Arama

Astroloji - Fallar - Balık - Sayfa 161

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 382.080 Cevap: 1.933
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
12 Ağustos 2013       Mesaj #1601
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
10 Ağustos 2013 Balık Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Balık. Bugün yeni teşebbüs edeceğiniz işler son derece olumlu gelişmeler gösterebilirler. Ancak, başlangıçta bazı zorluklarla karşılaşabilir ve düşündüğünüzden çok daha fazla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu, işler deyimi ile basit bir tamirattan, yeni bir işe girmeye, bir aşk ilişkisinden spor yapmaya kadar aklınıza gelebilecek olan herşey kastedilmiştir. Tabii bu vazgeçin anlamına gelmiyor. Yeni başlamanız gereken işlerle ilgili sorumluluk almaktan çekinmemeli ve üzerlerine gitmelisiniz. Duygusal ilişkileriniz için de güzel bir dönemdesiniz fakat birlikte olduğunuz kimseyle ilgili bir unutkanlığınız zor durumda kalmanıza sebep olabilir.

Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
12 Ağustos 2013       Mesaj #1602
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
11 Ağustos 2013 Balık Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Bu sıralarda başlatacağınız maceraların pek de uzun ömürlü olamayacaklarını bilmelisiniz. Ayrıca bu gibi konularda dikkati çekmeniz bazı kimselerin sinirlenmesine ve aleyhinizde dedikodu üretmelerine de sebep olabilir. Herşeyi iyimserlikle karşılamalı ve söylentilere fazla aldırış etmemelisiniz. Bugün sağlık olarak sadece sindirim sisteminiz biraz zayıf olabilir. Fırsatları görüp, değerlendirebilecek ve istediğiniz bir, iki şeyi de elde edebileceksiniz. Eğer siz çalışan bir kimseyseniz bugün üstünüz konumunda olan birisi size karşı çıkabilir. Bu kimse akıllı ve tecrübeli birisi olacağı için sizi etkisi altına alarak fikirlerinizin değişmesine sebep olabilir.

Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
12 Ağustos 2013       Mesaj #1603
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
12 Ağustos 2013 Balık Burcu Yorumu

Gökyüzü bugün enerjinizi doğru kullanmanız ve önemli kararlar almamanız için uyarıyor sizleri. İşle ilgili konularda pire için yorgan yakabilirsiniz geri dönüşü olmayan girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız. Kendinizi huzurlu hissetmek için çabalamalı gerekirse dostlarınızla sıkıntılarınızı paylaşmalı ve iş yerinde gerginlikler içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise gergin ruh haliniz tartışmaları da beraberinde getirir. Hayattan bıkmış her şey üzerinize geliyormuş hissinden bir an önce sıyrılabilmek için, Harekete geçmelisiniz. Dua edin meditasyon yapın ve her şeyden önemlisi yaşamak için ne kadar çok sebebiniz var bunların idrakine varın.
Cici
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013       Mesaj #1604
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013 Balık Burcu Yorumu
Cinsiyetiniz ne olursa olsun bugün erkeklerle iyi anlaşabilir ve özellikle iş hayatınızda verimli çalışmalar yapabilirsiniz. Fiziksel rahatsızlıklarınız varsa onlardan kutulabilir ve çok daha güçlü hale gelebilirsiniz. Siz bekar bir kadınsanız evlilik konusu gündeme gelebilir ve bir karara bağlanabilir. Siz bir erkekseniz kadınlara son derece çekici görünebilirsiniz.Özellikle siz bir nakil aracı kullanıyorsanız her zamankinden daha uyanık olmaya gayret etmelisiniz. Yolculuk durumlarının dışında, bazı anlaşmazlıklara, yanlış anlamak ya da anlaşılmaktan dolayı karşılaşabileceğiniz bazı zorluklara açıksınız. Sizin için günün en olumlu etkileri karşı cins ilişkilerinizdeki sevindirici gelişmelerdir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013       Mesaj #1605
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Sevgili Balık
Enerjiniz çok güçlü ve olumlu kullanmanın yollarını araştırmalısınız Hissettiklerinizle amaçlarınızın aynı yönde olması uğraş vermeniz gerektiren konuların kolaylaşmasını sağlıyor Maddi konularda önemli konuların araştırması içindesiniz ve yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz Bugün güçlü yönleriniz bir kez daha ortaya koyacaksınız Birlikte özel vakit geçirmek istediğiniz kişilerle özel planlar yapabilirsiniz Özel bir kişiyle ortak ilgi alanlarınızı tespit etmeniz vets geleceğe yönelik planlar yapmanız ilişkinizi güçlendirebilir Eski tanıdıklar hayatınıza yeniden girebilir
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013       Mesaj #1606
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013 Balık Burcu Yorumu

Ortaklaşa para konularınızda dengede kalarak sorunları aşmaya çalışın Yeni destekler alabilirsiniz ancak ancak eş ya da ortağın size dayatacağı sorumlulukları en az düzeyde tutmaya çalışın Borçların ödenmesi ve finansal yeni ortaklıklarda riskler olabilir Yakın duygusal ilişkilerde sizi huzursuz edebilecek anlaşmazlıkların üzerinde çok fazla durmayınİş ve eğlenceyi bir arada ele almanız vizyonunuzu genişletebilir ve hayata yepyeni açılardan bakmanızı sağlayabilir
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013       Mesaj #1607
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013 Balık Burcu Yorumu

Yatırımlarınız konusunda aklınız karışık. Bazı sorunlarınızı gözden geçirecek ve bütçenizi yeniden ayarlamak isteyeceksiniz. Maddesel gücün önemini çok iyi bildiğiniz için önünüze çıkan fırsatlar konusunda aceleci davranmak isteyebilirsiniz. Bugün ortak duygu paydası içinde buluşmayı denemelisiniz. Sabırlı yapınızı ortaya çıkarmaktan başka çareniz yok.İş ve eğlencenin bir arada ele alınarak hayatın farklı alanlarından keyif alınılabileceği günler. Özellikle de siz Sevgili Balık’lar için. Bu sayede hayata farklı gözlerle bakabilir ve vizyonunuzu genişletebilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013       Mesaj #1608
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013 Balık Burcu Yorumu

Beklentileriniz artıyor. Ancak tutucu bir bakış açısı içinde olmaktan kaçının. Farklı bir bakış açısı kazanacağınız olaylardan çok şey çıkarabilirsiniz. . Daha kararlı olacağınız akademik çalışmaları yönetebilirseniz istediğiniz yönde ilerlemeniz söz konusu. Yabancıları içine alan yeni gelişmelerde yetersizlik duygusundan kurtuluyorsunuz. Kendinize güvenmelisiniz.Belli konulara sabit fikirli yaklaşmanın ya da ısrarcı olmanın faydasını görmeniz zor olabilir. Kendinizi yenilemek istiyorsanız çevrenizdeki ya da farklı görüşlerdeki kişilerin fikirlerini de dinlemelisiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013       Mesaj #1609
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Balık Burcu

Bugün duygusal davranışlar sergileyerek birlikte olduğunuz eş sevgili ve yakın çevrenize gereksiz çıkışlar sergileyerek problemler yaşayacağınıza işaret etmekte. Çalışma arkadaşlarınızla maddi konularda tartışmalar içine girmemeye özen gösterin. İşinizle ilgili olumlu bir devrenin içindeyken gereksiz karamsarlıklarla kendinizi engellememelisiniz. İçinizde adet iki kişinin birbiriyle çatışmasını yaşarsınız. Biri sakinken diğeri öfkeli, İradenizi kontrol altına almayı başardığınız takdirde enerjileri doğru kullanabilirsiniz. Bugün kendinize vakit ayırın ve ruhsal enerjinizi yükseltecek aktiviteler gerçekleştirin.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013       Mesaj #1610
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
BALIK BURCU

Gökyüzü bugün, işinizle ilgili konularda evrensel düşünmeniz konusunda mesajlar veriyor sizlere. Büyük düşünme zamanı sizler için. “Sığ sularda yüzenler enginlere açılamaz’’; bu felsefeden yola çıkarak düşüncelerinizi ve yapmak istediklerinizi buna göre belirlemelisiniz. Sizden yaşça büyük ve tecrübeli insanların görüşlerini almanız da sizler için fayda sağlayacaktır. Potansiyellerinizin farkına varın ve uygulamaya geçeceğiniz planlarınız için gizliliğe önem verin. Bu süreçte işinize yoğunluk verip sosyal çevrenizde gelişen olayların dışında da kalmaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda beraber olduğunuz insanın kendi ailesinden kaynaklanan sorunların etkisiyle size kırıcı davranışlar sergileyebilir. Bu durumu anlayışla karşılaşamaya çalışın ve ilk anda tepki vermeyin. Hatasını anlayarak özür dileyecektir. Bekar Balık’lar, aşk her an kapınızı çalabilir. Sosyal olun ve korkularınızdan uzaklaşarak cesur davranmayı seçin.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar