Arama

Astroloji - Fallar - Balık - Sayfa 187

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 443.000 Cevap: 1.933
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015       Mesaj #1861
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
4 Mart Balık Burcu

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün sizden beklenenleri kısa sure içinde başarı ile verebilir maaşınızla ilgili süpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz.İş ve özel yaşamınızda başınıza gelen her şey kabullenmeden direnmelisiniz.Kendinizi yaşamınızı yaşanmışlıklarınızı sorgulayacağınız güçlü bir enerji ile karşı karşıyasınız bugün. Ağlayın öfkelenin ruhunuzu özgürleştirin duygularınızı hayatla birleştirin ve netleşen olayların farkına varın..Özel yaşamınızda ise kendinizi çok özel hissettirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Direnmeden muhalefet etmeden samimiyeti sorgulamadan aşka teslim olun.. Bırakın aşkın gücü yaşamınızı kuşatsın…

Günün Olumlaması: Yorgunluklarımdan yaşanmışlıklarımın getirdiği bıkkınlıktan, Uzaklaşmanın mutluluğu iliklerime kadar işlemişken, Günün getirdiği güzellikleri sevgiyle kabul ediyor yaşamı yeniden keşfetmenin mucizesine eriyorum.

Günün Kristali: Peridot

Günün Rengi: Beyaz

forumsal.net

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015       Mesaj #1862
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Balık Burcu (20 Şubat - 20 Mart);

Sponsorlu Bağlantılar
Yaşadığınız mekan, aileniz ve güvenliğiniz gibi konularla ilgili sorumluluklarınızı gündeme gelmeye devam ediyor. İletişime çok önem verebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Kısa yolculuklarda bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerle iş konusunda yeni fikirler üretebilirsiniz. Yapmak istediğiniz değişimler için uygun bir gün. Sevgiye çok yakın ve yoğun hisler altında olabileceğiniz bir gün. Yoğun bir hareketliliğin yaşandığı bir gündesiniz. Çok sayıda uğraş ve kısa yolculuk mümkün. Bununla birlikte engellerle de karşılaşabilirsiniz. Dünden gelen etkiler devam ederken parasal konularda çok daha dikkatli olmalısınız. Bugün iş konularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız.

haber0.net

_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
6 Mart 2015       Mesaj #1863
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
5 Mart 2015 Perşembe BALIK Burcu Yorumu:

İŞ: Sessiz ve sakin bir şekilde göreviniz yaparken, kafanıza takılan özel sorunlar sizi işten uzaklaştırıyor. Oysa, tam aksi bir şekilde işinizle bu duygularınızı bastırın.
AŞK: Partnerinizin anlattığı ve paylaşmakla rahatladığı konu ile ilgili olarak, kendinize bu durumdan görev çıkartmalısınız. Her ikiniz için de yararlı olacak.
SAĞLIK: Kendinizi iyi hisetmemeniz için hiç bir neden yok. Sadece, gelişen olayları yaşam süreci içinde olması gereken olaylar olarak değerlendirin.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
6 Mart 2015       Mesaj #1864
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
6 Mart 2015 Cuma BALIK Burcu Yorumu:
İŞ:. Kolay olayların kişi olmak istemiyorsanız, çevrenize karşı tepkili olmalısınız. Bugün güven duygunuzu geliştirin.
AŞK: İlişkinizde yaşadığınız hayal kırıklıkları, kendinize olan güveninizin sarsılmasına neden oluyor.
SAĞLIK: Hassas ve narin bir görüntünün altında oldukça güçlü bir bedene sahipsiniz. Bugün alıngan bir gününüz.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
7 Mart 2015       Mesaj #1865
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
7 Mart 2015 Cumartesi BALIK Burcu Yorumu:

İŞ: Kesinlikle kara vermeniz bir gündesiniz. Hiçbir şekilde olayları akışına bırakmayın. Çekimser davranmayın.
AŞK: Daha ne kadar bu şekilde, olayları bastırarak yürüyebileceksiniz. Bu konuda ki açıklık her ikinizi de rahatlatacak.
SAĞLIK: Hayal kurmak için yanlış bir zaman.Bugün gerçekler sizi bekliyor. Dalgınlığınızı yenmelisiniz.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
8 Mart 2015       Mesaj #1866
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
8 Mart 2015 Pazar BALIK Burcu Yorumu:

İŞ: Kesinlikle kara vermeniz bir gündesiniz. Hiçbir şekilde olayları akışına bırakmayın. Çekimser davranmayın.
AŞK: Daha ne kadar bu şekilde, olayları bastırarak yürüyebileceksiniz. Bu konuda ki açıklık her ikinizi de rahatlatacak.
SAĞLIK: Hayal kurmak için yanlış bir zaman.Bugün gerçekler sizi bekliyor. Dalgınlığınızı yenmelisiniz.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
9 Mart 2015       Mesaj #1867
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
9 Mart 2015 Pazartesi BALIK Burcu Yorumu:

İŞ: Aldığınız yeni kararlar yaşantınıza yeni boyutlar kazandıracak. Biran önce uygulamaya geçmelisiniz.
AŞK: Kendinizi her alanda yenilemek ve çılgınlıklar yapmak istiyor olmanız, çevrenizi şaşırtacak.
SAĞLIK:Bugün günlük hobilerinize de yer vermeli ve kendinizi mutlu etmenin yollarını bulmalısınız.

gundemkibris.com
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015       Mesaj #1868
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015 Balık Burcu

İdeallerinizi hayallerinizi gerçeğe dönüştürebileceğiniz önemli fırsatlarla karşılaşarak kendinizi kariyer hayatınızda yeni bir dönemin içinde bulabileceğiniz özel bir gündesiniz. Popülaritenizin yükseleceği bir süreç. Bu dönemde dikkat etmeniz çevrenizde ki negatif insanların etkisinde kalmadan hayatınızın geneline müdahale etmelerine fırsat vermeden kararlı bir şekilde ilerlemeye devam etmeniz olmalıdır. Ayrıca hedeflerinizi belirlemeden hayatın rüzgarına teslim olarak yaşamı ağırdan alırsanız ve insanların üzerinizde baskı kurmalarına izin vermeye devam ederseniz. Bu şanslı süreçten payınıza düşeni alamayacağınız gibi kendinize olan güveninizi de fazlasıyla zedelemiş olursunuz.

Günün Olumlaması: Ruhumun derinliklerinde yer etmiş bilinçaltımda sürekli tekrar eden tüm olumsuz düşüncelerimden arınıyorum. Ruhumu aşkla besliyor ve güçleniyorum. Tepeden tırnağa yenileniyor yeteneklerimin farkına varıyor sağlıkla aşkla bilgelikle küllerimden yeniden doğuyorum.

Günün Kristali: Akuamarin
Günün Rengi: Kırmızı

forumsal.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015       Mesaj #1869
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015 Balık Burcu

Bugün burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile yaşamınızın her alanında güçleniyorsunuz.İş ve özel yaşamınızda yapmak istediğiniz hiçbir şeyi ertelemeyin bugün. Maddi konularda artış yaşanabilir fakat bu güzel etkiyi aşırı gereksiz harcamalarda bulunup har vurup harman savurmadan değerlendirmelisiniz.Paranızı biriktirmek ve ilerleyen aylarda yatırım için kullanmak sizleri kazançlı çıkaracaktır. Özel yaşamınızda ise aşkın heyecanını deneyimleyebilirsiniz bu durum sizi biraz ürkütüp düşündürse de kaygılarınızın mutluluğunuza engel olmasına izin vermemek tamamen sizin elinizde karar sizin..Bugün evli Balıklar için önemli gelişmeler yaşanabilir bu olumlu da olabilir olumsuz da.

Günün Olumlaması: Haklarıma sahip çıkıyorum; Yeteneklerime güveniyorum. Kimseye haksızlık yapmam kendime de haksızlık yaptırmam.Tüm kararlığımla hak ettiğim olana sahip olmak için şimdi bütün güçler benimle birlikte.

Günün Kristali: Kuvars
Günün Rengi: Çivit mavisi

forumsal.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015       Mesaj #1870
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Balık Burcu

Gökyüzü elinizden kaçan bir fırsat; Tekrar kapınızı çalabilir. Bu kez elinizi çabuk tutmalı ve şansınızı iyi değerlendirmelisiniz.Bu bir iş teklifi olabileceği gibi alım satımla ilgili bir konuda olabilir.Kimsenin sizi engellemesine fırsat vermeden görüşme ve girişimlerinize hız vererek hareket edin ve kazanın.Bugün resmi dairelerle ilgili konularda da kontroller yapmalı ve işinin uzmanı kişilerin de görüşlerine başvurarak vergi finans gibi konularda planlı bir şekilde uygulamalar yapmalısınız.Özel yaşamınızda bugün birlikte olduğunuz insana her zaman ki anlayışı gösteremeyebilir ve onun bile bile sizi rahatsız edecek tavırlarına karşı sert tepkiler ortaya koyabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Her gece huzurla yattığım uykuda dinleniyorum. Yenileniyorum, Arınıyorum ve yepyeni bir günü umutla aşkla gelişen ve büyüyen inançlarımla karşılıyor.Enerjimi birikimimi en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Topaz

forumsal.net