Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Sayfa 30

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 358.942 Cevap: 1.763
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Kasım 2008       Mesaj #291
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Perşembe , 27.11.2008
Sevgili Kovalar saat 07:10 itibariyle Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, saat 18:54 de Güneşle kavuşum yapacak ve Yeniay enerjisi meydana gelecektir. Bu güçlü oluşumun sizler için olan yansımasına birlikte göz atalım. Öncelikle bu etki altında arkadaşlık ilişkileriniz fazlasıyla ön plana çıkabilir. Gerek iş yerindeki arkadaşlıklar gerekse sosyal hayatın içinde birlikte olduğunuz dostlarınız için her türlü fedakarlıkta bulunabilir, arkadaşlarınıza destek vermekten zevk alabilirsiniz. Kimileriniz, bir yakın dostu sayesinde iş bulabilir veya yine bir dost sayesinde işinizde başarılı noktalara gelebilirsiniz. Sizin için bu enerji altında dostluklar son derece önemli olduğundan iyi bir can dosta büyük ihtiyaç duyabilirsiniz. Grup aktivitelerinde söz sahibi olabilir, projelerinizi geniş bir grubun içinde uygulamaya çalışabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar

Çevre değişikliği size oldukça iyi gelebilir ve siz bu yeni çevrede sizinle aynı amacı paylaşan kişilerle bir araya gelerek faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde ise, eşinizle arkadaşlık kurmak ve onunla paylaşımda bulunmaktan zevk alabilirsiniz. Bu iki haftalık süreç içinde, evlenmiş, ayrılmış çocuğu olan biri dikkatinizi çekebilir veya böyle bir ilişkiniz varsa bu süreçte ilişkinizin yaşamınızda daha fazla yer edineceğini söyleyebiliriz. Kimileriniz için özgür ilişkiler önemliyken bazı Kovalar bu süreçte yalnız kalmayı da düşünebilirler. Her Kova aynı olayları yaşamıyor olsa da, yeniay etkisinin sizler açısından gayet olumlu gelişeceğini söyleyebiliriz. Bu enerjinin sizlere güç, başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum.



iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Kasım 2008       Mesaj #292
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Pazar , 30.11.2008
Sevgili Kovalar bugün, birlikte olduğunuz kişinin ciddi duruşu kimi anlarda canınızı sıksa da, aranızda oluşan bu mesafe duygusunu birlikte ele alarak çözümlemeye çalışmanız yararlı olabilir. Beraberliğinizi yakından ilgilendiren konularda, düşüncelerinizi öğrenmeye çalışması ve sizi oldukça baskı altına alan görüşleri nedeniyle son zamanlarda ilişkinizi tekrar gözden geçiriyor olabilirsiniz. Onun bu şekilde davranmasının altında yatan sebeplerin ne olduğu konusunda kendinizi hırpalamayınız. Bunun sadece geçici bir enerjinin yansıması olduğunu biliniz. Kimileriniz için bu enerji tam tersine bir durum arzedebilir. Siz daha kontrollü bir iletişimden yana olduğunuz için onun hakkında tam ve kesin bir karar verebilmek için mesafeli duruyor olabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar

Her iki durumda da, ani kararlar vermemeli, ilişkinizin temelini sarsacak girişimlerde bulunmamalısınız. Beklemek ve sabretmek bazen oldukça işe yarayabilir. Aşk konusunda bu aralar oldukça ciddi tavırlar içinde olduğunuz için, sizi romantik bulmayan veya mesafeli bir kişi olarak görmeleri pek umrunuzda değil. Sonunda üzülmektense en başından herşeyi konuşmak niyetindesiniz. Gün içinde rutin işlerinizi yaparken her ne kadar bu ciddi duruş başkaları tarafından tuhaf bulunsa da, normal şartlarda sözünün dinlenmesi adına etkili olabilir. Bazı belirsiz noktaların aydınlığa kavuşması için kendinizce araştırmalarda bulunabilir ve kimlerle muhatap olduğunuzu bilmek isteyebilirsiniz.


iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
2 Aralık 2008       Mesaj #293
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
2 Aralık 2008

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelin. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Aralık 2008       Mesaj #294
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Cuma , 05.12.2008
Sevgili Kovalar günlük enerjiler altında, tüm burçlar gibi sizin de, dikkatli ve olgun yaklaşımlar içinde olmanız gayet önemlidir. Şimdi olabilecek yansımaları birlikte ele alalım. Başta ileriye yönelik hedef olarak belirlediğiniz konularda bugün, hayatta kalma, hareket ve cesaretle olayların üstüne gitme eğiliminiz yüksek olabilir. Çevrenizdeki dünya ve yaşadığınız hayat şartlarını daha iyi hale getirmek için mücadele verebilir, güçlenmek ve büyümek isteyebilirsiniz. Bütün bunlar gayet hoş ve olumlu duygulardır. Fakat günlük yansımalar içinde kimi zaman, maddi konulardaki zorlanmalarınız nedeniyle, biraz önce izah ettiğim konularda agresif ve dürtüsel davranmanız mümkündür. Özellikle maddi açıdan, kalıplarınızın dışına çıkmak isteğiyle, olur olmaz kararlar vermeniz veya gücünüzü aşabilecek durumların içine girmeniz bile içten değildir. Tabi ki, bütün bunların altında yatan sebep, bir an önce geçmişte yaşadıklarınızı unutmak ve kendi ayaklarınızın üstünde durmak arzunuzdur.

Bazen insan öyle bir baskı altında kalır ki, ister istemez bu baskıdan kurtulmak için, hiç düşünmeden kendinizi yanlış bir şekilde yönlendirebilir. Oysaki bugün tüm burçların gerek sözel gerekse eylem olarak sakin olmalarından yanayım. Çünkü böyle bir enerji yanlış manada kullanıldığında zararlı doğru anlamda ve yerinde kullanıldığında kişinin potansiyel gücünün farkına varmasını sağlayıcıdır. İşte bugün asıl yapılması gereken de budur. Dünyayı daha geniş bir açıdan görmeyi öğrenmek ve hayata adapte olarak geleceğinizi kurgulamak. Asıl güzellik ve başarı buradadır. Saat 23:25 itibariyle Güneş ve Ay gezegenlerinin gökyüzündeki zorlu pozisyonu bize şunu söylemektedir. Duygularını ve düşüncelerini belli bir denge içinde kurgulamak, düzenlemek zorundasın. Ne fazla abartılı davran ne de bağımlılıklarının esiri ol. O zaman bugün, özgürlüğünüzün kıymetini bilerek, yeniye yer açmak için sağduyulu bir şekilde hareket etmeye çalışın. Siz yeniliklerin insanı olarak, eskinin girdabında kaybolmayın.

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Aralık 2008       Mesaj #295
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Pazar , 07.12.2008
Sevgili Kovalar bugün, gerçek duygularınızı yazma, konuşma yoluyla açıklama isteğiniz yoğun olabilir. Entelektüel yanınızı güçlendirmek amacıyla merak ettiğiniz konularda bilgi sahibi olmaya çalışabilirsiniz. Ay gezegeninin Pazar günü boyunca Koç burcunda seyretmesi sayesinde, yakın çevrenizle iletişimde bulunmak ve haberleşmek günün en önemli aktiviteleri arasında yer alabilir. Olayların gülünç yanlarını görebilir ve her durumdan kendinizi mutlu edecek bir şey çıkarabilirsiniz. Doğal olarak yakınlarınız da sizinle olmaktan keyif alacaklardır. Merak ettiğiniz kişi veya olayları yakından gözlemlemek amaçlı yolculuklara çıkabilirsiniz.

Rutin işleriniz dışında farklı şeyler yaşamak isteğiniz de güçlenebilir.Değişime açık olduğunuz bugün, esnek ve uyumlu davranışlarınızla değer verdiğiniz kişilerle kolaylıkla anlaşabilir ve her konuyu hoşgörülü bir şekilde ele alabilirsiniz. Duygusal konularda sevdiğiniz insanı merak edebilir ve bir arada olacağınız bir program yapabilirsiniz. Dostça ve çekici bir kişilik taşıyan cana yakınlığınızla onun gönlünü fethetmeniz kolay olacaktır. Başka insanları kendinize çekmenizin kolay olduğu bugün, isteklerini elde etmek için sizden yararlanmaya kalkacak kişilere karşı dikkatli olmayı unutmayınız. Ben merkezciliğinizi sınırda tutmaya özen gösteriniz. Genel anlamda olumlu etkiler altında bir gün yaşanabilir.

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı
ÖmÜrCeK - avatarı
ÖmÜrCeK
Ziyaretçi
8 Aralık 2008       Mesaj #296
ÖmÜrCeK - avatarı
Ziyaretçi
Kova-Pazartesi,08.12.2008

Önemli kararların arifesindeymiş gibi hissediyor olabilirsiniz. Bu hislerinizde yanılmadığınızı kısa bir süre sonra siz de göreceksiniz. Olayların gelişimine hiç müdahale etmeden beklemelisiniz.
Sevgilinizin sizinle ilgili planlarının ne kadar haklı ve doğru olduğunu görmek sizi çok şaşırtacak. Giderek birbirinizi çok daha iyi tanıyorsunuz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Aralık 2008       Mesaj #297
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Salı , 09.12.2008
Sevgili Kovalar bugün, üzerinizde hissettiğiniz yoğun baskı nedeniyle, günlük hayatınızda gerilimli tepkiler verebilirsiniz. Saat 08:53 itibariyle Ay gezegeninin Boğa burcunda seyretmeye başlaması aslında huzur ve dinginlik sağlayan bir enerjidir. Fakat son günlerdeki bazı olumsuz durumlar nedeniyle kimi Kovalar, bu etki altında bile kendilerini rahat hissetmeyebilirler. O nedenle bazılarınız herşeyin üzerinde çok fazla durarak, olayları abartabilir ve yok yere kendinize stres yaratabilirsiniz. Değişim gereken konularda her zaman istekli olduğunuz halde, bugün tam tersine elinizdeki herşeyi korumaktan yana davranabilirsiniz. Kaybetmekten korktuğunuz herşeyi güvence altına almayı isteyebilirsiniz.

İnsanların sizi kandırabileceğini düşünerek herkese karşı belirli bir mesafe koyabilirsiniz. Sert ve acımasız bir insan profili çizerek, kendinizi koruma altında tutabilirsiniz. Kötümser tavırlarınız başta yakınlarınız olmak üzere herkesin dikkatini çekebilir.Öncelikle bu ruh hali sinirlerinizi oldukça bozabilir ve yok yere kendinizi tedirgin edebilirsiniz. Yapmanız gereken kendinizi rahatlatmak ve emin olduğunuz konular üzerinde her zamanki gibi iyimser düşünmek olmalıdır. Gözünüzle görmediğiniz veya kulağınızla duymadığınız konular için olay çıkarmanın anlamı yoktur. Ayrıca size rahatsızlık veren konuları konuşarak halletme yoluna gidecek enerjiye sahipsiniz. Zekanızla her tersliğin üstesinden gelebilir, böylece hem kendinizi hem de çevrenizi üzmemiş olursunuz.

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Aralık 2008       Mesaj #298
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Çarşamba , 10.12.2008
Sevgili Kovalar bayramın üçüncü gününe, iki farklı enerjinin etkisi altında girmektesiniz. Bunlardan birincisi Ay gezegeninin dünden bu yana devam etmekte olan Boğa burcu etkinliği, ikincisi ise, tüm burçları hakimiyeti altına alması muhtemel Güneş-Uranüs gezegenleri arasında oluşacak zorlu görünümdür. Önce ilk enerjinin yansımalarından söz edelim. Ay Boğa burcu seyri özellikle iç dünyanızdaki güvenceniz, ailenizle olan ilişkiniz konularında, kendi değerlerinize, düşüncelerinize sahip çıkma güdünüzün yükseleceğini göstermektedir. Örneğin birisi canınızı sıktığında veya sizin fikirlerinize muhalif davrandığında, fevri bir şekilde karşılık vermeniz mümkündür. Kontrolü zor olan bir sahiplenme duygusu sizi sarabilir. Bu durumda dışarıdan veya kendi içinizde baskılar oluşabilir. Bunlarla başa çıkmanın yolu, doğal olarak herşeyi kendi akışına bırakmak olmalıdır.

Günün ikinci enerjisi ise, ileriye yönelik hedefleriniz veya arkadaşlarınızla olan ilişkiniz konularında etkili olup, beklenmedik bazı durumlar yaşanmasına neden olabilir. Örneğin organize ettiğiniz veya daha önceden planladığınız bir program maddi veya başka sebeplerle ertelenebilir. Kimileriniz için bu enerjinin anlamı ise farklı olabilir. Örneğin hedeflediğiniz bir konuda ileriye doğru bir adım atmak istiyorsunuzdur fakat elinizdeki para miktarı bunun için yeterli değildir, dışarıdan kaynak bulmanız da zordur. Bu yüzden de kararlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekecektir. İşte bu durum zaman kaybı anlamına geleceğinden sıkıntı oluşturabilir. Bazılarınız için anlamı ise, bir dostunuzun içinde bulunduğu durum nedeniyle ona destek olma isteğiniz fakat elinizden bir şey gelmemesi halinin yarattığı gerilimdir. Konu ne olursa olsun, bugün en başta da söylediğim gibi, geniş ve mantıklı bir şekilde durumları ele almalı, orijinal çıkış yolları bularak sakinleşilmelidir. Kaldı ki bu sizin gibi sıradışı kişiler için zor olmasa gerek.

iremSU

Mynet Astroloji Danışmanı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Aralık 2008       Mesaj #299
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Perşembe , 11.12.2008
Sevgili Kovalar saat 09:34 itibariyle Ay gezegeninin İkizler burcu etkisi altında güne başlamaktasınız. Bu enerji başta aşk hayatınız olmak üzere, aile ilişkilerinizde sözel açıdan başarılı bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Karar verdiğiniz bir konu için tüm aileyi bir araya toplayarak onlarla keyifli bir akşam geçirebilirsiniz. Parasal savurganlıklarınızı kontrol altına almanız gerektiğine karar verebilir en azından bütçenizi yeniden düzenleyebilirsiniz. Bugünkü enerjiler altında, çevrenizdeki insanların sorunlarına karşı bu kadar hassas olmanın sizi yorduğunu bugün daha iyi anlayabilirsiniz. Sizi kimsenin üzmeye hakkı olmadığını biliyorsunuz.

Ayrıca bugün, yoğun bir koşuşturma sizi bulabilir. Akşamüzeri saatlerinde alacağınız bir haberle ailenizle birlikte bir yakınınızı ziyaret edebilirsiniz. Bu sevinçli bir haber olabilir. Evli iseniz bugün eşinizin akrabalarını evinizde ağırlayabilir onların sorunları için destek sözü verebilirsiniz. Ne kadar mesafe koymaya çalışsalar da en önemli sorunda yine size danışmaları gurur verici olabilir. Sizin için önemli olanın insanın içindeki niyeti olduğundan onlara kızmıyor sadece tuhaf buluyorsunuz. Aşk hayatınızla alakalı konularda ise bugün iletişim fazlasıyla ön planda. Yeni insanlarla tanışmak, yeni ve eğlenceli bir şeyler yapmak isteği gün boyu sizi sarabilir.

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Aralık 2008       Mesaj #300
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Cuma , 12.12.2008
Sevgili Kovalar iletişim ve haberleşme konularının astrolojik temsilcisi olan Merkür gezegeni, 1 Ocak 2009 tarihine kadar seyrini sürdüreceği Oğlak burcundaki yolculuğuna saat 12:10 itibariyle girmiş olacaktır. Bu enerjinin sizler için anlamı, geri plana çekilerek gerek iş ve gerekse her konuda kendinizi gözden geçirmeniz ve sizin için önemli meselelerde doğru kararlar verebilmek adına, olayların üstüne ciddiyetle eğilmeniz demektir. Bu süreç içinde, özgür yaklaşımlara sahip bir kişi olarak sorumluluk içinde hareket etmeniz mümkündür. Geçmişte yaşananların muhasebesini yapacağınız bu dönemde, şu ana kadar yaşadığınız olayları ciddi bir bakış açısı altında süzgeçten geçirerek yeni düzenlemelerde bulunabilir, yanlışlarınızın, eksiklerinizin farkında olarak bundan sonrası adına daha dikkatli hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Bu süreç içinde oldukça sakinsinizdir. Hiçbirşeyi aceleye getirmemeye özen gösterebilirsiniz. Özellikle bu dönemde incelemeden, üzerinde düşünmeden anlaşmalar imzalamamaya dikkat ediniz. Önünüze çıkabilecek fırsatlar üzerinde iyice incelemede bulununuz ve bunları sürecin bitiminden sonra yürürlüğe almaya çalışınız.

Saat 18:36 itibariyle Güneş ve Ay gezegenleri arasında meydana gelecek dolunay etkisi altında, aşk hayatınız, sanatsal faaliyetleriniz, sosyal hayatınızla alakalı konularda ani kararlar vermemeye özen göstermelisiniz. Bu günlerde karşınıza çıkabilecek kişi konusunda iyimser davranmamaya çalışmanız faydalıdır. Aşk hayatınızla ilgili sorunları bu enerji altında çözmeye çalışmanızın pek bir anlamı olmayabilir. Borsa ve spekülasyon, şans oyunları veya bu türlü mevzularda paranızı risk altına alabilecek kararlardan uzak durmanız faydalıdır.

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar