Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Sayfa 30

Güncelleme: 19 Kasım 2016 Gösterim: 290.448 Cevap: 1.351
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Nisan 2006       Mesaj #291
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yesil Hatalıysam [#5127]
Bu sabah bir kamyonetin arkasında şu yazıyı gördüm:
Sponsorlu Bağlantılar
- "Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder ,Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin."
Eyvallah!...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Nisan 2006       Mesaj #292
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
FBI sınavı

Sponsorlu Bağlantılar
FBI eleman alimi icin duyuru yapar. Uc kisi basvurur. FBI
binasinda adaylarin hepsiyle tek tek gorusmeler yapılmaktadir. Ilk adam
iceri alinir ve su sorular sorulur. "Karini seviyormusun?"
"Evet, efendim". "Ulkeni seviyormusun?" "Evet , efendim" "Pekala ,
biz karini da getirdik.Su an yan odada." der ve masanin uzerine bir
tabanca koyar. "Simdi odaya gir ve karini oldur!" Adam silahi alir yan
odaya gecer. 5 dakika hic ses duyulmaz. Adam tekrar ilk odaya geri
doner.Kravati gevsemis,ter icinde kalmistir. "Yapamiyacagim efendim."
der ve orayi terk eder. Ikinci adam iceri alinir. Ayni sorular
sorulur.ayni yanitlar. Ve ona da iceri girip karisini oldurmesi
soylenir. Adam yapamayacagini soyler ve ayrilir.
Son adam girer. Ayni sorular.Ayni cevaplar. Ona da iceri girip
karisini oldurmesi soylenir. Adam iceri girer.5-10 saniye sonra icerden
silahsesleri gelmeye baslar. BAM, BAM, BAM, BAM, BAM, BAM ....
Derken kisa bir sessizlik ve ardindan gurultulu bir cam kirilmasi
duyulur. Adam iceri girer, biraz terlemistir. FBI personeli
sorar "Ne oldu?" Adam cevaplar.."Efendim bana verdiginiz silah
kurusiki cikti, o yuzden karimi pencerden asagiya atmak zorunda kaldim

akalla - avatarı
akalla
Ziyaretçi
13 Nisan 2006       Mesaj #293
akalla - avatarı
Ziyaretçi
Bir GS'li, bir Fener´li ve BJK´li Arabistan'da yasak
olmasina ragmen bir otelde içki içerken yakalanirlar...
Mahkemeye çikarilirlar...
Karar İDAM...
Itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasina çevrilir.
Ama o gün, bayrama denk geldigi icin Prens Hazretleri cezayi kaldirip hepsine 20 kirbaç ceza verir.
Bizimkileri sempatik buldugu için de bir kıyak daha yapıp herkese cezasini hafifletmek için bir istek hakki tanir.
BJK li: "Sirtima bir yastik baglayin" der.
10 kirbaçtan sonra yastik paramparça olur ve pek fayda etmez.
Uyanik Fenerbahçe' li bunu görünce:
"Sırtıma iki yastik baglayin" der.
Ama iki yastik bile 10 kirbaca dayanmaz.
Sira Galatasaray' lıya gelince Prens Hazretleri:
"Bak ben de Galatasaray' lıyımSmiley32
Sana ceza vermek istemezdim ama ne yaparsın kurallar böyle.
Bu yüzden sana iki istek hakki veriyorum.''Smiley32
Peki der Galatasaray' lı: "O zaman bana 40 kırbaç vurulsun".
Herkes şaşkina döner.
Prens Hazretleri: "Peki ikinci isteğin nedir?" diye sorar...
Galatasaray'lı
pis pis siritarak: "FENERBAHÇE´liyi sırtıma baglayın" Msn Grin Msn Grin Msn Grin

Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
13 Nisan 2006       Mesaj #294
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
Deli

Delinin biri tımarhanenin bahçesinde yürürken bakmış başka bir deli ağacın altında oturmuş kahkahalar atıyor. Hemen yanına kosmuş ve sormuş "hey sen niye gülüyorsun öyle?", öbür deli "hiç, ben hep kendi kendime fıkra anlatırım ama bu seferkini hiç duymamıştım".

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Nisan 2006       Mesaj #295
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ATLARSAN VURURUM

Eylül ayinin ikinci pazari olmasi lazim , Trabzonun Hacikasim mahallesindeki evimizin salonunda arkadaslarimla geyik yaparken disaridan gelen seslere kulak kabarttim . biraz ilerideki apartmanin 3. katinda bir adam intihar girisiminde bulunuyordu , bizler de balkona çikip merak içerisinde olayi seyretmeye basladik . Adamin intihar etmeye hiç de niyeti yoktu.intihar girisimi ertesi gün haberlere yazildi ama o sirada bizim balkonda olan bir olay karadeniz fikra tarihine yazildi ;
Benim üniversite yillarindan sinif arkadasim Akçaabatli Taner , odamda bulunan ve uzaktan gerçeginden ayirdedilemeyen kurusiki tabancami kapip balkona geldi ve bagirdi ;
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
13 Nisan 2006       Mesaj #296
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
Uyanik Dursun

Dursun Temel'in karısına kafayı takmıştır. Onu s*km*k için herşeyi yapıyor, ama bir türlü olmuyordu. Sonunda Dursun evin balkonundan karşıki evde oturan Temel ile Fadimeyi gözetliyormuş. Beş on dakika sonra onlarda balkona çıkmışlar. Fadime ile Temel karşılıklı çay içiyorlarmış. Dursunun aklına bir fikir gelmiş ve Temel'e doğru:
- Ula Temel ne yapaysinuz? Bari balkonda yapmayin çok ayip.
Temel şaşkın bir şekilde:
- Ula ne yapayik ki? Şurda çay içeyruk.
Dursun:
- Burdan pek çay içmeye benzemeyi. İnanmazsan gel yer değiştirelim kendi gözünle bak.
Temel ile Dursun yer değiştirirler.
Temel birde baksınki, Dursun Fadimeyi s*k*y*r ve sakin bir şekilde bağırmış:
- Ula Dursun hakkatende hakliymissun da, bir daha olmaz özür dilerim...

NihLe - avatarı
NihLe
Ziyaretçi
14 Nisan 2006       Mesaj #297
NihLe - avatarı
Ziyaretçi

Bir Karadenizli, bir Kayserili ve bir Diyarbakırlı aynı trafik kazasında ölmüş. Cenazeleri dualarla, göz yaşlarıyla kaldırılmış. İki üç gün geçmiş, bir de bakmışlar ki Karadenizli, çıkmış mezardan, üstünü silkeleyerek geliyor. Önce büyük bir panik yaşanmış haliyle, sonra bakmış zombi mombi değil, bayağı kanlı canlı, cesaret edip yanına yanaşmış ve merakla sormuşlar:
- Yahu sen öteki dünyadan nasıl geri döndün?
Anlatmış:
- Öte tarafta da işler buradaki gibi yürüyormuş meğer,rüşvet, haksızlık, yolsuzluk... Geri göndermek için 5 bin dolar istediler, bastım parayı geri geldim.
- Eee, diğer iki arkadaş niye gelmedi?
- Vallahi ben gelirken, Kayserili hâlâ 3.500 dolara olmaz mı, yap bir indirim de ayağımız alışsın!' diye pazarlık ediyordu.
- Ya Diyarbakırlı?
- O da 'Ben vermem, Devlet versin!' diye inat ediyordu...

Smiley32 Smiley9
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
14 Nisan 2006       Mesaj #298
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
Hasan Sen misin?

Adamın biri sinemaya gider. Tam sinemada film başlarken önüne saçını kazıtmış biri oturur ve sinemanın işıkları bu saçını kazıtmış adamın kafasına vurur... Arkasındaki adam bir türlü filmi izleyemez. Adam içinden "şunun ensesine bi tane yapıştırayım" der sonra "Oğlum adam iri yarı...
Ellese bile beni parçalar" diyip vazgeçerken yanına Temel oturur..
Adam Temel'e donup "Şu kafasını kazıtmış adamın ensesine bi tane vur sana 5 milyon verecem" der. Temel de dayanamaz adamın ensesine bi tane yapıştırır ve devam eder "Ulan Hasan sen burada mıydın" der. Adam dönüp "Ne Hasanı kardeşim" der Temel de "Pardon kardeşim karıştırdım" der ve adam önüne dönünce 5 milyonunu alır.
Adam dayanamaz ve Temel'e donup "Kardeş bi tane daha yapıştır sana 10 milyon verecem" der. Temel bi tane daha adamın ensesine vurur ve ilave eder
"Hasan sensin be yeme beni" Adam dönüp "Hasan değilim kardeşim be " diyip ön koltuklardan birine oturur.
Temel'in yanindaki adam artık filmi bırakıp bu kafasını kazıtan adamı
aramaya başlar ve bulur hemen Temel'e dönüp "Bak kardeşim işte oraya oturmuş. Git ensesine bi tane daha vur sana cebimdeki tüm parayı
verecem" der. Temel hemen kafasını kazıtmış adamın arkasına geçip ensesine bi tane yapıştırıp "Ulan Hasan burda mıydın, ben de yarım saattir arkadaki adamı sen sanıp ensesine vuruyorum" der...

venüsün_kızı - avatarı
venüsün_kızı
Ziyaretçi
15 Nisan 2006       Mesaj #299
venüsün_kızı - avatarı
Ziyaretçi
Eczacı baba
t sagkose
bir piksel
Kız erkek arkadaşını arayıp akşam yemeğe davet etmiş. Hem ailesiyle tanıştıracak, hem de ailesi dışarı çıktıktan sonra erkek arkadaşıyla birlikte olacakmış. Çocuk kız arkadaşının evine gitmeden önce bir eczaneye uğrar. Eczacıya: - "Bana *********** verir misiniz?", der; eczacı da ne yapacağını sorar. Çocuk da kız arkadaşının evine gideceğini, kızın ailesi gittikten sonra birlikte olacaklarını söyler. Akşam yemek yemek için masaya otururlar. Yemekten önce dua edilir herkes yemeğe başlar ama çocuk hala dua ediyordur. Kız çocuğa, "ben senin bu kadar dindar olduğunu bilmiyordum", der. Çocuk da kıza: - "Ben de senin babanın eczacı olduğunu bilmiyordum!!!"
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
15 Nisan 2006       Mesaj #300
arwen - avatarı
Ziyaretçi
AT KENDİNİ

Öbür dünyaya gelenler sıraya sokuluyor, uygun adım yürüyüşle Sırat köprüsü başına sevkediliyordu. Baş melek Saint Pierre, gelen bir grup erkeğe "Durr!!" buyruğunu verdikten sonra:
- Karısını aldatanlar kendilerini buradan aşağıya, cehenneme atsınlar!!
Gelenlerin hepsi kendini attı, bir kişi kaldı. Saint Pierre ona döndü:
- Hey sen! Sağır numarası yapma! At kendini sen de!