Arama

Sürpriz Hikayeler - Sayfa 4

Güncelleme: 11 Haziran 2013 Gösterim: 20.958 Cevap: 54
sementa_8 - avatarı
sementa_8
Ziyaretçi
6 Mayıs 2006       Mesaj #31
sementa_8 - avatarı
Ziyaretçi
adam reyhana
- seni herşeyinle kabul ediyorum benimle evlen der
Sponsorlu Bağlantılar
ama reyhan'ın aklı hala bilo dadır
- sen benim arkadasımsın ben biloya aşığım der ...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mayıs 2006       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ama adam bu lafları kulak ardı eder ve reyhanı kendi dünyasına çekmeye çalışır Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
ramsstein - avatarı
ramsstein
Ziyaretçi
6 Mayıs 2006       Mesaj #33
ramsstein - avatarı
Ziyaretçi
ama ne yazık ki rayhan kalbine söz geçirememiştir biloyu unutamaz bu şekilde de adamı kabul edemez
*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
10 Mayıs 2006       Mesaj #34
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
O an bi sessizlik bürür ve konuşacak bişey bulamazlar ve görüşürüz deyip herkes dağın eteklerindeki evlerine çekilir.Adam dururmu,hiçbişey reyhana olan sevgisine engel değildir onun için..Televizyondaki pembe diziden esinlenen adam reyhana jestler yapmaya karar verir,ve türlü oyunlarla kazlara yem verirken fırsat bu fırsat reyhana hediyeyi uzatır..hediyesi ise dağdan bayırdan,çerden çöpten topladığı çiçek buketiydi,reyhan hafif kişneyerek gülümser,"ne zahmet ettiniz"diyerek fingirder..Derken,bilo gelir ve ikisini dizdize fingirderken görür..Bilo "iyice yaklaşır" ve arkadaşının kıçına tekme atar..Sonra reyhan ahıra kaçar.. (hikayenin devamını merak ettim şimdi,çok egzotik)Msn Grin
ramsstein - avatarı
ramsstein
Ziyaretçi
14 Mayıs 2006       Mesaj #35
ramsstein - avatarı
Ziyaretçi
iyide beyoğlundaki reyhan hangi ara ahır bulup gidiyor anlayamadım..

reyhan biloya gerçekleri anlatmak ister ama bilo inanmayacaktır gördüklerinden sonra
bir şekilde adamı bulmalı ki biloya birlikte anlatmalılar...
Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
14 Mayıs 2006       Mesaj #36
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
asıl olay şimdi başlıyor....veee....
ramsstein - avatarı
ramsstein
Ziyaretçi
15 Mayıs 2006       Mesaj #37
ramsstein - avatarı
Ziyaretçi
adamı buluyor bilo ya götürüyor ama adam gerçekleri söylemiyor bilo ve reyhan yıkılmışlardır reyhan ne yapsa biloyu inandıramıyor ta ki ......
sementa_8 - avatarı
sementa_8
Ziyaretçi
19 Mayıs 2006       Mesaj #38
sementa_8 - avatarı
Ziyaretçi
reyhanın kendisinden hamile olduğunu öğreninceye kadar
bilo artık mutludur çünkü baba olacaktır ama bi yandanda çocuğun ondan olmadığını şüphelenmektedir.

aradan 9 ay 10 gün geçer

ve reyhanın ikiz çocukları olmuştur .
bir kız bir erkek

kızın adı KEMİRE erkeğin ise kMAL dır

ama bilo şühelenir ve dna testi ister reyhan bunu kabul eder.

ve kader bu yaa dr da bilonun reyhan için kawga ettiği adam çıkar ve yine adam türkfilimlerinden esinlenerek dna testlerini değiştirir ve testte kemire ve kMAL Dr un çocuğu gibi çıkar. bunu öğrenen bilo
reyhana
- nayır nolamaz beni nasıl naldatırsın
- nayır nayır nayır ben seni hiç bi zaman naldatmadımn sen benim ilk ve tek aşkımsın
hayalet_ - avatarı
hayalet_
Ziyaretçi
19 Mayıs 2006       Mesaj #39
hayalet_ - avatarı
Ziyaretçi
bu bilo icin bardagı tasıran son damladır ve olaylar iyce ateslenir...
sementa_8 - avatarı
sementa_8
Ziyaretçi
20 Mayıs 2006       Mesaj #40
sementa_8 - avatarı
Ziyaretçi
ve nalan'a iki tokat yapıstırır istanbulu terkeder ve köyüne toros dağlarına geri döner tekrardan çoban olur nalan'ı unutmaya karar werir. nalanda bütün bu olanlardan sonra sağlıklı düşünemez ve doktorla evlenme kararı alır ama bu evlilik sadece kağıt üzerinde bir evliliktir.çünkü biloyu çok sewmektedir. bu evliliği çocukları babasız kalmasın diyedir. bilo nalanın ewlendiğin öğrenir ve oda köyde nalanın amcasının kızı olan mengücekle evlenir . sırf nalan'a inat olsun diye.