Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Sayfa 30

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 337.928 Cevap: 1.820
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
8 Eylül 2008       Mesaj #291
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - Pazartesi , 08.09.2008


Sponsorlu Bağlantılar
Yeni iş projeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek. Hep bir taraf ağır basıyor. Bu da sizi duygusal yönde düşünmeye sevk ediyor. Mantığınıza da yer verin. Ayağınızı yere basın. Problemi çözmek için çok yönlü düşünün. Moraliniz sık sık bozuluyor. Bunun çaresi zaman zaman moral depolamak. Pozitif insanlarla beraber olmak.

GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
9 Eylül 2008       Mesaj #292
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - Salı, 09.09.2008


Sponsorlu Bağlantılar
Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız. Mutlaka bir çözüm bulunur, moralinizi bozmayın. Üzerinizde baskı hissetmeyin. En doğru kararı vermenizde yardımcı olacak herşeyi deneyin. Bir diş bakımı yaptırmanızın zamanı geldi. Ağız sağlığınız için tehlike demek genel sağlığınız için de tehlike demektir.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Eylül 2008       Mesaj #293
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - Salı , 09.09.2008
Sevgili Teraziler bugün sorumluluklarınızın altını biraz daha belirleyici olan Ay Oğlak burcu seyri altında güne adım atmaktasınız. Günün büyük bir bölümünde etkili olan bu enerji, alıştığınız düzeni muhafaza edebilmek adına verdiğiniz mücadelenin göstergesi gibidir. Yaşamınıza yeni bir yön çizmeye çalışırken, aileniz, evinizle alakalı konularda yapmayı düşündüğünüz yenilikler için güce olan ihtiyacınız fazlasıyla yoğundur. Ancak o zaman bugünkü şartlarınızın üstüne çıkacağınızın bilincindesiniz. Özellikle bunun gerçekleşmesi için, iş hayatınızla ilgili konular son derece önemlidir. Çünkü şöyle bir bütçenizi gözden geçirdiğinizde bugün bir yenilikte bulunsanız bile ilerisini tam olarak göremediğiniz için, bir noktada tıkanıp kalmaktan korkmaktasınız.

Oysaki yapmanız gereken herşeyden önce küçük bile olsa bir adım atabilmektir. Sizin uzun zamandır pek cesaretle ilerleyemediğinizi biliyorum. Çünkü sizin dışınızda gelişen bazı durumlarla uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Fakat bugünkü enerjiler sizi oldukça destekleyicidir. Sizi durduran tek şey, içinizdeki korkular olabilir. Evet belki sıkıntılarınızın tümüne çare olmayabilir ama en azından somut bir adım atmak adına etkili olacağı kuşkusuzdur. Eğer siz yapacağınız yenilikler veya gelişimler için uzun zamandır çaba sarfediyorsanız biliniz ki bu enerji sayesinde bugün yapacağınız girişimler ileride yaşanacak güzelliklerin ilk işareti olarak sizi memnun edecektir

alıntı.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
10 Eylül 2008       Mesaj #294
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - Çarşamba, 10.09.2008

terazi
Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz. Uzun seyahatlere çıkmayı ne zamandır düşünüyordunuz. Bunun için bir olanak karşınıza çıkacak. Olanağı iyi değerlendirmeye bakın. Parasal durumunuz daha iyi olabilir, eğer müsrif davranmaz ve iyi yatırımlarda bulunursanız. Gözlerinizdeki ağrının nedeni uykunuzu iyi almamanız.
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
12 Eylül 2008       Mesaj #295
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
12 Eylül 2008

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın. Her zaman bir açık kapı bırakın. Hayatta herşey olabilir, unutmayın. Sosyal hayatınız çok renklenecek. Yeni kişilerle tanışacaksınız. Yeni imkanlar ve fırsatlar doğabilir. Gözünüzü dört açın. Bundan yararlanmayı bilin. Sağlık yönünden hiçbir sorun görünmüyor.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
15 Eylül 2008       Mesaj #296
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
15 Eylül 2008

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz. Telefonla gelen bir habere sevineceksiniz. Maddi açıdan iyi günlerin başındasınız. Yeter ki ne istediğinizi bilin ve çalışın. Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden yok. Sürekli sırt ağrılarından şikayetçisiniz. Artık bir doktora gitmenin zamanı gelmedi mi? Genel sağlık durumunuz oldukça iyi.

GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
16 Eylül 2008       Mesaj #297
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - Salı, 16.09.2008


Mantığın ve iş hayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek. Sizi oldukça etkileyecek bu kişi gelecekle ilgili planlarınıza yardımcı olacak. Sizin gibi canlı bir kişiliği kimse üzmeyi başaramıyor. Sağlığınız yerinde.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
17 Eylül 2008       Mesaj #298
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - Çarşamba, 17.09.2008



İşte problem yaşayabilirsiniz. Bu da sizin yeterince çalışmamanızdan. Kendinizi tümüyle işinize veremiyorsunuz. Yoksa işinizi mi sevmiyorsunuz? Öyleyse hiç durmayın işinizi değiştirin. Bu hem sizin sağlığınız hem de çevrenizdekilerin sağlığı için iyi olacak. Zira en fazla onlar bu durumdan etkileniyorlar. Oysa siz çok zeki ve cana yakın bir kişisiniz. Bu özelliklerinizi ön plana çıkarın. Ayaklarınızı fazla yormayın. Varis problemi olabilir.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
20 Eylül 2008       Mesaj #299
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
20 Eylül 2008

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz, gelecekte daha da güzel günler sizi bekliyor. Yeter ki azimli ve çalışkan olun. Sevdiğinizle birkaç gün görüşemeyebilirsiniz. Bu özlemin ilişkiniz için de yararlı olabileceğini unutmayın.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
23 Eylül 2008       Mesaj #300
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
23 Eylül 2008
Bu kararsızlığınıza bir an önce son vermek gerekiyor. Eğer kısa süre içinde karar alamazsanız karşılaşacağınız olaylar sonucunda ortaya çıkabilecek karışıklıklar sinirlerinizi bozacak ve strese sokacak. Eskiden beri süren bir ilişkiniz çok farklılaşacak ve hiç beklemediğiniz bir hız alacak. Bugün finansal durumunuzla ilgili bir sürprizle karşılaşacaksınız ve epeyce rahatlayacaksınız. Çok düzensiz besleniyorsunuz. Beslenme saatlerini yeniden ayarlayın. Şekerli ve karbonhidratlı gıdalardan vazgeçin. Kilonuzu korumakta zorlanıyorsunuz.


Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar