Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Sayfa 28

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 359.436 Cevap: 1.763
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Kasım 2008       Mesaj #271
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Pazar , 02.11.2008
Sevgili Kovalar saat 11:40-13:10 saatleri arasında Yay burcunun son derecelerinde boşluğa gerecek Ay, sosyal ilişkileriniz açısından biraz temkinli olmayı, hatta sakin kalmayı tercih etmeniz anlamına gelebilir. Kişisel amaçlarınızla ilgili konularda ani karar değişikliği veya yeni bir adım atmamanız gereken bu etki altında, rutin planlarınız doğrultusunda hareket etmeniz gayet faydalıdır. Geleceğe yönelik ümitleriniz, hayalleriniz için pozitif düşünmeyi sürdürmeli, bazı gecikmelerin aslında lehinize gerçekleşecek olayları gösterdiğini düşünerek kendinizi rahatlatmalısınız.
Sponsorlu Bağlantılar

Gün içinde bu etki altında, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, bazı durumları ele alarak, onlarla paylaşımda bulunabilirsiniz. Saat 13:10 itibariyle Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında ise, elinizden olmayan bazı durumlar nedeniyle sıkıntı duyabilirsiniz. Fakat bunlar geçicidir. Yapmanız gereken, yarınki iş gününün planlarını gözden geçirmeniz ve toparlamanızdır. Böylece enerjinizi boş yere harcamamış olursunuz. Ay gezegeni genel olarak Oğlak burcunda otoritelerin göstergesidir. Bu nedenle ailenizin veya ailevi konular ön planda olabilir ve sorumluluklarınız daha fazla ağırlık kazanabilir. Akşam saatleri ise, yeni bir güne hazırlanırken ruhsal ve duygusal anlamda güvence arayışınızın göstergesi olarak dikkat çekicidir.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Kasım 2008       Mesaj #272
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Pazartesi , 03.11.2008
Sevgili Kovalar, Ay gezegeninin Oğlak burcu seyrinin ikinci günündeyiz. Haftanın bu ilk iş gününe bu etki altında gireceğinizin bilincinde olarak, öncelikle, etrafınızdaki dünya ile aranıza güçlü bir mesafe koymanız mümkündür. Bu enerji zaten, tüm burçlarda belli bir soğukluğa neden olduğu için, gün içinde kendinizi yalnız ve kimi zaman keyifsiz hissetmeniz, kimi zaman ise, üzerinizdeki sorumlulukların ağır yükü altında kalmanız psikolojik açıdan durgunlaşmanız anlamına gelebilir.
Sponsorlu Bağlantılar

Aslında ikinci yöneticiniz Satürn gezegeninin bu enerjisi geri planda kalarak bazı durumları tekrar gözden geçirmeniz adına size baskıda bulunabilir. Siz her ne kadar özgür olmak, planladığınız şekilde yaşamınızı kurgulamak istesiniz de, şu anki borçlarınız veya yeni kuracağınız hayatın kendi içinizde yarattığı korkular buna pek izin vermeyebilir.
Sanki başarısız olacak ve yine geldiğiniz noktaya geri dönecekmişsiniz gibi düşünebilirsiniz. Bütün bu durumların nedeni tabi ki paraya endekslidir. Eğer gerçekten güvenceniz yerinde olsa, şu yaşamakta olduğunuz geçiş dönemini o kadar kafanıza takmayacaksınızdır. Fakat her ay ödenmesi gereken borçlar veya gereksinimler, ne olursa olsun bir an önce durumunuzu toparlamanız gerektiğinin işaretidir.

İşte bu durum ise belli bir baskı anlamına gelmektedir. Bir Kova herhangi bir kişi veya olgunun onu kıskaç altına almasına izin vermeyecek kadar hür olmak ister. Fakat bugün, toplum hayatının kendi içindeki kuralları öylesine güçlüdür ki, bunu yapabilmek zor görünmektedir. Yapılması gereken ne olursa olsun ideallerinizden vazgeçmemek, günü kendi akışı içinde kabullenmek, inancınızı asla kaybetmemektir. Akşam saatlerine doğru kendi yuvanız sınırları içinde aradığınız güven duygusunu bulabilir, rahatlayabilirsiniz.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Kasım 2008       Mesaj #273
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Salı , 04.11.2008
Sevgili Kovalar saat 09:45 itibariyle etkisi hissedilmeye başlayacak enerjiler altında, dış dünyada girişimde bulunmayı düşündüğünüz konularda, ilk başlangıç anlamı taşıyan tüm işlerinizde yaşanabilecek yanılgılar karşısında dikkatli olmanızı öneriyorum. Saat 15:35 itibariyle Satürn(ikinci yöneticiniz)-Uranüs(birinci yöneticiniz) gezegenleri arasında meydana gelecek karşıtlık enerjisi sizler açısından son derece önemlidir. Bu karşıtlık, özel ilişkilerde paylaşım konuları başta olmak üzere, cinsel yaşamınız, bankalarla alakalı tüm işleriniz, eşinizin parasal durumu, iş ortaklarınızla aranızdaki maddi paylaşım gibi konularda deneyimler yaşayarak, bu mevzularda aksayan noktaları tespit edebilir ve düzene kavuşturacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Böylece duygusal ve ruhsal açıdan kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Bu yöndeki gelişmeler sayesinde kendi yeteneklerinizi hayata geçirebilir, parasal kazanımlarınızla ilgili beklenmedik durumlarla mücadele edebilirsiniz.

Saat 18:00 itibariyle iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür Akrep burcundaki seyrine başlayacaktır. 23 Kasım tarihine kadar devam edecek bu etki altında, mesleki konularda özellikle patronlarınızla iyi ilişkiler içinde bulunmanız faydalıdır. Tercihlerinizi bilgi birikiminize göre yapmalı, başkalarıyla işbirliği içinde olmalı ve toplumsal hareketlerde sert tepkiler göstermek yerine, bulunduğunuz sisteme uygun ayarlamalarda bulunmalısınız. İş başvurularında bilgi birikiminizi ve deneyimlerinizi sözel olarak güçlü bir şekilde ifade etmeli, kendinize olan güveninizi konuşmanıza yansıtmalısınız. Saat 18:00-Çarşamba 02:00 saatleri arasında Ay gezegeni Oğlak burcunda boşlukta olacağından, endişe yaratan ve sizi baskı altına olan konularda kendinize yüklenmek yerine, sakinleşmenizi sağlayacak dua, zikir ve meditasyonla rahatlayabilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
4 Kasım 2008       Mesaj #274
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
4 Kasım 2008

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı ve değerlendirmelisiniz. Sevdiğiniz kişiyle uyumlu bir beraberliğiniz var. Onu fazla yormayın ve ona her konuda yardımcı olun. O buna layık biri. Uykunuza dikkat edin. Son günlerde kendinizi çok fazla yordunuz
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
5 Kasım 2008       Mesaj #275
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
5 Kasım 2008

Bugün kalbiniz iş ve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor. Kararlarınızı verirken duygularınızın sesine kulak verin. Küçük sürprizler, hediyeler var.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
6 Kasım 2008       Mesaj #276
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
6 Kasım 2008

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz. Eğer bir sevdiğiniz yoksa yeni tanışacağınız biri size ummadığınız kadar yakın olacak ve destek çıkacak. Yaratıcılığınız sayesinde daha çok para kazanabilirsiniz. Sağlığınız iyi. Sorun yok.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
7 Kasım 2008       Mesaj #277
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
7 Kasım 2008

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız. İş hayatınızda herhangi bir tatsızlık olmaması için gayet özenli davranıyorsunuz. Bu da iş arkadaşlarınızın dikkatinden kaçmıyor. Bir yakınınızın bir sorununa çözüm getireceksiniz.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
8 Kasım 2008       Mesaj #278
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
8 Kasım 2008

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız. Çalışma ve gayretleriniz takdir ediliyor, beğeniliyor. Sevdiğinizle birlikteliğiniz uyumlu devam edecek. Yakın çevrenizden birinden alacağınız bir hediyeye çok sevineceksiniz. Moralinizi yüksek tutun. Sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Kasım 2008       Mesaj #279
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Cumartesi , 08.11.2008
Sevgili Kovalar bugün, kısa yolculuklar, sevdiklerinizle beraber olmak isteğiniz yoğun olabilir. Genel anlamıyla yardımseverlik hisleriniz yüksektir. Gerginliklerden ve hafta içindeki yorgunluklardan sıyrılmak adına program yapabilirsiniz. Daha önceden yaptığınız planları hayata geçirebilir veya gereksinimleriniz için alışveriş yapabilirsiniz. Günlük aktiviteniz içinde olaylara bakış açınız sınırlamak yerine, ortama uyum sağlamak adına olabilir. Meraklısı olduğunuz konularda kitaplar alabilir, sessiz bir köşede incelemeyi düşünebilirsiniz. Akşam saatlerindeki enerjiler ise, diğer burçlar gibi sizi de tedirgin edici olabilir. Maddi ve manevi anlamda yaşadığınız zorluklar, karşınıza çıkan engeller ve bir türlü kafanızın içindekileri hayata geçiremeyişiniz derken garip bir hüznün sizi sardığını fark edebilirsiniz.

Sizi tanıyan kişiler her ne kadar güçlü gibi görseler de, aslında bir yerlerde bir türlü ifade edemediğiniz duygularınız nedeniyle içsel bir öfke birikmiş olabilir. İşte bütün bunları kimseyle paylaşamadığınız için, yalnızlık duygusu çoğu zaman yol arkadaşınız gibidir. Bütün bunların bugünkü etkiler altında hissedilmesi gayet doğaldır. Yapılması gerekense, hayattan uzaklaşmamak, yaşama dört elle sarılmak ve sabırlı olmaktır. Ayrıca siz orijinal çözümlerin insanısınız. Bir hatırlayın, kimbilir kaç kez, kimsenin altından kalkamayacağı sorunları nasıl da çözüme kavuşturmuş ve yaşamınızı şekillendirmiştiniz. İşte şimdi yine böyle bir çözüm için etraflıca düşünün, belki de aradığınız soruların cevabı en yakınınızda duruyordur ve siz fark etmiyorsunuzdur.


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Kasım 2008       Mesaj #280
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Pazar , 09.11.2008
Sevgili Kovalar bugün, özellikle gündüz saatlerinde sakin ve sessiz bir şekilde yarınki iş gününün yoğun temposuyla alakalı planlamalarda bulunabilirsiniz. Girişimler açısından dostlarınız veya sizinle aynı görüşe sahip olan kişilerden destek bulmanız gayet kolay olabilir. Görüşlerinizi veya yapmak istediklerinizi ılımlı bir şekilde paylaşabilir ve ne düşündüklerini öğrenebilirsiniz. O zaman sizin fikirlerinizi kabul etmeleri, hatta size destek vermeleri mümkündür. Sizden yaşça büyük veya kendi alanında tecrübe sahibi olmuş kişilerin deneyimlerinden yararlanmanız ilerisini düşündüğünüzde çok işinize yarayabilir.

Akşam saatlerindeki enerjiler duygusal konularda daha olumlu gelişmeler yaşanmasını sağlayabilir. Günün güzelliklerini beraber paylaşma isteğiniz artacağı gibi birbirinizin kıymetini daha fazla anlamanız mümkündür. Aradaki pürüzlerin hepsi yavaş yavaş yoluna girmesiyle, ciddi bir karar alarak bunu herkese duyurmak isteyebilirsiniz. Sevmek, ilgi göstermek, sevilmek, herşeyin güzel yanını görmek gayet kolay olabilir. Alışkanlıklarınıza olan düşkünlüğünüz sayesinde sevdiklerinizle aranızdaki tatsız durumları daha toleranslı bir şekilde ele alabilir ve çözümleme yoluna gidebilirsiniz.
alıntı

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar