Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Sayfa 24

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 306.115 Cevap: 1.764
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
8 Eylül 2008       Mesaj #231
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Yay - Pazartesi , 08.09.2008


Sponsorlu Bağlantılar
Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz. En ufak bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışmalısınız. Haftasonu kaçamağı yapabilirsiniz. Bu sağlığınıza da iyi gelebilir.

GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
9 Eylül 2008       Mesaj #232
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Yay - Salı , 09.09.2008


Sponsorlu Bağlantılar

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız. İleride yaratıcı yeteneğinizi arttıracak resim veya heykel kursuna kaydolmalısınız. Başarılı olacaksınız. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile. Böylece kendinizi daha moralli ve zinde hissedeceksiniz. Ve bu moraliniz çevrenizdekileri de şevklendirecek.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Eylül 2008       Mesaj #233
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - Salı , 09.09.2008
Sevgili Yaylar parasal kazanımlarınızla alakalı konularda ciddiyet ve olgun bir çerçeve içinde hareket etmenizi sağlayan Ay Oğlak burcu seyri altında güne adım atmaktasınız. Bu enerji sizin gibi eliaçık ve oldukça iyi niyetli bir kişinin, bütçesini iyi bir şekilde düzenlemesi gerektiğinin göstergesidir. Burada önemli olan husus, işin sahibi olarak veya bu işte en fazla sorumluluk taşıyan kişi olarak, haklarınıza sahip çıkmanız gerektiğinin göstergesidir. Şunu unutmayalım ki, eğer siz bu kadar emek sarfetmeseydiniz, bulunduğunuz alandaki riskleri baştan yüklenmeseydiniz bu noktaya gelinmesi bile mümkün olmazdı. Yöneticiniz Jüpiter gezegeninin uzun süredir Oğlak burcunda devam eden geri hareketi geçenlerde sona erdi. Size bu konudan aylık yorumunuzda söz etmiştim.

İşte bugün, bu geri hareketin sona ermesinin ardından ilk kez Ay, bu noktayı tetikliyor. Bu durumda kazanımlarınız konusunda belli bir sistem içinde hareket edecek planları yapabilirseniz, günün enerjilerinden yararlanarak ilerlemeniz mümkün olabilir. Ayrıca yapacağınız düzenlemeler, hedeflerinizi gerçekleştirme yolunda sistemli ve pratik şekilde ilerlemeniz açısından da etkilidir. Tabi ki şu an için hemen bunun karşılığını görmeniz mümkün olmasa da, bu ilerisi adına sizi destekleyicidir. Bugünün bir başka etkili durumu da, parasal konularda daha dikkatli hareket etmenizi sağlayıcı oluşudur. Yani elinizdekini koruma içgüdünüz yüksektir ve bu durum bir Yay için oldukça faydalıdır
alıntı.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
10 Eylül 2008       Mesaj #234
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Yay - Çarşamba , 10.09.2008
yay
Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız. Yalnızsanız bir ilişki isteyip istemediğinize artık karar verin. Akıllıca davranır ve zamanınızı iyi değerlendirebilirseniz başarı sizin. Biraz alçakgönüllü olun. Çevrenizdekileri itiyorsunuz ve eleştiri konusu oluyorsunuz. İşitme problemi olabilir. Dikkat.
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
12 Eylül 2008       Mesaj #235
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
12 Eylül 2008
Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğer iş arkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız. Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar olduğu bir gerçek. Ancak canınızı sıkmayın, çünkü herşey yoluna girecek. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçmelisiniz. Düşünmeden hareket etmekten kaçınmalısınız. Enerjiniz ve performansınız tam yerinde. Özellikle ayın son günlerinde mutluluk var.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
15 Eylül 2008       Mesaj #236
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
15 Eylül 2008

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz. Bir yerden beklediğiniz paraya nihayet kavuşacaksınız. Bu parayı parti parti alacaksınız. Harcarken de tutumlu davranın. Sevdiklerinizden bir müddet uzak kalacaksınız. Bunu dert etmeyin. Onların sağlıkları için çaba göstermeniz gerekebilir
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
16 Eylül 2008       Mesaj #237
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Yay - Salı , 16.09.2008


Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması. Sevdiğinize bile bunu yeterince hissettiremiyorsunuz. Depresif bir halde olmaktan yorulmadınız mı? Sürekli depresif olmak, başka hastalıklara karşı vücudunuzun direncini kırabilir.

GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
17 Eylül 2008       Mesaj #238
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Yay - Çarşamba , 17.09.2008


Herşey yolunda gidecek. Yeni bir insan hayatınıza girebilir. Ve yaşamınızı değiştirebilir. Agresif tavırlardan vazgeçip daha uyumlu olmaya çalışmalısınız. Aşk, sizi derinden etkileyen bu olguyla karşılaşmak, dengenizi bozuyor. Tam uygun biriyle karşılaşınca değişik bir kişiliğe bürünmeyin. Olayları akışına bırakın. Çünkü ardından kendinizi toparlamanız da ayrı bir zaman gerektiriyor. Midenizden şikayet etmeye hakkınız yok. Çünkü hiç doğru beslenmiyorsunuz. Mide rahatsızlığına sizin daha fazla dikkat etmeniz gerekli.
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
20 Eylül 2008       Mesaj #239
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
20 Eylül 2008


Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınaları iş yaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var. Kısa süreli beraberlikten bıkanlar ilerki günlerde uzun süreli bir beraberliğe adım atacaklar. Bir müddet sonra hiç ummadığınız bir yerden elinize para geçecek. Bu günlerde mantar, us gibi hastalıklarınız nüksedebilir.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
23 Eylül 2008       Mesaj #240
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
23 Eylül 2008
Çok çabuk sinirleniyor, bu nedenle çok zor durumda kalıyorsunuz. Eleştirilere hazırlıklı olun. Yalnızca kendinizi değil etrafınızdakileri de düşünün. Her zaman siz haklı olamazsınız. Şans sizden yana. Bunu değerlendirmesini bilin. Çalışmalarınız ve enerjiniz kimsenin gözünden kaçmıyor. Yakında bir terfi düşünülebilir. Canlı ve neşeli olun, bu halinizi devam ettirin. Uzun süredir düşündüğünüz kişinin sizi unuttuğunu düşünüyorsunuz. Ama boşuna kuruntu yapmayın. Çünkü o da sizi özlemiş. Çok fazla ter kaybediyorsunuz. Sıvı gıdalara ağırlık verin.



Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar