Arama

Astroloji - Fallar - Oğlak - Sayfa 126

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 329.974 Cevap: 1.753
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013       Mesaj #1251
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
16 ŞUBAT 2013 OĞLAK BURÇ YORUMU

Sponsorlu Bağlantılar
(22 Aralık - 19 Ocak) oglak


Gezegeni
: Satürn
Grup : Toprak
Uğurlu Rengi : Yeşil, kahverengi
Uğurlu Sayısı : 2, 8
Uğurlu Taş
: Lâl
Uğurlu Gün : Cumartesi

Sevgili Oğlaklar cumartesi gününe olumlu enerjiler altında başlıyoruz. Boğa burcunda ilerleyen Ay, saat 04:58 Chiron, saat 09:20 Pluto ve saat 10:13 de Mars ile olumlu görünüm yapacak. Hem maddi-manevi hem de aşk hayatınızla ilgili konularda enerjiniz gayet yüksek. Oğlaklar her zaman durdukları noktayı tam olarak belirlemek, anlamak yönünde kararlıdırlar. Birilerine hesap vermekten uyarı almaktan, yanlışa sapmaktan korkarlar. O yüzden de dikkatlidirler. Bugün de yine özenli ve dikkatlisiniz. Huzurunuz son derece önemli.


Saat 18:14 Mars-Satürn olumlu görünümü, hem başkalarına karşı hassas davranmanızı sağlıyor hem de geleceğinizi ilgilendiren konularda derinlikli düşünmeniz anlamında önem taşıyor. Görünüm her ne kadar olumlu olsa da, bizim sorumluluklarınızın farkında olarak ve etrafınızla akılcı ilişkiler kurarak, yeri geldiğinde çıkarlarımızı korumayı bilerek hareket etmemiz lazım. Birileri yüzünden veya bir nedenle ideallerinizden asla vazgeçmeyiniz. Eğer bir amacınız varsa ve bunu elde etmek istiyorsanız akılcı davranın.

Not: Merkür Geri hareket tarihinin bir hafta öncesi ve geri hareketin bitiş tarihinin bir hafta sonrası Gölgeli günlerdir. En az geri hareket dönemi kadar dikkate alınması gerekir. Etki süresi dahilindedir. Gölgeli günlerin başlangıcı 16 Şubat, bitişi 24 Mart tarihidir. Bugün fırsat bulduğunuzda Şubat aylık yorumunuzdaki Merkür-Balık burcu geri hareket bölümünü mutlaka gözden geçiriniz.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013       Mesaj #1252
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
17 ŞUBAT 2013 OĞLAK BURÇ YORUMU

Sponsorlu Bağlantılar
oglak burcuOğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)

Kişisel yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Olayları abartmadan önce, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğinizi düşünerek, her zamanki, temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız. Gerekli kişilere ulaşmayı denemelisiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013       Mesaj #1253
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
18 ŞUBAT 2013 OĞLAK BURÇ YORUMU

Sevgili Oğlaklar 18 Şubat saat 14:01-20 Mart saat 13:02 arasında etkili olacak Güneş-Balık burcu seyir dönemi, eğitimden/ iş hayatınıza, başkalarıyla olan her türlü ilişkinizden/ yaşamı ele alış biçiminize kadar her konuda hassasiyetin yükseldiği zamandır. Hayal gücümüz ön plandadır. İnandığımız bir alana, kişiye, olguya kendimizi adamaya hazırızdır. Dönemin kendi içindeki özelliği bizi gerçekçi düşünmekten alıkoyabilir. Onun için tabii ki şartlarınızı zorlamamaya, sınırları aşan bir fedakarlıkta bulunmamaya, kolay etki altında kalmaya da özen göstermek lazımdır. Oğlaklar her ne kadar gerçekçi ve aklı başında insanlar olsalar da, aslında gizli duygusal bir yapıları vardır. Bu da onların, bazı kötü niyetli ve bencil insanlar tarafından üzülmelerine neden olur. Demek oluyor ki, dikkati de elden bırakmayacağız. Bildiğiniz gibi Merkür gölgeli günleri başladı ve ay sonuna doğru gerileyecek. Çevrenizdeki insanlarla alakalı durumlarda, yakın akraba ilişkilerinde, iş girişimlerinde, iletişim-haberleşme-yolculuklarda, eğitim hayatınızla ilgili konularda hem birkaç hafta önceki durumlara bir bakmakta yarar var hem de mevcut durumu gözden geçirmek faydalı. Ay sonuna doğru Venüs Balık burcu geçişi sizi şifalandırıcıdır. O zamana kadar dediğim noktalara lütfen dikkat ediniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013       Mesaj #1254
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
19 ŞUBAT 2013 OĞLAK BURÇ YORUMU


Gökyüzü bugün hırsınızı kontrol altına almanız için uyarıyor sizleri. Ben merkezli düşünerek öfkenize yenildiğiniz takdirde karşılaşacaklarınız hiç sizin tahmin ettiğiniz şekilde olmayabilir. Dikkatli davranın. Öncelikle kendinize adil olmalı ve yaşanan olaylar her ne olursa olsun empati kurarak hareket etmelisiniz. İş hayatınızda bugün eleştirileri yapıcı yönde almalı sizden yaşça büyük insanların tecrübelerine itibar etmelisiniz. Özel yaşamınızda da öfkenizi kontrol etmelisiniz. Aksi halde birlikte olduğunuz insanı kırabilir sizde kırılabilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013       Mesaj #1255
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
20 ŞUBAT 2013 OĞLAK BURÇ YORUMU

Gökyüzü bugün geçmişte yardımcı olduğunuz kişi ve kişilerden gelecek güzel haberlerle sevineceğinize işaret etmekte. İnsani değerleriniz hiç beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşmanıza sebep olabilir bugün. Çözümsüz çaresiz kaldığınız bir konuda bu insanlardan gelecek destek bir anda herşeyi olumlu yönde değiştirebilir. Bu işinizle ilgili bir konu olabileceği gibi özel yaşamınızla ilgili bir durumda olabilir. Sonuç olarak rahatlayacak ve önünüze çıkan engelleri aşabilmiş olmanın sevincini yaşayacaksınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013       Mesaj #1256
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
21 ŞUBAT 2013 OĞLAK BURÇ YORUMU

oglak burcuOğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)

Canlı ve neşeli bir gününüzdesiniz. İsteklerinizde bazı uçukluklar var. Kan bağı içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Onlara karşı kendinizi sorumlu hissediyor ve özel ilişkilerinize farklı bir duyguyla yaklaşıyorsunuz. Bugün, riskler ve ilginç ortamlar ilginizi çekiyor ve macera yaşama isteği beliriyor.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013       Mesaj #1257
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
22 ŞUBAT 2013 OĞLAK BURÇ YORUMU


Bugün maddi konularda oldukça şanslısınız. Güzel gelişmeler söz konusu hesapta olmayan kazanımlar elde edebilirsiniz. Şans oyunlarında da talih size gülebilir. İş hayatınız da son derece aktif ve girişken davranmanız gereken bir gündesiniz. Eleştirilmekten korkmadan cesur adımlar atın ve içinizden gelen sese güvenin. Çevrenizde ki insanları gözlemleyin tavırlarını size yaklaşım şekillerini değerlendirin ve size karşı niyetlerini hissettiğinizi onlara bariz bir şekilde hissettirerek hadlerini bildirin. Hiç kimsenin huzurunuzu kaçırmasına fırsat vermemelisiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013       Mesaj #1258
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
23 ŞUBAT 2013 OĞLAK BURÇ YORUMU

Gökyüzü bugün geçmişte deneyimlediğiniz bir sağlık problemi ya da bir ilişkinizin tekrar nüksedebileceğinize işaret etmekte. Sağlığınızla ilgili hiçbir şeyi ihmal etmemeli ve ilişkiler konusunda bencil sadece uğramış olduğunuz haksızlıkların hesabını sorma gibi bir düşünce ile hareket etmekten uzaklaşarak net kararlar vermeli ve geçmişte yaşananları tekrar etmemek üzere dünde bırakmayı öğrenmelisiniz. Finansal konularda da risk almamanız gereken bir gündesiniz yapmayı düşündüğünüz yatırımlar söz konusu ise daha ileri bir tarihe ertelemeniz yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise eşinizi dinlemekten rahatsız olmayın. Onu anlamaya çalışarak hareket edin.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013       Mesaj #1259
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
oglak 50 24 ŞUBAT 2013 OĞLAK BURÇ YORUMU


Maddi ve hukuksal konularda oldukça şanslı bir gündesiniz. Kazançlarınızın artacağı bir süreçtesiniz ve hukuki konularda her hakkınızı arayarak olumlu sonuçlar elde edebileceğiniz zamanlardanız. Özel yaşamınızda kendi yakın çevrenizde bulunan insanların kıskanç davranışlarını görmezden gelin ve ona olan sevginizi bilhassa bu insanların yanından içinizden geldiği gibi ifade edin. Düşündüklerini hayata geçirmenin imkansız olduğunu anlamalarına katkıda bulunun. Bekar Oğlak’lar her yanınızı aşk sarmışken görmezden gelmemeli, bu kadar karamsarlık içinde olmaktan sıyrılmalısınız.


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013       Mesaj #1260
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
25 ŞUBAT 2013

10 Oglak


Oğlak Burcu

Gökyüzü kendinizi tepeden tırnağa yenilemeniz için destekliyor biraz gayret ve inanç enerjinizi yükseltecek, Bugüne kadar değiştirmekte zorluk çektiğiniz bir çok alışkanlığınızdan kolaylıkla uzaklaşmanızı sağlayabilecektir. Davranışlarınızda ki olumlu değişim yakın çevrenizde bazı insanların rahatsızlık duymasına itici davranışlar içinde bulunup sinirlerinizi bozmak için özel bir uğraş içinde olmalarına sebep olabilir. Aldırmayın ve iç sesinize kulak vererek ilerleyin. Özel yaşamınızda ise evli Oğlak’lar eşinize hoş bir süpriz yaparak kalbini fethedebilir ilişkinizi daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Bekar Oğlak’lar ise kalbinizi hızla çarptıran o özel insanla tekrar görüşmek için bir adım atın. Biraz cesaret size pek çok şey kazandırabilir.
Günün Olumlaması: Tüm güzel, aydınlık ve hayırlı düşüncelerimle zihnimi dinlendiriyor, dünyanın endişe ve kaygılarından uzaklaşıyorum. Gökyüzünün derin mavisinin huzurunu tüm benliğimde hissediyor, güneşin ışığıyla aydınlanıyorum. Egomu, öfkemi, hırsımı ve inatçılığımı; benliğimden ve ruhumdan sevgi ve kararlılıkla uzaklaştırıyorum.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar