Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Sayfa 31

Güncelleme: 19 Kasım 2016 Gösterim: 290.994 Cevap: 1.351
Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
15 Nisan 2006       Mesaj #301
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
çok derine gaçmış
Genç adam, son model üstü açık spor
Sponsorlu Bağlantılar
arabasını ilk
defa deniyordu, çevre yolunda harika bir sarışın ona otostop çekti,
tabii
hemen durdu.Sarışın;

"arabanıza binmeden önce birşey soylemeliyim ben hızdan çok korkarım."
Genç adam;

- "gelin lütfen yavaş giderim."

Yola çıkar çıkmaz, adam gazladı, sarışın;

- " ama hızlı gidiyorsunuz, ben size söylemiştim çok korkarım."
Genc
adam;

- "tamam yavaşlayacağım ama bluzunu
çıkarırsan? "

Kadın çaresiz bluzunu çıkardı, birazdan genç adam
yine hızlandı,sarışın;

- "ama yine hızlı gidiyorsunuz, ben çok korkuyorum
genç adam;
_ "söz veriyorum yavaşlayacağım ama şortunu
çıkarırsan?"
Kadın korkudan şortunu da çıkardı, yolculuk
boyunca
genc adam bir hızlanıp bir yavaşladı ve sarışın çırılçıplak kaldı. Genç adam dikkatini yola veremeyince de yoldan çıkıp takla attılar. Sarışın arabadan firladı adam da direksiyonla koltuk arasında kaldı.
Genç adam, kadına seslendi; "Görmüyor musun çıkamıyorum, gidip yardım cağırsana". Sarışın çaresiz bir şekilde - "nasıl gideyim bu halde?"Adam kızdı;
- "spor ayakkabını çıkar önüne bağla git."
Kadın çaresiz spor ayakkabıyı beline bağladı ve başladı koşmaya,
birazdan tarlada çalısan köylüleri görünce onlara doğru koştu ve; - "Ne olur yardım edin erkek arkadaşım sıkıştı, onu kurtarın" diye yalvardı. Köylüler bir kadına bir de
önündeki spor ayakkabıya bakıp çaresiz bir şekilde cevap verdiler; - "Valla bi şey yapamayız bacım çok derine gaçmış
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
15 Nisan 2006       Mesaj #302
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
acik olsun

Sponsorlu Bağlantılar
Trabzon´da, üniversite ikide bir akşam yemeğinden sonra 4 arkadaş bir cay ocağına gittik. Üç arkadaş demli bende açık çay istedim.
- Usta bize bir açık üç demli çay" dedim.
Çaycı:
- Uşağum hancisi açık olsun...

Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
16 Nisan 2006       Mesaj #303
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
Satışa sunulduktan sonra yarım gün içerisinde tükenen uçak biletlerinden almak isteyenler, şirketin telefonlarının ve internet sitesinin günlerce kilitlenmesine neden olmuştu. İşte; ilginç diyaloglardan bazıları:

-Antalya'ya ayın 22'sine iki kişilik yer ayırtacağım. Yer var mı?
-Var efendim hem de kampanyalı.
-Ne kadar?
-Bilet başı 9 YTL efendim.
-?
-Alo.
-Kardeşim bilet ne kadar dedim?
-İki kişi 18 YTL, kişi başı dokuz YTL efendim.
-Ya, gidin işinize saçmalamayın (içeriye seslenerek) yanlış düştü numara dalga geçiyor birisi.
-Telefonu kapatır.

-Ben işadamıyım. Utanırım acenteden 9 YTL'lik bilet istemeye. Böyle telefonla direkt alamaz mıyım?

-Kızım İzmir'e 9 YTL'lik biletlerden istiyorum iki tane.
-Maalesef İzmir'e tüm kampanya biletlerimiz satıldı efendim.
-Adana'ya olsun o zaman.
-Üzgünüm efendim Adana için olanlar da bitti maalesef.
-Ya; nereye varsa ver kızım. Şu kadını ölmeden bi uçağa bindireyim.

(Kampanyanın birinci haftası. Tüm biletler tükendikten sonra).
-İndirimli biletlerden istiyorum.
-Maalesef tüm kampanya biletlerimiz satıldı efendim.
-Yalancılar sizi.
-Bineceğim uçağa. Bağıracağım 'kim 9 YTL'lik biletlerden aldı diye' kimse elini kaldırmazsa da sizi mahkemeye vereceğim.

-İndirimli bilet kaldı mı?
-Tüm kampanya biletlerimiz satıldı efendim.
-Ben öylesine sormuştum zaten. Olsa da almayacaktım.

-Samsun'a iki kişilik 9 YTL'lik biletlerden istiyorum. Ayın 8'ine.
-Var efendim. İsimleri alayım lütfen.
-Kızım bagajda filan değil, normal koltukta uçacağız değil mi biz?
-Elbette efendim.
-Emin misin sen?
-Eminim tabi efendim.
-İyi, alayım o zaman.

-Dokuz YTL'lik bilet almıştım ama bir değişiklik yapacağım.
-Kampanya biletlerinde değişiklik yapamıyoruz efendim.
-Diyarbakır yerine Erzurum olacaktı sadece.
-Üzgünüm efendim dokuz YTL'lik biletlerimizde değişiklik yapamıyoruz.
-Soyguncular. Sadakam olsun.

-Dokuz YTL'lik biletlerden istiyorum.
-Hangi yön ve tarihe olacak efendim.
-Hiç fark etmez. Çoluk çocuk uçak görsün.

-Bacım Gaziantep'e dokuz YTL'lik bilet alacaktım.
-Maalesef hiç kalmadı efendim.
-Hiç mi kalmadı?
-Hiç kalmadı.
-Nasıl olur. Binlerce bilet satıldı yani.
-Kampanya dahilinde olanlar geçen hafta satıldı.
-O kadar adam ne yapacak Antep'te hayret bir şey. Allah Allah.

-Alo.
-Onur Air mi?
-Buyurun efendim Çağrı Merkezi nasıl yardımcı olabilirim?
-Dokuz YTL'lik bilet alacaktım.
-Sadece internet ve acentelerden alabiliyorsunuz. Ban sadece yer olup olmadığını söyleyebilirim.
-Ablacım ver sen parasını, ben gelince takdim edeyim sana. Biter filan şimdi.

Yani tüm bunlar açıklıyor ki, bu kampanya lazım olana değil, lazım olmayan kim varsa ona yaramış. Zaten işi gücü olan hangi vatandaş, 1 ay sonraya uçak bileti alır ki?!?! 1 ay sonraya kesinleşmiş iş seyahati olanlar hariç tabi. Sanırım bunlar da 1 hafta içinde 10000 kişi değildir...
Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
17 Nisan 2006       Mesaj #304
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
Adamın biri metresiyle sohbet ederken metresi dönmüş ve adama demiş k:
- Sevgilim lütfen şu sakalını keser misin seni rahat öpemiyorum?!
Adam dönmüş ve metresine demis ki:
- Hayır kesemem çünkü karım böyle beni çok seviyor kesersem karım beni öldürür!!
Adam metresini kıramamış ve sakalını kesmiş. Gece geç saaatlerde evine gitmiş karısı uyuyormuş, süzülerek yatağa girmiş o an karısının yanağı kocasının yanağı değmiş ve karısı
- Sevgilim sana bu vakitte evime gelme demiştim her an kocam eve geleblir!!!!!!!!!!

Süt Anne
Adam evlenir, 10 sene geçer çocuğu olmaz. Yurt dışına göreve gider.
Hanımından gelen mektupta hamile olduğu yazılıdır. Yurda döndüğünde ise hanımı doğurmuştur ama çocuk zencidir.
Hanımına sorar:
- Hanım ne sizin sülâlede ne de bizim sülâlede zenci değil, esmer bile yok; bu iş nasıl oldu?"
Hanımı :
- Çocuğu doğurduktan sonra sütüm gelmedi mecburen bir süt annesi tuttuk, onun sütünü emdi. Sütanne zenciydi herhalde bu yüzden böyle oldu.
Adam ikna olmuşa benzer ama içinde yine de ufak bir kuşku vardır ve "bunu bilse bilse annem bilir" düşüncesiyle annesine sorar.
Anne:
- Olmaz olur mu oğlum, tabii ki olur. Seni doğurduğumda benim de sütüm gelmemişti ve inek sütüyle beslemiştim. Bak boynuzların çıkmaya başlamış bile!
Yeni evlenen çocuk cinsellik ile alakalı hiç bir bilgisi yoktur, kız da bir o kadar saf, ilk gece ne yapacaklarını bilmeden oynaşırlar. Sabah olduğunda babası oğluna sorar :
- Ne oldu ne yaptın?
Oğlu cevap verir;
- Valla henüz bir şey olmadı, ama çok yakında olur der babasına.
Ertesi gün olur babası yine sorar :
- Ne oldu.?
Cevap yine aynı, bir şey olmadı.
Aradan birgün daha geçer, babası yine sorar oğluna :
- Ne oldu¿
Oğul bu sefer farklı bir cevap verir ve :
- Valla bayağı yumuşattım yakında kesin delerim der.
Aradan bu şekilde birkaç gün daha geçer, ama hiç bir değişiklik olmaz sonunda babası oğluna der ki :
- Bak oğlum, bizim köyün altındaki köyde namlı bir adam var namınca ona delikçi Mehmet derler, istersen onu kimse duymadan çağırıp şu işi hallettirelim yoksa rezil olucaz elaleme.
Oğul tamam der ve babası haber yollar delikçi Mehmete, adam gelir akşama eve ve derki :
- Beni bu gece yeni gelinle yalnız bırakın, sabaha işi bitirmiş olarak size teslim ederim.
Bizim kör cahillerde tamam derler, adam zaten hovardanın önde gideni namı ile delikçi Mehmet, sabah olur delikçi gelinin işini bitirmiş vaziyette babaya teslim eder, üstüne üstlük yaptığı hizmetin ücretinide alır ve çeker gider. Akşam olduğunda yeni damatla yeni gelin yalnız kalırlar bu arada gelin işi öğrendi tabi tecrübe sahibi oldu, nede olsa yeni damada her şeyi neyi nasıl yapacağını gösterir ve sabah olduğunda babası tekrar sorar :
- Ne oldu oğlum tamammı?
Damat cevap verir:
- Ya baba tamamda ben göbekten uğraşıyodum delmeye bu adam çok aşağıdan delmiş ya.
Babası cevap verir ;
- Pez..enk ANANIDA ordan delmişti
Temel her gün evine trenle gidip gelmektedir. Yine bir gün trende giderken karşısında oturan adamın biri pe...enk der. Temel şaşırır içinden acep bağami dedi diye sağına soluna bakınır. Adam yine pez..enk der. Temel yine şaşkınlık içinde sağa sola bakınır; sanırım bağa dedi der. Olay çıkmaması için ilk durakta iner ve olayı evde karısına anlatır.
-Fadime bu gün trende adamin biri bağa ******** dedi der.
Fadime:
-Hadi ya haçen bak terbiyesize!
Temel ertesi gün aynı adamla tekrar trende karşılaşır. Adam bu sefer Temel'e bakarak şöyle der:
-Dedikoducu pez..enk ...
Mafya Babası ve Adamları

Bir mafya babasının evli bir kadınla ilişkisi varmiş. Kadının evine giderken adamlarına demiş ki :- Ben içeriye girdikten sonra hemen büyük bir bez ayarlayın ve pencerenin altında açın...Kadının kocası gelirse pencereden atlayacağım...Adamları patronlarımı bu istegini hemen yerine getireceklerini söylemişler. Mafya babası kadının evine girmiş, tam soyunmuşken kapı çalmış ve bizim ki kendini camdan atmış. Kadın gidip kapıyı açmış, karşısında patronun adamlarından biri... Adam patronunun dediğini yapamamanın verdiği utançla :- Patrona söyler misiniz hala bez bulamadık...
Karı-koca yatağa giriyorlar, tansiyonlar yukseliyor, sevişmeye hazırlanıyorlar. Ancak kadın durup dururken, "Dur, canım istemiyor, sadece bana sarıl" diyor. Adamcağız,"Neden?" diyor. Karısı: "Bir kadın olarak sevgi ihtiyaçlarımı anlamıyorsun"diyor..Adam,

sevişemeyeceklerini anlıyor ve kadının istediğini yapıyor. Ertesi gün adam, karısını cok güzel bir mağazaya götürüp,alışveriş

yapıyor. Kadın, 3 tane pahalı kıyafet deniyor ama karar veremiyor. Adam, karısına hepsini almasını söylüyor.

Sonra, $200'dan 3 çift ayakkabı da alıyor.. Sonra, pırlanta küpeler alıyor. Kadın heyecanlanıyor, mutlu oluyor..

Kocasının delirdiğini düşünüyor ama umurunda değil, pırlanta kolye de alıyor. Kocası,"Kolye sevmezsin sen ama bunu beğendiysen, alabilirsin" diyor. Kadın zıplıyor, yerinde duramıyor mutluluktan. "Hazırım, kasaya gidelim" diyor kadın. Kocası:"Hayır hayır hayır bunları satın almayacağız ki" diyor. Karısının yüzü bembeyaz oluyor. Kocası: "Bunlara sadece sarılmanı istiyorum"....Msn Happy
TANRIYA MEKTUP....!!!
Amerika'da yasayan bir cocugun 100 dolara ihtiyaci olur. Bu 100 dolara sahip olabilmek icin gunlerce, gecelerce dua eder.Sonunda paraya ulasamayinca Tanri'ya mektup yazmaya karar verir.
Amerikan Posta Idaresi,ustnde yazili adres olarak sadece "Tanri, ABD" olan mektubu Amerikan
baskanina vermeye karar verir.
Baskan mektubu alinca cok hoslanir, cok duygulanir fakat 100 dolar yerine zarfa 5 dolar koyar. 5 dolarin kucuk bir cocuk icin yeterli olacagini dusunur.
-Cocuk gercekten de 5 dolara sahip olmakla tatmin olur ve Tanri'ya tesekkur mektubu yazmaya koyulur:
- "Sevgili Tanrim, parayi yolladigin icin tesekkurler. Ama mektubu Beyaz Saray uzerinden yollamissin ve tabii her zamanki gibi oradaki i..... de 95 dolarini kesip silah almis olmali. Bana 5 dolar ulasti. Yine de
tesekkurler."
venüsün_kızı - avatarı
venüsün_kızı
Ziyaretçi
17 Nisan 2006       Mesaj #305
venüsün_kızı - avatarı
Ziyaretçi

t solkose
Temel ve Maymun
t sagkose
bir piksel
Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!"
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
17 Nisan 2006       Mesaj #306
arwen - avatarı
Ziyaretçi
Bir gün doktorlar, tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi seçeceklermiş. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve boğulmak üzereymiş. Delilerden biri havuza düşen arkadaşını kurtarmaya çalışmış. Bunu gören doktorlar arkadaşını kurtaran deliyi yanlarına çağırmışlar ve "seni en akıllı seçiyoruz" demişler. Doktorlardan biri: "Peki kurtardığın arkadaşını çağır da sana teşekkür etsin" demiş. Deli: "Gelemez ki!" Doktor: "Neden gelemezmiş?" Deli: "Çünkü kuruması için onu astım!"
JeLiBoN - avatarı
JeLiBoN
Ziyaretçi
17 Nisan 2006       Mesaj #307
JeLiBoN - avatarı
Ziyaretçi
Ambulans Şoförü Temel

karadenizTemel Ambulans şoförü olmuş.
Bir gün bir otobüs kazası çağrısı alırlar ve hemen olay yerine giderler.
Gittiklerinde gördükleri manzara çok kötü. Her tarafta yaralılar, ölüler...
Feryatlar filan yeri göğü inletiyor..
Fakat adamcağızın biri hepsinden fazla bağırıyor, inliyor. Temel de adamın
yanına gidiyor ve bakıyor adamın iki bacağı birden kırılmış.
Basıyor fırçayı :
- Ula uşağum ayuptur bu senin yaptuğun. Şunun şurasında iki bacağın kırılmış sadece. Bak orda insanlar ölmüşler hiç ses ediyler mi?

Erciyes

kayseriYıllarca Kayserililer ile Ermeniler birlikte yaşamışlardır. Birbirleriyle sıkı münasebetlerinin fazla olduğu yıllarda, bir Kayserili, Ermeni arkadaşından borç para ister. Ermeni arkadaşı ne zaman ödeyeceğini sorar. Kayserili:

- "Şu Erciyes Dağı'nın karı eriyince borcumu öderim."

Ermeni, bir yıl bekler. Kayseriliden ses yoktur. Gider yanına ve alacağını ister. Kayserili, Erciyes'i gösterir ve daha üzerinde kar olduğunu söyler. Bir süre sonra Ermeni, Kayserilinin oyununa geldiğini anlar. Bunu içine sindiremez. Artık karar vermiştir ve o da bir başka Kayseriliyi kandıracaktır. Gider bir arkadaşına ve borç ister. Kayserili ne zaman ödeyeceğini sorar ve o da aynı cevabı verir:

- "Erciyes'in karı eriyince."

"Pekiyi" der kayserili. Aradan bir yıl geçer ve Kayserili hemşerim alacağını istemek için Ermeniye gider. Ermeni vatandaşımız bu durumu beklediği için çok rahat bir tavırla Erciyes'i gösterir ve hâlâ karın erimediğini söyler. Kayserilinin de cevabı hazırdır:

- "O gördüğün kar, bu yılın karı. Geçen yılın karı çoktaaaan eridi."

Ermeni ne yapacağını şaşırır ve çaresiz borcunu öder.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Nisan 2006       Mesaj #308
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Asağıdakiler mahkemelerde avukatlar tarafından sorulmuş gerçek
sorulardan
derlenmiştir.Reha Muhtar'dan daha salakça soru sorulabilir mi? diye
bir
soruyla karşılaşınca artık "evet" diyeceksiniz!..

"Uykusunda ölen bir insan, ertesi günün sabahına kadar bunun farkına
varamaz, değil mi doktor?"

"En genç olan oğlunuz, hani şu 20 yaşında olan, kaç yaşındaydı?"

"Resminiz çekilirken orada mıydınız?"

"Yalnız mıydınız, yoksa kendi başınıza mıydınız?"

"Savaşta öldürülen kardeşiniz miydi yoksa siz miydiniz?"

"Sizi öldürdü mü?"

"Çarpışma esnasında araçlar arasında ne kadar mesafe vardı?"

"Oradan ayrılana kadar orada mı kaldınız?"

"Kaç kere intihar etmeyi başardınız?"

Soru: "8 agustosta mı hamile kaldınız?"
Cevap: "Evet."
Soru: "peki o anda siz ne yapıyordunuz?"

Soru: "Üç çocuğunuz var, değil mi?"
Soru: "Kaçı erkek?"
Cevap: "Erkek yok."
Soru: "Hiç kızınız var mı?"

Soru: "Merdivenler alt bodruma iniyor dediniz, değil mi?"
Soru: "Peki bu merdivenler yukarı da çıkıyor muydu?"

Soru: "Bay ___, geçen yaz kusursuz bir balayına çıktınız, değil mi?"
Cevap: "Evet, Avrupa'ya..."
Soru: "Eşiniz de sizinle geldi mi?"

Soru: "İlk evliliğiniz niçin sona ermişti?"
Cevap: "Ölüm sebebiyle."
Soru: "Kim ölmüştü?"

Soru: "Şüpheliyi tarif edebilir misiniz?"
Cevap: "Orta boyluydu, sakalı vardı."
Soru: "Erkek miydi yoksa kadın mı?"

Soru: "Bugüne kadar kaç ölü üzerinde otopsi yaptınız, doktor?"
Cevap: "Bugüne kadarki bütün otopsilerimi ölüler üzerinde yaptım."

Soru: "Bütün cevaplarınız sözlü olmak zorunda, anlaştık mı? Şimdi,
hangi
okula gidiyorsunuz?"
Cevap: "Sözlü."

Soru: "Otopsiye başladığınız zamanı hatırlıyor musunuz?"
Cevap: "Aksam 8:30 civarynda basladık."
Soru: "Bay___ o esnada ölü müydü?"
Cevap: "Hayır, sandalyeye oturmuş neden otopsi yaptığımı merak
ediyordu."

Soru: "İdrar örneği verme imkanınız var mı?"
Cevap: "Kendimi bildim bileli yapabilirim."

Soru: "Otopsiye başlamadan önce Bay ___'in nabzına baktınız mı
doktor?"
Cevap: "Hayır."
Soru: "Kalbini dinlediniz mi?"
Soru: "Nefes alıp almadığını kontrol ettiniz mi?"
Soru: "O halde siz otopsiye başlarken Bay ___ hala yaşıyor olabilir,
değil
mi?"
Soru: "Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz, doktor?"
Cevap: "Çünkü adamın beyni masamın üstünde bir kavanozun içindeydi."
Soru: "Yine de hasta hala yaşıyor olamaz mıydı?"
Cevap: "Evet, hatta şu anda bir mahkeme salonunda avukatlık yapıyor
olabilir."

venüsün_kızı - avatarı
venüsün_kızı
Ziyaretçi
20 Nisan 2006       Mesaj #309
venüsün_kızı - avatarı
Ziyaretçi
Seni seviyorum </B>
10 kişiyi öldürmekten ömür boyu hapis mahkumu olan adam hapisten kaçar. Kaçarken önüne çıkan bir eve girer ve yataklarında uyumakta olan bir çifti esir alır. Adamı bir sandalyeye, kadını da yatağa bağlar. Bir an etrafına bakınıp kadının üstüne atlar ve boynunu öpmeye başlar. Aradan bir dakika bile geçmez, mahkum yeniden ayağa fırlar ve odayı terkeder. Bunun üzerine adam karısıyla konuşmaya başlar: - "Sevgilim, bu adam yıllardır kadın görmemiş. Boynunu nasıl öptüğünü gördüm. Sanırım geri gelince seninle birlikte olmak isteyecektir. Aman ne derse yap, onu sinirlendirme, sadece memnun olmasını sağla ki burdan sağ çıkabilelim. Unutma ki hayatımız buna bağlı. Dayanıklı ol ve unutma, seni seviyorum!" Kadın bu sözler üzerine gülümser ve sakince konuşur: - "Haklısın sevgilim bu adam yıllardır kadın görmemiş ama o sırada benim boynumu öpmüyor, kulağıma senin çok yakışıklı olduğunu, seni çok beğendiğini söylüyordu. Hemen ardından da bana vazelinin banyoda olup olmadığını sordu. Dayanıklı ol ve unutma, ben de seni seviyorum!"
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
20 Nisan 2006       Mesaj #310
arwen - avatarı
Ziyaretçi
Temel birgün durakta münibüs beklıyormus uzun bir zaman dan sonra münibis gelir bu arada münibüs asırı derecede kalabalıktır temel bas parmagını kaldırır durmasını emreder söför de tüm parmaklarını sallamaya baslar temel kızıp bas parmagını iki parmagının arrasına sokar münibüs cü iner.............
___Neden böyle terbiyesizce harejet yapıyorsun demisss....
___temel de sen neden aval aval parmak larını sallıyorsun demiş....
___Ben sana kalabalık yer yok dedim.....
___ha usak bende sana beni araya sıkıştır dedim...