Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Sayfa 138

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 386.265 Cevap: 1.820
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013       Mesaj #1371
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013 Terazi Burcu Yorumu
Bugün işyerinizde biraz daha gayret göstermeniz gerekebilir. Temponuzun düşük olması nedeniyle sizinle birlikte olan kişileri de yavaşlatıyorsunuz. Ne yaparsanız yapın hızınızı yükseltmek zorundasınız. Maddi açıdan şanslı bir gündesiniz. Yeni girişimlerde bulunmaktan sakın çekinmeyin. Eğer siz bir kadınsanız birlikte olduğunuz erkeğe karşı, bilinçaltı seviyenizde büyük bir öfke birikimi olabilir. Kendinizi frenleyemezseniz büyük bir tatsızlık yaşayabilirsiniz. Evli bir insansanız ve şu aralar eşinizle bazı sorunlarınız varsa ilişkilerinizi yeniden düzene sokmak için uygun bir gün olabilir. Ancak bunun için bazı şeylerden de fedakarlık yapmanız gerekebilir. Bir dostunuzla karşılaşabilir veya bu kişiden bir haber alabilirsiniz. Sağlığınıza biraz daha özen göstermeniz gerekebilir.

Sponsorlu Bağlantılar
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013       Mesaj #1372
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
12 NİSAN 2013 TERAZİ BURCU YORUMU
Gökyüzü bugün iş hayatınızda kendinize olan güveninizi tazeleyecek gelişmelerin yaşanabileceğine işaret etmekte. Övgü dolu sözlerle takdir edilebilir ve kariyerinize katkı da bulunacak bir oluşumun içinde bulabilirsiniz kendinizi. Bu durum yakın çevrenizde sizi sevenleri de mutlu edecek ve haklı mücadelenizde ki başarınızla gururlanmalarını sağlayacaktır. Bugün iş hayatınızda her şey sizin için olumlu gelişirken aynı etki yi özel yaşamınıza da taşıyabilirsiniz. Fedakarlık gerektiren konularda bencilce yaklaşımlar içinde bulunmadan ben demek yerine bizi seçerseniz siz kazanacaksınız. uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınız aracılığı ile yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Bekar Terazi’ler çok seçici davranarak hareket etmeniz karşı cinsin geri adım atmasına neden olabilir. Korkularınızı ardınızda bırakın…
Sponsorlu Bağlantılar

Günün Olumlaması: Anlıyor, bağışlıyor ve teşekkür ediyorum. Hayatımı bu şekilde planladığım için kendimi kutluyorum ve Rabbime Meleklerine teşekkür ediyorum. Beni üzenler, anlamayanlar kendimi keşfetmemi, ifade gücümü arttırmak için benimleydiler. Hepsine teşekkür ediyorum.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2013       Mesaj #1373
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2013 Terazi Burcu Yorumu
Çalışmalarınızı kararlı bir biçimde sürdürmeyi başaracaksınız. İçinizden farklı istekler uyansa bile bunları şimdilik kendinize saklayacaksınız. Dikkatinizi kendinize yöneltebilir, sorunları büyütmeden çözümleyebilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013       Mesaj #1374
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013 Terazi Burcu Yorumu

Bugün iş yerinizde steresli bir gün yaşayabilirsiniz. Özellikle işveren ya da üstünüz olan herhangi bir kimseyle anlaşmazlıklara ve hatta kavgalara açıksınız. Her konuya abartılı yaklaşmanız olasıdır. Eğer ailenizle birlikte yaşıyorsanız ya da evli bir başaksanız bazı düşüncelerinize aileniz veya eşiniz karşı çıkabilir veya sizi ciddi şekilde engelleyebilirler. Sosyal ilişilerinizin aşırı yoğun olmaları mümkündür. Aslında biraz sakin olabilirseniz hayatınız daha dengeli bir yapı kazanabilir. Akşam saatlerinde duygusal ve ziinsel olarak belli bir rahatlama yaşayacaksınız. Ailenizle olan ilişkilerinizde düzelme veya yoğunlaşma olacaktır. Hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerin, yardım ve destekleriyle karşılaşabilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013       Mesaj #1375
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
15 NİSAN 2013 TERAZİ BURCU YORUMU
Eğer yalnızsanız bugün rahat ve size daha sonra problem olmayan yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Yine bugün uzun zamandır beklediğiniz bir işinizin hallolduğu haberini alacaksınız. Bu da moral yönünden sizi oldukça destekleyecek. Ufak ve basit şeylerden mutlu olabileceksiniz. Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız. Herkesle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz. Bu tutumunuz, iyimser ve uyumlu havanızdan kaynaklanacak. Bu dönemi, ev içindeki tatsız ilişkilerinizi düzenlemekle geçireceksiniz. Sevdiğiniz kimsenin de gönlünü almanız gerekecek. Ayrıca aile fertlerinden de özür dilemelisiniz. Çünkü onları da oldukça kırmışsınız. Ev yaşamınızda insanlar sizden uzaklaşmak isteyebilir. Onların gönlünü almalı ve yaptıklarınızı unutturacak girişimlerde bulunmalısınız. Örneğin sevdiğinize alacağınız küçük bir hediye, olayı bir nebze yumuşatabilir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013       Mesaj #1376
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013 Terazi Burcu Yorumu
Mesleki yaşamınızda birlikte olduğunuz kişileri ısrarcılığınızla şekillendirmeye çalışmayın. Aşırı görev düşkünlüğü içerisinde üstünüze vazife olmayan konularda da çaba sarf ederek yoğun günler geçirebilirsiniz. Ama tüm bunlar yaşam enerjinizin giderek azalması ve yorgunluk demektir. Yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken disiplinli olmak zorundasınız.
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013       Mesaj #1377
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013

Bugün kararlarınızı sezgilerinizin sizi yönlendirdiği yöne göre belirleyin. Aile yaşamınızda, ev ve aileyi ilgilendiren konularda birçok imkanla karşılaşabilirsiniz. Maddi konularda hiç beklemediğiniz insanlardan destek görerek bu alanlarda da önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda başkalarından kaynaklanan etkilerin huzurunuzu bozmasına izin vermemeli, duyduğunuz her söze inanarak eş ya da sevgilinize haksızlık etmemelisiniz. Üzülmek istemiyorsanız üzmemeyi öğrenmelisiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013       Mesaj #1378
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013 Terazi Burcu Yorumu

İş yaşantınızda ciddi ve oldukça sabırlısınız. Fakat kendinize yeteri kadar güvenmeyerek biraz haksızlık ediyorsunuz. Artık geçmişe bir sünger çekmeli ve geleceğe bakmalısınız. Elinizden gelen her şeyi fazlasıyla yapmanıza rağmen siz bunları haketmemiştiniz. Bunu unutmayın. İkili ilişkinizde zorluklar yaşamanız muhtemel. Sevdiğinizle bir arada olma isteği duyabilir ama duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz. Birçok konuda yeni adımlar atabilir, başlangıçlar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ani değişiklikler olabilir.
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013       Mesaj #1379
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
19.4.2013 Cuma

Bireysel olarak kendi yakınlarınızla yaşadığınız sorunları birlikte olduğunuz insana yansıtmamalısınız. Eğer bu kontrolü sağlayamazsanız karşınızdaki insanın da tepkisini alabilir ve derin bir kalp kırıklığı yaşamasına sebep olabilirsiniz. Başkaları yüzünden beraberliğinizi zedeleyecek davranışlardan sakının. Yeni bir ilişkiye adım atanlarınız ise birlikte keyifli vakit geçirebileceğiniz, aranızdaki duygusal yakınlığı kuvvetlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Yeniliğe açık olun ve gelen şansları zamanında değerlendirin.
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013       Mesaj #1380
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
20.4.2013 Cumartesi

Gökyüzü sizleri rahatsız olduğunuz alışkanlıklarınız, olaylar ve kişileri, olması gerektiği yerde muhafaza etmeniz ya da tam anlamıyla yaşamınızdan uzaklaştırmanız için harekete geçiriyor. Duygularla aklınızın uyum içinde kullanabileceksiniz. Hayatınızla ilgili önemli kararlar almanız, hedeflerinizi belirlemeniz için içsel sesinizi, cesaretinizi harekete geçireceksiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin küçük şeylerden büyük tartışmalar çıkarmaya çalışır tarzda yaklaşımına tepkiniz oldukça sert olacaktır. Sizler yapınız gereği oldukça sabırlı insanlarsınız fakat her şey bir yere kadar…