Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Sayfa 158

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 358.411 Cevap: 1.763
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014       Mesaj #1571
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014 Perşembe Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Sponsorlu Bağlantılar
Sevgili Kova, kendine münhasır birisin ve özgür yaşamayı düşlüyorsun. Seni sevenlerin düşüncelerine saygı duymalısın ama bu arada kendi şahsiyetini de kaybetmemelisin. Sinirlendiğin anlarda duygularını saklamak senin için zor olsa gerek. Duygusal yaşamanızı istikrarlı biçimde sürdürebilmek için biraz çaba sarf etmelisiniz..
Şu anda finansal ilişkiler evinizdeki Ay, parasal konuları ön plana çıkarıyor. Borçlarınız ve alacaklarınız konusunda biraz kafanız karışabilir sevgili Kovalar. Öte yandan, yeni gelir kaynakları yaratmak için alışılmadık derecede yaratıcı fikirler bulabilirsiniz.
Çevre ilişkilerinizin yoğun ve aktif olduğu bir gündesiniz. Kardeşlerinizle yapacağınız işbirlikleri ve kısa yolculuklar gündeme gelecektir. Onları hoşnut etmek sizi de mutlu ediyor. Evinizle ilgili değişikliği bugün yapabilirsiniz. Çevrenizde, oto kontrol sisteminizin dışında gelişebilecek olaylara hazırlıklı olmalısınız..
Gökyüzü bugün sezgileriniz sayesinde hemen her konuda kazançlı çıkacağınıza işaret etmekte. Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir projeniz kabul görebilir. Kariyer hayatınızda şans sizden yana, girişimci davranın ve hak ettiğinizi alın. Çalışma arkadaşlarınızdan birine geçmişte bulunduğunuz maddi-manevi yardım, size görünmeyen kapıların açılmasına vesile olabilir. Karşılıksız iyiliğinizin mükafatını ilahi bir şekilde alacaksınız. Özel yaşamınızda ise şaşırtıcı gelişmeler söz konusu. Uzun süredir zaman zaman tekrar eden sorunlarınız, eş ya da sevgilinizin yaptığı davranışın hatalı olduğunu anlayarak hareket etmesi ile ortadan kalkabilir. Aşkın, emeğin ve saygının getirdiği tüm güzellikleri doyasıya yaşayacağınız keyifli zamanlardasınız.

Günün Olumlaması:Değişimi seviyor, yaşamımda başarı ile uyguluyor. Olumlu sonuçlar elde ediyorum. Ruhsal planımla uyum içindeyim. Zihnimi bulandıran, karıştıran tüm düşüncelerimden uzaklaşıyorum. Aşkla arınıyor, kendime saygımı yineliyor ve başarıdan başarıya aşkla yol alıyorum.

AŞK VE İLİŞKİLER
19-25 Mayıs haftası: Aşk hayatınızla ilgili konularda yine aktif bir hafta olacak. Partnerinizle iletişiminiz, birlikte paylaşımlarda bulunmanız, yolculuklar yönünde gayet olumludur. Tanışmaların çoğunluğu bir etkinlikte, internet üzerinden yazışarak gerçekleştiği gibi, bir etkinlikte karşılaşma şeklinde de gerçekleşebilir. Ayrıca bir güzel yanı, ileriye dönük tarzda gelişebilir. Eşiniz ve partneriniz sizinle ortak ilgi alanlara sahip biridir. Size de her türlü desteği verebilir. Mars geri hareketinin sona ermesiyle ilişki kurmanız kolaylaşır.

İŞ VE KARİYER
19-25 Mayıs haftası: Mars geri hareketi bitiyor. Böylece kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda tecrübelerinizi hayata sunmak adına cesur ve aktif bir şekilde hareket etmeniz gerekecek. İlişkiler çok önemli. İnsanlara hangi konuda bilgi vereceğinizi, nasıl bir sunumla bunu yapacağınızı iyi düşününüz. Yeniay ve hafta sonundaki önemli görünüm, geleceğe dönük düşünmenin, bilgilenme, iletişim ve bağlantılar kurmanın işaretçisidir.

PARA
19-25 Mayıs haftası: Mali anlamda 25 Mayıs tarihi olumludur. Hem girişim hem de başkalarından destek görebiliriz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014       Mesaj #1572
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014 Cuma Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Sponsorlu Bağlantılar
Aileniz ya da sevdiğiniz insan her zamankinden çok sizin ilgi ve şefkatinize ihtiyaç duyabilir. Onlara sevginizi ve desteğinizi sunabileceğiniz değişik yollar bulmaya çalışın. Ailenizle ya da eşinizle konuşabileceğiniz ortamlar yaratın. Eşinizle aranızda bir takım anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Özellikle erkekseniz eşinizle aranızda dikkate değer gerilimler olabilir. Eğer siz bir kadınsanız kendinizden oldukça yaşlı bir erkekle ciddi bir ilişkiye girebilirsiniz. Hangi cinsiyetten olursanız olun, önyargılı davranmanız ya da sevdiğinizle ilgili çevrede konuşulan asılsız dedikoduları ciddiye almanız kendinize olan güveninizi kaybetmenize neden olabilir Ancak rahatlığı ve vurdumduymazlığı her zaman gergin bir ruh haline tercih ettiğiniz takdirde bu can sıkıcı durumdan kurtulmanız hiç de zor olmayacak.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1573
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014 Cumartesi KOVA Burcu Yorumu


İçinizde biriken enerjinizi çevrenize yansıtmayı iyi başarıyorsunuz. Bugün birçok özel dostlarınızdan alacağınız değişik teklifleri değerlendirme konusunda, tercih zorluğu yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza katılacak yeni kişilerden farklı bir elektrik alacak, onlarla ortak organizasyon çalışmalarına katılacaksınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1574
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014 Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Sevgili Kova, cinsel dürtülerinizin yönlendireceği aşk çağrılarına kapılabilirsiniz. Ciddi kararlar alıp almamak konusunda çekimser kalabilirsiniz. Kaş yapayım derken göz çıkartabilirsiniz. Bir şaka umulmadık sonuç yaratabilir. Aşırı dikkat etmek gerekiyor. Bir arkadaşınız veya kardeşiniz söyledikleriniz yüzünden kırılabilir.Ay'ın bulunduğu konum, yakın ilişkilerinizi etkiliyor. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. Mesleki anlamda başarınızı çevresel destekleri olumlu bir şekilde kullanmakla sağlıyorsunuz. Kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olmanız sizi olumlu kılacak, iletişim konusunda kendinizi rahat hissedeceksiniz..
Bugün size destek veren insanlardan aldığınız güçle moral depolayacak ve iş hayatınızda başarılı girişimler gerçekleştirebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise evli Kova'lar için keyifli bir gün. Eşinizden gelecek destekle, ilişkinizi çok daha sağlam temeller üzerine oturtacaksınız. Bekar Kova'lar sizler ise işiniz sayesinde tanışacağınız biri ile kısa süre içinde ciddi bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz.

Günün Olumlaması:Zorlandığım, engellendiğim, korktuğum, pişman olduğum tüm alışkanlıklarımdan ve davranışlarımdan bir daha tekrar etmemek üzere uzaklaşıyorum. Ben ruhumu olgunlaştıran, deneyimlerimin bana kattığı zenginlikle kendime ve ilahi sisteme sonsuz bir güven duyuyorum.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1575
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014 Pazartesi Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)


AŞK VE İLİŞKİLER
26-31 Mayıs haftası: İlişkilerde bildik çevreler, hep aynı insanlarla bir arada olmak yerine, sosyal hayatta, bazı kulüp, dernek faaliyetlerine katılarak, gönüllü çalışmalarda bulunarak kendinizi gösterebilirsiniz.

İŞ VE KARİYER
26-31 Mayıs haftası: Venüs-Boğa, Merkür-Yengeç burcunda seyrine başlıyor. Bu iki geçiş hem uzmanlık alanınızla alakalı konularda çalışmayı hem de iş portföyünüzü oluşturma, gözden geçirme yönünde faydalıdır. Aile sağlığınıza önem veriniz.

PARA
26-31 Mayıs haftası: 29 Mayıs tarihinde parasal konularda biraz dikkatli olmak, aldığımıza vereceğimize iyi bakmak lazım. Merkür Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Sağlığımızla alakalı konularla ilgileneceğiz. Bu yönde yapılacak harcamalara önem verebiliriz. Sağlık sigortası yaptırabiliriz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014       Mesaj #1576
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014 Salı Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Sevgili Kova, cinsel dürtülerinizin yönlendireceği aşk çağrılarına kapılabilirsiniz. Ciddi kararlar alıp almamak konusunda çekimser kalabilirsiniz. Kaş yapayım derken göz çıkartabilirsiniz. Bir şaka umulmadık sonuç yaratabilir. Aşırı dikkat etmek gerekiyor. Bir arkadaşınız veya kardeşiniz söyledikleriniz yüzünden kırılabilir..
Hareketli bir gün geçirecek ve atılımda bulunmak için harekete geçeceksiniz. Yeni girişimlerde bulunabilirsiniz ve dostlarınızın desteğini alabilirsiniz. Özellikle önemsediğiniz kişilerin size yardımcı olduğunu anlayacaksınız ve kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Bugün geleceğe yönelik projeler yapabilir ve isteklerinizi sevdiğinize anlatabilirsiniz. Ayrıca önemli kişilere ve büyüklerinize isteklerinizi anlatabilirsiniz. Sempatik ve neşeli tavırlarınız ile etkileyici olacaksınız. Bugün kendinize olan güveniniz yüksek olacak ve kendinizi başarılı hissedeceksiniz.

Kova Burcu Genel Durum
Bir kira veya satış sözleşmesinin gündeme gelebileceği bugün, sahip olduğunuz maddi değerlerle ilgili birçok girişimde bulunma isteğini de doğurabilir. Atıl varlıkları değerlendirme yollarını araştırabilirsiniz.

Kova Burcu Kariyer Durumu
Bir kira veya satış sözleşmesinin gündeme gelebileceği bugün, sahip olduğunuz maddi değerlerle ilgili birçok girişimde bulunma isteğini de doğurabilir. Atıl varlıkları değerlendirme yollarını araştırabilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014       Mesaj #1577
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014 Çarşamba Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Güne heyecanlı başlayacaksınız. Önemsediğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve kendi davranışlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Uzaklarda yaşayan tanıdıklarınız ile görüşebilirsiniz ve duygularınız değişebilir. Bu arada yakınlarınız ile ilişkilerinizde ortaya çıkmış olan sorunları bir kez daha gözden geçireceksiniz. İsteklerinizi etkileyici bir biçimde ortaya koyabilirsiniz ve ikna edici olabilirsiniz. Bu arada alışkanlıklarınızı değiştirmeniz pek kolay olmasa bile bazı alışkanlıklarınızı değiştirmek için harekete geçebilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014       Mesaj #1578
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014 Perşembe Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Güne hayallerinizi ve ideallerinizi gözden geçirerek başlayabilirsiniz. Sezgilerinizin yükseldiği bir dönemdesiniz ve içinizden yükselen sese kulak verin. Güçlü olmak, zirve yapmak ve kendinizi yenilemek için kuvvetli arzularınız olabilir ancak sabırlı olmanız gerekiyor. Özellikle güçlü kişileri karşınıza almayın ve skandallardan uzak durun. Hukuk ve mahkemeler ile ilgili gelişmeler sizin beklediğinizden daha farklı olabilir. Ancak sorunları büyütmeyin ve stratejinizi gözden geçirin. Aslında kendinizi yenilemek ve koşullarınızı değiştirmek için kuvvetli arzular duyuyorsunuz. Fakat hırslı bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız.
Son düzenleyen _Yağmur_; 4 Haziran 2014 14:01 Sebep: içerik bilgisi düzeltildi.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014       Mesaj #1579
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014 Cuma KOVA Burcu Yorumu


Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Hızlı düşüncelerinizi gerçekleştirmek için pratik çözümler arayışı içindesiniz. Başkaları için zor bir kişilik sergiliyor olsanız bile seçeceğiniz yolda ilerlemelisiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014       Mesaj #1580
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
31Mayıs Kova Burcu Yorumu


Kendinize çeki düzen vermenizin, sizi rahatsız eden sorunları halletmenizin artık zamanı geldi. Fiziksel görünüşünüzle de ilgilenmelisiniz.
Duygusal olarak çok hassas olduğunuz bir gündesiniz. Kırılganlığınız da çok yoğun olduğu için, insanlara ve ilişkilerinize karşı toleransınız normale göre daha düşük. Hemen olumsuz yönden görmeye ve reaksiyon vermeye başlamadan önce iki kere düşünmelisiniz.
Sevgilinize kendinizi, duygularınızı ve düşüncelerinizi çok rahat aktarabilme ve ifade edebilme şansına sahipsiniz. Onun da sizinle aynı duyguları paylaştığını görmek sizi son derece rahatlatacak ve mutlu edecek.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar