Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Sayfa 74

Güncelleme: 19 Kasım 2016 Gösterim: 289.945 Cevap: 1.351
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Kasım 2006       Mesaj #731
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Baslangiç

Sponsorlu Bağlantılar
Temel ile Dursun, plajda herkesin içinde çilginca sevisiyorlarmis. Halk rahatsiz
olmus ve polise sikayet etmis. Polis olay yerine gelince sormus :
- Siz burda ne yapiyorsunuz?
Temel cevaplamis :
- Dursun boguluyordu da onu kurtariyordum.
Polis :
- Kardesim bogulan insana agizdan sunni teneffüs yaptirilir.
Temel :
- Ula usagum, hersey öyle basladu zaten...
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
24 Kasım 2006       Mesaj #732
arwen - avatarı
Ziyaretçi
Kaptan Temel Fadime'ye yagmurun yagip yagmayacagini önceden bildigini der.
Fadime'de nasil? diye sorar.
Sponsorlu Bağlantılar
-Eger ki hamsiler suda oynayi,yagmayacak;oynamayi yagacak demektur.
Fadime:
-Ama yarisi oynayi,yarisi oynamayi....
-O zaman pelki yagar pelki yagmaz.

Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
24 Kasım 2006       Mesaj #733
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
AT

Küçük Temel dert yanıyordu:

* Babacığım, bizim
öğretmen atları tanımıyor!
* Nasıl olur, bir öğ­
retmen atı bilmez olur
mu?
* Bir at resmi çizip gösterdim. Bana, "Bu da ne­
yin nesi?" diye sordu.

asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
27 Kasım 2006       Mesaj #734
asla_asla_deme - avatarı
Bektasi Cuma'ya gitmiş.
Camide hoca yüksekce bir yere çıkmış, boyuna nutuk atmakta, hem de şarap içenleri açıkca kınamaktaymış.
Bektasi can kulağıyla dinlemeye başlamış,

-"Şarap içenleer öbür tarafta her türlü cezayı göreceek.
Şarap içmeyenlersee her türlü sefayı süreceek.
Hatta her birinin emrinee 40 huri verileceek.
Huriler şöyle güzell, böyle hoşş,
Hurilerin hepsi birbirinden latifff,
Hepsi birbirinden mültefittt..
Şarap içenlerinsee, içtikleri her şarap şisesi sırat köprüsünden geçerkenn, boyunlarına asılacakkkk..!!!"

Bektaşi dayanamamış, durduğu yerden seslenmiş:
-"Hoca efendi, şiseler dolu mu olacak boş mu???"

Hoca gürlemiş:
-"Bre zındıkk!!!
Sen dolu şişelerle öbür tarafı meyhane mi sanırsınn..!!"

Bektaşi boynunu büküp itiraz etmiş:
-"İyi ama hoca, adam başı 40 huri ile sen de öbür tarafı kerhane mi sanırsın ???"

Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
28 Kasım 2006       Mesaj #735
asla_asla_deme - avatarı
BANKA

Temel sehirlerarasi seyahatinde treni tercih etmis ve yatakli olan kompartmana yerlesmis. Az sonra kompartmana cok guzel bir kadin gelmis ve tanismislar. Kadin Is bankasinda calisiyormus. Uzun bir sohbetten sonra gece olmus ve yatmak uzere kompartmandaki ranzayi acmislar. Kadin ust kata, Temelde alt kata yerlesmis. Yatmalarindan 10 dakika sonra kadin pijamasinin ustunu cikartip yere atmis. Temel bunu gorunce kadinin kendisinden birseyler bekledigini dusunerek kadinin yatagina alttan hafifce vurarak: - "Handan Hanım" - "Buyrun Temel bey" - "Is bankasinin kapilari acildi mi acaba?" - "Ne munasebet Temel bey teessuf ederim, bu davranisiniz cok cirkin" - "Ozur dilerim Handan Hn. ben sanmistim ki ... !!!" Yaklasik on dakika sonra kadin pijamasinin altini cikarmis ve yeniden yere atmis. Temel bunu gorunce cildiracak gibi olmus ve kendini tutamayarak yeniden kadinin yatagina hafifce vurmus. - "Handan Hanım" - "Buyrun Temel bey" - "Is bankasinin kapilari acildi mi acaba?" - "Temel bey lutfen kendinize gelin, cok ayip." Temel olanlar karsinsinda cok zor durumdaymis ama dayanacak durumda da degilmis. Yine de sabretmis ancak 5 dakika sonra kadin bu defa camasirinin ustunu cikarmis ve atmis. Sabredemeyecek durumda olan Temel yeniden ranzaya vurarak: - "Handan Hanım" - "Buyrun Temel bey" - "Is bankasinin kapilari acildi mi acaba?" - "Temel bey bu son olsun lutfen, bir daha ayni sey olursa guvenligi cagiracagim." Temel buyuk bir hayalkirkligi ile yeniden yatmis. 5 dakika sonra kadin camasirinin altini cikartip yere atmis ve bu defa kadinda istekliymis ama aradan 10 dakika gecmesine ragmen Temelden ses gelmeyince uyudugunu sanarak endiselenmis ve dayanamayarak seslenmis: - "Temel Bey" - "Buyrun Handan Hanım" - "Temel By Is bankasinin kapilari acildi da !!!" - "Gerek kalmadi Handan Hanım, biz ceki elden bozdurduk !!! "
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Kasım 2006       Mesaj #736
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MASLAK OTO SANAYİ SİTESİNDE YASANMIS GERCEK BIR OLAYMIShi

Bir otomobil firmasının satış "showroom"una bir bayan müşteri gelerek "710'luk kapak" aradığını söyler.

Satıcılar hemen oto yedek parça bölümünden birini oraya çağırırlar ve kadının talebini iletirler.

Herkes kadına ve birbirine şaşkınlıkla bakmaktadır. Hiç kimsenin parçayı tanımadığı yüz ifadelerinden belli olur.

Kadın ise; ısrarla bunun, arabasının motorunun bir parçası olduğunu, bir şekilde kaybolduğunu ve yenisinin gerektiğini söyler.

Bu esnada uyanık bir satıcı kadına yedek parçanın resmini çizip çizemeyeceğini sorar.

Sorununun çözülebileceği umuduna kapılan kadın hemen kağıt kalem isteyerek 8 cm çapında bir daire çizer ve içine de "710" yazar.

Bilebildiniz mi yedek parca neymis??

Anlayamadiysaniz asagida ki resime bakin spying

yanlışlık olmuş canım ne var bunda hihiteeth smileteeth smileteeth smile

lastikyd0
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
1 Aralık 2006       Mesaj #737
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
Başçavuş Albayı tutuklayacakmış

bir piksel
Albay, binbaşıya: -Yarın güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir şey değildir. Erleri talim elbiseleri ile talim meydanına getirin de olayı görsünler. Ben de orada bulunup kendilerine gerekli bilgiyi vereceğim. Şayet yağmur yağarsa, tabii bir şey göremeyiz. O zaman erleri, üstü kapalı talimgaha götürürsün. Binbaşı, yüzbaşıya: -Albayın emri ile yarın sabah saat dokuzda güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir olay değildir. Şayet hava kapalı olursa bir şey görülemeyecektir. Bu durumda tutulma, kapalı talimgahta gerekli talim elbisesiyle yapılacaktır. Yüzbaşı, teğmene: -Albayın emri ile yarın sabah dokuzda talim elbisesi ile güneş tutulmasının açılış merasimi yapılacaktır. Şayet yağmur yağarsa ki bu durum pek görülen bir olay değildir, Albay kapalı talimgahta gerekli bilgiyi verecektir. Teğmen, başçavuşa: -Yarın sabah dokuzda hava güzel olursa, talim kıyafeti ile albay tutulacak. Kapalı talimgahta yağmur yağarsa, alayın meydanında manevra yapılacak. Çünkü bu her zaman görülen bir olay değildir. Basçavuş, askere: -Yarın sabah saat dokuzda kapalı talimgahta Albayı tutacağız. Sabah hepiniz talim teçhizat ile hazır olun. Askerler kendi aralarında: -Yarın sabah bizim başçavus Albayı tutuklayacakmış.
ReberamiN - avatarı
ReberamiN
Ziyaretçi
24 Aralık 2006       Mesaj #738
ReberamiN - avatarı
Ziyaretçi
Menekşe moru gözlüm, al yanaklım, seni bir daha dövmeyeceğim. Lütfen artık eve dön. Bak Yaşar halıya kustu, kusmuk seni bekliyor. Ayaklarım bugün de hep seni aradı, yıkanmak için. Seni çok arıyorum, bir haftadır akşam rakılarının tadı tuzu yok... Ev sensiz çok ıssız. Gerçi nasıl, nerede yattığımı, kime nasıl çaktığımı falan hiç hatırlamıyorum ama onun sen olmadığını bir büyük rakının sonunda dahi hissedebiliyorum.

Kezban, ben sana aşığım. Eve döndüğün gün, bunu arkadaşlarla kutlayacağım. Sen, kanlar içerisinde evden kaçarken nasıl duygulandığımı bilemezsin. Elimdeki şişeyi, hırsımdan ananın fotoğrafına fırlattım. (Artık duvarları gelince silersin.) Kezban bir de gelirken 2 paket kısa Maltepe getirebilir misin?

Dün Zeynep okula gitmeyip dolma sardı, ben de okeye dönerken dikkatleri dağıtmak için habire dolma yiyip,"yiyin yiyin nefis olmuş" dedim. Nasıl zeka ama.. Zeynep´in tezkeresinde okul ve sınıf kısmını boş bıraktım. Onu da mı ben dolduracağım?

Bu sabah seni kaçırışım aklıma geldi, efkarlanıp bir cıgara yaktım. On dört yaşlarında taş gibi kızdın. Nasıl; Mehmet, Abidin, Ramazan, Yusuf gelip seni döve döve taksiye atmıştık? Peki, seni piknik tüpü ile dövüşümü hatırlıyor musun? Yeni evliydik, bir boğaz gezisi dönüşüydü. Mehmetgiller kapıda bekliyorlardı, sen daha roka bile hazırlamamıştın ve Ramazan içeriden "ROKA!" diye bağırmıştı. Mutfağın kapısını içeriden nasıl kilitlediğimi, ocağın oradan tüpü nasıl kaptığımı falan hiç hatırlamıyorum. O gece Ramazan ´lar gidince sen Yaşar ‘ı doğurdun. Huysuz mu huysuz, koca burunlu Yaşarımı... Bu arada son maaşınla Yaşar ’a don falan aldım...

Artık yuvana dön, asabımı bozma!
My Love For You - avatarı
My Love For You
Ziyaretçi
24 Aralık 2006       Mesaj #739
Ziyaretçi
Karne
t sagkose
bir piksel
Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş..." diye düşünür ve oğluna seslenir:
-"Getir bakayım şu karneyi!"
-"Al baba..."
Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf.
-"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey!"
-"Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum..."
My Love For You
Ziyaretçi
24 Aralık 2006       Mesaj #740
Ziyaretçi
YENİ HİZMETÇİAdam evine telefon acar, telefonu yabancı bir bayan acar.Adam
karşıdaki sesi duyunca şaşırır, bayana sorar:

- "Sen kimsin?" Kız cevaplar:
- "Evin hizmetçisiyim."
- "Iyi de bizim hizmetçimiz yok ki!"
- "Evin hanımı beni bu sabah işe aldi."