Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Sayfa 36

Güncelleme: 19 Kasım 2016 Gösterim: 290.382 Cevap: 1.351
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mayıs 2006       Mesaj #351
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Adamın birisi ev arıyormuş. Bir emlakçıdan bir evin anahtarını almış ve eve bakmaya gitmis. Evi cok begenmis. Tam cikacakken evin penceresinden karsi evi görmüs. Bir de ne görsün, bir adam ve bir kadin cirilciplaklar. Kadin elleriyle gögüslerini oksuyor, adamda sikine bir süt sisesi takmis, bir elinde de semsiye öyle duruyor. Adam dehşet içinde evden çıkıp emlakciya gelir. Evi, biraz önce gördüklerinden dolayi tutamayacağını söyler. Gördüklerini bir bir emlakciya anlatir. Emlakcı gayet sakin bir şekilde;-"Haa!, Onlardan mi bahsediyorsun. Onlar sagir ve dilsiz. Kadin elleriyle göğüslerini okşayarak, Göğüslerimde süt kalmadı, git cocuğa süt al, diyor. adam da -Dışarıda yağmur yağıyor, ******* sütünü,diyor..."

Sponsorlu Bağlantılar

Evli bir kadınla sevgilisi, bir gün sevişiyorlarmış. Kadın, çok azgın olduğundan sevgilisine dönüp "Benimle kocamın yanında sevişebilir misin?" diye sormuş. Adam da o anda cevap verememiş ve "Sana, yarın cevabını vereceğim" demiş. Ertesi gün olmuş, adam sevgilisini aramış ve "Şimdi kocanı al, sahile in, denize gir ve yengeç kaçtı diye bağır. Ben senin yanına geleceğim" demiş. Kadın söyleneni yapmış ve kocası denize girip karısını sahile çıkarmış. O sırada da sevgilisi "Ben doktorum, sorun nedir beyefendi, yardımcı olayım" demiş. Adam, "Yengeç kaçtı, Doktor Bey, ne yapabiliriz" deyince doktor "Çok kolay, ilişkiye gireceksiniz" der. Adam, "Riski var mı?" diye sorar. O da, "Tabi ki var, ucundan biraz gider." der. Adam, düşünür ve "Doktor Bey, o zaman sen yap" der... Onlar yapmaya başlarlar. Bir, iki, üç derken, adam, "Ya kardeşim! Çıkmıyor mu? Madem çıkmayacak, bari boşal da boğularak ölsün" der...

Başkan Bush'un yeni talimatı:-Üzerinde resmim olan pul bastırdım, bundan böyle başkanlığın bütün mektuplarında bu pullar kullanılacak.Bir süre sonra görülmüş ki pullar zarfa bir türlü yapışmıyor.Başkan Bush küplere binmiş ve yetkiliyi çağırıp sormuş;- Üstünde resmim olan pullar yapışmıyor, arkalarına zamk sürmediniz mi?- Sürdük efendim, demiş yetkili ve eklemiş;- Yapışmamasının nedeni, herkesin pulun ön yüzüne tükürmesi....."

Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
9 Mayıs 2006       Mesaj #352
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
Alınacak Ders

Sponsorlu Bağlantılar
Amerika'da bir ilkokulda öğretmen çocuklara evde ders alınabilecek bir hikaye yaratmalarını, ertesi gün sınıfta okuyacaklarını söylemiş. Ertesi gün çocuklar hikayelerini anlatmaya başlamış. İlk sırada küçük Suzi varmış. Başlamış anlatmaya:
- Bizim çiftliğimiz var. Bir gün babamla yumurtaları topladık, bir sepete koyduk. Arabayla giderken bir tümsekten geçtik, sepet devrildi ve yumurtaların hepsi kırıldı.
Öğretmen:
- Güzeel. Peki bu hikayeden alınacak ders nedir?
- Bütün yumurtaları aynı sepete koyma.
- Aferin çok güzel. Lily sıra sende.
Küçük Lily tahtaya kalkmış ve anlatmaya başlamış:
- Bizim de bir çiftliğimiz var. Babam yumurtalardan civciv çıkması için onları kuluçka makinesine koyar, geçen hafta 12 yumurta koydu. 12 civcivi olacağını sanıyordu, ama sadece 8'inden civciv çıktı.
- Eveeet. Peki burdan alınacak ders nedir?
- Yumurtadan çıkmamış tavukları sayma.
- Aferin bu da çok güzel. Billy, sıra sende...
Küçük Billy tahtaya kalkmış ve anlatmaya başlamış:
- Amcam Ted Vietnam Savaşı'na katılmıştı. Bir gün helikopterle bir göreve giderken helikopter vurulmuş. Ted Amcam helikopter düşmeden elinde bir makinalı tüfek, bir kasatura ve bir şişe bira ile atlamayı başarmış. Paraşütüyle yere inerken yolda birayı içip bitirmiş. İnince mermisi bitene kadar makinalı tüfeğiyle 70 kişiyi haklamış. Sonra kasatura kırılana dek onunla 20 kişiyi halletmiş. Sonra da son 10 kişiyi de silahsız bitirmiş.
- Böyle korkunç bir hikayeden alınacak ne ders olabilir?
- İçtikden sonra Ted Amcama bulaşmayın...

venüsün_kızı - avatarı
venüsün_kızı
Ziyaretçi
9 Mayıs 2006       Mesaj #353
venüsün_kızı - avatarı
Ziyaretçi
Coğrafya </B>
Bölük komutanı "Ali okulu"nu denetliyordu. Hasan'a sordu: - Oğlum, dünya kaç parçadır? - Beş parçadır komutanım. - Say bakalım. - Avrupa, Asya, Amasya, Tosya, Okyanusya. - Sen nerelisin? - Kayseriliyim, komutanım. - Şu haritada Kayseri'yi göster bakalım. Hasan Kastamonu'yu işaret edince: - Oğlum, orası Kastamonu. - Kayseri'nin bir mahallesi sayılır, komutanım

Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
10 Mayıs 2006       Mesaj #354
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
Msn Happy TEMEL VE ASANSÖR

TEMEL İLE OĞLU HAYATLARINDA İLK DEFA İSTANBUL'A GİTMİŞLER. KALACAKLARI OTELDE DE ASANSÖRÜ İLK DEFA GÖRMÜŞLER. AMA NE OLDUGUNU ANLAMAMIŞLAR. YAŞLI BİR KADIN ASANSÖRE BİNMİŞ. KAPI KAPANDIKTAN BİR SÜRE SONRA ASANSÖRDEN FISTIK GİBİ BİR SARIŞIN CIKMIŞ.

TEMEL HEMEN OGLUNA DÖNMÜŞ:

-ULA KOŞ İLK UÇAKLA TRABZON'A CİT, ANANU HEMEN AL CETUR

NihLe - avatarı
NihLe
Ziyaretçi
10 Mayıs 2006       Mesaj #355
NihLe - avatarı
Ziyaretçi
Afacan cocugun dogum gunudur ve annesinden bi kirmizi bisiklet ister. annesi ona bisikleti hakketmedigini ve tanriya suclarini itiraf ettigi bir mektup yazmasini soyler.

cocuk odasina gider ve baslar yazmaya,
-tanrim beni hep yalan soyledigim icin affedin. soz veriyorum bi daha olmicak.bugun benim dogumgunum ve sizden kirmizi bi bisikler istiyorum...

cocuk mektubu yirtar atar cunku gunahlari o kadarcik degildir.

ikinci mektubu yazmaya karar verir,
- tanrim beni hep yalan soyledigim icin ve annemi hic dinlemedigim icin affedin. bi daha olmicak soz veriyorum. bugun benim dogumgunum sizden kirmizi bi bisiklet istiyorum...

ve bu mektubuda yirtar cunku bunlarda isledigi butun gunahlar degildir. ve baslar ucuncu mektuba.yine olmaz ve afacan cocuk
baska bi yol denemek icin annesinden izin alir ve kiliseye gider. bunu goren annesi cok sevinir ve yaramaz oglunun akillandigini sanır. kucuk cocuk kilisede gider meryem annenin heykelinin yanina ve saga sola baktiktan sonra onu cantasina koyar ve eve goturur.

Evde odasina cikar ve tanriya son mektubunu yazar,

- bana kirmizi bisikleti al, annen elimde rehin, onu bir daha goremeyebilirsin..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mayıs 2006       Mesaj #356
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Tilki ormanda gezmektedir. bir agacin dalinda asili bir geyik budu görür.
Açtir ama süphelenir; kontrol etmeye baslar ve görürki bu bir tuzak.
Geyik budu bir iple bombaya baglidir Epeyce uzaga gider ve basini
kollarinin üzerine koyarak yatar biraz sonra kurtgelir, budu ve yatan
tilkiyi görür. tilkiye sorar
- Napiyorsun dostum? .. Tilki cevap verir
- Hiç... yatiyorum...
- Burada bir bud var
- Evet var
- Neden yemedin?
Tilki sakince cevap verir
-BU GÜN ORUCUM
Kurt kendinden emin
- Ben yiyeyim o zaman
Tilki
- Buyur afiyet olsun... der.
Kurt buda uzanir uzanmaz bir patlama ortalik tozduman ..
Kurt yarali hareketsiz 10 metre uzakta perisan halde yatarken tilki sakince
budu yemeye baslar. Bunu gören kurt
-"LAN SEREFSIZ HANI ORUÇTUN?!!"
TILKI PISKIN PISKIN
- Biraz önce top patladi, duymadin mi....?
Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
10 Mayıs 2006       Mesaj #357
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
Dünya Genetik Projeler Yarismasi yapiliyormus.
Tüm ülkelerden genetik profesörleri yarismaya çalismalari ile katilmis. Ilk Fransiz profesörün çalismasinin basina gelmisler. Jüri baskani çalismasinin ne oldugunu
sormus:
Fransiz profesör baslamis anlatmaya:
-"Ben inek genleri ile tavuk genlerini birlestirdim, Ortaya çikan mahlukatin eti kirmizi et kadar lezzetli, beyaz et kadar saglikli oldu" demis..
Ardindan diger çalismalari ülke ülke gezmeye baslamislar. Sira gelmis
Türkiye'den bizim Laz profesöre, Jüri baskani:
-"Sizin çalismaniz nedir?" diye sormus.
-Laz profesör anlatmis: -"Ben demis, karpuz genleri ile hamamböcegi genlerini birlestirdim!"
Birden tüm jüri üyelerinden bir kahkaha kopmus ve baskan Laz profesöre :
-"Bu çalisma ne ise yarar?" diye sormus. Laz profesör:
-"Acayip ise yariyor, karpuzu kesiyosun, çekirdekleri kaçisiyooo
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mayıs 2006       Mesaj #358
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
George W. Bush ölüyor ve hemen cehenneme gidiyor. Orada kendisini seytan karsiliyor ve

-"Hosgeldin, ancak burada yer sikintisi çekiyoruz, cehennem tamamen dolu. Bu nedenle bir kural koyduk. Yeni birisi geldigi zaman eskilerden bir kisiyi cennete gönderiyoruz. Kimin cennete gidecegine sen karar vereceksin. Ancak seçimini yaparken dikkatli ol, çünkü seçecegin kisinin cezasini sonsuza kadar çekeceksin." diyor. Yürümeye basliyorlar. Seytan ilk kapiyi açiyor: Usame Bin Ladin. Bir direge baglanmis ve sürekli iskence ediliyor.

G.W.Bush: -"Bu olmaz diyor. Sadece cezanin çok agir oldugunu düsündügümden degil, bu adam çektigi cezanin çok daha fazlasini haketmisti. O nedenle burada kalmali."

İkinci kapi açiliyor: Saddam Hüseyin. Asiri sicak bir yerde gardiyan tarafindan kirbaçlanirken tas kiriyor. Bush'tan yine ayni yanit geliyor. Üçüncü kapi açildiginda Bill Clinton görülüyor. Son derece rahat bir koltuga oturmus,bir elinde büyük bir kanyak kadehi, diger elinde puro ve önünde diz çökmüs bir sekilde Monica Lewinski. George W. Bush mutlu bir sekilde gülümseyerek dönüyor seytan'a:

-"Bence bu çok uygun. Gerçi kendisi politik arenada düsmanim, ama çektigi ceza gayet makul".

Şeytan siritarak içeriye sesleniyor:

-"Tamam Monica sen gidebilirsin!"
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
10 Mayıs 2006       Mesaj #359
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
Selamı Var

Öğrencinin biri Mısır'da üniversite okuyormuş. Yazılılar bittikten sonra sömestır tatili olmuş. Arkadaşı Ali'ye, ben memleketime gidiyorum sen bana notlarımı iletirsin: Eğer bir zayıfım varsa Ali'nin selamı var, iki zayıfım varsa Muhammed'in selamı var, üç zayıfım var ise Muhammet Emin'in selamı var dersin demiş. Arkadaşı notlara baktıktan sonra evini aramış, babası çıkmış telefona. Ali orada mı diye sormuş; babası, yok demiş, o da notu bırakmış:
- Ali geldiğinde söyleyin, ümmeti Muhammed'in selamı var

arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
11 Mayıs 2006       Mesaj #360
arwen - avatarı
Ziyaretçi
HAMİLE KADIN
Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
-Ne var sizin karnınızda teyze,
Kadın:
-Çocuğum var evladım, diye cevap verir.