Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Sayfa 171

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 336.354 Cevap: 1.764
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015       Mesaj #1701
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015 Yay Burcu

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün işinizle ilgili hemen her konuda ön planda olmaya özen gösterin. Öğrenebileceğiniz her türlü bilgi genel anlamda olduğu kadar kariyeriniz içinde paha biçilemez olacak gözünüzü kulağınızı dört açın. En iyi kaynağınız insanlardır.Gerek çalışma arkadaşlarınız gerek sektörde bulunan insanlar olmak üzere tüm tanıdıklarınızla iletişime önem verin ve yapmak istedikleriniz konusunda onların da desteğini istemekten çekinmeyin.Yaşamınızda olumlu gelişmelerin hız kazanması ile birlikte moral bulacak ve daha cesaretli adımlar atmaya başlayacaksınız.Aileniz ve yakın çevrenizdeki insanlar sizler için daha da fazla önem kazanacak yeni başarılara imza atmanız için size yardımcı olacaklar fakat dikkat herkes sizin kadar içten olmayabilir!!

Günün Olumlaması: Söz veriyorum kendime hayatı ertelemeden yaşayacağım, Kendime daha fazla değer verecek sevdiğim konularla ilgilenecek rahatsızlık duyduğum tüm konuları yaşamımdan uzaklaştırıp etkisiz hale getireceğim. Ruhum ve bedenim oldukça sağlıklı, Dengede kalabilmem için bu sağlığın önemini biliyor ve buna uygun yaşıyorum.

Günün Kristali: Hematit
Günün Rengi: Beyaz

forumsal.net

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015       Mesaj #1702
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Yay Burcu

Sponsorlu Bağlantılar
Gökyüzü bugün özel yaşamınızda özlem duyduğunuz huzuru yakalayabilmek için rahatsızlık duyduğunuz daha doğrusu bıktığınız her şeye karşı tavrınızı belirleyerek yaşamınızda radikal düzenlemelerde bulunacağınıza işaret etmekte.İş hayatınızda ise sürpriz teklifler alabilir yurt dışı ile bağlantılı önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.Günün sizler için şifresi disiplin ve kararlılık.Kendinize güvenin yeteneklerinizi disiplinli bir şekilde göstermekten çekinmeyin.Aile bireyleri ile iletişime önem vererek hareket etmeniz faydanıza olacaktır.Ailenin desteği sizi bugünlerde daha güçlü kılacak ve manevi yönden çok daha huzurlu olmanızı sağlayacaktır.
Günün Olumlaması: Yaşamımda ki kargaşa ve çok sesliliğe kararlılıkla sessizliği ve huzuru davet ediyorum. Ruhumda yaşadığım ikilik halini kontrol altına alıyor hakkımda başkalarının kararlar verip beni istemediğim şeyler mecbur bırakmalarına izin vermiyorum.
Günün Kristali: Çeroit
Günün Rengi: Kırmızı

forumsal.net

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015       Mesaj #1703
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Yay Burcu

Uzun zamandır hissetmediğiniz kadar enerjik ve yaşam dolu hissedeceksiniz kendinizi. Sorunların azalması ile omuzlarınızdaki yüklerde hafifleyecek ve özgürleştiğinizi hissederek huzurun getirdiği keyfi süreceksiniz. Yaşamınızda Tek düze giden bir çok şey olumlu yönde değişebilir. Değişim sizleri korkutmamalı değişen sadece şartlar ve konumuz olacaktır. Bu dönemde isteklerinizi ifade etmekten korkmayın. Özel yaşamınızda ise özellikle beraberliği olmayan Yay’lar keyif alacağınız sizi anlayan değer veren birinin varlığı ile aşkın tüm güzelliğini ruhunuzda hissedebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Sözlerin büyüleyici etkisine inanıyor duygularımı en güzel haliyle ifade ediyor olumlu sonuçlarla seviniyorum. Paylaştıkça değer kazanan duygu ve fikirlerimle güçleniyor yarınlara güvenle ilerliyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
Günün Rengi: Fıstık yeşili

forumsal.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015       Mesaj #1704
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Yay Burcu

Gökler iş hayatınızda birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınız ya da yöneticilerinizle yaşayacağınız ego çatışmalarına işaret etmekte.Sakinliğinizi koruyun başkalarının yaptıklarından sorumlu tutulmak istenebilirsiniz kendinizi müdafaa edin fakat kimsenin hakkını siz savunmayın.Birlikte çalıştığınız ve sorumlu olduğunuz insanların yaptıklarını gözden geçirmenizde ve tespit ettikleriniz doğrultusunda değişiklikler de bulunmanızda fayda var. Özel yaşamınızda ise bugün son derece alıngan bir tavır içinde olabilirsiniz söylenilen her şeyi yanlış anlayıp kendi zihninizde haksız yargılara varabilir ve duygularınızı sertlikle ifade edebilirsiniz. Sudan sebeplerle gününüzü kendinize zehir etmek istemiyorsanız gökyüzünün uyarılarına kulak verin…
Günün Olumlaması: Başarı benim var oluşumun doğal hali yeteneklerim ise güvencemdir. Evren şimdi bu muhteşem dengeyi birlikte kullanmam için beni destekliyor. Yaşadıklarımı çok daha doğru bir şekilde değerlendiriyor ve kararlarımı bu olgunlukla alıyorum.
Günün Kristali: Rodokrozit
Günün Rengi: Turuncu

forumsal.net
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
15 Mart 2015       Mesaj #1705
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
15 Mart 2015 Pazar YAY Burcu Yorumu:

İŞ: İşinizle ilgili hiçbir engel tanımıyorsunuz. Severek yaptığınız her işten büyük keyif alıyorsunuz.
AŞK: Haklı olduğunuz zaman hiçbir şeyi gözünüz görmüyor. Çoğu kez de haklı siz çıkıyorsunuz.
SAĞLIK: Yeme içme konusunda aşırılığa kaçıyor, sonra da fazla kilolardan şikayet ediyorsunuz.

gundemkibris.com
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
16 Mart 2015       Mesaj #1706
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
16 Mart 2015 Pazartesi YAY Burcu Yorumu:

İŞ: Çevrenizle rahat bir iletişim içinde olmanız sizi farklı bir konuma getiriyor. Herkes tarafından seviliyorsunuz
AŞK: Aşk konusunda özgürlük savaşları yaparken, onun sizi anlamaması konusunda problem yaşıyorsunuz.
SAĞLIK: Yalnız kalmaya tahammülünüz yok. Çevreniz her konuda size motivasyon sağlıyor.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
18 Mart 2015       Mesaj #1707
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
17 Mart 2015 Salı YAY Burcu Yorumu:

İŞ: Yaşamın içinde gelişen olumsuz olaylar canınızın sıkılmasına neden oluyor. Aldırmamayı öğrenmelisiniz.
AŞK: İkili ilişkilerde farklı şeyler arayan sevecen yapınız, her zaman, istediğiniz gibi tatmin olmuyor..
SAĞLIK: Bugün çok fazla duygu yüklüsünüz. Anlaşılmak adına verdiğiniz savaşlar sizi yıpratıyor.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
18 Mart 2015       Mesaj #1708
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
18 Mart 2015 Çarşamba YAY Burcu Yorumu:

İŞ: Kaybetmekten hoşlanmadığınız kesin. Güçlü yapınız tüm sorunların üstesinden geliyor.
AŞK: İlişkinizde aksayan sorunlar yüzünden kafanız oldukça karışık ve sorunlar içinde boğuluyorsunuz.SAĞLIK: Siz dinlenmeyi bir türlü öğrenemeyeceksiniz. Sorumluluklarınızdan sıyrılın artık.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015       Mesaj #1709
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
19 MART 2015 PERŞEMBE YAY BURCU YORUMU

Aşk konusunda kıskanç davranmayın. Aşırı duygusal yaklaşımlarınız sizi etkileyebilir. Tutarlı davranışlarla hedeflerinize ulaşmanız mümkün. İşyerinizde bir sorunun dışında kalmak istiyorsunuz. Bu davranışınız, haklı gerekçeleri de olsa, eleştiriye ve kullanılmaya açık görünüyor. Paraya bağlı sıkıntı veren bir işinizi, talihin ve tesadüflerin yardımı ile paraya ihtiyaç duymadan yapacaksınız. Son günlerdeki uykusuzluk sorununuz genel gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015       Mesaj #1710
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Yay Burcu / 23 Kasım - 21 Aralık

Burcunuzun yorumu : 20 Mart 2015 Cuma

İş yaşamınıza ilişkin bazı olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ancak duygusal olarak değişken bir mizaç gösterebilir ve bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Aile ortamınızda sizi sıkacak bazı konular gündeme gelebilir. Davranışlarınızda ihmalkarlıklar içine girebilirsiniz. Genel olarak çevrenize karşı isteksiz tutumlar içine girebilirsiniz. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz. Yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.