlayabilir. Dağılmadan iyi bir plan yaparak ilerlemeniz açısından destekleyici olan bu enerji, iç dünyanızda sizi rahatsız edebilecek her konuyu kendinizden uzak tutmanızı da sağlayabilir. Bugün huzursuzluk, çaresizlik veya çözümsüzlük yerine el attığınız konularda nasıl ilerlemelisiniz, nasıl güvence sağlayabilirsiniz veya risk almadan görevlerinizi nasıl yerine getirirsiniz bunların üzerinde durmanız başarılı bir şekilde günü değerlendirmenizde size yardımcıdır. Duygu dünyanızla ilgili konularda da saygı ve sevgi ilkesine verdiğiniz önem, birlikte olduğunuz veya olmayı düşündüğünüz insanlarda bu özellikleri aramanızı sağlayıcıdır.

Gelelim bugün başlayacak, dünyamızın ısı ve ışık kaynağı Güneş gezegeninin 22 Eylül tarihine kadar sürecek seyrine. Bu enerji, geçenlerde günlük yorumunuzda sözünü ettiğim etki olup, dış dünyada kendinizi güçlü bir şekilde göstermenizi sağlayacağı gibi, ifade gücünüzü yükselterek girişimlerde bulunmanızda da destekleyici olacaktır. Son zamanlarda gözlerden uzak kalmış geçmişle alakalı her konuyu aşk, iş ve her anlamda gözden geçirirken, yaşadığınız ilişkide veya karşılaştığınız insanlarda soğuk bir havanız olduğu yönünde etki uyandırmış olabilirsiniz. 6 Ağustos tarihinden bu yana Venüs burcunuzda ilerliyordu fakat tam anlamıyla kendinizi, düşüncelerinizi, isteklerinizi belki de tam olarak ifade edemiyordunuz. Eğer siz de o Başaklardan birisi iseniz, işte şimdi artık kontrol elinize geçmeye başlıyor. Güneş gezegeninin gücü olmadan kişinin yaşadığı hiçbir olguda kendini göstermesi mümkün değildir. Venüs karşınızdaki kişiyle irtibat kurmanızı sağlayabilir fakat cesaretle kendinizi ifade edebilmeniz için Güneşe ihtiyaç vardır. Güneş her sene bu zamanda burcunuzda ilerlemeye başladığında karanlıklardan aydınlığa çıkmak gibi bir duygu hissederseniz, sanki herşey şimdi daha halledilebilir gözükür. Kimlik duygunuzu çevrenizdeki insanlara gösterme ihtiyacınız, ben buradayım diyebilme gücünüz öyle yükselir ki, sizi durdurabilecek tek neden sadece siz olabilirsiniz. Benim tavsiyem şimdi atılımda bulunmayı düşündüğünüz her konuyu fazla ince eleyip sık dokumadan yerine getirmenizdir. Öyle bir planlamada bulunun ki, bu gücü gerekli alanlara yönlendirerek kim olduğunuzu ne yapmak istediğinizi ve ne kadar özel biri olduğunuzu insanlar göstermeniz mümkün olsun. Eylül aylık yorumunuzda size bu konuda daha geniş açıklamada bulunmayı düşünüyorum.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ağustos 2008       Mesaj #198
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - Cumartesi , 23.08.2008
Sevgili Başaklar günün büyük bir bölümünde boşlukta olacak Ay enerjisi altında dikkat edilmesi gereken en önemli husus işlerinizi saat 12:20 dek bitirmeye çalışmanızdır. Bu saat itibariyle Ay gezegeni Boğa burcunda boşluğa girecek ve Pazar 00:49 saatine kadar bu pozisyonunu sürdürecektir. Bu etki altında, kafanızı gereksiz konulara takmanız, başkalarıyla işbirliğine yanaşmamanız sorun yaratıcı olabilir. Sizin isteğiniz kendi bildiğiniz usullerle meseleleri çözmeye çalışmaktır. Fakat diğer insanların farklı düşünüyor olmaları sıkıntı vericidir. Özellikle verimli bir şekilde çalışmanızın önünde engel oluşturan kişiler sizi bunaltabilir. Genel manada düşünürsek, planladığınız ve yürürlüğe koymaya çalıştığınız mevzularda haklılığınızı kanıtlamak zordur diyebiliriz.

Çünkü bugünün enerjisi altında başkalarıyla sizin aranızda görülmez bir duvar var gibidir. Bütün bunlar Ay gezegeninin boşluktaki etkisi olduğu kadar, bugünkü gezegensel görünümlerin durgunluk yaratıcı olmasıdır. Böyle zamanlarda yapılması gereken en olumlu hareket, rutin programı uygulamak, sıradışı bir şeyler yerine olağan gidişata ayak uydurmaktır. Yani akıntıya karşı yüzmenin pek bir faydası yoktur.
alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ağustos 2008       Mesaj #199
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
24 Ağustos 2008 - Bugün



Sağladığınız ayrıcalıklar sayesinde iş hayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir. Bu arada bazı insanlarla sorun yaşayabilir, onlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Onlarla savaşacak gücünüz var. Kendinize dikkat etmezseniz kısa zamanda yorgun düşersiniz. Ayaklarınıza dikkat.



alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ağustos 2008       Mesaj #200
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - Pazartesi , 25.08.2008
Sevgili Başaklar haftaya Ay İkizler burcunun ikinci gün seyir etkileri altında başlamaktasınız. Yönetici gezegeniniz Merkür idaresindeki bu enerjiye yabancı olmadığınız için, işlerinize odaklanmanız gayet kolay olabilir. Yalnız dikkat etmeniz gereken nokta bu odaklanmanın uzun süreli olmayacağını bilmeniz ve işlerinizi sabah itibariyle öncelik sırasına göre planlamanızdır. Böylelikle dikkatiniz dağılmadan bitirebilirsiniz. Yine bu etki altında otoritelerle olan iletişiminizde fikirlerinizi hızlı ve pratik bir şekilde ifade etmeniz bilginiz ve tecrübeniz konusunda olumlu bir imaj yaratmanızı sağlayabilir. Günlük aktivitenizde, hesaplama işleri, çevirmenlik, ulaşım sektörü, iletişim ve haberleşme, eğitim hayatıyla alakalı mesleki alanlarda daha fazla yoğunluk göze çarpabilir.

Çabuk kavrayışa sahip olacağınız bugün, becerikliliğinizle her işin üstesinden gelebilirsiniz. Bu enerjinin etkisi altında dikkat etmeniz gereken noktaları da size izah etmek isterim. Bu enerji, biraz önce belirttiğim gibi hızlı hareket ederek işlerinizi bitirmenizi sağlarken, dikkatsizlik sonucu yapılabilecek yanlışların da göstergesidir. Sürekli hareket halinde olacağınız için, kimi zaman konsantrasyon bozuklukları görülebilir. Ayrıca yüzeysel bir dinleme, kendi fikirlerinizi fazlasıyla beğenme gibi durumlar nedeniyle etrafınızda bulunan insanlarla çatışmanız mümkündür. Gerekli ayarlamaları yapmanız halinde herhangi bir sorun çıkmayabilir. Bilimsel konulardaki eğitici ve öğretici çalışmalar, teknolojik araştırmalar, zeka ve mantığın aktif kullanımını gerektiren alanlarda da etkili olan bu enerjiler, yararlanmayı düşünenler için gayet olumludur
alıntı.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar