18 MAYIS 2013 YAY BURCU YORUMU
Bugün sağlığınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Aşırı stres ve yorgunluktan zayıf düşen bünyenizi güçlendirmelisiniz. Özellikle bugünlerde yediklerinize ve içtiklerinize dikkat etmelisiniz. Evli Yay’lar, eşinizin finansal sorunlarının sorumlusu olarak sizi suçlaması, yaşadıklarında pay sahibi olduğunuzu iddia etmesi evliliğinizle ilgili geri dönüşü zor kararlar almanıza sebep olabilir.
Günün Olumlaması: Gözlerimi kapatıyor ve hayallerimle buluşuyorum. Hayallerimi ruhumda var olan yeteneklerimle birleştirerek gerçeğime yansıtıyorum. Güneş olup yeniden doğuyorum hayata. Işığım ve kalbimin sıcaklığı beni sevenleri ve benim sevdiklerimi tüm gücüyle koruyor. Her doğan güne yeniliklerle, güzelliklerle başlıyor ve tamamlıyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
Günün Olumlaması: Gözlerimi kapatıyor ve hayallerimle buluşuyorum. Hayallerimi ruhumda var olan yeteneklerimle birleştirerek gerçeğime yansıtıyorum. Güneş olup yeniden doğuyorum hayata. Işığım ve kalbimin sıcaklığı beni sevenleri ve benim sevdiklerimi tüm gücüyle koruyor. Her doğan güne yeniliklerle, güzelliklerle başlıyor ve tamamlıyorum.

Astroloji - Fallar - Yay