Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Sayfa 12

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 357.645 Cevap: 1.763
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
13 Nisan 2008       Mesaj #111
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Kova YKova
TKova
Sponsorlu Bağlantılar
Kova - Pazar , 13.04.2008
burcOzellik

Sevgili Kovalar saat 08:29 itibariyle etkisi hissedilmeye başlayacak Ay Aslan burcu enerjisiyle Pazar gününe adım atmaktasınız. Bugün partneriniz ve siz güçlü arzularınız ve bireysel istekleriniz konusunda karşı karşıya gelebilirsiniz. İstemeden de olsa birbirinize tepkisel davranmanız mümkündür. Bu doğal bir durumdur ve ilişkinin sorumlulukları, hayatın zorlu şartlarıyla bir araya geldiğinde ister istemez huzursuzluk baş gösterebilir. Bu enerji bir ayrılık veya büyük bir gerilimden ziyade kendi kimlik duygunuza sahip çıkmanız anlamı taşıyacağı için, eğer gerekli anlayış ve iletişim sağlanabilirse büyük bir problem çıkmayacaktır. Yeni başlayan bir ilişki için bu enerji her iki kişinin de kendilerini oldukları gibi göstermeleri anlamı taşıyabilir. Kaldı ki böyle bir davranış şekli son derece olumludur. Saat 09:30 itibariyle başlayan enerjiler altında ise, yakın çevrenizdeki insanlarla oldukça ateşli ve cesur bir şekilde iletişimde bulunabilir, kimin ne düşündüğünden ziyade öncelikle kendi fikirlerinizi ifade etmeye çalışarak kendi yönünüze çekebilirsiniz. Bir kova her zaman özgürce yaşamak ve üzerinde baskı kurulmasına izin vermeden ilerlemek mecburiyetindedir.

O nedenle gerek yakınlarınızın gerekse üzerinizde kontrol kurmaya çalışan insanların size anlayış göstermesi gerekecektir. ancak böylece kendi gerçeğinizi yaratabilir, mesleki veya duygusal anlamda huzurlu olabilir ve hayattan keyif alabilirsiniz. Tam tersi durumda ise, içinizdeki isyan gitgide büyüyerek gereksiz bir şey için gereğinden fazla tepki göstermenize neden olacaktır. Sizler bugünkü enerjilerin yaratabileceği olumlu veya olumsuz bu durumların farkında olarak oluşabilecek gerilimlerde gerekli ayarlamaları yapar ve sakin olmaya çalışırsanız büyük bir sorun çıkmadığı gibi ne kadar kararlı olduğunuzu ifade etmiş olursunuz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
14 Nisan 2008       Mesaj #112
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Kova YKova
TKova
Sponsorlu Bağlantılar
Kova - Pazartesi , 14.04.2008
burcOzellik

Sevgili Kovalar günlük enerjiler, iş temponuz, sağlığınız, iş yerindeki verimliliğiniz, çalışma şartlarınız ve herşeyden önemlisi sizin geleceğinizle birebir alakalı konularda dikkat edilmesi gereken noktalar üzerinde toplanmaktadır. Siz hangi konumda ve hangi şartlarda çalışıyor olursanız olun, öncelikle sorumluluklarınızın farkında olmanız gerekmektedir. Belki siz bir iş sahibisiniz belki de bir memur, işçisiniz veya ailenizin işiyle uğraşan bir kişisiniz ya da evde oturan bir kişisiniz. Önemli olan konumunuzdan ziyade sizin gündelik hayatta nelerle uğraştığınız ve kendinizi nasıl geliştirdiğinizdir. Eğer sağlığınıza dikkat etmiyor, iyi beslenmiyor, düzensiz yaşıyor ve gerilim içindeyseniz sonunda verimliliğiniz düşecektir. Eğer siz kendinizi feda edercesine emek sarfediyor az bir maaşa razı oluyor ve haksızlıklar karşısında mücadele bile etmiyorsanız biliniz ki insanlar bu iyi niyetinizden kesinlikle yararlanacaklardır. Durumunuz ne olursa olsun burada söz konusu olan, aktif olmak, kendinize güven duymak, hoşlanmadığınız konularda gerekli platformlarda sesinizi duyurmak, işinizde gelişmek için çabalamak, becerikli olmak, pratik davranmak, dağılmamak ve odaklanmaktır. Çünkü bugünkü enerjiler bunlara dikkat etmediğiniz takdirde başkalarıyla aranızda sorunlar oluşabileceğini, maddi ve manevi anlamda güçlüklerle karşılaşabileceğinizi ve otorite konumunda bulunan insanların sizin üzerinizde hakimiyet kurmaya çalışacaklarını göstermekte.

Eğer siz, hakikaten görevlerinizi doğru ve düzgün yapıyor iseniz, kurallara saygılı ve etrafınızdaki insanlarla iyi geçiniyorsanız, girişimci davranıyor, pratik bir şekilde işlerinizi yoluna koyuyorsanız, hiç kimsenin konumu ne olursa olsun gururunuzla ve kişiliğinizle oynamaya, hakarette bulunmaya veya ezmeye hakkı yoktur. Ayrıca gücünüzü aşacak, hiç istemediğiniz koşullarda çalıştıracak, kendi kaprisleriyle uğraştıracak ve sizi mutsuz edecek bir durum içinde yaşatmaya hakkı yoktur. Korunmanız ve haklarınız için yasalar mevcuttur ve gelişiminizin önünde hiçbir insan, neden veya durum engel oluşturmamalıdır.
CeSeT - avatarı
CeSeT
Ziyaretçi
14 Nisan 2008       Mesaj #113
CeSeT - avatarı
Ziyaretçi
kesinlikle kova burcunda olanlar da bence böyle bir şey mevcut dengeli iken dengesizlik moduna girmeMsn Happy
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
17 Nisan 2008       Mesaj #114
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
bencede ya gırersek dengesızlk moduna o zaman ne olcek.Msn GrinMsn Grin
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
18 Nisan 2008       Mesaj #115
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Kova YKova
TKova
Kova - Cuma , 18.04.2008
burcOzellik

Sevgili Kovalar günlük etkiler altında, kendi çevreniz dışındaki insanlarla kontak kurmanızı sağlayan enerjiler altındasınız. Yeni insanlar tanımak, tanışmak ihtiyacınız yoğun olabilir. Farklı tatlar farklı yüzler görmek, içinizden geldiğince özgür hareket ederek hiç kimseye bağlı kalmadan hayatın güzelliklerinin keyfini çıkarmak isteyebilirsiniz. Çünkü üzerinizdeki yükün ağırlığı altında bunalmaktasınız. Bir yandan kafanızın içindeki değişim ve yenilenme isteğinin getirdiği farklı şeyler yapma güdüsü, diğer yandan eskimiş herşeyden uzak kalmak telaşı sizi olduğunuz yerden uzaklara doğru çekiyor gibi. Kabınıza sığmak, kurallarla çerçevelenmek veya birileri tarafından engellenmeye çalışmak sizi çıldırtabilir. Bu sizin yaşamınız ve hiçbir programa dahil olmadan yaşamak istiyorsunuz. Çünkü ne zaman maddeler halinde bir şeyi yapmak isteseniz hep önünüze birileri set çekiyor, onun için spontan bir akışa doğru sürüklenmek niyetindesiniz. Bu mümkün mü?

Şöyle bir düşündüğünüzde şartlar oldukça zor gibi. Elinizdeki imkanlarla bu istekleri yerine getirmek şu an için imkansız görünüyor. Dışarıdan kredi veya başka birinden maddi destek alarak yola çıksanız bile sonunda varmak istediğiniz hedefe gidememeniz halinde susmaları mümkün olmayacak, peki şu anki durumunuzu sürdürseniz siz doyuma ulaşamayacaksınız. Gün içinde olabilecek tüm çıkış yollarını araştırabilir bazı kişilerle karşılıklı konuşmalar yapabilirsiniz. Fakat bugün için aradığınız bu desteği bulmanız zor gibi. Benim size önerim, hakikaten yapmak istedikleriniz konusunda kimseye güvenmeden yola çıkmanızdır. En azından hesap vermek zorunda kalmazsınız. Yalnız lütfen iyi düşününüz.
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
19 Nisan 2008       Mesaj #116
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Ya butun olumsuzluklar kova dan cıkıyor ya zanten kova gıbı adamım kovalara geldık ımı Msn Grin
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
19 Nisan 2008       Mesaj #117
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Kova YKova
TKova
Kova - Cumartesi , 19.04.2008
burcOzellik

Sevgili Kovalar 20 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan Güneş Boğa burcu süreci sizlerin dış dünyanın şartları ile kendi içsel duygularınız arasındaki o ince ve derin çizgiyi fark edebilmeniz açısından son derece önemlidir. Sizin gibi özgürlük aşığı, değişim ve yenilenme taraflısı, sıradışı zevklerin özel insanları için kurallar, yasalar, görevler ve baskılar hayatta hiçbir şekilde katlanamayacağınız olgulardır. Siz özgür dünyanın son derece zeki ve farklı özgün kişilerisiniz. Sizin baskılar altında çökmemeniz ve yeni dünyalar keşfedebilmeniz için gönlünüzden geldiği gibi yaşamanız, kendinizi ifade etmeniz, sosyal ilişkilerde bulunmanız gereklidir. Siz bir gruba can veren, siz bir insanı kendiyle yüzleştiren, kimi zaman yoran kimi zaman çıldırtan fakat asla teslim olmayan ender kişilersiniz. Kimseye verilecek sözünüz olmadığı gibi kimsenin de sizden sıradan davranışlarda bulunmanızı, sıradan bir hayatın içinde çaba sarfetmenizi kısaca her zaman rastlanılan kişilerden olmanızı istemeye hakkı yoktur. İşte bütün bu saydığım her bir olgu, Güneşin Boğa burcu sürecinde, birileri, hayatın bizzat kendisi yaşanılan bazı durumların yansıması şeklinde sizi çerçeve içine almaya, hapsetmeye çalışabilir. Herkes bir ucundan sorumluluk yükleyebilir, evinizdeki şartlar sizi kısıtlayabilir, yapmak istedikleriniz zamanında gerçekleşmeyebilir. Aslında bütün bu olanların sebebi sizin sınırlar içinde nasıl özgür kalabileceğinizi öğrenmeniz adınadır. Belki sıkılacaksınız yada isyan edeceksiniz. Ama bu bir aylık süreçte öyle kararlar alacaksınız ki, siz bile şaşıracaksınız. Bazen baskılar iyidir, kişinin doğru yolu bulmasında ve çaba sarfederek yeniye yer açmasında etkili olur. Ben de size böylesi olumlu bir yansımayla huzur ve güvenlik vereceğini düşünüyorum.

Saat 22:55 itibariyle Ay gezegeni boşluğa gireceğinden kendinizi dış dünyada, sözel ve başka yolla, özgür bir şekilde sunmaya çalışırken biraz daha temkinli davranmanızı öneriyorum. Belki zor ama sakinlik, olgun yaklaşımlar ve mantıklı olmanın size faydası dokunabilir. Bu etki Pazar saat 11:00 de sona erecektir.
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
19 Nisan 2008       Mesaj #118
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Elıne emegıne saglık cok guzel bır acıklama ve tanımlama oldu bu senı gercekten tebrık ederım?Msn Grin
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
20 Nisan 2008       Mesaj #119
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Kova YKova
TKova
Kova - Pazar , 20.04.2008
burcOzellik

Sevgili Kovalar saat 12:25 de, Boğa ve Akrep burçlarında meydana gelecek Dolunay etkisi altında, öncelikle dikkat etmeniz gereken en önemli konu, iç dünyanızda sabit fikirli davranışlardan uzak durarak yeniliklere açık hale gelmenizdir. Üretebilmek, verimli hale gelebilmek için sabır olgusu önemlidir. Siz tanınmak ve saygı duyulmak ve başarılı olmak istiyorsanız, en öncelikle maddi açıdan kendinizi garanti altına almanızı sağlayıcı girişimlerde bulunmanız lazımdır. Evlilik, yuva ve kariyer hayatınızda güvenli yarınların tek anahtarı maddi ve manevi değerlerinize gösterdiğiniz önemde yatmaktadır. Yavaş ve emin adımlarla olsa da dışa açılarak kendinizi göstermeli, baskıların sizi yolunuzdan döndürmemesi için çaba sarfetmelisiniz. Bu dolunay, aile, ev, duygusal yaşamınız açısından büyük bir değişimin başlangıcı olabilir. Kimileriniz için yeni bir yuvada yaşamı sürdürmeye karar vermektir kimileriniz için aile hayatınız açısından etkili olacak yeni bir değişimdir. Yalnızlığın son bulması adına verilen bir evlilik kararı veya tam tersine artık sürmesi mümkün olmayan bir evliliğin taraflarca sonuçlandırılması anlamına da gelebilir. Her ne olursa olsun dışarıdan veya içsel baskılar nedeniyle yaşamınız açısından önemli olacağı kesindir.

Duygusal açıdan bu etkiyi incelersek, mesleki konularda yaşanan paylaşım sorunlarını ve kendinizi toplumsal açıdan kesinlikle ifade etmediğini düşündüğünüz görevinizin üzerinizde yarattığı sıkıntılı durumdur. oldukça sıkıntılı bu hal nedeniyle son zamanlarda yaşadığınız sorunları da hesaba katarsak yenilenme ihtiyacınız büyüktür. Çünkü size göre her zaman uç noktalarda düşünmeyi bilen bir insan olarak, böylesine kafes içinde yaşamak size göre değildir. Bu durum hem yaratıcılığınıza sekte vurmakta hem de sizi olabildiğince huzursuz etmektedir. Bununla da kalmayıp hayatınızda artık yeniye yer açabilmek için, geçerliliğini çoktan yitirmiş mesleki durumunuzun muhakkak bir şekilde düzene girmesi girmektedir. İşte bugünkü etki altında ani ve dürtüsel bir karar verebilirsiniz. Benim size önerim ne olursa olsun güvenliğinizi tam olarak sağlamadan, iyice incelemeden ve tam olarak oturtmadan acele davranmamanızdır.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #120
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Kova YKova
TKova
Kova - Pazartesi , 21.04.2008
burcOzellik

Sevgili Kovalar bugünkü etkiler altında ev yaşamınız, sevdiklerinize olan ilgi ve alakanız, geleceğinizi garanti altına alacak emlak konularınız, çocukluk koşullanmalarınız ve sizde bıraktığı izler, bilinçaltınızdaki düşünceleriniz, saplantılarınız ve korkularınızla alakalı son aylarda sizi en fazla yoran mevzuların başında, parasal meseleler ve arzuladığınız desteği göremiyor oluşunuzdur. Bu durumları ister ilişkinizle, ister cinsel, isterseniz mesleki olarak ele alın oldukça çetin bir yolda ilerlediğiniz açıktır. Dış dünyanın koşulları nedeniyle kimi zaman etkiye tepkiyle karşılık vermekte, bir türlü arzuladığınız gibi hayatınızı kökleştirememekte ve bütün bunlara rağmen alttan almak zorundasınız. Çünkü içinde bulunduğunuz duruma bir yön çizebilmek için tek başınıza değilsiniz. İşte bugünkü enerjiler özellikle mesleki konularda sizi öylesine bunaltabilir ki, hani kelimenin tam anlamıyla herşeyi elinizin tersiyle iterek kapıyı çarpıp çıkmak isteyebilirsiniz. Bir türlü bağ kuramadığınız ve güvence konusunda sizi kesinlikle doyurmayan, rahatsız eden şartlar ve insanlarla çalışmak zorunluluğunuz doğaldır ki pes ettirecek kadar sıkıcı olabilir.

Bu enerjiyi olumlu anlamda kullanabilmek veya olumsuz yanlarını en aza indirmek için benim size tavsiyem şu anki konumunuz adına yetkili kişilerle sorunlarınızı konuşmanız, aile üyelerinizle bir araya gelerek onlardan fikir almanız, parasal mevzularda durumunuzu tekrar gözden geçirerek gerçekçi bir şekilde planlar yapmanızdır. Çünkü hayali bir şekilde hareket ederek olmadık kararlar verirseniz, daha sonra pişmanlık duymanız mümkün olabilir.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar