Arama

Bir erkeğin aşık olduğu, sevdiği nasıl anlaşılır? - Sayfa 3

En İyi Cevap Var Güncelleme: 13 Aralık 2016 Gösterim: 376.337 Cevap: 138
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Haziran 2010       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
davranışlarından sahiplenmesinden kıskanmasından hemde herkesten kıskanmasından sizinle konuşmasından sana bakarken sevgi dolu bakmasından seni görünce mutlu olmasından gözlerinin içi parlamasından
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Temmuz 2010       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bütün söylenenler aynı şeyler hemen hemen.. Kişiliğine göre değişir bence.. Yüzünüze bakamıyorsa, size istemeden deydiğinde bile utanıyorsa kızarıyorsa, sürekli size (gülmek olabilir) bi dha yapsana diyorsa, siz yanındayken daha itinalı davranıyorsa bu aşkın başlangıcı olabilir.. =)
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kimliksiz - avatarı
kimliksiz
Ziyaretçi
2 Temmuz 2010       Mesaj #23
kimliksiz - avatarı
Ziyaretçi
iyi akşamlar..ben hazal..bi konuda yardım almak istiyorum.


bu sene lise son sınıftayım ve dolayısıyla derslerinden hiç birşeye zaman ayıramayan sürekli çalışan bi insandım.Neyse sınıfımda bir arkadaşım vardı.Birlikte çok çok fazla vakit geçirmezdik ama bazen dersaneye giderken otobüste az çok konuşurduk.ama sen o durakta iniceksen ben inmim o zaman.Sen şurayamı gidiyosun ohh ben gitmiyorum karşılaşmayız gibisinden..kendisi gerçekten çok kibar değildi bende hep söylerdim ona.mağara adamı filan diye dalga geçerdim.
geçenlerde face de bi muhabbetmiz oldu.Gerçkten çok değişmiş oldugunu gördüm uzun uzun konuştuk..Bunu onada söyledim böyle çok iyi olmuşsun.eski halinden çok iyi filan diye .O gün bana çıkmadan bu kadar konustuk iyi akşamlar demeden çıkmak istemedim dedi konusmamızın üzerinden yarın saat geçmesine ragmenn iyi akşamlar yarın konusuruz dedi.ben yine çok şaşırdım tabi böyle kibarlıklar beklemeyeceğim bi insan.

Ertesi gün face e girdim akşam..Yine böyle konustuk derken saat baya ilerlemiş o gün gece dört bucukta yattık.film izlicekti beni tek bırakıp gitmek istemedi filan derken baya muhabbet ettik.yine yarn konusuruz dedik ayrldıık.geçen gün filimlerden filan muhabbet açıldı.bana bi iki film önerdi.ama kendisi bi kaç gün sonra tatile gideceği için dönünce kritiğini yaparz filan dedik.ama 20 gün kalacağını duyunca gel vazgeç gitme filan dedim şakasına.sonra aa telefonumu verm ordan yorumlarını yaparsın dedi.bende inş. sende beğenirsin dedim senin önerdiğin film beğenilmez mi filan dedi .Böyle konusma uzadı gitti.

dün gece yola çıkacağını söyledi.yine konustuk gece.ben karnım açıktı deyince pizzza göndermeyi teklif etti bende yok canım daha neler çok kilo aldım filan dedim.oda tamam o zaman sözüm olsun başka zamana erteleyelim dedi bnde tamam dedim.sonra hiç boğaz turu yaptın mı dedi.yapmıştım ama yapmadım dedim. o zaman bunu da listemize ekleyelim gelince bogaza gidelim dedi.bende olur eğlenceli olucak gibi görünüyor dedim.o gece film izlicekti gitmeden çnkü gece 4.30 da yola çıkacaklardı.ama hiç gitmek istemedi. sen izle ben hep burdayım dedim.seni tek brakmam etraf tekin degil filan dedi.gece ailesi gitmek için uyanana kadar konuştuk ..hiç çıkmak istemedim.hep iyi geceler iyi geceler dedik bi türlü çıkamadık sonra aynı anda çıktık.ordn bi şekilde erken gelmeye çalışıcam 20 gn çok uzun flan dedi bende evet erken gel filan dedim.

bugn face e girdim bi baktım mesaj göndermiş.gitmemiş olduguna sevinecektim ki cep telefonundan giriyormuş.ben hani can sıkıntısından bu kadar konuşmuştur gelince planlarımızı unutur gider filan derken o mesaj beni şaşırttı.
gece kalıcakmısın dedi.sen kalırsan bende kalırım dedim.gün içinde uyuyup dnlendin mi dedi uyuyamadım filan dedi . o zaman uyuyup dinleniyosun yarın konusuruz dedi.ben gelinceye kadar uyu dedi ben geldikten sonra kalırız dedi peki dedim yine face den konustuk bende sen kalmazsan bende kalmam deyince oh be aklım sende kalmicak dedi bende güldüm iyi geceler dedim çıktım.

son olanlar yaklaşık bi saat önce oldu..Yaptıkları böyle bana mı ilgileniyormus gibi geliyor yoksa arkadaş gibi mi görüyor beni.Gerçi bende daha düne kadar çk konuşmadıgım birine neden böyle olduda bunları düşünüyrum anlamadım ama bana çok samimi geliyor.onla muhabbet etmek bişeyler paylaşmak güzel yoksa ben kimse için gecelere kadar durmam face de filan kafam çok karıştı.eğer gerçkten arkadaşı olarak görüyorsa bende çıkarmalıym bu düşünceleri kafamdan henüz çok yeni bu olaylar...


Lürfeeen yardım edin bana..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
karanlık_perisi - avatarı
karanlık_perisi
Ziyaretçi
11 Temmuz 2010       Mesaj #24
karanlık_perisi - avatarı
Ziyaretçi
Sana kendini belli etmeye çalışıyodurrr seni anlamak için daha çok yakınlaşmak için daha çok çaba sarfediodur msla benim erkek arkadaşım bana sevgili olmayı teklif etmeden önce hep sevdiğim çklotayı çiçegi rengi vs... şeyleri sorardı Uf
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010       Mesaj #25
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Ben söyleyince, “bende” diyor..
“Seviyor musun ?” dediğimde “Evet” diyor..
Peki Acaba Gerçekten “BENİ SEVİYOR MU ?”

Erkekler ve kadınlar farklılar bunu anladık artık..
Hem hissettiklerinde, hem de hissettiklerini dile getirmek ya da belli etmekte farklılar..
Biz kadınlar, bazen, erkeklerin yolladığı “SEN SEVİYORUM” sinyallerini alamıyor olabiliriz…
İstisnalar kaideyi bozmuyor olsa da, hemen hemen her erkeğin gerçekten sevdiğine işaret eden bazı noktalar var..
Neler mi ???
Erkeklerin çoğu annelerinin düşüncelerine çok önem veriyor; eğer bizi anneleri ile tanıştırıyorlarsa…
Tuttukları takımın maçlarını seyretmek onlar için çok önemli; eğer maç seyrederken bile bizi yanlarında istiyorlarsa….
Genellikle televizyon kolik olurlar ve etrafı pek duymazlar o sırada; eğer en sevdiği program sırasında bile dinliyorsa…
Çoğu erkek dış güzelliğe önem verir; eğer kendimizi en çirkin hissettiğimiz anda bile sarılıp öpüyorsa….
Özür dilemek onlar için çok zordur; eğer haksız olduğunu kendiliğinden kabul ediyorsa…
Bunlardan bazıları….
Erkeklerinde duyguları olduğunu sadece ifade etme şekillerinin bizden farklı olabildiğini unutmayalım…
Sevildiğini “gerçeten” hisseden çoğu erkek “gerçekten” seviyordur…
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 13 Aralık 2016 01:34
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Temmuz 2010       Mesaj #26
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bir erkeğin sevip sevmediğini anlamak zaman alır demekle söylemekle anlaşılmaz yaşamak lazımdır. şimdi kendi durumuma qeliyim. yaklaşık 15 qün olucak biriyle beraberim gerçekten çok seviyorum onunla vakit geçirmeye doyamıyorum sözleri bakışları hiç birşeyi yapmacık gelmiyor sürekli msjlaşıyoruz mesajlarında beni çok sevdiğini bensiz olamyacağını söylüyorbulustuğmuzda da böyle işte tek huzur bulduğum yer kollarınla gözlerin gibi güzel seyler sözylüyo çıktığı bi kız vardı hazrann 6sında ayrılmslar 30da da biz çıkmaya başladık gayetde güzel gidio sevdiğini düşünüyodum taki bugüne kadar msn profiline girdim işde ayrılma tarihnde seni sensiz yasamak ölümden bile zor ayrlma tarhleryle ikisinin baş harflerini yazmıs paylaşmış 2 temmuz gibide benm adımı yazıp paylaşmış ilk buluşmamızda telefonuna bakıyordum melikem diye sim rehberinde kayıtlıydı bu ne diye sordum yemin etti silmştm bn bunu diye telefn rehberinde yok ama şimdii bunlar hepbirden aklımıkarıstırdı tekrar baktığımda yokduu şimdi benim ne yapmam lazım lütfen yardım edin çıkmazdayım sanki inanmalımıym yoksa ..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Temmuz 2010       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar,ben birini seviyorum.3-4 yıl önce bana mesaj yazmasıyla başladı diyaloğumuz.aynı yerde çalışıyorduk.ve mesajlaşma öncesi de bana olan ilgisi çok belliydi.yalnız görüşme olanağımız çok kısıtlı.çok nadir görüşebiliyoruz dışarda.ama gayet samimi görüşmeler bunlar.işyerinde ise hiç belli etmemeye çalışıyoruz.zor bir ortamımız var.önceleri sevgi sözcükleri daha çok kullanır ve daha çok gözlerimin içine bakardı.sonra arkadaş çevresindeki lafsözden ikimiz de rahatsız olduk.görüşmeye devam ediyoruz aslında nadir de olsa.başkalarına yakınmış gibi davranıyor.diğer bayanlarla gayet rahat muhabbet ediyor.sadece benle pek konuşmuyor ve pek bakmıyor.temkinli olmaya çalıştığını düşünüyorum,öyle de söylüyor.ama bazen çok kıskanıyorum.işin kötüsü dayanamayıp söylüyorum.aramızda çok problem çıkıyor.şüpheye düşüyorum.ilgisizmiş gibi geliyor.ben de ona inat diğer beylere yakın davranıyorum arkadaşça da olsa.gözlemlediğim kadarıyla acaip kıskanıyor.kendini onlarla kıyaslıyor.yalnız ben son zamanlarda kıskançlığımdan (ve ilgisizlikten biraz da )hep bitsin diyorum. onu denemek istiyorum sanırım.bitmesin istiyor .bi kere de güven diyor.az msj yazıyor.ailesi problem çünki.farkedilsin istemiyor.bu durumdan rahatsızım..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Lone - avatarı
Lone
Ziyaretçi
23 Eylül 2010       Mesaj #28
Lone - avatarı
Ziyaretçi
Şu dünyada nsevmekten güzeli yok fakat sevdiğiniz kişi agresif utangaç seni seviyorum diyemiycek kadar gururlu ise sonunda sadece sevgini kalbine gömmek kalıyor buda insanı çok acıtıyor sevipte kavuşamamak sevipte yollarınızın ayrılması insanı çıldırtıyor geceleri uykusuzluk yaptığın hiç bişeyden tad almassın ama en güzel aşk acısı bile 3 güünde unutulur .

Bu yazdıklarım meseleyle pek alaksız olsada soruyu soran şahsiyete erkek olarak bi tavsiyem var

Madem o sana uzak duruyor sen ona sevdiğini söyle ya da önümden çekil de eğer seni seviyorsa mesajına bi müddet cevap veremez msn olayı falansa neyse detaylara girmiyorum ilk anda verdiği cevaplarda saçmalayabilir bunu sorun etme ama seni seviyosa illaki daha sonra sana bunu belli edecektir belkide aksi olur hemen boynuna atılır Teslim

Ama ben anladımki bu karşılıklı açılmalarda sevgi uzun süğrmüyor veya ortalaması düşük önce arkadaş olacaksın sonrasında gelişlecek aşk meşk olayları daha sağlıklı bir temel oluyor o zaman

Saçmaladıysam kusura bakmayın Msn Thinking
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Esmer Meleq - avatarı
Esmer Meleq
Ziyaretçi
28 Eylül 2010       Mesaj #29
Esmer Meleq - avatarı
Ziyaretçi
herkese merhaba.benim sorunum şu.okulların açıldığı gün arkadaslarla kafeye gitmiştik.tam o sırada gözüm dışarıya iliti.bizim okuldan benden bir yaş büyük olan bir çocuk bana bakıyordu.ve ben bakınca kafasını çevirdi.daha sonra bir çok kez göz göze geldik.ben ona karşı bir seyler hissetmeye basladım.teneffüslerde hep dışarıdaki banklara oturmaya basladık arkadaslarla.sonra o da dışarıda banklarda oturmaya basladı.haftasonu geldi ve ben dersaneden dönerken tam karşımdan geliyordu.yanımda arkadasım olduğu halde sadece bana baktı derin derin.tabi ben de baktım ona.daha sonra okul baslayınca bir gün yine işte banklara oturmaya gidiyorduk arkadasımla.otururken bana bakmakta olduğunu gördüm.oturdum ben de ona baktım.işte sonra ikimizde kafamızı cevirdik.kaç defa yakaladım bana bakarken.bir kez gülümsedi ve kafasını karşıya doğru cevirdi.böyle utanmış gibi oldu.kızardı.yine arada bakıyordu bana.öğleyin biz bahceden okulun içine girerken onun karşısından geciyorduk.işte yine yanımda iki arkadasım vardı.ama sadece bana baktı.biraz bakıştık.okulun içinde de benim olduğum kattaki wcye gelmişti.arkasına dönüp baktı iki kez.daha sonra bir zamanda bizim oturduğumuz bankın arkasına gecti oturdu.sanki nereye gitsem peşimde gibi.sizce benden hoşlanıyor mudur? ben bu durum karşısında ne yapmalıyım.tesekkürler şimdiden...Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ekim 2010       Mesaj #30
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben komşumuzun oğlunu seviyorum o sürekli başka kızlarla çıkıyo gönül eğlendiriyo onlarla geziyo tozuyo o kızları sevdiğini sanmıyorum çünkü hep aynı şyi yapıyo çıkıp çıkıp ayrılıyo sonra da kıza küfür ediyo, bazen bana öyle birr bakıyoki gözlerimin içine bazen de görmemezlikten geliyo normalde herkesle konuşur ama bana geldi mi konuşamıyo ben de öyle erkeklerle çok samimi olan biri değilim çekingenim acaba bu yüzden mi benimle konuşamıyo yoksa seviyo mu beni bi de bana dik dik bakıyo takip ediyo gibi bana baktığını hissediyorum ama ben ona bakamıyorum gözlerimin içine bakarak birrr gülümsedi bi keresinde, beni okulda falan koruyo biri bana teklif yolladı o da hemen araştırmış o çocuğu arkime sormuş teklif mi yolladı diye benim için kavga edecekti belki de Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

31 Ağustos 2018 / Ziyaretçi Cevaplanmış
16 Aralık 2016 / geveze777 Soru-Cevap
30 Ağustos 2017 / Misafir Cevaplanmış