Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Sayfa 64

Güncelleme: 19 Kasım 2016 Gösterim: 290.299 Cevap: 1.351
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
16 Ağustos 2006       Mesaj #631
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
TEMEL VE FADİME

Sponsorlu Bağlantılar
Temel, karısı Fadime ile dargındır. Ayrı odalarda yat­ maktadırlar. Konuşmak zorun­ da oldukları şeyleri yazılı ola­ rak birbirlerine anlatmaya çalı­şıyorlardı. Bir akşam Fadime yatağına yatacağı zaman dola­ bının yanında küçük bir pusula bulur. Pusulayı Temel yazmıştır. Şöyle demektedir:

— Sabah penu saat peşte uyandurasın...

Ertesi sabah saat sekizde uyandığı zaman Temel ya­ nındaki masanın üzerinde şu pusulayı görür:

— Temel, haydi kalk saat peşe celeyi...

Harabe-Gönlüm - avatarı
Harabe-Gönlüm
Ziyaretçi
22 Ağustos 2006       Mesaj #632
Harabe-Gönlüm - avatarı
Ziyaretçi
Karne

Sponsorlu Bağlantılar

Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş... diye düşünür ve oğluna seslenir:
-Getir bakayım şu karneyi!
-Al baba...
Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf.
-Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey!
-Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum...

Nasrettin Hoca zamanında PC olsaydı

Adamın biri Nasreddin Hocaya sormuş:
- Hoca bir mizah sitesi hacklenmiş duydun mu?
- Hoca demiş bana ne!
- İyi ama hocam senin site hacklenmiş.
- iyide o zaman sana ne!

-----------------------------------------------------

Nasreddin hoca birgün küçük hack programlarıyla Yahoo’yu hacklemeye çalışıyormuş.
Çevresindekiler sormuş.
- Hoca ne yapıyorsun.
- Görmüyormusunuz Yahoo’yu hacklemeye çalışıyorum.
- İyi de hocam o programla Yahoo hacklenmez ki!
- Ya hacklenirse.

------------------------------------------------------

Hocaya sormuşlar
- Hocam dünyanın merkezi neresi.
Hoca demiş.
- Google da girip dünyanın merkezi diye arattır demiş.

Hocadan devamlı Windows XP cdsini istiyorlarmış
Hocada bakmış olacak değil en sonunda
- Cd yi bardak altlığı yaptım demiş.
- İyide hocam hiç CD den bardak altlığı olurmu demiş.
Hoca da
- Niyetin yoksa vermeye bardak altlığıda olur demiş.

Arkadaşları Hocaya dert yanıyorlar
- Hocam senin karın internette çok sört yapıyor demişler.
Hocada
- Olurmu canım o kadar sörf yapsaydı bizim siteyede uğrardı demiş.
Adamın biri hocaya

--------------------------------------------------------

- Hocam siten kaç tekil hit alıyor der.
- Hocada Aylık 10.000 der
Aradan birkaç yıl geçer. Aynı adam hocaya tekrar sorar.
- Hocam siten kaç tekil hit alıyor der.
- Hoca yine 10.000 der.
- İyide hocam bunca yıldır hiç değişmedimi der.
Hocada
- Erkek adamın ağzından laf bir kere çıkar.

-------------------------------------------------------

Hoca birgün CDciye gidiyormuş. Çocuklar önünü kesip.
- Hocam bize de oyun cd si alsana demişler. Yalnız içlerinden biri hocaya para vererek Doom3 cdsi istemiş.
Hoca akşam CDciden dönerken çocuklar yine önünü kesip hocaya hani bizim CD demişler.
Hocada yalnız bir Cd çıkarıp parasını veren çocuğa vermiş. Sonra da
- Parayı veren oyunu oynar demiş.

Hocanın bilgisayarına virüs girmiş. Hoca çok dertliymiş.
Çevresindekiler sormuş.
- Hoca kimi getirelim de baksın bilgisayara demişler.
Hocada
- Çernobil virüsünü yiyen birini getirin demiş. Benim halimden en iyi o anlar.

Hoca internetten tanıştığı bir kadın ile evlenir fakat daha kadının yüzünü görmemiştir
Gerdek gecesi bakarki kadın çok çirkin. Hoca birgün seyahate çıkar ve karısı:
- MSN listeme kimi ekliyim diye sorar.
Hocada
- Beni eklemede kimi eklsesen ekle der....

Terbiyesizlik

Bayan profesör, solunum olayini sormak amaciyla, sigarasindan bir nefes çekip
ögrencisinin yüzüne üfledi :
- Söyle bakalim, bu nedir?
- Terbiyesizliktir efendim...

Arabın Kilodu

Arabın biri türk kızına aşık olmuş, sonra türk arkadaşına onunla
evlenmek için ne yapması gerektiğini sormuş;
Türk arkadaşı araba :
- Öncelikle kendine entarinin altından giymek için bir kilot diktir,
sonrada kızı gidip ailesinden iste demiş,
Arap kendine beş metrelik kumaş almış, iki metresiyle kilot diktirmiş, üç
metresini de evde bırakmış ve kızı istemeye gitmiş.
Arabın heyecandan çişi gelmiş ve tuvalete gitmiş, kilodu tuvalette unutmuş, dışarı çıkıp koltuğa bacaklarını açarak yayılmış.
Kız kahveleri tutarken;
- Aman tanrım! deyip elindekileri düşürmüş.
Arap gülerek cevap vermiş:
- Çok mu beğendin üç metresi de evde..!Msn GrinMsn Grin

Son düzenleyen Harabe-Gönlüm; 22 Ağustos 2006 19:15 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
kambis - avatarı
kambis
Ziyaretçi
22 Ağustos 2006       Mesaj #633
kambis - avatarı
Ziyaretçi

Gelin & kaynana

Evlenmek istediği sevgilisini annesine tanıtmak isteyen genç adam,bu işe bir eğlence havası katmak istedi ve annesine şöyle bir öneride bulundu:
''yarın sana üç kızla geleceğim''dedi.''İkisi arkadaşım biri ise sana tanıtmak istediğim,evlenmeyi düşündüğüm sevgilimdir.Senden,evlenmeyi düşündüğüm kızın hangisi olduğunu tahmin etmeni isteyeceğim''.
Genç adam dediğini yaptı ve ettesi gün eve üç kızla birlikte geldi,üçünü de annesine tanıttı.Annesi bir ara mutfağa gidince genç adam da arkasından gitti ve annesine evlenmek istediği kızı tahmin edip edemediğini sordu.''Şu kızıl saçlı olanıyla evlenmek istiyorsun,değilmi?'' dedi annesi.Genç adam,bunu nasıl bildiğini sorduğu zamansa '' Benim için hiçte zor olmadı'' dedi annesi.
''Çünkü ondan hiç hoşlanmadım.''
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
22 Ağustos 2006       Mesaj #634
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
MUAYENE..

Temel tedavi için İstanbul'a gelir ve dok­ tora gider.

Muayenehanede doktor Temel'e soyun­ masını söyler. Temel soyunur ancak uzun sü­ redir yıkanmadığı için ter kokmaktadır.

Doktor sinirlenir:

* Arada bir yıkansanız fena olmaz.
* Bileyrum doktor, memleçetteki doktor da öyle
söyledi, ama pen cene eyi bir doktora cöruneyum diye
celdum.

Harabe-Gönlüm - avatarı
Harabe-Gönlüm
Ziyaretçi
23 Ağustos 2006       Mesaj #635
Harabe-Gönlüm - avatarı
Ziyaretçi
Ünlü diş hekimi Sam ve eşi 50. evlilik yıldönümlerinikutluyorlardı. Sam birden eşine bir soru sordu : -"Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı?" -"O da nerden çıktı?" diye sinirlendi eşi, cevabı öğrenmek istemezsinherhalde" dedi. -"İsterim" dedi Sam. "Lütfen anlat." -"Madem öğrenmek istiyorsun, evet, seni üç kez aldattım diye cevap verdi eşi. -"Kimlerdi bunlar?" diye sordu Sam. -"İlki" diye anlatmaya başladı eşi "hani sen 30 yaşındaydın vekendi kliniğini kurmak istiyordun da hiçbir banka sana kredi açmıyordu.Sonra bir banka müdürü eve geldi; hiçbir şeysormadan tüm kağıtlarıimzaladı ve sen en modern aletlerle kliniğiniaçabildin..." -"Canım benim. Benim için kendini feda ettin demek. Benim sevgili karıcığım" dedi Sam. "Peki ikincisi?" - Hani 50 yaşında kalp krizi geçirmiştin ya, kritik bir by-passameliyatı olman gerekiyordu, hiçbir doktor ocesareti gösteremiyordu. Her an ölebilirdin. Dr. Halery onca yoldan kalktı geldi,ameliyatını yaptı. Sen hayata döndün" dedi eşi. -"Ah benim sevgili karım. Hayatımı kurtarmak için kendini birkez daha feda ettin, öyle mi? Peki üçüncü aldatışın?" -"Hatırlıyor musun, yıllar önce diş hekimleri odasıbaskanı olmak istemiştin de 247 oy ek*****...

birden fazla hatun nasıl idare edilir

Farklı mekânlar: Öncelikle dikkat edilmesi gereken nokta, elinizdeki hatunların her birinin ayrı mekânların kızı olmalarına özen göstermek. Kızlardan biri Taksim İstiklâl'de takılmayı severken, diğeri Kadıköy'de Akmar'da takılmayı tercih ediyorsa şimdilik pek bir sorun gözükmüyor. Bunlara ek olarak bir tane de Bakırköy camiasından stepneye alırsanız da kan yapar. Hem bir gün Kadıköy, bir gün Bakırköy, caanim İstanbul'u gez babam gezersiniz, hem de öpersiniz çeşit çeşit elma yanaklardan, bade dudaklardan...Ama şimdiki delikanlılar bu farkli mekânlar kuralına pek riayet etmiyorlar. Bakıyorum delikanlıya, İstiklâl Caddesi'nde bir gün farklı, öbür gün farklı kızla el ele dolaşıyor. (Bu arada dolaşırken elini sevgilisinin kıç cebine sokma adeti de ne zaman çıktı bilemem. Biz el ele, yanak yanağa izdivaç etmeyi bilirdik. Bunlarınki ne ayaktır anlayamadım. Birbirlerinin kıçlarını kolluyorlar herhal.) Neyse, ne diyorduk?.. Haa, ayni mekânda bir gün farklı, öbür gün farklı kızla dolaşıyorlar. Hiç mi hiç korkma yok bu çocuklar da canim. Kızla gezerken bir bara girelim bir iki bir şeyler içelim diye bara bir giriyorlar, haydaa, evvelsi günkü kızla burun buruna geliyor bizim çocuk. İşte o an ikinci altın kural devreye giriyor:

Kural 2: Sağlam bahane: Bu kuralın bir diğer adi da, "Favori kızı bil"dir. Öbür manitaya ebelendiğin takdirde hemen laf ebeliği ile durumu kurtarmayı deneyeceksin.Ya da sağlam bir bahanen olacak. "Bu benim kuzenim, kaç aydır ilk defa karşılaşıyoruz da o yüzden biraz samimi gibi bir durum oldu da, kil da tüy de..." gibi düz duvara tırmanma çabaları hem karizmanızı dibe vurduracak, hem de ikisinden birden olmanıza sebebiyet verecektir. Kazı sağlam bir şekilde çeviremiyorsanız, favori kızınızın hangisi olduğuna karar
vereceksiniz. Diyelim elinizde üç tane manita var. Üçü de taş, maaşallah. Bir şekilde sakata gelip ebelendiğinizde, iki tanesiyle papaz olup tüm ilişkilerinizi kopardığınızda, bir tanesinin elinizde sağlam kalması için bu yöntem şart.

Kural 3: Hattın açık olmasın: Cep telefonu bu tür multi - manita durumlarında tam bir oyunu bozan, borazanlık yapıyor. Siz kızın evinde ilk içkinizi yudumluyor, kız da üstüne hafif bir şeyler giyiyorken çalan cep'inizde diğer hatunun adini görebilirsiniz. Telefonu kapatsanız, her iki kıza da bir sürü izah gerekecek. Bu yüzden ya is üstündeyken telefonu kapalı tutun, ya da iki ayrı hat alin. Biri biri için, öteki öbürü için... Bazı cep telefonları istediğiniz kişiye farklı şekilde çalabiliyor, onlardan edinin, çalışından öbür manitanın aradığını anında çakıp, daha cebinizden çıkarmadan kapatabilirsiniz. "Kim arıyorsa arasın. Su animizi kimse bölemez bebeğim" gibisinden bir iki cümleyle de roketi ateşlediniz mi, sizi kimse tutamaz.

Kural 4: Kızın mezhebini genişletin: Bütün bu saydıklarımdan daha önemli bir numara daha var. Hatun kişiyi yavaş yavaş mevzuya ısındırmak. Sizin yanınızda çeşitli kızlar görebileceğini, bunun gayet normal bir şey olduğunu, modern toplumda karşı cinsle bir kafede oturup bir şeyler içerek bir is görüşmesi yapmanın kıskanılmaması gerektiğini, kıskanmanın ve bunu problem haline getirmenin çok ilkel bir libido seviyesi gerektirdiğini paşa paşa izah edin. Öncelikle kızı çok modern bir insan olduğuna inandırın; "Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz, bir kızla bir erkek yan yana oturduklarında illâ ki malabadi aftirseyv vaziyetleri mi olucak?" deyin. Bu arada elinizi de kızın
bacaklarından çekin, yoksa anlattıklarınız bir ***a yaramaz.
Ve diğer artçı kurallar:
Bos bulunup birinin adıyla diğerine seslenmeyin. Kazara yediğiniz bu halt hatunun kıllanmasına ve bu isi çaktırmadan araştırmasına vesile olacaktır. Hatunlarla daha çok evde takılmaya çalışın. "Ev ortamı, huzur ortamı" gibi lakırdılar sarf edin. Ama ev sizin eviniz değil de kızların evi olsun. Saklandığınız kalenin farkına sizden başka kimse varamasın. Unutmayın, sizin eviniz, sizi arayanların ilk bakacakları yer olacaktır.Dediklerimi dinlediyseniz, hepiniz çok rahat edersiniz. Öpülmedik yanak, koklanmadık çiçek bırakmazsınız...

yeni uyenin ilk gecesi

uyumaya calısırken
-karma1 karma2 karma3 karma4
-napıosun oglum sen?
-uyku tutmadı karma sayıyorum

kabuslarındaki cümleler...
-abi aradım yemin ederim aradım!!
-banlama banlama daha yeniyim
-başlıgın altında öylesine rep istedim şaka maksatlı!banlamıacaksınız di mi?
-bu başlık yoktu!hayırrrrrrrr
-yanlış yere açmadım!sporla ilgiliydi ama komikti ondan güncel haberlere açtım
-reklam yoktu mesajda!ya da ben görmedim!tamam belki siz görmezsiniz diye şey ettim
-bu attığım 10.mesaj!belki sizin için küçük bir adım ama benim için büyük bir adım!vatana millete hayırlı uğurlu olsun!
-paylaşım için saol!paylaşım için saol!mesaj sayısını yükseltmek ne zor bea!!
-karma ? karma ? kar kar karmaaaaaa

mesaj yükseltmeye çalışıyor!!!!
* 9kıza tecavüz eden sapık katil aranıyor
yeni üye-aferim helal olsun adama!

*bilim adamımız bir ilke daha imza attı!nobel fizik ödülünnü aldı
yeni üye-yazık yaa

*bülent ersoy hamile kalmış
yeni üye-paylaşım için saol dostum bende bunu arıyordum!

*2009 dünyaya meteor çarpacak!!!!
yeni üye-eyvallah dostum emeğe saygı!!
Son düzenleyen Harabe-Gönlüm; 23 Ağustos 2006 08:27 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
23 Ağustos 2006       Mesaj #636
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
NİÇİN BALIK TUTAMIYORMUŞ?

Bir Batılı Alman ile bir komünist Rus, sınırın iki ya­nında balık avlıyordu.

Alman birbiri ardınca balık tutarken, Rus'un oltasına bir tek balık bile gelmiyordu.

Nihayet Rus nehrin karşı yakasındaki Alman'a ses­ lendi:

— Sen balık tutarken aynı nehirden, ben neden hiç
bir balık tutamıyorum?

Alman biraz düşündükten sonra cevap verdi:

— Belki senin tarafında, balıklar ağızlarım açmaktan
korkuyorlardır.

arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
24 Ağustos 2006       Mesaj #637
arwen - avatarı
Ziyaretçi
Karne

Küçük Temel babasına elindeki karneyi gösteriyordu.
Baba Temel sinirle:
- Böyle bir karneyi getirmeye utanmuyor musun?
- Ben getirmedim ki, bu karne senin baba. Annem sandukta bulmus.
Harabe-Gönlüm - avatarı
Harabe-Gönlüm
Ziyaretçi
24 Ağustos 2006       Mesaj #638
Harabe-Gönlüm - avatarı
Ziyaretçi
Yeni geldim

TEMEL apartmanın onikinci katından düşmüş. Arkadasları hemen gelip sormuşlar:

Ne oldu lan Temel demişler.

Temel de:VALLAHA BEN DE YENI GELDIM demiş.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suda kalma yarışması

Temel, Dursun, Cemal suyun altında en çok kalma yarışması yapıyorlarmış. Dursun 15 dakika, Cemal 10 dakika durmuş çıkmışlar. 10 saat olmuş 20 saat olmuş Temel in cesadi karaya vurmuş. Daha sonra Fadimeye baş sağlığı dilemişler.

-Üzülme diye teselli etmek istemişler.

Fadime: -Önemli değil yarışı kazandı ya önemli olan o demiş.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ağustos 2006       Mesaj #639
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Düzen
Ecevit 1997 yılı seçim kampanyasında konuşuyor: "Bu düzen değisecektir" Bir vatandaş bağırmış: "Düzen hayatından memnun; düzülen ne zaman değişecek?"
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ağustos 2006       Mesaj #640
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kız erkek arkadaşını arayıp akşam yemeğe davet etmiş. Hem ailesiyle tanıştıracak, hem de ailesi dışarı çıktıktan sonra erkek arkadaşıyla birlikte olacakmış. Çocuk kız arkadaşının evine gitmeden önce bir eczaneye uğrar. Eczacıya: - "Bana *********** verir misiniz?", der; eczacı da ne yapacağını sorar. Çocuk da kız arkadaşının evine gideceğini, kızın ailesi gittikten sonra birlikte olacaklarını söyler. Akşam yemek yemek için masaya otururlar. Yemekten önce dua edilir herkes yemeğe başlar ama çocuk hala dua ediyordur. Kız çocuğa, "ben senin bu kadar dindar olduğunu bilmiyordum", der. Çocuk da kıza: - "Ben de senin babanın eczacı olduğunu bilmiyordum!!!"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Çok güldüm beaa