Arama

Astroloji - Fallar - Balık - Sayfa 176

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 382.771 Cevap: 1.933
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014       Mesaj #1751
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
02 Haziran 2014 Pazartesi Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Sponsorlu Bağlantılar
Merkür geri hareketi tüm ay boyunca etkili olacaktır, iki ayrı burçta gerçekleşecektir. İlk dilim 7-17 Haziran tarihleri arasındadır. Bu dönemde değerlerimiz, kıymet verdiğimiz olguları sakınıp saklarız. Dışarıdan gelecek tepkilere karşı duyarlıyız. Refleksler hareketlerde bulunabilir, subjektif düşünebiliriz. Ancak unutmayalım ki bu tüm burçlar için geçerlidir. Aşk hayatımızla ilgili meselelerde, geçmişe dönük konuların tekrar gündeme gelmesi mümkündür. Böyle durumlarda hemen karar vermemek, nihai bir sonuç beklemek yanlış olabilir. Anlayışın, ılımlılığın, sahiplenmenin önemli olduğu bir zaman dilimidir.
17 Haziran - 1 Temmuz tarihlerinde ise Merkür İkizler burcuna doğru gerileyecektir. Bu dönemde de ailevi iletişimin önemi son derece kıymetlidir. Kafamızın içinde bir takım meseleler bizi zorluyorsa, farklılık katma arzumuz engellenebilir. Bu duraksamada yarım kalan işlerimizi yapabiliriz.
13 Haziran tarihinde dolunay Yay burcunda oluşacak. Kariyer hayatımızı ilgilendirir. Özellikle bu dolunayda belirli bir karar almak ve bunu uygulamak isteyebiliriz. Ancak bunun da gözden geçirilmesi gerekiyor. Çalışma ve kariyerde sorumluluklarımızı mutlaka gözden geçirelim, ani kararlar vermeyelim. Bu dolunayda abartılı düşünebiliriz, duygularımız bizi bazen yanıltabilir. Şartlara göre bu kutuplaşmaların öne geçilmesi gerekiyor.
21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç burcunda seyrine başlıyor ve 27 Haziran'da yeni ay oluşuyor. Bu yeni ayda meseleleri yeni bir opsiyonla ele almak gerekir. Her durumu kendi bakış açımızla ele almamız yerine daha toleranslı, ılımlı ve akıllıca bakmak gerekir. Başka yerlere yerleşim, iletişim gibi konularda sakin olmakta ve bilgilenmekte fayda vardır.

AŞK VE İLİŞKİLER
2-8 Haziran haftası: Hafta boyunca olumlu anlamda denilebilecek tek tarihi 4 Haziran. Yakın çevre ilişkileri ve sağlam dostluklar kurabilme yönünden de bu tarih faydalıdır. Sevginizi duruşunuz, güvenilir tavırlarınız, abartmadan, sakin ve ılımlı şekilde sözcükleri seçişiniz karşınızdaki kişiyi etkileyicidir. Bu tarihte romantik karşılaşmalar, jestler, fanteziler ön plandadır. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bu tarihler arasında ilişki meselelerine odaklanmalı, güven unsurunu göz ardı etmeden düşünmeliyiz.
9-15 Haziran haftası: Tüm burçlar açısından etkin görünümlere ev sahipliği yapan bir haftaya adım atıyoruz. 9 Haziran tarihinde maddi ve manevi anlamda güven duygunuz yerindedir. Hayattan, ilişkilerden, arkadaşlıklardan zevk alırsınız. Uyum ve güzelliği fazlasıyla önemsersiniz. Çevrenizdeki kişiler de sizin güvenilir ve dürüst bir kişi olduğunuzu düşünürler. Venüs-Boğa burcunda sizi destekleyicidir. Ancak Merkür geri hareketinde, dikkatli düşünmek gerekiyor.
16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. Yeni başlayan veya uzun süredir devam eden ilişkilerde, evliliklerde iletişimin tekrar gözden geçirilme zamanıdır. Bir evde huzur son derece önemlidir. Birbirinizden farklı düşünüyor olabilirsiniz. Ancak çatışarak, dinlemeyerek, konuşmasını bilmeyerek nasıl mutlu olabilirsiniz? 1Temmuz tarihine kadar özellikle evli ve çocuk sahibi olan çiftlerin, daha dikkatli olmaları, iyi bir örnek oluşturmaya gayret etmeleri lazım. Birlikte yaşamak isteyenler de, acele etmemeli, ortak yaşamın artı ve eksilerini gerçekçi bir şekilde gözden geçirmelidirler.
23-29 Haziran haftası: Kendi dünyamızda, evimiz içinde birlikte olduğumuz kişiyle konuşmaya, onu anlamaya ve kendimizi de ifade etmeye çalışacağız. Kendi fikrimizi önemseyeceğiz. Ailemizle bir araya geleceğiz. Onlarla ortaklaşa bir konu üzerinde duracağız. Merkür de geri harekette olduğundan, bu sohbetler hep aynı mesele üzerinde yoğunlaşabilir.

İŞ VE KARİYER
2-8 Haziran haftası: Bu hafta iş girişimleri anlamında 4 Haziran tarihinde olumlu bir enerji var. Yaratıcı tarzda çalışan, sanatla uğraşan, yayıncılık, edebiyat, ev, emlak, mistik konularda uğraşanlar için olumlu buluyorum. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bu süre içinde yeni bir planlama yapmamalı, yarım kalan işlerimizi bitirmeye önem vermeliyiz.
9-15 Haziran haftası: 13 Haziran tarihindeki Dolunay kariyer hayatınızla ilgili konular üzerinde birebir etkili olup, yanlış bir karar vermemek için öncelikle enine boyuna düşünmeniz gerektiğini işaret eder. Gerçekçi olmak ve abartmamak gerekir. Dış dünya ile ev arasındaki dengenin mutlaka sağlanması gerekir. Eğer tek başına yaşıyor ve mücadele veriyorsanız, tabii ki bu dengeyi kurmak kolaylaşır. Fakat aileniz veya eşinizle yaşıyorsanız ve bir karar vermek istiyorsanız, geri hareket döneminde olduğumuzu unutmayalım.
16-22 Haziran haftası: 18 Haziran tarihinde hoş bir görünüm var. Kariyer hayatımızla ilgili konularda veya bu tarihteki işlerimizi huzurla yapmamızı sağlıyor. İnsanlarla ilişkimiz gayet güçlü, fikirlerimiz gayet yaratıcı ve gün boyu kendimizi güvende hissedeceğiz. 21 Haziran tarihinde Güneş-Yengeç burcunda seyrine başlıyor. Çalışma hayatımızla ilgili hususlarda bize yararlı olacaktır. İşimizi sahipleniriz. Bilgimizi geliştiririz. Hobilerimizle ilgileniriz.
23-29 Haziran haftası: Yeniay 23 Haziran tarihinde Yengeç burcunda oluşacak. Çalışma hayatımızda hem liderlik gücümüzü sergilemek hem de güvencemizi sağlamak üzere kararlar alacağız. İnsanların en gizli sırlarına ışık tutarak, onları hayata kazandırıcı çalışmalar bizi çekiyor. Bazen bir yazı bazen farklı bir yolla onlara ulaşacağız.

PARA
2-8 Haziran haftası: Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bu hafta destekleyici görünümler var. Bir miktar getiri sağlayabilir. Rahatlatır. Ancak gölgeli günleriyle birlikte ayın başı itibariyle yapılan işlerde garantiyi önemseyelim.
9-15 Haziran haftası: Maddi konular üzerinde ve ortaklaşa kazançlar anlamında, yasal davalar ve alacaklar, bankalarla ilgili meseleler bu hafta zorlayabilir. Bir ortaklığı bitirmek, bir borcu ödemek veya bir kredi başvurusunda bulunmak zamanı değildir.
16-22 Haziran haftası: Mars-Terazi geçişi devam ediyor. Eşimiz, iş ortağımızla olan parasal ilişkimizde, borç ve alacak konularında dikkatli olacağız. Gerektiğinde esnek ancak tümüyle de ipleri teslim etme anlamında davranmayacağız. Çünkü bu alanda menfaatler söz konusuysa ve herkes kendi payını düşünmeye devam ederse epeyce sıkılırız. Artık uzun aylardır bu geçişe alıştık. Neler yaşandı neler görüldü. Yine gözümüz açık olsun ancak biz de kendimizi kontrol edeceğiz.
23-29 Haziran haftası: Bu hafta mali konularda yine bizi zorlayan görünümler var. 25 Haziran bu anlamda bir hayli sıkıştırıcı. Ev veya ofis yerinin değiştirilmesi, bütçemizin düzenlenmesi derken elimize bir şey kalmıyor. Bu tarih finansal anlamda yaşanabilecek bir krizin işaretçisi. Ancak bu kriz sayesinde biz de bir şeylerin daha iyi farkına varıyoruz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014       Mesaj #1752
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
03 Haziran 2014 Salı Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Sponsorlu Bağlantılar
Sevgili Balık, Merkür ile ayın buluşması işlerin karışmasına sebep olabilir. Sözler havada uçuşacak. Bazı kişiler sözleriyle seni yanıltabilirler önemli bir sebep olmadıkça işinde değişim düşünmemelisin. Hava değişikliklerine dikkat etmelisin. Biraz sabredersen sevdiğin kişiye kavuşacaksın. Yalnız bu defa daha iyi anlamaya çalışmalısın onu..
Ay, kombinasyon burcunuzda ilerlerken enerjinizi ortaya çıkarıyor. Kişisel ve sosyal ilişkilerinizi destekleyen tavırlar sergileyeceksiniz. Aynı anda birkaç kişiye söz vermeniz mümkün. Randevularınıza gereken önemi vermelisiniz. Bugün, yaşam enerjinizin güçlü olması partnerinizin de hoşuna gidebilir. Değerlerinizin farkındasınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014       Mesaj #1753
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014 Çarşamba BALIK Burcu Yorumu

Sağlam ve güvenilir dostlarınız sayesinde bazı problemlerinizin üstesinden geleceksiniz. Bugün, duygusal yaşantınızla ilgili sabit düşünceler içinde olacaksınız. Olaylara sezgisel bir güçle yaklaşmanız, sizi farklı kılabilir. Partnerinizin size olan yaklaşımlarından farklı anlamlar çıkarmaktan vazgeçmeli ve kıskançlık duygularınızı dengelemelisiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014       Mesaj #1754
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014 Perşembe BALIK Burcu Yorumu

Sizi yanlış etkileyen olaylardan uzak kalmasını beceremiyorsunuz. Çalışma yaşantınızda birtakım yenilikler peşinde koşmanız bazen gerilim dolu anlar yaşamanıza neden oluyor. Ani olaylar karşısında gerekli önlemleri alarak her adımınız temkinli atıyorsunuz. Bugün yaratıcı yönünüzü kullanma konusunda aceleci tavırlar sergilememelisiniz.

_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
8 Haziran 2014       Mesaj #1755
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
6 Haziran 2014 Cuma BALIK Burcu Yorumu
Bugün değişik fikirler içinde bocalayabilirsiniz. Uzun vadeli beklentilere tahammülünüz yok. Her şeyin çok çabuk sonuçlanmasını isterken hatalarınız gündeme gelebilir. Ailenizin değişik aktivitelerinin katılacak ve aykırı düşüncelere sahip olsanız bile, olaylara kısa sürede uyum sağlayacaksınız. Evle ilgili, değişimler söz konusu.
mavisiyah - avatarı
mavisiyah
Ziyaretçi
8 Haziran 2014       Mesaj #1756
mavisiyah - avatarı
Ziyaretçi
8 Haziran 2014 Pazar BALIK burcu yorumu

Bugün kendinizi oldukça dinamik hisseder ve işle ilgili konularda bir an evvel sonuç alabilmek için içinizde bir heyecan hissedersiniz. Bu heyecanı kaybetmeden işinize konsantre olarak yapmanız gerekenleri olabildiğince çabuk ve gayret göstererek faaliyete geçmelisiniz. Taleplerinizi kabul ettirmek için yapacağınız uzun toplantılar içinde olmanız mümkün. Özel yaşamınızda ise bekar Balık’lar aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir keyfini çıkarın. Beraberliği devam eden Balık’lar eş ya da sevgilinizin kuşkucu ve kıskançlık tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz. Sakin olun ve yatışmasını bekledikten sonra onunla konuşun.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
20 Temmuz 2014       Mesaj #1757
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
9 Haziran 2014 Pazartesi BALIK Burcu Yorumu

Çevrenizdeki kişilerin size yaklaşımları son derece gerçekçi ve kavrayıcı olacak. Onların güçlü destekleri bazı fırsatları birlikte getirecek. Her an gelişen yeni fırsatlar karşısında kendiniz daha iyi yönlendirebiliyorsunuz. Fiziksel özelliğinizi maddesel kazançlarınızla paralel bir şekilde destekleyeceğiniz bir gün.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
21 Temmuz 2014       Mesaj #1758
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
10 Haziran 2014 Salı BALIK Burcu Yorumu

Aşk konusunda ilginç ve duygusal bir gün. Partnerinizden beklediğiniz romantik sözcükleri duyabilirsiniz. Birlikte beraberce katılacağınız sosyal aktivitelerde paylaşımlarınızda ortak paydalar içindesiniz. Farklı fikirler üretseniz bile, birbirinize vereceğiniz destek önemli olacaktır. Verimli bir gününüzdesiniz.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
21 Temmuz 2014       Mesaj #1759
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
11 Haziran 2014 Çarşamba BALIK Burcu Yorumu
Yönlendirmeye gelemiyor olmanız sizi olumsuz etkileyecektir. Bugün isteklerinizde ısrarcı davranıyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Olaylardan çok çabuk etkilenmeniz sonucunda, yapmak istediğiniz bir çok işi, yarım bırakmanız muhtemel. Çocuklarınızın isteklerinin ön planda olacağı bir gün.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
22 Temmuz 2014       Mesaj #1760
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
12 Haziran 2014 Perşembe BALIK Burcu Yorumu

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygularınıza yeni bir boyut getireceksiniz. Sizin değişimlerinize partnerinizin farklı bir şekilde yaklaşması, bazı problemlerin oluşmasına neden olacaktır. Karşı taraftan kabul görünmeyi beklerken, zıt kutuplaşmalar içinde olmanız, sizi olumsuz etkileyebilir ve üzülmenize neden olabilir.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar