Arama

White Queen / Emma Frost

Güncelleme: 18 Temmuz 2017 Gösterim: 19.948 Cevap: 2
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
White Queen / Emma Frost

Sponsorlu Bağlantılar
Güçleri: Mutasyonu sürekli devam ederek güçleri biçim değiştirmektedir. Daha önceleri telepatik yetenekleri ile başkalarının zihinlerine girebiliyor ve onları kontrol edebiliyordu. Şu anda ise Emma Frost vücudunu elmas sertliğinde, neredeyse yokedilemez bir biçime dönüştürebilir.

Biyografi: Emma Frost ataları 1600'lü yıllarda İngiltere'den Boston'a gelmiş köklü, zengin bir ailenin çocuğu idi. Zenginlik içinde büyüdü, buna zekası, etkileyiciliği ve gizlice kullandığı psişik güçleri de eklenince iş dünyasında oldukça başarılı biri oldu. Multi-milyar dolarlık çok büyük bir şirketin önemli hissedarlarından biri oldu ve genç yaşına rağmen yönetim başkanlığına seçilmeyi başardı. Frost'un güzelliği ve yeteneği onun dünyanın en zengin ve güçlü kişiliklerinden oluşan bir organizasyon olan Hellfire Club'dan bir davet almasını sağladı. Frost burada Sebastian Shaw'un taraftarlarından biri oldu. Shaw da onun gibi bir mutanttı. Organizasyonun liderleri kendilerine daha fazla güç katmak için mutantları kontrollerine almaya çalışıyorlardı, fakat Frost onların asıl niyetlerinin mutantları yoketmek olduğunu anlayınca Shaw ile birlikte bir plan yaparak organizasyon liderlerini alt ettiler ve onların yerlerine geçtiler. Shaw kendine Black King ünvanını alırken Frost da White Queen oldu.


Shaw ve Frost'un liderliğinde Hellfire Club bir mutant birliği olmaya başladı. Frost örgüte güç katmak için yetenekli mutant gençleri alarak onları eğitiyordu. Katherine 'Kitty' Pryde aldı bir genci X-Men'e kaptırınca iki örgütün yolları çakıştı. Zaman yolculuğu yapan bir terorist olan Trevor Fitzroy'un saldırısında X-Men, White Queen'i korumak için Helfire Club'a yardım etti. Fitzroy'un saldırısı Hellfire Club'daki mutantları neredeyse tamamen yoketti. Bu saldırı sonucu Frost'un zihni bedeninden ayrıldı. Frost'un bedeni X Malikanesi'ne götürüldü, Frost'un benliği ise vücutsuz bir formda kaldı. Frost bir eğitmen olarak Prof. X ve X-Men'e katılmayı kabul etti. Daha sonra bir kaza ile benliği Iceman'in vücuduna, Iceman'in benliği ise onun vücuduna geçti. Prof. X'in yardımıyla her ikisi de kendi vücutlarına dönmeyi başardılar.

Sean Cassidy (Banshee) ile birlikte çok genç yaştaki mutantlardan oluşan yeni bir ekip olan Generation X'in eğitmenliğini üstlendi. Ailesinin Frost International şirketi batmaya başlayınca ablasına yardımcı oldu. Emma ve ablası Adrienne ile aralarındaki anlaşmazlıklar Adrienne'in Emma'nın okulunda telepatik olarak bir kargaşaya neden olması ile son buldu. Bu olayın sonunda Emma ablasını durdurmak için onu tabanca ile vurarak öldürdü. Daha sonraları Generation X'in dağılmasıyla Emma, X-Men'e katıldı. Artık bir zamanlar rakip olduğu kişilerle yan yana aynı amaçlar için mücadele ediyor.



GregHorn EmmaFrost005
Kaynak: WhiteQueen

Son düzenleyen perlina; 18 Temmuz 2017 19:27
Biyografi Konusu: White Queen / Emma Frost nereli hayatı kimdir.
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
10 Ekim 2012       Mesaj #2
iceslush - avatarı
VIP ETC
Acaba Emma Frost xmen first class taki elmas kadın mı çünkü onunda adı emma ve zihin kontörlü yapıyor ama tipide benziyor
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012       Mesaj #3
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
JawsKaan adlı kullanıcıdan alıntı

Acaba Emma Frost xmen first class taki elmas kadın mı çünkü onunda adı emma ve zihin kontörlü yapıyor ama tipide benziyor

Evet aynı karakter, bahsettiğin elmas özelliklerin biri "Organic Diamond Form" olarak geçiyor yabancı kaynaklarda. Buradan da görebilirsin. > Emma Frost (Character)
Son düzenleyen perlina; 18 Temmuz 2017 19:27

Benzer Konular

 Queen
1 Kasım 2014 / Misafir Taslak Konular
8 Ağustos 2011 / KisukE UraharA Edebiyat ww
13 Kasım 2015 / KisukE UraharA Sinema ww
20 Temmuz 2008 / Misafir Taslak Konular
24 Ekim 2008 / SatanpisT Taslak Konular