Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Sayfa 28

Güncelleme: 19 Kasım 2016 Gösterim: 290.382 Cevap: 1.351
KA_JiN - avatarı
KA_JiN
Ziyaretçi
15 Mart 2006       Mesaj #271
KA_JiN - avatarı
Ziyaretçi
Temel ormanda ağaç kesiyormuş, o sırada çevreciler de ormanda yürüyüşe çıkmışlar, Temel'i bu vaziyette görünce bir güzel pataklamışlar... Temel üstü başı perişan halde köye dönerken Dursun a rastlamış, Dursun;

-Ula Temel bu ne hal böyle? diye sormuş, Temel de anlatmış;
Sponsorlu Bağlantılar
- Ormanda ağaç keseydum, birden kalabaluk pir grup Doğan'ın yengesini bozmişum diye dövdü peni, halbuki ne Doğan'ı taniyruuum, ne de yengesuni..

pasaklikedi - avatarı
pasaklikedi
Ziyaretçi
18 Mart 2006       Mesaj #272
pasaklikedi - avatarı
Ziyaretçi
dede bahçede oynayan torununu izler.
torunu bahçede kazma kürek oynarken bi deliğin için de solucan bulur çekip
Sponsorlu Bağlantılar
çıkarır solucanı o sıra dedesi bunu fark eder ve torunun zekiliğini olçmek
için yanına gidip - "o solucanı tekrar deliğe sokabilirmisin" der.
torunu:
-"evet dede" der.
dedenin suratında hafif bi tebessümle:
-"sen onu tekrar deliğe sok benden sana 10 lira " der.
çocuk içeri annesinin odasına koşar saç spreyini kaptığı gibi solucana
sıkmaya başlar solucan kalem gibi düzleşir.
geri bahçeye döner ve aynen çıkardığı gibi deliğe sokar dede şaşkın şaşkın
10 lirayı torununa verir..
ertesi gün çocuk gene bahçede oynar bu sefer ninesi yanına gelir çocuğun
eline 20 lira sıkıştırır ve:
-"sen dedene neler öğretmişin öyle" der...Naughty

İşte Kadın Zekası

Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar. İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur. Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp:

"Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadın. Arabalarımız mahvoldu ama ikimize de hiçbir şey olmadı. Bu belki de tanışıp, dost olup, hayatımızın sonuna kadar huzur içinde birlikte yaşamamız için bir işarettir" der.

Müthiş heyecanlanan adam: "Evet, galiba haklısın" diye cevap verir şaşkınlıkla.

"Bak, arabam hurdaya döndü ama bir şişe şarap sapasağlam. Bu kesin bir işaret. Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız" diye devam eden kadın, şarap şişesini adama uzatır. Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir.Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır. Bunun üstüne adam sorar:

"Sen içmeyecek misin?"

Kadın cevap verir: "Hayır, ben polisi bekleyeceğim!"

fikra20adami
Son düzenleyen pasaklikedi; 18 Mart 2006 15:33 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Mart 2006       Mesaj #273
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
HALİNE ŞÜKRET
Dursun, çok feci bir trafik kazası geçirir... Koma halinde hastaneye kaldırırlar. Tedavi olurken kendine gelir. Yatağında bakar ki bir kolu yok... Hepten morali bozulur, asabileşir. Bir taraftan da hastaneyi birbirine katar:
-Ben tek kolla nasıl yaşarım şimdi!
Diye bağırıp çağırır. Kendini hastanenin penceresinden atıp intihar edeceğini söyler. Doktorlar başına toplanır, bakarlar Dursun ciddi, başlarlar nasihata:
-Bak evladım, insan tek kolla da yaşayabilir, ölmediğine şükretsene. Sonra beterin beteri var. Geçen yıl Temel de kaza geçirdi. Onun iki kolunu birden kesmek zorunda kalmıştık... Ama o senin gibi bağırıp, hastaneyi birbirine katmadı. Şimdi de gül gibi yaşayıp gidiyor. İnanmazsan git de bak.
Dursun, bir an sakinleşir, gider yukarı mahallede Temel'i bulur. Bir de bakar ki, Temel'in hakikaten iki kolu kesik ama, Temel bahçede kıvır kıvır oynuyor, hem de nasıl oynuyor...
Bizim Dursun'un kafası karışır ve hayretle Temel'e yaklaşır:
-Ula Temel, eyi ki seni gördüm, yoksa hayatum gideyidi. Ula bizim bi kolumuz kesildi diye intihar edeceğidum. Ama senin, iki koli kesik vaziyette, hem de bi dansöz gibi oynamana karşı teselli oldum... Şu dünyanın haline bak, benum tek kolum kesildi diye intihar edecek kadar beyinsuzum, sense iki koli yok göbek ataysun... Derken, Bizim Temel patlar:
-Ula sen manyak misun, ne göbek atmasi. Sırtım fena halde kaşuniyi... Patlayrum.
venüsün_kızı - avatarı
venüsün_kızı
Ziyaretçi
19 Mart 2006       Mesaj #274
venüsün_kızı - avatarı
Ziyaretçi
6-0

6-0 biten galatasaray fenerbahçe maçından sonra gs li arif tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bır cafe ye gider. Cafe de yanına yaşlı bır bayan yanaşır ve : -"naber Arif" der.

Bunun uzerıne arif delirir nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur. Ertesi gün yine aynı cafede aynı kadın yanaşır arifin yanına yine -"naber arif" der.

3.gün arif cok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın yanaşır ve yine -"naber arif" der. Arif dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye.
Yaşlı teyze : -"olum ben bülent len" der.
melish - avatarı
melish
Ziyaretçi
19 Mart 2006       Mesaj #275
melish - avatarı
Ziyaretçi
Adamın teki iflas etmiş karısı yanında olmuş

Adam kaza geçirmiş karısı onu hiç bırakmamış

Adam ayağını kırmış karısı başından ayrılmamış

Adam sonunda kanser olmuş;
"Sen ne uğursuz kadınsın be bırakta son nefesimi rahat vereyim demiş...
pasaklikedi - avatarı
pasaklikedi
Ziyaretçi
20 Mart 2006       Mesaj #276
pasaklikedi - avatarı
Ziyaretçi

Bir çift küpe

Kuyumcuya giren kadın 'Şu nikah yüzüğümü kesip
bana bir çift küpe yapar mısınız?' diye sormuş?.
Kuyumcu yüzüğü eline alıp bakmış, yüzüğün üstünde
'Seni seviyorum' yazıyormuş.
Kuyumcu 'Hanımefendi, neden bu yüzüğü kestirmek istiyorsunuz? Belli ki bir hatırası var' diye sormuş?.
Kadın 'Bu benim nikah yüzüğüm.

Kocamdan ayrıldım. ?
şimdi küpe istiyorum. 'Seni' kelimesi
küpenin bir tanesinde, 'seviyorum' kelimesi de
diğerinde olsun.'
Kuyumcu yine sormuş 'Neden acaba?'
Kadın 'ileride böyle cümlelerin bir kulağımdan girip
digerinden çıkacağını göstermek için.'

fikra20adami
kambis - avatarı
kambis
Ziyaretçi
21 Mart 2006       Mesaj #277
kambis - avatarı
Ziyaretçi
OTOBÜS
Hollywood’un 46 kez işlediği, "uçakta pilotlar ölür ya da bayılır, yolculardan biri (mümkünse bir çocuk) telsiz talimatlarıyla uçağı sağ salim indirir" klişesinin otobüse uyarlanmış hali.

- aloo, aloo, abi ben kamil koc istanbul-ankara otobüsünden arıyorum. kaptan molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde, uyuyor şimdi.

+ evlat sakin ol, muavin orda mı?

- hayır, otobüste değil, tanrım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok!

+ tamam evlat, hiç korkma, sizi kurtaracağız. şimdi şoförü yavaşça koltuktan yana çek, sen oturacaksın onun yerine.

- ama onu yana çekersem düşer, kendinde değil!

+ düşsün pez....enk! oraya senin oturman lazım.

- tamam, oturdum. şimdi ne yapmalıyım?

+ direksiyonu tut, ne çok sıkı ne çok gevşek.

- tuttum. çok eğlenceli görünüyor ehu
+ evlat, ciddi ol, 40 yolcunun hayatı senin elinde. şimdi; önündeki panelde bir çok gösterge var değil mi? tam ortadaki büyük olana bak, ne yazıyor orda?

— bismillahirrahmanirrahim.

+ hayır, göstergenin üstündeki yazıya değil göstergeye bak! hız göstergesine bak, kaçla gittiğinizi görebiliyor musun?

— sıfır.

+ nasıl sıfır? Dikkatli bak.

- sıfır, gerçekten sıfır. ölecek miyiz?

+ otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli!

- duruyooor

+ kalk sitt..r git eşşoğlueşşek! bize de panik yaptırdın. şoför uyanınca devam edersiniz.
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
23 Mart 2006       Mesaj #278
arwen - avatarı
Ziyaretçi
Adamın birisi Afrika'da safariye çıkarken yanına minik köpeğini de almış. Minik köpek bir gün ormanda dolaşıp, kelebekleri kovalar, çiçekleri koklarken kaybolduğunu fark etmiş.

Ne yapacağını düşünürken bir de bakmış ki karşıdan leopar geliyor, belli ki günlük yiyeceğini arıyor. "Şimdi başım dertte" diye düşünmüş minik köpek. Etrafına bakmış yerde kemik parçalarını görmüş.

Hemen arkasını leoparın geldiği yöne dönerek kemikleri kemirmeye başlamış, bu arada da arkadaki hareketi kestirmeye çalışıyormuş. Leopar tam saldıracakken minik köpek kendi kendine konuşmuş; "Ne kadar lezzetli bir leoparmış, acaba bundan bir tane daha var mı?" Bunu duyan leopar bir anda donmuş kalmış ve en yakandaki ağaca tırmanmış. "Tam zamanında kurtardım yoksa bu köpeğe yem olacaktım" diye düşünmüş.

Bütün bunlar olup biterken bir başka ağacın üstündeki maymun olanları izliyormuş. Bildiklerini kullanarak leopardan nasıl kurtulacağını düşünmüş. Leoparın yanına giderek neler olduğunu anlatmış, leopar çok sinirlenmiş ve maymuna "atla sırtıma gidip şunu yakalayalım" demiş.

Ancak minik köpek neler olduğunu ve leoparın sırtında maymunla beraber hızla kendine geldiğini fark etmiş, "şimdi ne yapacağım" diye düşünürken kaçmaya teşebbüs etmemiş, bunun yerine arkasını yine leopara dönerek kemikleri kemirmeye devam etmiş.

Tam leopar saldıracakken yine kendi kendine konuşmuş; "bu aptal maymun nerede kaldı? Yarım saat önce bir leopar daha getirsin diye gönderdim hala haber yok”
venüsün_kızı - avatarı
venüsün_kızı
Ziyaretçi
24 Mart 2006       Mesaj #279
venüsün_kızı - avatarı
Ziyaretçi
Karne

bir piksel
Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş..." diye düşünür ve oğluna seslenir:
-"Getir bakayım şu karneyi!"
-"Al baba..."
Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf.
-"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey!"
-"Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum..."

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mart 2006       Mesaj #280
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yeni Evlenen çift Duyduklari Mutluluğun Sevinci Ve Telaşiyla şehirden Uzak Bir Yere Taşinmak Istemişler. Ama Bulabildikleri Tek Boş Ev Bir Demiryolunun Yaninda Küçük Bir Evmiş. çaresiz Taşinmişlar. Tabi Akillarindaki Iki Gönül Bir Olunca Samanlik Seyran Olur Düşüncesi. Herneyse Bunlar Yerleşmeye Başliyorlar. Tabi Yeni Evliler Ya Evin Içine Bir Marangoz Tutup Mobilya Döşetiyorlar. Marangoz Yemek Odasi Yatak Odasi Fln Filn Derken Heryeri Hallediyor Ve Gidiyor. Aradan Birkaç Gün Geçmeden çiftlerden Erkek Olan Bir Iş Seyahatine çikmasi Gerektiğini Söylüyor Karisina Ve Gidiyor.
Kadin Evde Uyurken Gecenin Bir Yarisi Geçen Trenin Sarsintisindan Düşen Gardrop Un Sesiyle Uyaniyor. O Günün Sabahi Hemen Marangoza Telefon Açiyor. Marangoz Geliyor Ve
- Allah Allah Her Yeri Sağlamdi Nasil Oldu Da Düştü?
Diyor. Gardrop U Kaldirip Gidiyor Ama Ertesi Akşam Yine Ayni Olay Oluyor. Kadin Yine Marangozu çağiriyor Ve Düzelttiriyor. Olay Bir Kere Daha Tekrar Edince Artik Marangoza Gina Geliyor Ve
- Abla Bu Tren Saat Kaçta Geçiyor?
-gece 2:30 Da
-abla Müsaden Olursa Ben Bu Gece Geleyim Gardropun Içine Gireyim Tren Geçincede Nereden Destek Vurulmasi Gerektiğine Bakayim Der.
Kadinda Kabul Eder. Marangoz O Akşam Başlar Gardopun Içinde Treni Beklemeye....
Tam Bu Siradada Kadinin Kocasi Gelir Eve Ve üstünü Değiştirmek Için Gardopu Açar...
Marangozun Lafi Da şudur Adama
-abi, Tren Bekliyom Desem Inanmazsin Dimi