Arama

Astroloji - Fallar - Balık - Sayfa 158

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 382.494 Cevap: 1.933
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013       Mesaj #1571
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013 Balık Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Dinlenme ve içe kapanma dönemindesiniz.Oysa ki, umut ışığınız pırıl pırıl parlıyor. Bu ışığı görmeniz için gözlerinizi aralamanız yetecek. Hayata sürekli gülmeniz ve ona kucak açmanız için sürüyle malzemeniz var. Gecenin geç saatlerinde içinizi rahatlatacak bir konuşma yapabilirsiniz. Kendinizi açmanızda yarar var. Yeni tanışmalar yeni umutlar getirecek.

Aşk Yaşamı : Sevgilinizin size olan bağlılığı, başkalarını kıskandıracak boyutlarda. Aşk konusundaki şanslılığınız biraz da, genel çekiciliğinizden geliyor. Bugün başka konulardaki sıkıntılarınız ilişkinizi etkileyebilir

İş Yaşamı : Yakın bir arkadaşınızın işinizle ilgili problemlerinizdeki umursamaz tavrı çok canınızı sıkabilir. Yakında bir mutluluk beklentisi içine gireceksiniz. İşle ilgili problemleriniz yüzeysel şeyler gibi görünüyor.

Para Durumu : Dert edeceğiniz ya da problem yaşayacağınız boyutlarda gelgitler yaşamıyorsunuz, ama bazı harcamalar aşırıya kaçmış gibi. Yakında umutlandırıcı gelişmeleriniz olabilir.

Dikkat : Bugünlerde duygusallıklara biraz açık görünüyorsunuz. Objektif olmaya ve sorunları iç içe geçirmeden çözmeye çalışmalısınız.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013       Mesaj #1572
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013 Balık Burcu Yorumu
Gökyüzü bugün, harcamalarınız konusunda dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Geleceğini düşündüğünüz bir paraya güvenerek yatırımda bulunmaktan kaçınmalısınız. Ayrıca hırsızlık ve kayıplara karşı da dikkatli olmalısınız. Beklediğiniz ödemeler gecikebilir. Bugün alacaklarınız için kendiniz uğraşmalı, bir başkasının idaresine bırakmadan hareket etmelisiniz. İş hayatınızda biraz sorunlu bir gün olsa da özel yaşamınızda huzurlu bir gündesiniz. Eş ya da sevgilinizden alacağınız güzel bir mesaj, ilişkinizi güçlendirecek ve birbirinize olan yakınlığınızı arttıracaktır. Bekar Balık’lar ise yeni bir ilişki içindeyseniz karşınızdaki insanı iyice tanımadan haksız eleştirilerde bulunmaktan kaçınmalısınız.
Sponsorlu Bağlantılar
Günün Olumlaması: Karanlıklarımdan aydınlanmış bir sabaha, sevgi dolu bir merhaba ile karşılıyorum günü. Farkındayım yaşamımın değerinin ve hazinem olan sevdiklerimin kıymetinin. Değerlerimin farkındayım hiç olmadığım kadar. Hüzünle sevincin dengesinin, aşkla nefretin ince çizgisinin yaşattığı gelgitlerin ve sonrasında sevginin galibiyeti ile gelen gücün bilinciyle yeniden bir sayfa açarak hayatıma yön verebilmenin şükründeyim bugün.
_Ceyda_ - avatarı
_Ceyda_
Ziyaretçi
12 Temmuz 2013       Mesaj #1573
_Ceyda_ - avatarı
Ziyaretçi
12 Temmuz 2013 Balık Burcu Yorumu

Hırslarınızın sizi esir almasına izin vermediğiniz zaman kendinizi son derece huzurlu ve rahat hissediyorsunuz Bugün mesleki anlamda başarınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz Kalıplaşmış düşüncelerden rahatsız olmanıza rağmen kurallara karşı gelmek için gerekli cesareti kendinizde bulamayabilirsiniz.
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
13 Temmuz 2013       Mesaj #1574
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
13 Temmuz 2013 Balık Burcu Yorumu

Bugün yakın çevrenize karşı her zamankinden daha duyarlı olmayı başarabilirseniz iş hayatınızda sizin için çok olumlu sonuçlar getirebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İstediklerinizi gerçekleştirmek için ısrarla mücadele etmelisiniz. İşinize kuvvetli ruhsal enerjinizi yansıtarak ilerlemeler kaydedeceksiniz. Öğrenme gücünüz oldukça kuvvetli hiçbir yeni başlangıç öğreti sizleri korkutmamalı, Zorlandığınız ne varsa bugün ele alın başarılı sonuçlar elde ettiğinizi göreceksiniz. Özel yaşamınızda ise kötü bir dönemin bitişi yeni ve olumlu bir dönemin başlangıcı sizler için. Evli ve birbirine gönül bağı kuvvetli Balık’lar aşkınıza sevginize sahip çıkın ve beraberliğinizin temellerini kuvvetlendirip hayat yolunda birlikte yaşlanmak için yeni bir adım atın.
Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
14 Temmuz 2013       Mesaj #1575
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
14 Temmuz 2013 Balık Burcu Yorumu

Bugün iş hayatınızda da ön planda olmaya özen gösterin bildiklerinizi tecrübenizi konuşturun ve kimsenin sizi gölgelemesine izin vermeyin. Gün sizin gününüz başarıya doğru hızlı adımlarla yürüyorsunuz… Bugün duygusal konularda oldukça şanslı olduğunuzu uzun zamandır ifade etmeyi düşündüğünüz fakat bir türlü uygun ortamı bulamadığınız için yüreğinizde biriktirdiğiniz duygusal meseleleri bugün ele alabilirsiniz. Kızgınlıklarınızı kırgınlıklarınızı aşkınızı bugün partnerinizin de hoşnut olacağı bir ortam hazırlayarak ifade edin. Sonuç her ikiniz içinde iyi olacaktır.
Cici
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013       Mesaj #1576
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Sevgili Balık,
Başarı kazanmaya, bir şeyler elde etmeye uygun bir gününüzdesiniz. Çevrenizdeki insanlardan beklemediğiniz derecede yardım ve destek görmeye açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Çoktandır istediğiniz ve bugüne kadar belki de birkaç defa, son anda yapamadığınız bir şeyi yapabilirsiniz.
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
16 Temmuz 2013       Mesaj #1577
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
16 Temmuz 2013 Balık Burcu Yorumu

Yakınlarınızla ilişkileriniz bir hayli önem kazanacak eleştirel durumlara karşı sakin bir tavır takınmalı öfkeli davranışlardan uzak durmalısınız. Her konuda siz haklı olamazsınız karşınızda ki insanları anlamaya çalışarak hareket etmelisiniz. Uzun zamandır beklediğiniz tefiniz gerçekleşebilir. Yaşanan bu olumlu gelişmelerle var olan şartları bir adım ötesine taşımak için yapmayı düşündüğünüz yatırımları bir sonra ki aya ertelemeniz sizin için daha iyi olacaktır. Özel hayatınızda ise var olan sorunları aşacak ve ilişkinizi yeni bir boyuta kavuşturarak huzur bulacaksınız. Bekar Balık’lar ise hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Yine ilişkisi devam eden Balık’ lar ilişkinizi resmiyete dökme kararı alabilirsiniz. Biraz cesaretli olun ve keyifli günlerin tadını çıkarın.
Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
17 Temmuz 2013       Mesaj #1578
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
17 Temmuz 2013 Balık Burcu Yorumu

Bugün burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile yaşamınızın her alanında güçleniyorsunuz. İş ve özel yaşamınızda yapmak istediğiniz hiçbir şeyi ertelemeyin bugün. Maddi konularda artış yaşanabilir fakat bu güzel etkiyi aşırı gereksiz harcamalarda bulunup har vurup harman savurmadan değerlendirmelisiniz. Paranızı biriktirmek ve ilerleyen aylarda yatırım için kullanmak sizleri kazançlı çıkaracaktır. Özel yaşamınızda ise aşkın heyecanını deneyimleyebilirsiniz bu durum sizi biraz ürkütüp düşündürse de kaygılarınızın mutluluğunuza engel olmasına izin vermemek tamamen sizin elinizde karar sizin.. Bugün evli Balıklar için önemli gelişmeler yaşanabilir bu olumlu da olabilir olumsuz da.
Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
18 Temmuz 2013       Mesaj #1579
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
18 Temmuz 2013 Balık Burcu Yorumu

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz. Kararınız gelecek günleri etkileyebilir. Ailenizle ilgilenseniz iyi olur. Sizle yakınlaşmakta güçlük çekiyorlar. Ama bunu dile getiremiyorlar. Bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda eski bir dostunuz yardımcı olacak.
Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
19 Temmuz 2013       Mesaj #1580
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
19 Temmuz 2013 Balık Burcu Yorumu

Karşı cinsten, çok beğendiğinizi birisinin ilgisi çekmeniz olasıdır. İstediğiniz takdirde uzun süreli bir ilişki ve beraberliğin ilk adımlarını atabilirsiniz. Ancak şimdilik sadece hoşça vakit geçirmeyi düşünmelisiniz. Üzerinde çalıştığınız önemli projelerinizden de olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Bugün özellikle etkilemek istediğiniz kimselerle görüşmelisiniz. Kimse size karşı duramayacaktır.
Cici

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar