Arama

Astroloji - Fallar - Oğlak - Sayfa 157

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 331.192 Cevap: 1.753
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014       Mesaj #1561
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014 Perşembe Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)

Sponsorlu Bağlantılar
Sevgili Oğlak, fazla programcısın. Bunun dışında gelişen bir konuya belki biraz canın sıkılacak ama sonunun senin için planladığından da iyi olduğunu görerek sevineceksin. Herhangi bir değişiklik arayışına girme en sonunda rahat bir nefes alacaksın. Kendinize biraz zaman ayırın ve sevdiğiniz konularla ilgilenin.
Bugünkü Ay enerjisi iletişim kuşağınızı ateşliyor. Konuşmak, düşünmek ve yazmak ön planda. İşin en güzel tarafı şu anda kendinizi tam bir şair gibi hissetmeniz sevgili Oğlaklar. En uygun benzetmeleri ve mecazları kolaylıkla buluyorsunuz.
Yakın dostlarınızın fikirlerine ihtiyacınız olacak. Onlarla birlikte ortak çalışmalar içinde olsanız bile, siz kendi düşüncelerinizin savunucusu olarak kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Amaçsız yaşamayı sevmediğiniz için, yeni hedeflere yönelecek ve kendinizi daha yaratıcı hissedeceksiniz..
Bugün kendinizi ruhsal anlamda sıkıntılarınızdan, ağırlığını taşıdığınız yaşanmışlıkların kötü izlerinden arınmış hissedeceksiniz. Gün içinde karşılaşacağınız eski bir arkadaşınızdan sürpriz bir iş teklifi alabilirsiniz. Yaşadığınız yorgunlukla acele kararlar almamaya özen gösterin. Beraberliği olmayan Oğlak"lar ise ilgi duyduğunuz birinin sevecen yaklaşımlarıyla yeni bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz. Bu konuda sezgilerinize güvenmeniz yeterlidir. Size doğruyu işaret edeceğinden emin olabilirsiniz.

Günün Olumlaması:Kendi kendimi keşfetmenin büyük heyecanı içindeyim. Sezgilerim, duygularım, isteklerim ve yaşama olan sevgim her gelen günle artıyor. Böylelikle daha güçlü ve kararlıyım. Şanslarımın farkına varıyor, onları sevgiyle kucaklıyorum. Tüm becerilerimle en yüce hayrıma olacak haliyle değerlendirip isteklerime emekle ve sabırla ulaşıyorum.

AŞK VE İLİŞKİLER
19-25 Mayıs haftası Mars düz seyre geçişiyle biraz yatışırsınız. Hafta içindeki olumlu bir görünüm sanki şu son üç haftada hiçbir şey olmamış gibi düşünmenizi sağlar. Birçoğunuz için bu ilişki sorunlarının çözümü anlamında da faydalıdır.

İŞ VE KARİYER
19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi sona erecek. İş hayatımızın bizi kısıtlayan, bazen kendimizden şüphe etmemize ve karar almakta zorlayan etkisi yarı yarıya azalacak. Peki, şimdi ne yapacağız? Önümüzdeki hafta Venüs-Boğa burcunda ilerlediğinde işlerimizi düzene koymamız, bir rahat nefes almamız, dinlenmemiz mümkün olacak. Ancak bu haftanın sonuna kadar yine yoğunluğumuz yüksek olacak bilesiniz.

PARA
19-25 Mayıs haftası: Partnerimizden, ailemizden destekler görebiliriz. Biz de işlerimize dört elle sarılarak para kazanmaya dönük girişimlerde bulunabiliriz. Bazılarımız bu dönemde bir iş sözleşmesine imza atabilir. Evlilik veya iş ortaklığımız gelir artışında etkili olabilir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014       Mesaj #1562
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014 Cuma Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün yapmayı düşündüğünüz harcamalar umduğunuzdan fazla olabilir. Bu nedenle daha sonra sıkışmamak için bütçenizi yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Yine bugün sürpriz ve kalıcı misafirlere hazırlıklı olmalısınız. Hatta evinizde bu kimseye yer ayarlamanız abartılı bir davranış olmayacaktır. Bu dönemde çevrenizde karşı cinsten kimselerin yoğunlaşması görülebilir. Hatta sevdiğiniz kimsenin bu konuda kıskançlık yapması küçük bir tartışmaya bile neden olabilir. Onun bu hareketi ise sizin hoşunuza gidebilir. Moral açısından da oldukça yüksek görünüyorsunuz. Yalnız kısa bir süre de olsa komşularınız arasında canınızı sıkabilecek bir olay yaşayabilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1563
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014 Cumartesi OĞLAK Burcu Yorumu


Düşüncelerinizi paylaşmak istemiyor ve özgürlüğünüz konusunda kimseye ödün vermiyorsunuz. Bugün, gizli planlarınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Çevrenizdeki kişilerle yaratıcılığınızı birleştirerek, yeni konuların araştırmalarını yapmalısınız. Kendinizi sınamaktan vazgeçin artık oldukça başarılı bir gün içindesiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1564
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014 Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)

Sevgili Oğlak, kontrat ve anlaşmalar için görüşmeler yapabilirsiniz. Maddi sıkışıklıklar içinde olabilirsiniz. Gerçekçi fikirleriniz var ve ayaklarınız sağlam yere basıyor. Bu nedenle sizin düşüncelerinizi ve duygularınızı anlamak isteyen arkadaşınıza karşı daha samimi ve içten olmalısınız. Onlarla münakaşlara girmeyiniz..Ailenizle ilgili duygusal paylaşımlar söz konusu olacak ve aile fertleri arasında ortak çalışmalar gündeme gelecek. Yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için, olayları irdelemek sizi mutsuz kılabilir. Bugün, bir çok ayrıntı üzerinde yoğunlaşma fırsatı yakalayacak ve kendinize destek verecek şartlarınızı oluşturacaksınız..
Bugün hiç kimsenin enerjinizi düşürmesine izin vermeden aktif olmalısınız. Maddi anlamda keyifli gelişmeler, kendinizi çok daha güvende hissederek rahatlamanızı sağlayacak. Bugün başarının sırrı ses tonunuzdaki kararlılık ve mütevazi tavırlarınızda saklı. Bilginizi, yeteneklerinizi olabildiğince hoş bir ses tonu ile ifade etmeli, sert ve agresif tavırlardan uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin size duyduğu aşkın karşılığını minnet ve aşk duygularınızla gösterin. İlişkinizdeki tüm sorunları ortadan kaldırarak yeni bir başlangıç yapacaksınız. Bekar Oğlak"lar evli insanların ilgisi bir an hoşunuza gitse de sizin için sağlıklı sonuçlar getirmeyeceğini bilmelisiniz.

Günün Olumlaması:Şans kapımın açılmasını engelleyen tüm dış güçleri teker teker bulundukları yerden uzaklaştırıyorum. Şansı, parayı, talihi, güzeli, bolluğu, bereketi aşkla kendime çekiyorum. Ben kararlıyım, hedefime ilerlerken ne istediğimin bilinciyle hareket ediyorum. Başarılı olaylar deneyimleyerek güçleniyorum.


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1565
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014 Pazartesi Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)

AŞK VE İLİŞKİLER

26-31 Mayıs haftası: Venüs-Boğa burcu seyri maddi ve manevi anlamda doyuma ulaşmanızı sağlayacak. Aşk ve iş hayatında güzel gelişmelerin, kazandırıcı ortaklıkların ve rahat bir dönemin yaklaştığını gösteriyor.

İŞ VE KARİYER
26-31 Mayıs haftası: Hafta başındaki önemli görünümler hem iş hem de ev yaşamınızı dengeli ve ölçülü şekilde düzenlemenin önemini işaret ediyor. Çalışma hayatınızla ilgili konularda etkili olacak. Yeniay, iş hayatınız ve sağlığınızla ilgili konular üzerinde etkili olacak.

PARA
26-31 Mayıs haftası: Venüs Boğa burcunda ilerleyecek. Bu mali anlamda rahatlatıcı olabilir. Keyifli paylaşımlar, elit ortamlarda bulunmak, kaliteli ve uzun ömürlü olanı tercih etmekten yanayız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014       Mesaj #1566
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014 Salı Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)

Sevgili Oğlak, kontrat ve anlaşmalar için görüşmeler yapabilirsiniz. Maddi sıkışıklıklar içinde olabilirsiniz. Gerçekçi fikirleriniz var ve ayaklarınız sağlam yere basıyor. Bu nedenle sizin düşüncelerinizi ve duygularınızı anlamak isteyen arkadaşınıza karşı daha samimi ve içten olmalısınız. Onlarla münakaşlara girmeyiniz..
Bugün dikkatinizi kendinize odaklayacaksınız ve istekleriniz ile ilgileneceksiniz. Parasal konulara yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. Eskiden girişimde bulunduğunuz konular ile ilgili yeni gelişmeler olduğunu öğrenebilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınız ile ilgili haberler alabilirsiniz. Bu arada ısrarcı ve sert bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Aslında korkularınız ile başa çıkabilirsiniz ve sabırlı davranabilirsiniz. Ancak ihtiyaçlarınızın arttığı bir dönemdesiniz ve isteklerinizin gerilimini çevrenize yansıtmasanız iyi olacak. İyimser olanlar kazanacak...

Oğlak Burcu Genel Durum
Kardeşleriniz ve kendinize kardeşiniz kadar yakın gördüğünüz kişilerle iletişiminiz yoğunlaşacaktır. Kendileriyle bir öğle yemeği ve akşam gezisi gündeme gelebilir.

Oğlak Burcu Kariyer Durumu
Kardeşleriniz ve kendinize kardeşiniz kadar yakın gördüğünüz kişilerle iletişiminiz yoğunlaşacaktır. Kendileriyle bir öğle yemeği ve akşam gezisi gündeme gelebilir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014       Mesaj #1567
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014 Çarşamba Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)

Bugün sizi huzursuz eden konulardan uzaklaşacaksınız ve dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz. Geleceğe yönelik büyük hedefleriniz olabilir ve yapabileceklerinizden çok daha fazlasını yapmak için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Ancak hırslarınızı denetlemeniz gerekiyor. Aslında sabırlı ve dirayetli davranabileceğiniz bir dönemdesiniz ve önemli kişilerin desteğini alabilirsiniz. Bu arada en ince detayına kadar olayları gözden geçirebilirsiniz ve daha önce farkında olmadığınız küçük ayrıntıları görebilirsiniz. Fakat detaylara takılı kalmayın ve şansınızı sorgulamayın.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014       Mesaj #1568
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014 Perşembe Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)

Güne hayallerinizi ve ideallerinizi gözden geçirerek başlayabilirsiniz. Sezgilerinizin yükseldiği bir dönemdesiniz ve içinizden yükselen sese kulak verin. Güçlü olmak, zirve yapmak ve kendinizi yenilemek için kuvvetli arzularınız olabilir ancak sabırlı olmanız gerekiyor. Özellikle güçlü kişileri karşınıza almayın ve skandallardan uzak durun. Hukuk ve mahkemeler ile ilgili gelişmeler sizin beklediğinizden daha farklı olabilir. Ancak sorunları büyütmeyin ve stratejinizi gözden geçirin. Aslında kendinizi yenilemek ve koşullarınızı değiştirmek için kuvvetli arzular duyuyorsunuz. Fakat hırslı bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Oğlak Burcu Genel Durum

Sosyal ortamlara dahil olabileceğiniz bir gündesiniz. Sosyalleşmek size büyük keyif verecektir ancak büyük harcamalar da yaptırabilir. Bütçenizi göz önünde tutun ve tutumlu olmaya özen gösterin.

Oğlak Burcu Kariyer Durumu
Bir kredi veya borç ile ilgili belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Süreci baştan gözden geçirip belirsizliğe neden olan noktayı bulmanız mümkündür. Bundan sonra çözüm kolay gelecektir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014       Mesaj #1569
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014 Cuma OĞLAK Burcu Yorumu


Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Bugün duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz. Aşırı çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014       Mesaj #1570
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
31 Mayıs Oğlak Burcu Yorumu


Biraz para biriktirebilmek için, daha akıllıca harcama yapmalı, planlı olmalısınız. Bu alanda gerçekten disipline ihtiyacınız var.
Bu aralarda maddi konularda biraz daha dikkatli davranmalısınız. Geleceği düşünerek hareket etmeniz gerekiyor. Aksi takdirde yine sizin problem yaşamanız ve telafisi çok zor durumlarla karşılaşmanız söz konusu olabilir.
Birlikte olduğunuz kişiyle cinsellik üzerine bir takım konuşmalar yapabilirsiniz. Size anlatacağı şeyler şaşırmanıza neden olabilir ama reaksiyonlarınızı açık açık vermekte kontrollü olmalısınız.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar