Arama

Talisman / Elizabeth Twoyoungmen

Güncelleme: 10 Ekim 2012 Gösterim: 1.568 Cevap: 0
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012       Mesaj #1
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Talisman / Elizabeth Twoyoungmen
elizabethtwoyoungmenear
İlk görünüş: Alpha Flight #5 (Aralık 1983)
Sponsorlu Bağlantılar
Gerçek adı: Elizabeth Twoyoungmen
Rolü: Öğrenci
Mekanı: Kanada
Göz / Saç rengi: Mavi, Siyah
Özel yetenekleri: Mistik yetenekler, sihirli enerjileri kontrol edebilme, tacını taktığı zaman ruhlara emir verebilir, mistik enerjileri dönüştürebilir.
Elizabeth, Kanada’da dünyaya geldi ve Michael Twoyoungmen’in kızıydı. Annesi Kathryn amansız bir hastalık yüzünden hayatını kaybettikten sonra, Elizabeth babasından uzaklaşmaya, ondan soğumaya başladı. Çünkü Michael, annesini iyileştireceğine dair ona söz vermişti ve başarısız olmuştu.

Arkeoloji öğrencisi olan Elizabeth, Calgary’de bir kazı sırasında bir kafatası buldu. Kafatasına dokununca sadece kendisinin görebildiği bir görüntüyle karşılaştı. Kafatasını hemen babasına götürdü ve ikisi kafatasında şeytani güçler olduğuna kanaat getirdiler. Michael bir şaman olmuştu, bu karanlık gücün de efsanevi kuzey canavarlarından birisi Ranaq olduğunu anlamıştı. Elizabeth ile beraber Ranaq’ı buldular ve onu alt etmeyi başardılar. Bundan kısa bir süre sora, şamanın iksir kesesine ulaşan Elizabeth, kesenin içerisinde bulduğu tacı başına taktı ve bu onu Talisman’a dönüştürdü. Taç sayesinde, her türlü enerjiyi istediği enerjiye dönüştürebiliyordu ve doğadaki ruhlara hükmedebiliyordu.

Ardından Alpha Flight’a katıldı ve diğer efsanevi büyük canavarlar ile savaştı. Civil War sonrası, oluşturulan Omega Flight’a katılmak istemese de, bir şekilde kendisini olayların içerisinde buldu.


Biyografi Konusu: Talisman / Elizabeth Twoyoungmen nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

3 Ağustos 2011 / ThinkerBeLL Siyaset ww
7 Ocak 2016 / ThinkerBeLL Siyaset ww
21 Ekim 2005 / ozti Bilgisayar
24 Kasım 2015 / Jumong Sinema ww