Arama

Erkekler Neden Aldatır? İhanet Eder? - Sayfa 17

Güncelleme: 1 Aralık 2018 Gösterim: 484.387 Cevap: 233
DERF_YORK - avatarı
DERF_YORK
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008       Mesaj #161
DERF_YORK - avatarı
Kayıtlı Üye
İçinde ALLAH korkusu olan hiç kimse "Aldatmaz !!
Bunun Kadını; yada Erkeği yokturr..
Sponsorlu Bağlantılar
Allah korkusu olan kişi:
Önce Yaradanından
Peygamberinin, ümmeti olmakdan
Dininden
Ailesinden
Eşinden utanır;
Eğer Allah korkusu yoksa kişi: Her türlü sapkınlığaa..
Yanlışa, Günaha, saplanmışdır.
Suçların hemen hemen hepsiii..
Kişi: Dininden uzaklaşırsa gerçekleşir.
Dinine sımsıkı sarılan birini, Allah doğru yoldan ayırmazz..
^^ALLAH^^ Hakimler hakimidir.
Doğru yolu bulasınız diye size öğüt verir;
Müddet tanır;
Şüpesiz Yaradan, Affı bol. Kullarını bağışlayandır.
Esirgeyendir.
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 15:32
Beni Ona sorsanız, 1 ölüyüm. Bana O'nu sorsanız tüm kalemlerim...
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
31 Ağustos 2008       Mesaj #162
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
virtuecat adlı kullanıcıdan alıntı

erkek aldatmaz aldatsada bunun adı aldatma deıldır capkınlıkdır hem erkek aldatıyorsa partner ının onu aldatmaya yonlendırmemesı lazım aldatıyorsa partnerının hatasındandır zaten seven erkek olumde olsa ucunda aldatmaz

tüm bu bilgileri yok sayıyoruz zaten cümledeki garipliğe bakarsakta normal kafayla yazılmadığı bariz ortada ... Msn Grin

Sponsorlu Bağlantılar
aldatma çapma partner bunların hepsini yok sayıyoruz ben ve eşim adına konuşuyorum tabe Msn Grin

aaa bunu eşim yazmış tabe benden önce .. Msn Grin
Hi-LaL - avatarı
Hi-LaL
Ziyaretçi
1 Eylül 2008       Mesaj #163
Hi-LaL - avatarı
Ziyaretçi
Ha ha ha... Çok güldüm ...

Bu mesajı virtuecat sanırım evlenmeden 1,5-2 yıl öncesinde yazmıştı Msn Happy Şu forumu bir kurcalasak bekarken daha neler neler yazdığını da görürdük Hahaha

Şimdi yapsın da MArcell onu ne yapıyor görsün Msn Grin .. Yapmayı bırak buraya aldatmak konusunda böyle bol keseden yazamaz bile artıkın Msn Tongue
SiyahLALE - avatarı
SiyahLALE
Ziyaretçi
1 Eylül 2008       Mesaj #164
SiyahLALE - avatarı
Ziyaretçi
Kendilerine güvenlerini tazelemek ve evliliklerindeki monotonluktan kurtulmayı beceremedikleri için v.s. desem ...
Aldatan erkek eşini değil kendini aldatır ve maalesef çok azı bunun farkına varır.
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
1 Eylül 2008       Mesaj #165
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
kendıne guvenı olmayan ısanaların bas vuracagı ıslerdır bu guvencsızlık oldumu her haltı da yerler ben harıc sonucta dunya donuyor ve hayatta daha cıddı konular var bence cunku catlak her zaman catlaktır ıcınden su sızdırır her zaman
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 15:33
SiyahLALE - avatarı
SiyahLALE
Ziyaretçi
5 Eylül 2008       Mesaj #166
SiyahLALE - avatarı
Ziyaretçi
Aileler aldatılan kadının yanında olmuyor maalesef "erkektir yapar" deniliyor. Bu durumda kadın hem maddi, hem manevi desteksiz kalıyor. Az da olsa "önce gurur" diyenler var. Eminim ki önümüzdeki yıllarda bu sebepten boşanmalar artacak. Ne aldatma olsun ne de boşanma...
nasli - avatarı
nasli
Ziyaretçi
5 Eylül 2008       Mesaj #167
nasli - avatarı
Ziyaretçi
altadan erkekler aslında eşlerini aldatmazlar. Onlar eşlerini aldattığını düşünürler ama hesaba katmazlar kendilerini aldattıklarını.
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
5 Eylül 2008       Mesaj #168
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Ama bazende kadının ılgısızlıgıde erkegı baska kadınlara yonlendırebılıyor.Sımdı bızı gunah kecısı edıpte yargısız ınfazda yapmayın bazı kadınların duyarsızlıgı ılgıslızlıgde yonlendırebılıyor soyle ızah edım cıcek alırsan sıır soylersın her aksam yemege cıkarırsın falanda fılan ıste kadın bır turlu mutlu olmuyor ve huzursuzluk cıkartırsa bende olsam bende aldatarım bu kadar kısa ve oz.
nasli - avatarı
nasli
Ziyaretçi
5 Eylül 2008       Mesaj #169
nasli - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Cehennem Melegi adlı kullanıcıdan alıntı

Ama bazende kadının ılgısızlıgıde erkegı baska kadınlara yonlendırebılıyor.Bazı kadınların duyarsızlıgı ılgıslızlıgde yonlendırebılıyor .

tabi ki hatalar her zaman iki taraflıdır. eğer ortada bir hata varsa önce geriye bakıp nerede yanlış yapıldığının öğrenilmesidir. Biz kadınlar genellikle kusursuz olduğumuzu düşünürüz ama biraz objektif olursak bizimde payımızın olduğunu görürüz. Ama bazen gerçekten de öyle erkekler var ki; karısı ona herşeyi sunarken onun gözü yine de dışarıdadır. işte o erkek kendini aldatır aslında.
Blondie - avatarı
Blondie
Ziyaretçi
5 Eylül 2008       Mesaj #170
Blondie - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Cehennem Melegi adlı kullanıcıdan alıntı

Ama bazende kadının ılgısızlıgıde erkegı baska kadınlara yonlendırebılıyor.Sımdı bızı gunah kecısı edıpte yargısız ınfazda yapmayın bazı kadınların duyarsızlıgı ılgıslızlıgde yonlendırebılıyor soyle ızah edım cıcek alırsan sıır soylersın her aksam yemege cıkarırsın falanda fılan ıste kadın bır turlu mutlu olmuyor ve huzursuzluk cıkartırsa bende olsam bende aldatarım bu kadar kısa ve oz.

Bu kadar ilgi görecek bir kadın ve mutlu olmayacak ya da duyarsız olacak?!
Ben öyle bir kadın tanımıyorum açıkçası yani tamam erkek kadının ilgisizliğinden dolayı başka arayışlara girebilir ama yukarda verdiğin örnekteki gibi değildir durum benceMsn Grin
Erkek aldatır çünkü sıkılırlar ,erkekler aldatır çünkü buonların doğasında var,erkekler aldatır çünkü heyecanı severler v.s buna benzer daha birsürü örnek verebilirim.