Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Sayfa 3

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 357.431 Cevap: 1.763
helmet25 - avatarı
helmet25
Ziyaretçi
6 Ocak 2007       Mesaj #21
helmet25 - avatarı
Ziyaretçi
gerçekten de çok iyi olmuş bütün kovalarla gurur duyuyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ocak 2007       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova YKova
TKova
Sponsorlu Bağlantılar
Kova - 08.01.2007 , Pazartesi

Bugün, eleştirel tutumunuz ve karşınızdaki insanı mükemmel görme isteğiniz nedeniyle sorun çıkabilir. Geçmişte yaşadıklarınızla alakalı benzer olaylar gündeme gelebilir ve siz sert tepkiler verebilirsiniz. Bir yandan sahip olma güdünüz yüksektir bir yandan davranışlarınız soğuklaşır. Kimi anlarda aşırı bir mantık güdebilir kimi anlarda ise pişman olarak karşınızdakinin gönlünü almaya çalışırsınız. Bu tepkileriniz sizin karşınızdaki insan tarafından değişken biri olarak görülmenize neden olabilir. Lütfen sakin olunuz.

Bugün, duygusal olarak asabiyet, gerginlik ve hemen parlayan bir tavır içinde hareket edebilirsiniz. bir yerde uzun süre durmak istemez özgürlüğünüzü herşeyden çok önemseyebilirsiniz. Sizi eleştirenlere karşı esneklik göstermez ve sert tepkiler verebilirsiniz. İlişkinizin yara almaması için bugün sözlerinize özellikle dikkat ediniz. Kopartıcı ayırıcı etkiler altında acil kararlardan uzak durunuz. Şansınıza güvenerek her sözün söylenmeyeceğini biliniz. Susmanın avantajını kullanınız.
dilev - avatarı
dilev
Ziyaretçi
2 Şubat 2007       Mesaj #23
dilev - avatarı
Ziyaretçi
ellerinize sağlık.bukadarmı güzel anlatılırMsn Happy kova burcundan olmak bir ayrıcalıktır!!!!
DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
2 Şubat 2007       Mesaj #24
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi
8,2 KOVA BURCU
8,2Gurubunuz
8,2 Hava
8,2Uğurlu gününüz
8,2 Pazar
8,2Uğurlu sayınız
8,2 4 ve 8
8,2Uğurlu taşınız
8,2 Amatist, yeşim
8,2Uğurlu renkleriniz
8,2 Koyu mavi, karışık renkler
8,2 ve tonlar
8,2Uğurlu çiçekleriniz
8,2 Hercai menekşesi, kartopu,
8,2 kır çiçekleri
8,2Uğurlu kokunlarınız
8,2 Sümbül, yasemin
8,2Uğurlu müzik
8,2 Modern eserler
8,2En bilirgin özelliğiniz
8,2 İşbirliği
8,2En büyük emeliniz
8,2 İlerlemenizi sağlayacak
8,2 imkanlar
8,2En büyük hatanız
8,2 Başkalarını beğenme
8,2En büyük arzunuz
8,2 Yardım
7,1-=[7,72,8H8,13a8,2s4,9B8,13a8,3h9,5C8,13a7,1 2000 ]=-

8,2 KOVA BURCU
8,2Kova burcu aklı temsil eder. Kovadan dökülecek sular da
8,2eşsiz fikir hazinesidir. Hava gurubundan olan burcunuz üstün
8,2insanı, dehayı, idealleri, buluşları, sevgiyi temsil eder. Bu
8,2burcun başka bir adı vardır, "dahiler burcu" diye anılır. Kova
8,2burcunda doğdunuzsa çok bakımlardan talihli sayılırsınız. Sizin
8,2burcunuzdan eşsiz insanlar çıkar. Bunuda burcunuz kadar
8,2yıldızlarınıza borçlusunuz.
8,2 Sizin için mesleğiniz veya işiniz önemlidir. Siz ancak
8,2secdiğiniz, zevk aldığınız bir işi yapabilirsiniz. Her türlü alanda
8,2başarı elde edebilirsiniz ama beğenmediğiniz bir işte
8,2yükselmeniz daha zordur. Burucunuzda doğanların paraya karşı
8,2tuhaf bir tutumları vardır. Çoğunuz para elde etmek için
8,2çalışmazsınız. Sizi ilgilendiren çalıştığınız alana yenilik
8,2getirmek, bir şey bulmak, bilmeyeni ortaya çıkarmaktır. Siz
8,2zamana uyabilen, bununla ilerleyen bir tipsiniz. Onun içinde
8,2daima modernsiniz. Kafanız yenilikleri çabucak kavrar ve
8,2bunlardan da zevk alırsınız.
8,2 Siz insanlığı seven tipsiniz. Onun içinde dünyaya dost
8,2gözüyle bakarsınız. Fakat bu herkesi sevdiğiniz anlamına da
8,2gelmez. Siz insanların iyiliği için pek çok şey yapabilir fakat bu
8,2arada kafanıza uymadığı için pek çok kimseyi de
8,2sevmeyebilirsiniz. Sizin konuşmanız çok etkilidir. yuvanıza
8,2düşkünsünüz. Çok hareketli bir hayat sürmeyi seviyorsunuz.
7,1-=[7,72,8H8,13a8,2s4,9B8,13a8,3h9,5C8,13a7,1 2000 ]=-
Son düzenleyen DrAm3vLH; 2 Şubat 2007 13:12 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2007       Mesaj #25
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YKova
TKova

Kova - 03.02.2007 , Cumartesi

Bugün, yaşamınızda paylaşımın önemi çok büyük. Çevrenizdeki herkesin size bir anne duyarlılığı içinde davranmasını istiyorsunuz. Bunu gördüğünüz takdirde canınızı sıkacak herşey biranda bitebilir. Terslikler neticesinde son günlerde biraz negatif olabilirsiniz. Fakat bağımlı olduğunuz insanların varlığına şükran duyuyorsunuz. İlişki konusund yoğun duygular taşımanıza rağmen, sürekli değişen ve tutarsız gelişen olaylar geleceğe bakma açısından da size rahatsız vermekte. Orjinal ve her zaman çağın ilerisinde düşünen siz, rutin hayattan ve toplumsal kuralların size dayattığı zorunluluklardan nefret etmektesiniz.

Bugün, insanlara karşı duyarlı ve anlamlı ilişkiler kurmaya istekli bir ruh haliniz var. bazı anlarda bunun tam tersine, uzaklaşma ihtiyacı da görülebilir. Dostlarınızın sizi, hep aralarında görmek istemesi size güç katsa da, onların sizi bildikleri koşullarınızdan, farklı yerde oluşunuz da, ayrı bir sıkıntı oluşturuyor. Gelin bugün herşeye bir bütün halinde bakın, asla detaylara girmeyin yada içinden çıkamadığınız durumu parçalara ayırmayın. Bütünün hakimi olmaya çalışın. ve bunu başardığınızda her bir sorunla başedebileceğinizi bilin. Şunu unutmayın ki, siz bir bütünsünüz ve o ufacıcık şeylerin üstesinden gelebilecek kadar güçlüsünüz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Şubat 2007       Mesaj #26
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 04.02.2007 , Pazar

Bugün, güvensizlik duygunuzu ve kaygılarınızı bir kenara atabilirsiniz. Olumlu enerjiler sizden yana olacaktır. Beraber çalıştığınız insanları daha fazla düşünecek, onlarla yakından ilgilenecek ve verimli ortamlar hazırlayacaksınız. İşinizle alakalı gelişmeler adına bugün daha pozitif duygular içinde olacaksınız. İş aramakta olan kovalar da önümüzdeki hafta için şimdiden plan yapmaya başlayabilirler. Başvurularınız değerlendirmeye alınacak, görüştüğünüz kişilerin dikkatini çekeceksiniz. Duygusal güvenliğiniz tam olarak yerine gelecek ve her ortamda kendinizi öne sürebileceksiniz.

Sağlık açısından da faydalı durumlar oluşacaktır. Checkup yada rutin kontrollerinizde sorun çıkmadığı gibi kendinizi zinde ve ferahlamış olarak hissedebilirsiniz. Meslek değişim isteğinize yol açan sorunları bugün halledebilir ve istediğiniz şartların sağlanması karşısında mutlu olabilirsiniz. Kadınlarla veye halkla ilişkili konularda da başarılı bir gün olacaktır. sevdiğiniz kişiyle aranızdaki problemleri konuşabilir ve ufak pürüzlere kadar herşeyi halledebilirsiniz. İnancınız yüksek ve ileriyi gören bakış açısına sahip olacaksınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2007       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 06.02.2007 , Salı

Bugün, bulunduğunuz şehirden uzaklaşmak isteğiniz yüksektir. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissetmek için yolculuk yapmanın ve değişik ortamlarda bulunmanın size iyi geleceğini düşünebilirsiniz. Bugün yine gelecek kaygısıyla, çoktandır ara verdiğiniz eğitiminizi tamamlama isteğiniz, eğitimini tamamlamış kişilerin uzmanlaşmak yönünde adım atmaları da mümkün olacaktır. Amacınız tamamen kendinizi toplum içinde geleceğiniz en yüksek noktaya getirmek yönündedir. Ve bugün için verilmiş en olumlu karar olacaktır.

Bugün, hayatınızı düzenleme adına enerjik birgündür. İnancınız belki de şu an için güvendiğiniz tek olgunuz olabilir. Yüce yaratıcıya ve onun size sunduklarına karşı içinizde güçlü bir etki vardır. Bu nedenle bildiğiniz yöntemlerle ona sığınabilirsiniz. Prensiplerinizi yeniden gözden geçirerek, kendinize en uygun hale getirmek te, yine bugün yapılması gereken yerinde bir düşünce olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #28
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 07.02.2007 , Çarşamba


Bugün, kendinizi ortaya koyma konularında gizlilik ve engel söz konusu olabilir. Dış hayata kolayca çıkartmadığınız bir hırsınız bulunmaktadır. Bunun sonucunda ise pasif agresif bir yapı sergilersiniz. Yani engellenmiş olmanın getirdiği gergin tavırlarla hayata bakarsınız. İçinizdeki orjinallik ve heves yüksek olduğu halde, birşey sizi tutmaktadır. Bu öyle bir enerjidir ki, kontrollüsünüzdür ama yüksek derecede gerginlik vardır. Sanki patlamaya hazır bir halde bekler gibisinizdir. Bu arada kafanıza uygun sistem oluşsa, bu enerjiyle neler yapacağınızı kimse tahmin edemez ama olanaklar sınırlıdır.

Bugün, kendi içinizdeki öfkeyle karşılaşma gününüz gibidir. Sürekli içinizde bastırmaya çalıştığınız ve sizi çileden çıkaran herşeyi kontrol altında tutmaya çalışırken bir ufacıcık olay zincirden boşalmış gibi sizi etkisi altına alabilir. Aslında istemediğiniz halde birisini kırabilirsiniz. Pişmanlığınız yüzünden okunur ama beklediğiniz sadece ve sadece anlayıştır. Çünkü bir müddet daha, bazı günlerde sizi etkisi altına alan bu enerji bu durumlara sebep vermektedir. Karşınızdaki insanlar arasıra da olsa oluşan bu duruma, sizi sevdikleri için anlayış göstermelidir diye düşünebilirsiniz. Ama herkesin herşeyi kolayca algılaması sizce mümkün müdür?
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
8 Şubat 2007       Mesaj #29
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
08-02-2007
Bugün, cömert, popüler ve iyimserlik dolu olarak güne merhaba diyeceksiniz. Talihiniz açık ve el attığınız her işte şans sizden yana olacaktır. Kozmik evrendeki güneşin de, burcunuzdan geçiyor oluşu size ayrı bir cazibe ve olumlu enerjiler katmakta. İnancınız yüksek ve derin düşündüğünüzde, yaşadığınız herşeyi özümsemiş bir halde yaşamı algılayacaksınız. Sağlıklı ve uzun bir yaşam isteğiniz bulunacaktır. Buna herşeyden fazla önem vermektesiniz. Bugün kimileriniz (haritasındaki etkilere göre) evliliğe adım atabilirler. Sıradışı orjinal ve maddi açıdan güçlü bir evlilik olacağını biliniz.

Bugün, hem içsel hem de dışsal şartlar açısından onurlu ve asil bir görünüme sahip olacaksınız. Yüce duygularınızla tüm insanlığı kucaklamaktasınız. Tabii bazı olumsuzluklar hala devam etmekte ama en azından bugün farklı ve çok iyi bir gün olduğunu biliniz. Siz bugün son anda her türlü sorununuzdan ve şanssızlıktan korunacaksınız. Görünmeyen bir güç sizi saracak ve kalkan görevi üstlenecektir. Bundan sonrası için maddi açıdan kendiniz adına radikal kararlar alın ve artık çevrenizdeki insanlar konusunda daha fazla seçici davranmaya çalışınız.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
9 Şubat 2007       Mesaj #30
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
Bugün, mesleki konularda, kimliğiniz ile duygularınız arasında bir dengesizlik hali görülebilir. İçinde yer alacağınız koşullar hakkında kuruntu ve kuşkulu duyabilirsiniz. Sizin kişisel görüşünüz bulunduğunuz ortamla pek uyumlu olmadığından sıkıntı duyabilirsiniz. Fiziksel canlılığınızda düşme yada moralsizlik hali görülebilir. Aslında yoğun bir duygusallığınız vardır fakat bugün biraz tuhaf görülmenize neden olabilir. Tam emin olmadığınız durumlar nedeniyle kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Sanki bir korku yada ürkeklik içinde gibisinizdir. “Ya herşey ters giderse yada umduğun şeyleri bulmakta zorlanırsam” gibi şüpheler, başarılı olmanızı da engelleyebilir.

Bugün, kendi görüşlerinizi açıklamadan önce, etrafınızdaki insanın bakış tarzlarını öğrenmeye çalışırsanız duyarlılığınızı da dengede tutabilirsiniz. Öncelikle çok fazla kuruntulu olmayınız, şüpheden uzak durunuz ve kendinize güveniniz. Bugünkü enerjilerin yarattığı bu durum karşısında günü, akışında yaşarsanız başarılı ve huzurlu olmamanız için bir neden yoktur. Subjektif olmaktan ziyade, objektif düşünün ve karşınızdaki insanların ruh hallerinden ziyade, kendi imajınızı kabul ettirmeye çalışın.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar