Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Sayfa 118

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 306.282 Cevap: 1.764
ölmez fenerli - avatarı
ölmez fenerli
Ziyaretçi
10 Kasım 2012       Mesaj #1171
ölmez fenerli - avatarı
Ziyaretçi
YAY burcu 10 Kasım 2012 yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Toplum önünde ve kalabalık yerlerde memnuniyetsiz olabilir ve gerginlik hissedebilirsiniz. Hayatınıza dair yapmak istediğiniz birçok şey olmasına karşın harekete geçme konusunda kararsızsınız.
sade - avatarı
sade
VIP hazan
11 Kasım 2012       Mesaj #1172
sade - avatarı
VIP hazan
yay YAY Yay - Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak. Ama seviyor ve seviliyorsanız bu ilişkiyi sınırlandırmalısınız. Bu insanla iş ilişkisine de girebilirsiniz. Bunda da olumlu sonuç alma ihtimaliniz var. Sinirlerinizi fazla yıpratmayın.
Sponsorlu Bağlantılar


ölmez fenerli - avatarı
ölmez fenerli
Ziyaretçi
11 Kasım 2012       Mesaj #1173
ölmez fenerli - avatarı
Ziyaretçi
YAY burcu 11 Kasım 2012 yorumu

Sevgili Yaylar saat 10:35 itibariyle Venüs-Satürn arasında oluşacak zorlu görünüm her birimiz için farklı alanlarda uyarıcıdır. Bir insan yaşam karşısında sürüklenmeden ayakta durabilmek için mutlaka bir amacı olmalıdır. İnsan avare ve başı boş bir hayat sürmesi halinde yanlış işlere, yanlış ilişkilere saplanır kalır ve sonunda kaybolur gider. Hedefsiz insan rüzgara kapılıp giden yapraklara benzer. Nereye konacağı meçhuldür. Gelip geçici boş işlerin peşinde koşan ve tuhaf ilişkilerin esiri olan kişinin kaderine küsmeye, isyan etmeye hakkı yoktur. Ne olursa olsun kendiniz için en güzel, en doğru olanı istemeli ve bunu elde etmek için bütün gücünüzle mücadelenizi sürdürmelisiniz. Kendinizi tanımanın yolu, kendi gücünüzün farkına varmak ve bastığınız yeri bilmekle mümkündür. Bazen yanlış insanlarla bir arada oluruz, yanlış kişiye vuruluruz, yanlış seçimler yapar sonra da geçen yıllarımıza yanar dururuz. Oysaki kendi değerimizin farkında olsak bir hayalin peşinden koşmak yerine, sağlıklı olana yöneliriz. İnsan çaresiz bir varlık değildir. Hiç kimsenin kendine eza cefa etmeye hakkı yoktur. Zaman her türlü yaraları sarar ve iyileştirir.
sade - avatarı
sade
VIP hazan
12 Kasım 2012       Mesaj #1174
sade - avatarı
VIP hazan
yay 50 YAY
YAY burcu 12 Kasım 2012 yorumu
Bugün yakın çevrenizi ve ailenizi ilgilendiren konularla meşgul olabilirsiniz. Uzun süredir belli aralıklarla alevlenen sorunlara serinkanlı ve akılcı yaklaşımlarınızla kimseyi incitmeyecek şekilde çözüm bularak, olayları sakinleştirerek, herkesin saygı ve sevgini bir kez daha kazanacaksınız. Bugün sezgileriniz oldukça kuvvetli, gördüğünüz rüyalarınızı kaydedin. Bu rüyalar size mesaj verecek niteliktedir. Özel yaşamınızda ise çocuk sahibi Yay’lar, problemler yaşayabilirler. Olgun tavrınızla onlarla iletişim kurmak sizler için hiç de zor olmayacaktır.

Günün Olumlaması: Yeni olan her şeyi sevgiyle kucaklıyorum. Geçmişimden gelen değerlerimi, sevgilerimi yeni olanla harmanlıyor ve zenginleştiriyorum. Bu eşsiz zenginlikler, şimdi, yaşam kalitemi yükseltip beni hak ettiğim yere taşıyor.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
13 Kasım 2012       Mesaj #1175
sade - avatarı
VIP hazan
YAY burcu 13 Kasım 2012 yorumu

Sevgili Yaylar, haftanın son iş gününe Mars-Ay düğümleri arasındaki önemli görünümle başlıyoruz. Karmik noktalar olan düğümler, geliştirmemiz(Kuzey düğüm) kurtulmamız(Güney düğüm) gereken yönleri işaret ederler. Mars ile yaptıkları görünüm eskiye ait meselelerin bir türlü halledilmeyen problemlerin bizi öfkelendirmesine sebebiyet verebilir. İlişkinizi ilgilendiren konularda yaşanan sorunlar aklınıza gelebilir. Partneriniz çelişkili davrandığı için kendinizi iki dağ arasında kalmış gibi hissedebilirsiniz.
Genel olarak beraberlik konusunda asla doyuma ulaşamayacağınızı bu yüzden de mutsuz olacağınızı düşünebilirsiniz.

Bütün bunlar ilişkinizde gereksiz sorunların büyütülmesine yol açabilir. Beraberliğinizle alakalı konulara öylesine kafayı takarsınız ki, sanki dünyada başka hiçbir şey bundan daha önemli değildir. İlişkiniz yoksa kendinizi yalnız hissedebilir, bir daha güzel bir beraberlik yaşamayacağınızı, tek başınıza kalacağınızı düşünürsünüz. Oysaki tam tersine kendinize inanmak, hayatınızı düzene koymak ve hedeflerinizin peşinden gitmelisiniz. Eğer siz kendinize inanmıyorsanız, bir başkası size nasıl inanabilir. Siz dimdik duracak, ilkelerinize sahip çıkacak, başkasının sizi yönetmesine izin vermeden, ihtiyaçlarınızı elde etmek için var gücünüzle çalışacaksınız. O zaman, bu denli gerilim yaşamaz, partner ilişkilerinde doğru kişiyi seçerek hayatınıza yön verebilirsiniz.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
14 Kasım 2012       Mesaj #1176
sade - avatarı
VIP hazan
14 Kasım 2012 Yay Burcu Yorumu
Bugün sevdiğiniz kişiyle aranıza dostlarınız yüzünden kara kedi girebilir. Kıskançlık krizine giren sevgiliniz ya da eşiniz, sizden kendisine daha fazla zaman ayırmanızı isteyebilir. Eğer ona şu günlerde ihtiyacı olan yeterli ilgiyi göstermezseniz, durum kötüye gidebilir. Çünkü, o kişinin de de birtakım sorunları var ve onların çözümü için sizin yardım elini uzatmanızı bekliyor. Bunların bir kapris olduğunu düşünüp, kısa sürede geçeceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
15 Kasım 2012       Mesaj #1177
sade - avatarı
VIP hazan

15 Kasım 2012 Yay Burcu Yorumu
İhmal ettiğiniz konuları ele alıp, hepsinde gerekli düzeltmeleri yapmanıza uygun sakin bir gündesiniz. Bundan istifade etmeye gayret edin. Kendinize olan güveniniz dışında, çevrenizdeki insanlarla olan ilişkileriniz de son derece olumlu ve iyi olabilir. Bütün bunlardan yararlanarak uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz projeleri gündeme getirebilir ve kendinizi kanıtlayabilecek kadar yol katedebilirsiniz. Bugün eşinize ya da sevgilinize yapacağınız küçük sürprizler beraberliğinizde durağanlığı ortadan kaldırabileceği gibi, mutluluğunuzu da perçinleyecektir.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
16 Kasım 2012       Mesaj #1178
sade - avatarı
VIP hazan
Burcunuzun yorumu : 16 Kasım 2012 Cuma

Sosyal ilişkileriniz ve duygusal ilişkinizle ilgili problemlerin yoğunlaşacağı gözleniyor. Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz. Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz, oysa bazı şeyler tatmin edici boyutlara ulaşacak. Eğer arkadaşlarınızla aranızda sorun olan bir konu varsa çözümlemenin tam zamanı. Aşk Yaşamı : Kendinizi sosyal ortamlarda rahat hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinizi iyi belirleyerek geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Sevgilinizin arzularını da göz önünde bulundurmalısınız. İş Yaşamı : Bugün birçok kısa seyahat yapabilir, gittiğiniz yerlerde sürpriz rastlantılar yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan masrafların sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Para Durumu : Kişisel gelirinizi arttırıcı çalışmalar yapabilirsiniz, ama dışsal şartlar istediklerinizi elde etmekte zorlanacağınızı da göstermekte. Bazı parasal kayıplar söz konusu olabilir. Dikkat : Bugün kişisel konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Öğle saatleri huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
17 Kasım 2012       Mesaj #1179
sade - avatarı
VIP hazan
17 Kasım 2012 Yay Burcu Yorumu
Bazı işler sizin zannettiğiniz gibi ilerlemeyip, tepetakla gidebilirler. Konsantrenizi dağıtmamalısınız. Mutlu gelişmelere açık bir gündesiniz. Eğer bekarsanız bugün evlilik konusu gündeme gelebilir. Ailenizin sizi mutlu edecek bazı yaklaşımları olabilir. Bugün bir yere davet de edilebilirsiniz. Eğer giderseniz çok dikkat çekecek ve etkili olacaksınız.


ölmez fenerli - avatarı
ölmez fenerli
Ziyaretçi
17 Kasım 2012       Mesaj #1180
ölmez fenerli - avatarı
Ziyaretçi
18 Kasım 2012 Yay Burcu Yorumu
Acele kararlarla, hazırlıksız veya zamansız olarak yapılacak bir yolculuk size ancak sıkıntı verebilir. Alışverişlerinizde aşırı hesaplı davranmaya çalışmaktan bir süre için vazgeçmeniz gerekiyor. Bu sıralarda alacağınız şeylerde pahallı olanları tercih ederseniz daha karlı çıkarsınız. Eğer siz bir erkekseniz bir, iki hafta süreyle maç, sinema ve benzeri kalabalık yerlerden uzak durmalısınız. Kalabalık ortamlardan kaçının.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar