Ziyaretçi
TARİHÇESİ
Sponsorlu Bağlantılar
Okullarımız 1986 yılında GÜRSOYLAR EĞİTİM KURUMLARI adıyla ANKARA'da eğitim-öğretim etkinliklerine başlamış; 1997 yılında BODRUM-YALIKAVAK'ta ÖZEL GÜRÇAĞLAR İLKÖĞRETİM OKULU VE LİSESİ ile GÜRÇAĞLAR KOLEJİ YAZ OKULU' nu kendi tesislerinde bünyesine katmıştır. 2002 yılında yine ANKARA' da ÖZEL GÜRÇAĞ İLKÖĞRETİM OKULU açılarak eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamış, 2005 yılında da ANKARA' da ÖZEL GÜRÇAĞ LİSESİ açılarak kurumların büyüme ve gelişmesi sürdürülmüştür.
Projesi tamlanan ANKARA kampusünün kısa sürede faaliyete başlayabilmesi için gerekli çalışmalar sürdürülmektedir.
Projesi tamlanan ANKARA kampusünün kısa sürede faaliyete başlayabilmesi için gerekli çalışmalar sürdürülmektedir.
VİZYONUMUZ
Eğitim-öğretim etkinliklerinin her aşamasında, teknolojinin sunduğu imkanlarla, modern araç-gereç ve yöntemlerden azami ölçüde yararlanarak, tüm faaliyetlerde Toplam Kalite Yönetimi esaslarına uygun hizmetler sunmak, özel öğretim hizmetleri sektörünün öncüsü olmak için çaba göstermek ve sektörümüzde örnek kurum olmaktır.
MİSYONUMUZ
Okul öncesi eğitim, ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretim kademelerindeki tüm eğitim-öğretim faaliyetleri ile buna bağlı etkinlikleri, değerlerini benimsemiş çalışanlarımız, öğrenci ve velilerimizin de katkılarıyla, Laik Türkiye Cumhuriyeti' nin hedeflerine uygun olarak Türk Milli Eğitiminin ilke ve amaçları doğrultusunda yürütmektir.

Muğla - Bodrum - Özel Gürçağlar İlköğretim Okulu