Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Sayfa 22

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 358.908 Cevap: 1.763
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #211
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Salı , 19.08.2008

Sponsorlu Bağlantılar


Sevgili Kovalar, saat 13:00 itibariyle mücadele ve istek gücünün astrolojik temsilcisi Mars gezegeninin Terazi burcundaki seyri başlamış olacaktır. 4 Ekim tarihine kadar devam edecek bu enerji altında, yeni insanlarla tanışmak, yeni bir ilişkiye başlamak, farklı kişilerle ilginç konularda paylaşımda bulunmak olasılıklar dahilinde yer almaktadır. Devam etmekten olan beraberliğiniz açısından ele alırsak bu süreçte karşılıklı olarak fikirlerinizi saygı ve sevgi bütünlüğü içinde ele almanız son derece önemlidir. Yani sen veya ben demek yerine biz olabilmek ve ortak hedefler yaratabilmek, ilişkinin sağlıklı devamı için ön koşuldur. Siz bu dönemde kimliğinizin ve izlediğiniz yolun ve amaçlarınızın farkında olmalısınız. Fakat bunları diğer insanlarla da paylaşmaya gönüllü bir duruşunuz olmalı. Özgürlük düşüncenizi sadece kendiniz adına değil, bir başkasının da kişisel haklarını gözetecek şekilde düzenlemelisiniz. Yani herkese eşit hak ve bağımsızlık niyeti taşımalısınız. Ben kimim sorusuna cevap ararken, içinde yer aldığınız dünyanın, ülkenizin ve kendi şartlarınızın farkında olarak düşünmeniz gerekiyor.

Ne olursa olsun hayallerinizin makul bir seviyede ve gerçekleşebilir düzeyde olması, sonradan üzülmemeniz açısından önem taşıyor. Bu enerji ilişki anlamında geldiğiniz son noktayı da görebilmeniz açısından değerli. Çünkü karşınıza çıkabilecek değişik kişiler aracılığıyla şu anki beraberliğinizi gözden geçirmek gereği duyabilirsiniz. Yani seçenekleriniz artacağından belki de pek mutlu olmadığınız birlikteliğinizle ilgili bir karara varabilirsiniz. Bazıların bu süreçte Terazi özelliklerine sahip yani uyumlu, dengeli, yakışıklı veya güzel insanlarla karşılaşabilirsiniz. Fakat bu kişileri iyi inceleyiniz. Sizin hayat felsefenize, yaşam amacınıza, kişisel vizyonunuza, stilinize uygun kişiler mi? sonunda üzülür müsünüz, gerçekten doğru bir seçimde bulunmak için iki yönlü düşünmeye çalışınız. Yani siyah tercihinde bulunurken beyaz gerçeğinin de farkında olmanız gerekiyor. 14:40-17:10 saatleri arasında Ay balık burcunda boşluğa gireceğinden parasal konularda harcamalardan uzak durmak faydalıdır. Saat 17:10 itibariyle Ay Koç burcunda ilerlemeye başladığında ise, iletişim konularında aktif bir akşam geçirebilirsiniz.
alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #212
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
20.08.2008

Sponsorlu Bağlantılar

Bu gün istemediğiniz pek çok ek işi kabul etmek zorunda kalabilirsiniz. Sizi aramasını hiç beklemediğiniz, karşı cinsten biri arayabilir. Sizi rahatsız eden bazı konularda huzura kavuşacaksınız. Eski bir arkadaşınız, geçmişin hatırını hiçe sayarak sizi kötü şekilde kırabilir. Sağlığınız ağır işleri kaldıracak durumda değil. Bir kadının önemli bir yardımıyla karşılaşabilirsiniz.

alıntı...

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #213
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Çarşamba , 20.08.2008


Sevgili Kovalar bugün, Ay Koç burcu seyri altında, partnerinizle aranızda sözel güç savaşları yaşanabilir. Tabi ki kişisel haritanızdaki etkiler nispetinde sizler bu enerjiyi olumlu veya olumsuz anlamda kullanmaktasınız. Birbirinize ve ilişkinize karşı olan güveninizi test edebilir, beraberliğinizin seyriyle ilgili dönüşüm yaşamak niyetiyle hareket edebilirsiniz. Ayrıca siz bugünkü özgüveninizle onun üzerinde söz sahibi olmayı gayet iyi başarabilirsiniz. Tabi ki kontrolsüz güç oldukça risk taşıyıcıdır. Dozunu iyi ayarladığınız takdirde birçok pürüzün giderilmesini sağlayabilirsiniz. Yalnız bir konuda sizi uyarmak isterim. Böyle bir enerji altında ne olursa olsun, sabırlı olmak ve herhangi bir konuda karar verirken karşınızdaki insanın da görüşüne yer vermek önemlidir. Yani ortak hareket etmeyi başarmak, anlaşmazlık çıktığını hissettiğiniz anlarda ise, çatışmalardan uzak kalarak, karşılıklı konuşmak her zaman faydalıdır. Bunu göz önüne alarak hareket ederseniz, günü gayet etkili bir şekilde geçirmeniz mümkün olabilir.

Bugün ayrıca yakın çevrenizle olan iletişiminiz konusunda da bu enerji, sözel olarak sizi oldukça güçlü bir konuma getirebilir İletişim, haberleşme, yolculuk ve yakın çevrenizle ilgili konularda zihinsel olarak güçlenmenizi sağlayabilir. Kendinize olan güveninizle, etrafınızdaki insanları etkileyecek konuşmalar yapabilirsiniz. Sözleriniz o denli etkilidir ki, size hayır denmesi neredeyse imkansız hale gelebilir. Sabit görüş yapınızı göz önüne alırsak, bu enerji size gayet iyi gelebilir ve kafanızın içindeki fikirleri hayata uygulamak adına kararlı olabilirsiniz.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2008       Mesaj #214
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Perşembe , 21.08.2008
Sevgili Kovalar günlük enerjiler kimileriniz için, partnerinizle aranızdaki sorunların uzlaşı içinde ele alınması halinde, beraberliğinizle ilgili olarak yeni bir dönüşümün işaretçisi olabilir. Kimileriniz açısından bu enerjinin anlamı ise, oldukça güçlü bir kişiyle sosyal ilişkileriniz vasıtasıyla tanışma anlamına gelebilir. Burcunuz üzerindeki genel yansıması ise, yaşadığınız tüm ilişki tecrübelerini geride bırakarak yeni bir dönüşümde bulunmak adına yapacağınız düzenlemelerin göstergesi olabilir. Burada dikkat edilmesi gereken konu, yeni bir sayfadan hayata bakmayı başarmanızdır. Hedeflerinize ulaşmak geleceğinizi garanti altına almak istiyorsanız, ki bunu kim istemez, o zaman bundan sonra, eşit ve özgür ilişkiler kurmaya, sosyal gruplar içinde yer almaya, başkalarına güvenerek değil, sadece kendinize inanarak yol almaya çalışmanızdır. Sabit düşüncelerinizi lütfen gözden geçiriniz, hatalı olduğunuz yanlarınızı kabul ediniz, içinde bulunduğunuz durumu net olarak görmeye çalışınız ve ilk startınızı veriniz. Sosyal çevrenizi yeniden oluşturunuz. Bugünkü enerjilerin gücünden yararlanarak, üzerinizde denetim kurmaya kalkan kişiler yerine, güçlü kişilerle temasa geçiniz. Kendi egosunu tatmin eden bir insanla beraberlik yaşamak yerine, size saygı duyabilecek bir kişi tercihinde bulununuz. Tutarsız ve dengesiz insanlardan uzak durmaya çalışınız. Amacınızı baştan belirleyiniz. Kısaca hayatınıza yepyeni bir beyaz sayfa açınız.

Saat 19:55-21:38 saatleri arasında Ay gezegeninin boşlukta olacağı saatlerde ilk görüşmeler, iletişim ve haberleşme konusunda dikkatli olunuz, görüştüğünüz insanları iyi inceleyiniz. Sonrasında Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay enerjisi, eviniz alanı içinde huzur ve doyum ihtiyacınızın yoğunlaşacağının göstergesidir.
alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2008       Mesaj #215
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Cuma , 22.08.2008
Sevgili Kovalar dün akşamdan bu yana Boğa burcunda ilerlemesini sürdüren Ay gezegeni, eviniz alanı içinde huzur ve güvenliğe duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Birlikte yaşadığınız insanlarla veya ilişkide bulunduğunuz kişilerle iletişimde bulunurken fikirleriniz konusunda fazlasıyla ısrarcı davranmanız sıkıntı doğurabilir. Daha esnek düşünmeniz, olayları ele alırken illa kendi bildiklerinizin doğru olduğu yönünde inat etmemeniz faydalıdır. Gün içinde fiziksel dürtülerinizin artmasına neden olan bu enerji, arzularınızın tatmini yönünde hareket etmeniz anlamına gelebilir. kendinizi daha fazla güvende hissedebilmek için, bir başka insanla bütünleşme ihtiyacı duyacağınız için doğal olarak bunun karşılanmaması veya yeteri kadar sağlam olmaması halinde içsel bir öfke yaşamanız mümkündür.

Dünyamızın ısı ve ışık kaynağı Güneş bu akşam 21:02 itibariyle Başak burcundaki seyrine başlamış bulunuyor. 22 Eylül tarihine kadar devam edecek bu etki altında özellikle ruhsal açıdan kendinizi güvende hissetmek adına, içinde bulunduğunuz durumu net olarak tespit etmek ihtiyacınız yoğunlaşabilir. Bu tespit esnasında kuruntulu ve kuşkulu tavırlar içinde olmak yerine, eksik kalan noktalar üzerinde düşünmeye çalışmanız çok daha yararlıdır. Ayrıca kendinizi ifade etme konusunda, herşeyi beğenmeyen tavırlar göstermeniz bu enerjinin yansımalarından biri olarak önemlidir. Böyle bir düşünce şekli ise, gerek ilişkiniz gerekse diğer insanlarla olan her türlü paylaşımınızda itici bulunmanıza neden olabilir. Paylaşmaya gönüllü olmanız sorununuz varsa da, bunları olgun bir şekilde ele alarak çözüme kavuşturmaya çalışmanız lazımdır. Bankalarla alakalı her türlü alış verişinizde kazancınıza göre hareket etmeniz gerekebilir. Bu süreçte cinsel konularda özellikle hijyeninize fazlasıyla önem verebilirsiniz. Burcunuzun en özgür düşünce yapısında olan kişileri bile, bu etki altında, karşılarındaki kişiyi didiklemeye kalkışabilirler. Eleştirilerde bulunabilir, olmayacak konuların üstünde durabilirler. Güneş Başak burcunda seyrederken, kar ve zarar hesabı fazlasıyla yapılabilir. Kalbinizle sevmekten ziyade bilinçli bir seçimde bulunmak arzunuz yoğun olacağından çok fazla tutkulu, derin aşklar yaşanması pek enderdir. İlişkide hizmet olgusu ön plandadır. Kusursuzluğa olan düşkünlüğünüz artabilir. Birlikte olduğunuz insanı inceden inceye süzmeniz ve hangi konularda aksamalar yaşıyorsunuz bunları tespit etmeniz mümkündür. Yapmanız gereken ne olursa olsun, paylaşımda bulunmaya özen göstermek, yanlışları sen ve ben ayrımı yapmadan bizim yanlışımız olarak değerlendirmek ve sevgi bütünlüğü içinde çözüme kavuşturmaya çalışmaktır.
alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ağustos 2008       Mesaj #216
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Cumartesi , 23.08.2008
Sevgili Kovalar saat 12:20-Pazar 00:49 saatleri arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından eviniz, aileniz ve güvenliğinizle alakalı mevzularda özellikle kendinizi ifade tarzınızı belirli bir ayarda tutmanız gerekebilir. Böyle bir etki altında genel olarak yanlış anlaşılmalar ve terslikler, zıtlaşmalar gayet doğaldır. Mademki bunun farkındasınız, şimdiden kendinizi moral olarak ayarlamanız yararlı olabilir. Ne gibi yansımalar oluşur beraber gözden geçirelim. Öncelikle en başta ailenizle aranızda fikirsel konularda veya maddi mevzularda bazı ayarlamalarda bulunmak gereksinimi doğabilir. Ufak çapta da olsa krizler yaşanması doğaldır. Çevrenizdekilerin, sizi bir kurtarıcı görmeye çalışması, üzerinizdeki sorumlulukların artması anlamına geleceğinden sıkılmanız mümkündür.

Herkes olayları kendi bakış açısına göre değerlendirdiğinden sanki birbirinize buzlu bir camdan bakıyor gibisinizdir. Eviniz alanı içinde, mücadele verdiğiniz konuların en başında gelen olgu, kendi isteklerinizden ziyade, başkaları adına düşünmeniz için uygulanan baskılardır. Oysaki bugün sizin herkesten daha fazla anlayışa, ilgiye ve sevgiye ihtiyacınız vardır. doğal olarak herkesin birbirinden beklentisi kendince fazla olduğundan, bazen durup düşündüğünüzde özgür olamadığınızı farketmenin sıkıntısıyla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz. Benim tavsiyem boşluktaki zaman dilimi içinde, olabilecek restleşmelerde sakinliği korumak ve herkesin yararına olabilecek bir çözüm yolu bulmaktır. Bu ise iyi bir görev dağılımı ile gerçekleşebilir.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ağustos 2008       Mesaj #217
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
24 Ağustos 2008 - Bugün

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz. Kararınız gelecek günleri etkileyebilir. Ailenizle ilgilenseniz iyi olur. Sizle yakınlaşmakta güçlük çekiyorlar. Ama bunu dile getiremiyorlar. Bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda eski bir dostunuz yardımcı olacak.
alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ağustos 2008       Mesaj #218
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Pazartesi , 25.08.2008
Sevgili Kovalar haftaya başlarken, burcunuzla uyumlu görünüm yapacak olan Ay İkizler burcu seyri altında, aşk hayatınızla ilgili ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeniz gereken her konuda olumlu etkiler altındasınız. Bu enerji sizin özellikle yaşıtlarınızla aranızda güçlü bir diyalog kurmanızı sağladığı gibi, özgür yaklaşımlar içinde değişik insanlarla tanışmanız açısından da destekleyicidir. Bu etki altında, yakınlaştığınız insanlar hakkında tam bir yargıya varmanız zordur. Zaten kendi içlerinde oldukça sıradışı bir profil çizebilirler. İçlerinde bir tanesi ilginizi çekene kadar arayış devam edebilir. Aslına bakarsak siz de nasıl insanları beğenmeniz gerektiği konusunda değişken bir ruh hali içindesinizdir. Bunun en önemli sebebi, sadakat konusunda, geçmişte yaşadığınız tecrübelerin sizi incitmiş olmasıdır. Arkadaşlık şu an için sizi en fazla ilgilendiren ve aşkta üzerinde en fazla durduğunuz olgu olabilir.

Çünkü bugün, kafanızın içi karışık olabilir. En azından biraz değişikliğin size iyi geleceğini düşünebilirsiniz. Yalnız burada dikkat etmeniz gereken konu, nasıl bir beraberlik yaşamak istiyorsunuz sorusuna içtenlikle cevap bulmanızdır. Eğer sadece, cinsel bir ilişki yaşamak niyetindeyseniz, bu geçici bir beğenidir ve açıkçası pek etkileyici olması zordur. Ciddi ve uzun süreli ilişki istiyorsanız öncelikle dikkat etmeniz gereken konu karşınızdaki insanla zihinsel açıdan bir bağlantı kurmaya çalışmanızdır. Bu gerçekleşmeden sağlıklı bir ilişki yaşamanız mümkün olmayabilir. Eğer bir beraberliğiniz varsa, partnerinizle sıkıntılarınızı paylaşmanız ona karşı samimi ve dürüst davranmanız yararlıdır. Kaldı ki bir Kova kimseyi bilerek ve isteyerek üzmekten hoşlanmadı için bunu sevgilisine yapmayı kesinlikle düşünmeyecektir

alıntı.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ağustos 2008       Mesaj #219
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Salı , 26.08.2008
Sevgili Kovalar Ay gezegeninin Yengeç burcu seyir etkileri altında güne adım atmaktasınız. Bu enerji günlük koşuşturmanız hangi alanda olursa olsun, kendinizi bağlanmış hissetmenize neden olabilir. Elinizden geleni yaptığınız halde, sanki çevrenizde bulunan kişiler, işiniz, maddiyat, geçmişiniz rahat vermiyor gibidir diyebiliriz. Özellikle iş ortamınızdaki belirsizlik, ailenizle sevdiklerinizle aranızdaki bir duvar oluşmasına neden olabilir. Aslında çalışma güdünüz son derece yüksektir. Şöyle bir düşünürsek azimlisinizdir de. Lakin karşınıza çıkan işler veya şu anda görev aldığınız ortam, kendinizi tekrar alfabeyi öğrenmeye çalışan yüksek okul mezunu biri gibi hissetmenize yol açabilir. Sizin isteğiniz ise becerilerinizin ön planda tutulması, saygı görmeniz ve değerli bulunmanızdır. Ayrıca günlük bu enerji altında belirsizliklerin yarattığı durumlar karşısında hassasiyet ön planda olacağından benim size önerim geçmişte olanları bir kenara koyarak ilerlemenizdir.

Evet şartlar zordur ve bütün bunların çoğunda sizin hatanız bulunmamaktadır. Fakat şu an önemli olan bunlardan ziyade kalıcı bir çözüm yolu bulmak ve sağlıklı bir şekilde yaşamınızı sürdürmektir. Çünkü sorumluluğunuz altında olan insanları beslemeniz, büyütmeniz gerekmektedir. Bu durumda seçme şansınız olmadığını düşünebilirsiniz. Benim bu enerjiyi olumlu manada kullanabilmeniz adına tavsiyem, sıkıntı yaratmakta olan durumların sizi esir almasına izin vermemeniz, içinde bulunduğunuz durum ne olursa olsun sorunların çözülemez olduğunu düşünmemeniz ve kendinizi kurban gibi hissetmemenizdir. Bu üç nokta son derece değerli olup günü rahat geçirmeniz açısından da önemli olabilir

alıntı.
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
27 Ağustos 2008       Mesaj #220
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
27.08.2008

Erkekseniz parasal, kadınsanız duygusal açıdan sürpriz olaylar yaşamanız olasıdır. İhmal edildiğinizi hatta sudan şeyler için atlatıldığınızı düşünebilirsiniz. Karşı tarafın ailesi sorun olabilir. Bu gün üzerinizde olan etkiler sizi karşı cinse karşı anlayışsız hale getiriyor. Birlikte olduğunuz kimseye iyi duygularla bile yaklaşsanız farkında olmadan baskıcı olabilir sonra da onun neden bozulduğunu anlamayabilirsiniz

alıntı...

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar