Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Sayfa 117

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 305.378 Cevap: 1.764
sade - avatarı
sade
VIP hazan
2 Kasım 2012       Mesaj #1161
sade - avatarı
VIP hazan
2 Kasım 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar

Mesleki alanda zihni fonksiyonlarınızı daha iyi kullanın. Çevrenizdekilere zor gelen problemler size göre cazip gelebilir. Bunlara eğilmeniz ve uzun çalışmalar gerektiren sorunların içinden çıkmanız kolay değildir. Konsantre ve dikkatinizi bunun üzerinde toplayın. Aynı zamanda zoru başarmak kendinize olan güveninizi de arttıracaktır. Aile ilişkilerinize gelince... Huzurunuzu koruyabilirsiniz. İkili ilişkileriniz açısındansa bu dönem son derece şanslısınız.


_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
3 Kasım 2012       Mesaj #1162
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
03.11.2012 Cumartesi 12:00

Sponsorlu Bağlantılar
Eşinizle, partnerinizle arasındaki özel çekim gücünün artması sizi mutlu edecektir. Ortaklaşa konular gündeme gelecektir. Miras, kredi, komisyon gibi maddi alanlarda olumlu gelişmeler olabilir. Vergi, borç, kredi işlerinizde yeni bilgiler öğrenebilirsiniz. Okült ilimler, mistik konulardaki öğretilere merak duyabilir, öğrenmek için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kaynak:
sade - avatarı
sade
VIP hazan
4 Kasım 2012       Mesaj #1163
sade - avatarı
VIP hazan
4 Kasım 2012) Günlük Burçlar -

Karşınıza kendinizi ve ilişkilerinizi geliştirebileceğniz fırsatlar çıkabilir bunları akıllıca değerlendirmeyi başarabilirsiniz, gerçekten çok yararlı olabilir. Hareketi hayatın en önemli parçası olarak kabul eden insanlar için duygusal ilişkide renk çok önemlidir. Bu durum gerçekten verimliliğnizi arttırmanızı sağlayabilir. Kendinize olan güveniniz sevginizin büyüklüğü ile doğru orantılı olabilir... Bu yüzden her şeyin yolunda gitmesini sağlamak için tedbirli davranmalısınız.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
5 Kasım 2012       Mesaj #1164
sade - avatarı
VIP hazan
5 Kasım 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Kısa bir süre sonra sıkıntılı günleri geride bırakacaksınız. Ayın üzerinizdeki etkisi hem bazı düşmanlıkları üzerinize çekiyor hem de size değişik duygular veriyor. Daima kendinize güvenmeli ve çevrenizdeki kişilerin her söylediğine inanmamalısınız. Vücudunuza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin. Uzun zamandır ertelediğiniz doktorla randevunuzu da artık geciktirmeyin. Daha sonra pişman olabilirsiniz.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
6 Kasım 2012       Mesaj #1165
sade - avatarı
VIP hazan
6 Kasım 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Deneylere önem verin. Aşk hayatınızda zor durumlar yaşayabilirsiniz. Duygusal ilişkiniz bitti bitecek derken karşı tarafın özverili tutumuyla düzeliyor. Sizin de farkında olduğunuz gibi aslında gerçekten seviliyorsunuz fakat sizde üzerinize düşen görevi vakit geçirmeden yerine getirmelisiniz. Ateşli hastalıklara yakalanabilirsiniz. Böyle bir durumda ezbere ilaç almak yerine bir doktora başvurmakta fayda var. Duygularınız başta olmak üzere birçok konuyu ele almanız gerekecek. Eğer yüzeysel davranmaz, bugünün işini yarına bırakmazsanız güzel günler geçireceksiniz.


kerberosss - avatarı
kerberosss
VIP cambaz
7 Kasım 2012       Mesaj #1166
kerberosss - avatarı
VIP cambaz
Yay Günlük Burç Yorumu 7 Kasım 2012

İş yaşamınızdaki yoğunluk sizi yeterince yorduğu için özel yaşamınızda huzur ve anlayış istiyorsunuz. Bu isteğiniz şimdilik hem aileniz, hem sevgiliniz tarafından karşılanıyor. Ama onların da sizden son günlerde göremediğiniz bazı beklentileri var. Masraflı bir haftayı problemsiz bitirmeyi başardınız. Önümüzdeki günler sürprizlere açık görünüyor...
"Kendi yaralarını kendin dikebilirsin." dedi tanrı ve bana bir iğne verdi...
sade - avatarı
sade
VIP hazan
7 Kasım 2012       Mesaj #1167
sade - avatarı
VIP hazan
7 Kasım 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Bu ara sosyal ilişkileriniz rahat değildir. Eğer siz öğrenim çağında bir Yaysanız bu dönem eğitimle ilgili bazı zorluklarınız olabilir. Aşırı iyimserlikten dolayı başınız derde girebilir ve çevrenizde iyimserliğinizden yararlanmak isteyen bazı kötü niyetli kimseler olabilir. Size bazı değersiz şeyler satmaya kalkışabilirler. Bu günlerde ne derece güvenirseniz güvenin kimseye borç vermemelisiniz. Vereceğiniz borçların bir daha geri dönmemesi ihtimali oldukça yüksektir.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
8 Kasım 2012       Mesaj #1168
sade - avatarı
VIP hazan
8 Kasım 2012 Yay Burcu Yorumu

İlişkinizdeki küçük pürüzlerin üzerine gitmiyor bunları zamana bırakıyorsunuz İşte yaşadığınız bir gerilim kafanızı fazlasıyla meşgul ediyor Bu gerilimi çözene kadar iş dışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi Bugün iş arkadaşlarınızdan biriyle bu konu üzerine konuşma fırsatınız olacak Plansız harcamalarla yüz yüze gelebilir endişelenebilirsiniz Yoğun bir temponun içinde olmak kendinize bakmamanız için hiç de yeterli gerekçe değil Ne uykunuza ne de beslenmenize özen gösteriyorsunuz .

Değişik yaklaşımlarınızla özellikle iş yerinde üstlerinizin dikkatini çekip onların takdirlerini kazanabilirsiniz. İnsanların söz ve vaadlerine inanarak pasif kalmamanız ve derhal harekete geçmeniz gerekmektedir. Düşünceleriniz bir hayli özgün durumda. Bunları iş hayatınızda da uygulamaya koymalısınız. Bugün ayrıca cinsel açıdan güçlüsünüz. Karşı cinsin beğenisini kazanıyorsunuz ve istediğiniz ilişki ister duygusal, ister cinsel bir macera olsun, onu gerçekleştirebilirsiniz.
Son düzenleyen Efulim; 8 Kasım 2012 10:40 Sebep: Açık link.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
9 Kasım 2012       Mesaj #1169
sade - avatarı
VIP hazan
9 Kasım 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Enerjinizi doğru yönlendirirseniz çevrenizdeki insanların ilgisini çekecek ve onların sempatisini kazanacaksınız. Arkadaşlarınızın eğlenme tekliflerini kabul edin zararlı çıkmazsınız. Duygusal ilişkilerinizde oldukça başarılısınız. Duygularınızı açıklayabilir ve beklediğiniz karşılığı bulabilirsiniz ancak sizi çekemeyen kişilerin de araya girmeleri ihtimali var. Böyle bir duruma karşı da önleminizi almalısınız.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
10 Kasım 2012       Mesaj #1170
sade - avatarı
VIP hazan
10 Kasım 2012 Yay Burcu Yorumu
Bugün içki, talih oyunları ya da benzeri şeylerden de uzak durmalı veya ölçüyü elden kaçırmamalısınız. Alışılmadık ve renkli dostluklar kurabilirsiniz. Bütün hayatınızı değiştirecek olan büyük sürprizlere hazır olmalısınız. Gene de bu olumlu gelişmeleri hemen bir gün içinde beklememelisiniz. Zamanla herşeyi teker teker göreceksiniz. Duygusal ilişkileriniz heyecan ve mutluluk vericidir. Şayet yalnız biriyseniz yeni başlangıçlar yapma imkanı bulabilirsiniz.



Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar