Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 126

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 320.644 Cevap: 1.754
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013       Mesaj #1251
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
16 ŞUBAT 2013 AKREP BURÇ YORUMU

Sponsorlu Bağlantılar
(23 Ekim - 21 Kasım) akrep


Gezegeni
: Pluto-Mars
Grup
: Su
Uğurlu Rengi
: Kırmızı, siyah
Uğurlu Sayısı : 2, 4
Uğurlu Taş : Topaz
Uğurlu Gün
: Salı

Sevgili Akrepler Cumartesi günümüz, Ay-Boğa burcu seyri altında başlamakta. Ay, sırasıyla saat 04:58 Chiron, saat 09:20 Pluto ve saat 10:13 de Mars ile olumlu görünüm yapacak. Bütün bu enerjiler, ilişkiniz ve kendinizi sorunların düzeltilmesi ve düzene sokulabilmesi anlamında etkiliyor. Çünkü Ay-Boğa burcu geçişlerinde huzur ve güvenlik olgusu son derece önemlidir. Eğer problem varsa ortaklaşa çözümlenmelidir. İlişkiniz yoksa, kendinize şöyle bir dışarıdan bakmanız faydalı olur. Güvenliğiniz, maddi konular, çevre değişimi, iş girişimleri veya genel anlamıyla dağılmadan, belli bir amaç bütünlüğü içinde hareket ediniz.

Saat 18:14 Mars-Satürn olumlu görünümü, başta aşk hayatımız olmak üzere, sorumluluklarımız anlamında etkili olup, bu konular üzerinde rahatlamaya, problemlerden uzak durup geleceğimizi şekillendirmeye duyduğumuz ihtiyacı işaret ediyor. Görünüm olumlu gibi dursa da, aşkı ele alış biçimimizi, ilişkimizi veya çocuklarımızla alakalı meseleleri gerçekçi bir şekilde gözden geçirmeliyiz. Bazen aşırı bağımlılık, alışkanlık veya her hangi bir neden, gereğinden çok fedakarlıkta bulunmamıza, dağılmamıza yol açabilir. Oysaki bu yaşam size sunulmuş bir armağandır. Ölçüsünü iyi bilmek lazım. Mantıklı olalım, durumumuzu bilinçli bir şekilde ele alalım.

Not: Merkür Geri hareket tarihinin bir hafta öncesi ve geri hareketin bitiş tarihinin bir hafta sonrası Gölgeli günlerdir. En az geri hareket dönemi kadar dikkate alınması gerekir. Etki süresi dahilindedir. Gölgeli günlerin başlangıcı 16 Şubat, bitişi 24 Mart tarihidir. Bugün fırsat bulduğunuzda Şubat aylık yorumunuzdaki Merkür-Balık burcu geri hareket bölümünü mutlaka gözden geçiriniz.


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013       Mesaj #1252
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
17 ŞUBAT 2013 AKREP BURÇ YORUMU

Sponsorlu Bağlantılar
yay burcuYay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)

Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde,enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir. Gizliliklerden uzak kalmanız gereken bir gün. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013       Mesaj #1253
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
18 ŞUBAT 2013 AKREP BURÇ YORUMU

Sevgili Akrepler 18 Şubat saat 14:01-20 Mart saat 13:02 arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Güneş süresince, aşkı ve hayatı ele alış biçiminiz hassas, sezgisel, romantik, yumuşacık ve empatik tarzda gelişebilir. Kişi hem mutlu olabileceği ortamlar arar hem de problemlerinden kurtulmak ister. Ancak gerçekçi olmayı da ihmal etmemelidir. Başkalarına karşı iyi niyetli olmak, sevgilimize karşı bağlılık hissetmek, gerçeklerden biraz olsun uzaklaşmak hoş gibi durabilir. Ancak akıl baştan gitmeden, şöyle bir önümüze ardımıza bakmayı ihmal etmeden. Ruhsal etkileşime bir hayli açık olduğumuz bu süreçte, eğer ilişkimiz veya herhangi bir şey bizde çelişkiler uyandırırsa, durup olan bitene iyice bakalım. Bildiğiniz gibi 23 Şubat tarihinde Merkür bu alanda gerileyecek. Bizler aşk hayatımızdan, çocuk meselelerine ve hobilerimizden güzelliklere kadar her konuda bir iç gözlemde bulunacağız. Bu bence gayet olumlu. Çünkü bizi dağılmaktan koruyabilir. Ayrıca birkaç hafta önceki durumları tekrar bir gözden geçirmemizi sağlar. Bu yıl ki Güneş geçişi, ay sonunda Venüsün Balık burcuna geçişiyle gayet olumlu bir ivme kazanıyor. Her anlamda şifalandırıcı ve aşkta şansınızı yükseltici olabilir. O zaman gelin ay sonuna kadar gözlemde bulunalım, dikkatli ve gerçekçi olmayı ihmal etmeyelim. Kendimiz için en hayırlı ve gerekli olanı dileyelim.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013       Mesaj #1254
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
19 ŞUBAT 2013 AKREP BURÇ YORUMU

Gökyüzü iş hayatınızda sizin dışınızda gelişen olaylara adapte olmanız ve sabırlı davranmanız için uyarıyor sizleri. Sabırsız davranırsanız zararlı çıkabilirsiniz. Kısa süreli gecikmeler ve işlerin beklediğiniz şekilde ilerlemesi biraz zaman alsa da istediğiniz hale gelecektir. Ailevi ilişkileriniz bugün önem kazanmakta onların sevgi ve ilgisini karşılıksız bırakmamalı daha fazla zaman ayırmaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise fırtınadan önce ki sessizliği dağıtmanın zamanı geldi. Duygularınızı özgür bırakın
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013       Mesaj #1255
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
20 ŞUBAT 2013 AKREP BURÇ YORUMU

Gökyüzü bugün finansal konularda dikkatli davranmanız için uyarıyor sizleri. Beklediğiniz ödemeler zamanında yapılmayabilir ve zor durumda kalabilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken bir diğer konuda arkadaşlarınızdan gelecek finansal yardım talepleri. Kısacası bugün bu konularda temkinli olmalısınız. Özel yaşamınızda ise kontrol etmekte zorlanacağınız bir çok durum söz konusu olabilir. Eşin yakınları ile tartışmalar ortak arkadaşlar duyacağınız can sıkıcı haberler karşısında öfke kontrolünüzü yapmakta zorlanabilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013       Mesaj #1256
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
21 ŞUBAT 2013 AKREP BURÇ YORUMU

akrep burcuAkrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Bugün, partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Her olayın arkasındaki farklı nedeni araştırırken, sevdiğiniz kişiyle çatışabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013       Mesaj #1257
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
22 ŞUBAT 2013 AKREP BURÇ YORUMU

Bugün sorun yaşadığınız sevdiğiniz insanlarla ortak noktalarda buluşabilirsiniz ve kişisel çıkarlarınızı koruyarak doğru adımlar atabilirsiniz. İşinizde emeğinizin karşılığını alacak sürpriz maddi gelişmelerle karşılaşacaksınız. Bu dönemde hiç aklınızda yokken bir mülk edinebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aşka olan özleminiz içinize kapanmanıza sebep olabilir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013       Mesaj #1258
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
23 ŞUBAT 2013 AKREP BURÇ YORUMU

Bugün iş hayatınızı ilgilendiren konularda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sizi sabitleyen ilerleme kaydetmenize engel olan durumlar yaşamınızdan hızla uzaklaşmaya başlayacak ve rahatlayacaksınız. Yeni bir büyüme devresinin içindesiniz. Bugün bir çok şeyle ilgilenmek zorunda olmanız yorucu olabilir. Dikkatinizi dağıtmadan hareket etmeye önem göstermelisiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013       Mesaj #1259
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
akrep 50 24 ŞUBAT 2013 AKREP BURÇ YORUMU


Sürprizlerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. İş ve özel yaşamınızda dilekleriniz gerçekleşebilir. Şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşayabilirsiniz. Kuvvetli bir enerji çemberi sizi sarmışken yaşadıklarınız, yaşayacaklarınızın habercisidir adeta. Sevincinizi, coşkunuzu içinizde tutmaya çalışın. Daha önce paylaştığınızda başınıza gelenleri aklınıza getirerek hareket edin. Özel yaşamınızda uzun bir süredir hasret kaldığınız mutluluk bugünden itibaren sizinle artık. Siz istemediğiniz, müsaade etmediğiniz sürece bunu hiçbir şey bozamaz. Keyfini çıkarın aşkın gücünün, galibiyetinin zaferini doyasıya yaşamaya bakın…
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013       Mesaj #1260
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
25 ŞUBAT 2013

8 Akrep


Akrep Burcu

Bünyenizin zayıf olduğu bir gündesiniz. Solunum yolları ile ilgili sağlık problemlerine karşı dikkatli davranın. İş hayatınızda bugün ani değişimler yaşanabilir ve haksız eleştirilerle karşılaşabilirsiniz. Gardınızı alın ve haksızlığa karşı sessiz kalmayın; Olayları zamanında control edip gereken tepkiyi vermediğiniz takdirde ani bitişler yaşayabilirsiniz temkinli davranın. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden beklentileriniz artarken onun duyarsız davranışları umudunuzun azalmasına ve ondan uzaklaşmanıza sebep olabilir…
Günün Olumlaması: Ben emeğin ben sevginin ben hakkın değerini bilmenin şükrü ile bana bahşedilmiş olan tüm yeteneklerimin bedenimin sağlığımın sevdiğim ve sevenlerimin kıymetini biliyor onları sevgimle koruyor ve sahip çıkıyorum.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar