Arama

Astroloji - Fallar - Balık - Sayfa 38

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 385.644 Cevap: 1.933
careless_WhispeR - avatarı
careless_WhispeR
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
24 Kasım 2008       Mesaj #371
careless_WhispeR - avatarı
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
Astroloji - Fallar - Balık
24.11.08
Sponsorlu Bağlantılar

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor. Siz bu şansı özellikle duygusal bağlamda kullanmaktan yanasınız. Böylece yalnızlığınıza son verebilirsiniz

http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic184255_2.gif
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
25 Kasım 2008       Mesaj #372
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
(25.11.2008)

Sponsorlu Bağlantılar
Verdiğiniz sözlerden kaçmaya çalışmamalısınız. Durumunuz ne derece sıkışık olursa olsun vaadlerinizi tutun. Sıkışıklığınızı giderecek çareler bulabilmeniz zor değildir. En kolay yolu seçmeyin. Bir dostunuzun çok işe yarar tavsiyeleri olabilir. Aklınıza yatmasa bile onları dikkate elmalısınız. Duygusal ilişkileriniz açısından belki yalnız, belki de ihmal edilmiş olabilirsiniz. İş ve para konularında ya da yaşınıza görüre okul hayatınızda çok şanslı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
25 Kasım 2008       Mesaj #373
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
25 Kasım 2008

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor. Yeni bir atılım yapmak için büyük fırsatlarla karşılaşacaksınız. Ancak sonuçları önümüzdeki günlerde belli olacak. Aşkta güven mi? heyecan mı? ikilemi içindesiniz. Kararlarınızı verirken duygularınızın sesine kulak verin. Küçük sürprizler, hediyeler var.

ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
26 Kasım 2008       Mesaj #374
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
(26.11.2008)

Kendinizi iki yakın arkadaşınızın arasında bulabilirsiniz. İkisi de kendince haklı ve diğerinden şikayetçi. Sizden açıkça durumu çözmeniz istenmeyebilir ama yine siz kendinizi sıkışmış hissedeceksiniz. İkisini de kırmadan bu süreci atlatmak biraz zor gibi görünüyor. Bir aşamaya kadar müdahale edip, son noktayı koymayı onlara bırakmanız yerinde olur.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Kasım 2008       Mesaj #375
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - Perşembe , 27.11.2008
Sevgili Balıklar saat 07:10 itibariyle Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, saat 18:54 de Güneşle kavuşum yapacak ve Yeniay enerjisi meydana gelecektir. Bu güçlü oluşumun sizler için olan yansımasına birlikte göz atalım. İki hafta süreyle etkili olacak Yeniay enerjisi altında, özellikle sanatçılar, müzikal ve rol kabiliyeti olanlar için gayet etkili enerjiler mevcut. Bu faaliyetler yoluyla mesleki alanda gelişmeniz, sesinizi duyurmanız mümkündür. Siz Balıklar bu enerjinin desteğiyle yaratıcılık gerektiren meslek alanlarında başarılı olabilirsiniz. Bu hep toplum içinde tanınmanızı hem de sesinizi duyurmanızı sağlayıcıdır. Bunun dışında, becerileriniz yoluyla toplum içinde bir yerlere gelmenizi sağlayan yeniay etkisi altında, yeni ve cesur adımlar atabilirsiniz.

Ayrıca, otorite konumunda bulunan kişilerle olan iyi ilişkilerinizin de göstergesi olan bu enerji, hedeflerinizi belirlemenizde yardımcıdır. Alışkanlıklarınızı ve günlük işlerinizi güçlü bir şekilde organize edeceğiniz bu dönemde, yurtdışı bağlantılı işler, yayıncılık ve medya alanında faaliyet gösterebilir veya böyle bir iş sahibi olabilirsiniz. İşinizle alakalı konularda aileniz destekleyici olabileceği gibi, abartılı tepkilerde bulunarak sizi yönlendirmeye çalışabilirler. Liderlik yeteneğinizi ifade edebileceğiniz bu dönemde, başarmak için merdivenlerin en alt basamağından yavaş yavaş çıkarak, daha kalıcı bir düzen kurabilirsiniz. İsteklerinizi elde etmek için canla başla çalışabilirsiniz. Bu enerjinin sizlere güç, başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum.



iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
27 Kasım 2008       Mesaj #376
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
(27.11.2008)

Seminerler, toplantılar ve ideallerinizi gerçekleştirecek ortak çalışmalarınızın yoğun olacağı bir gün geçireceksiniz. Yanlış anlaşılmalara karşı çok dikkat ederek, yolunda giden işlerinizde karmaşa yaratmayın. Birikmiş işlerinizi toparlamanız için size verilen bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz.
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
28 Kasım 2008       Mesaj #377
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
(28.11.2008)

Olayları zorlamaktan vazgeçip, sakin bir durumda kalmanız gerekiyor. Siz geri çekildiğiniz takdirde istediğiniz şeyler size gelecektir. Zorlayıcı şekilde ilerlemenizse ancak kesin bir kayıpla sonuçlanır. Hareketsiz kaldığınız takdirde konunun başka açılarını da daha rahat gözleyebilirsiniz. Siz bir kadınsanız bazı davranışlarınızın yanlış ve bazı erkeklere cesaret verdiğini bilmeniz gerekiyor. İnsanlara fazla iyimser ve samimi davranmaktan vazgeçmelisiniz.
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
29 Kasım 2008       Mesaj #378
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
(29.11.2008)

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Kasım 2008       Mesaj #379
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - Pazar , 30.11.2008

Sevgili Balıklar bugün, ailenizi yakından ilgilendiren veya bizzat kendinizle ilgili bir konuda araştırmada bulunabilirsiniz. Kimileriniz bu enerji altında yarım kalan işlerini evde sürdürmeyi tercih edebilirler. Bu aralar yuvanızda sürekli mesleki konuların gündeme gelmesi ve aile bireylerinin görevlerinizi hatırlatıcı yaklaşımları, bugün de sizi tedirgin edici olabilir. Sorunlardan kaçmak isterken sığındığınız bu alanda, problemlerin daha da fazlalaşması canınızı sıkabilir. Günlük enerjiler altında Ay gezegeninin Oğlakta olması dolayısıyla elinizden geldiğince dengeyi sağlamaya çalışmanız faydalıdır.

Günün ilerleyen saatlerinde oluşan etkiler altında, düşüncelerinizi çevrenizle olan paylaşım biçiminiz genel olarak ciddiyet içerebilir. Kafanızın içinde bir yandan aşk hayatınızla ilgili belirsizlikler, diğer yandan kendi sorumluluklarınız doğal olarak belirli bir mesafe duygusu oluşturmaktadır. Fakat genel anlamda bunlarla başa çıkmanızı sağlayacak güven duygusuna sahipsiniz. Bazı kişilerin sizi eleştirmeleri hatta geçmişle alakalı konularda suçlayıcı tarzda konuşmaları canınızı sıksa da, fikirlerinizin doğruluğu yönünde mücadele verebilirsiniz. Gün içinde işittiğiniz her sözün ve oluşan olayların gerisindeki gerçekleri bilmekten yana olabilirsiniz.


iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
30 Kasım 2008       Mesaj #380
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
(30.11.2008)

İşinizle ilgili şeyleri ihmal etmeye meyillisiniz. Kafa olarak iş konularından uzaksınız. Kendinizi zorlamaktansa kafanızı işgal eden konuları bir an önce halletmeniz sizin için daha verimli olabilir. İnsanları boşuna işgal etmeye eğilimlisiniz. Uzun uzun konuşmanız fakat bir sonuca varamamanız olasıdır. Yapmayı düşündüğünüz şeyler çok önemli değillerse bunları sonraki bir güne ertelemenizde fayda var.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar