18 MAYIS 2013 KOVA BURCU YORUMU
Gökyüzü güçlü etkileri ile bugün sizleri duygusal konularda güçlendiriyor. Bu anlamda ilişkilerinizi iyileştirebilir ve istediğiniz seviyeye getirebilirsiniz. Biraz anlayış ve kararlılık birçok sıkıntınızı aşmanızı sağlayacaktır. Bugün sezgileriniz olağanüstü güçlüdür. Sezgilerinize güvenin. İş hayatınızda duruşunuz, güven veren konuşmalarınız sayesinde önemli bir teklif alabilir ya da önemli bir işinizin kabul görmesi ile statünüzü yükseltebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda, üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor, kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda, üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor, kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.

Astroloji - Fallar - Kova