Arama

Astroloji - Fallar - Balık - Sayfa 28

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 384.508 Cevap: 1.933
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
7 Eylül 2008       Mesaj #271
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Hürriyet

Sponsorlu Bağlantılar

(07.09.2008)

Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksınız. Belki de bu haberin ardından ilginç bir buluşma gelebilir. Ayrıca çekiciliğiniz ve cazibeniz artacak. Hatta katıldığınız davetlerde size yakın olmak isteyen kimselerin sayısı artabilir. Bu yeniliklerin aniden ortaya çıkışlarına karşı psikolojik yönden direnebilir ve sinirlenebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2008       Mesaj #272
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - Pazar , 07.09.2008
Sevgili Balıklar bugün, 30 Ağustos tarihindeki yeniay sürecindeki durumunuzla alakalı, özellikle ilişkinizi ilgilendiren konular, yoğun bir şekilde gündemdeydi ve hala aynı şekilde devam ediyor. O zamanki enerjiler altında size beraberliğin fedakarlık ve özveri gerektirdiğini, öncelikle ilişkinizi ve beraber olduğunuz kişiyi incelemenizi, aksayan yönleri saptamanızı, bu konuda yapmanız gerekenleri ayrıntılı bir şekilde ifade etmeye çalışmıştım. İşte o günden bu yana gündelik yorumlardan da takip ettiğiniz gibi, bir çok gelişme daha yaşanmış olabilir. Belki de, kimileriniz ilişkinizi düzenlemek adına karşılıklı konuştunuz, kimileriniz araya mesafe koydu, kimileriniz ise hala düşünmekteler. Bugünkü enerji altında ise yapılması gereken tekrar düşünmek, pürüzleri ortadan kaldırmak adına yapılacak bir şey varsa gerçekleştirmek, karşılıklı olarak konuşmaya çalışmak veya artık bu ilişki yüreğinizde ve beyninizde miladını tamamladıysa yeniye yer açmak için kendinizi hazırlamak, hatalarınızla yüzleşmek, eksiklerinizi tamamlamaktır.
Sponsorlu Bağlantılar

Bütün bunları olumlu ve mantıklı bir şekilde ele alabilirseniz 15 Eylül tarihindeki dolunay sürecinde gerçekler net olarak ortaya çıkabilir ve bundan sonrası adına yepyeni bir karar alabilirsiniz. Bu arada sadece sizin yaşamınızla ilgili değil, partnerinizin kendi hayatıyla alakalı da sorunları bulanabilir, o da yenilikler yapmak veya ilişkinizi gözden geçirmek niyetinde olabilir. O nedenle sakin olmalı, ani kararlar almamalı ve herşeyden önce mantık ve duygular arasındaki dengenizi iyi korumalısınız.Gün içindeki diğer enerjiniz ise, ileriye dönük hedefleriniz, otorite konumundaki kişiler veya grup faaliyetleri ile ilgili konulardaki pozitif enerjinizdir. Bu enerji altında ne kadar iyimser durumlar söz konusu olsa da siz yine de kontrolünüzü elden bırakmayınız, bu enerjiyi sorunlu olduğunuz konularda hoşgörülü ve ılıman ortamlar yaratmak adına kullanınız. Sosyal ilişkilerinizi güçlü tutmaya özen gösteriniz
alıntı.

GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
8 Eylül 2008       Mesaj #273
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Balık -Pazartesi, 08.09.2008


Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile. Böylece kendinizi daha moralli ve zinde hissedebilirsiniz. Sağlığınız gayet iyi.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
9 Eylül 2008       Mesaj #274
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Balık -Salı, 09.09.2008


Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız. İş hayatınızda herhangi bir tatsızlık olmaması için gayet özenli davranıyorsunuz. Bu da iş arkadaşlarınızın dikkatinden kaçmıyor. Bir yakınınızın bir sorununa çözüm getireceksiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Eylül 2008       Mesaj #275
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - Salı , 09.09.2008
Sevgili Balıklar güne en ciddi ve en dikkatli bir şekilde hazırlanarak başlayan burç mensuplarından birisi de siz olmalısınız. Özellikle son zamanlarda ilişkinizle ilgili konuların üzerinde çokça durmamıza neden olan enerjilerden sıkıldığınızı biliyorum. Fakat siz Balıklar için bu alanın düzgün bir şekilde devamı için, mutlaka gerçekçi bir şekilde düşünmek ve hareket etmek gerekiyor. Günlük enerjileriniz iki konuda oldukça etkili olacağa benziyor. Birincisi hedefleriniz, vizyonunuz ve ekip çalışmalarınız yani kısaca ileriye yönelik tüm arzularınızla alakalı konularda liderlik gücünüzü göstermeniz, ikincisi ise, beraberliğiniz veya iş ortaklığınızla alakalı durumların üzerinizde yarattığı baskı. Gördüğünüz gibi bir yanınız çocuk kadar saf, cesur ve umut doluyken, diğer yanınız sanki yorgun bir savaşçı gibi güç toplamaya çalışıyor ve işin ilginci, yaşam sizden tercihinizi yapmanızı bekliyor gibi.

Bu durumda belki de bir çoğunuz, yeni bir karar aşamasına gelmiş bile olabilirsiniz. Yani beraberlik konusuna takılıp kalmak yerine, bireysel olarak umutlarınızın peşinden koşarak, kendi geleceğinizi hamur gibi şekillendirmek. Yani geçmişin gölgeleriyle savaşmak yerine geleceğin umutlarını ekmeye çalışmak. Tabi ki henüz ilişkiler konusunda yaşanacak olan sınav bitmiş değil. Lakin her geçen gün, öylesine deneyimlerden geçiyorsunuz ki, isteseniz de, son bir yılda gördüğünüz dersleri tüm ömür boyu unutmak mümkün değil. O zaman bu bakış açısıyla değerlendirirsek, uzun yıllardır burcunuz üzerinde ilerlemekte olan Uranüs gezegeninin, benliğine sahip çık, sıradışı düşünmeye çalış ve özgür ol çağrısını tam olarak idrak etmiş olabilirsiniz

alıntı.
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
10 Eylül 2008       Mesaj #276
ahmed - avatarı
Ziyaretçi


(10.09.2008)

Saygısız davranabilir veya saygısızlık görebilirsiniz, Ya da manevi veya maddi zarar görebilirsiniz ama çalışmalarınızda verimliliğiniz artacak, arkadaşlık ve dostluk duygularınız gelişirken bağlantılar bu dönemde önem kazanacaklar. Ama bugün iş veya genel çalışmalarınızda verimliliğiniz azalabilir.



Hürriyet
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
10 Eylül 2008       Mesaj #277
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Balık -Çarşamba, 10.09.2008
balik
Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Şu sıralar iş yerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz. O yüzden biraz yalnız çalışmaya gayret edin. İkili diyaloglardan kaçının. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçin. Mutluluk uzak değil.
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
12 Eylül 2008       Mesaj #278
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
12 Eylül 2008

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız. Çalışma ve gayretleriniz takdir ediliyor, beğeniliyor. Sevdiğinizle birlikteliğiniz uyumlu devam edecek. Yakın çevrenizden birinden alacağınız bir hediyeye çok sevineceksiniz. Moralinizi yüksek tutun. Sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin.

ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
13 Eylül 2008       Mesaj #279
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
(13.09.2008)


İkili ilişkilerinizde bir süre için kendinizi geriye çekip, etraflıca düşünmeniz ve daha uyumlu davranışlara girmeniz iyi olabilir. Elinizde olmayan şansızlıklardan dolayı, ilgilendiğiniz konularda bir geri dönüş yaşamanız olasıdır. Mutlu beraberlikler ve başkalarıyla birlikte olumlu kararlar almak gibi şeylere açıksınız fakat hiç bir şey için kimseye söz vermemelisiniz. Hem genel hem karşı cins ilişkilerinde şanslı olmanıza rağmen bunları değerlendirmekten uzak kalıyorsunuz.
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
15 Eylül 2008       Mesaj #280
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
15 Eylül 2008

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem. Şu sıralar tanışacağınız yeni insanlarla kalıcı dostluklar kurmanız mümkün. Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Özellikle güneşe dikkat.


Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar